Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
blažena
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 10:27
- Nahlásit

Libka
jo tak tajemství Eliščina vodítka odhaleno - ono je Kerinkovo
no to je deluxe vodidlo, přesně jak má bejt a navíc fakt přináší štěstí

Libka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 10:27
- Nahlásit

Krista
Díky, díky, jsou moc hezký, i já na nich vypadám docela použitelně

Jinak, jak jsem se po dlouhý době viděla na fotkách, tak jsem se zhrozila, a dnes začínám s dietkou, tak jsem zvědavá, jak mi to dlouho vydrží

Krista
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 10:31
- Nahlásit

Libka
To já se od jistý doby fakt nerada fotim...Přesněji řečeno od doby,kdy jsem zjistila,že fotky rozšiřujou.Mám pak z toho akorát zkaženou náladu a navíc je Meggince kazim...

Libka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 10:33
- Nahlásit

Denisa
Teď jsem odeslala asi pět fotek v origoš velikosti, a vypadá to docela na dlouho, tak snad ti to nezaseká schránku......

Vcelka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 10:44
- Nahlásit

Libka, Denisa
já sem vám každý taky poslala všechny fotky na kterých jste vy, rozdělali sem to do dvou mejlů, snad to dojde v pohodě.

blažena
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 10:50
- Nahlásit

Libka
cha, to až mě uvidíte na fotce s TanonimJsem hluboce otřesena a držím fakt dietu - dyk tam vypadám jak prase a ještě zpařený. Jenže je to fotka s významným rozhodčím, a jsme na ní první. Tož na stránkách ji uveřejnit musím
Ale až bude mít někdo dojem že má pár kileček navíc ,ať se koukne na mě.Moje postava musí každý ženský zpravit náladu!!

ola
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 10:59
- Nahlásit

Tááák jsem zpátky. Bohužel moudrák trčí (a tlačí) na svém místě neb tam mám takový zánět, že to nejde trhat. Ta jedubaba zubní mi to celý rozhnípala, opíchala, žlutou vodičkou štípavou namatlala... Humus. A navrch ještě antibiotika. (mimochodem já už mám dva horní moudráky venku neboť mi rostly jako praseti bradavičnatému vodorovně do stran a hrozilo, že prolezou skrz tváře... )

Jinak vás musím vyhubovat, protože si tu plkáte o fotečkách, superfotečkách atd. z Třeboně, ale já zatím mohla vidět jen Včelčiny a tady na cz-pes galérku Kristy. Co vy ostatní? Buď to smrkněte sem do galérky nebo dejte odkazy, kde to schováváte! Díkec!

Vcelka
Člen
- Nahlásit

blažena
každý vypadá jak vypadá a ty fotky většinou fakt rozšiřujou, já tě mám taky na pár fotkách a na jedný jak běžíš ti kouká nahý bříško, tu jsem na stránky radši nedala.

Ada
Člen
- Nahlásit

Denisa
Přeju vše nej nej nej

Jsem si jistá že jsi to ty.Poznala jsem to podle těch fotek.A poslušnost jste měli pěknou.Chodili jste na balonek.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 11:02
- Nahlásit

ola
tak to si asi ještě užiješ se zubem peklíčko Já mám vytrhaný všechny čtyřky a když mi rvali ty horní tak to bylo taky peklo, měla sem ty kořeny přirostlý nějak ke kosti, takže to bylo hrozný, hrůza, hrůza. vyrvali mi čtyřky aby se mi srovnali zuby a teď mi rostou moudráky a nemaji se taky kam vejít, takže je tam mám taky všelijak. No tak hlavně ať tě to moc nebolí a ty prášky ať ti zaberou.

Ada
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 11:04
- Nahlásit

ola
Mě sekali všechny na raz.A já blbec si nechala dát oblbovačku.Pěkně mi sešili hubajznu a mě se udělalo zle.Tak mi museli hubu zašít znovu.A ještě ke všemu jsem dostala zánět a chodila každej den na čištěníOd té doby když zubařka vytáhne jehlu tak se musím hodně přemlouvat abych tu hubu otevřela.

Libka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 11:04
- Nahlásit

Denisa
Tak to mi neprošlo, ty fotky budu to muset trošku pozmenšovat, ale teď už to asi nezvládnu.
Vcelka
Taky moc děkuju za fotky.

ola
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 11:06
- Nahlásit

Vcelka
Ada
Mnóó, to nejsou teda zrovna optimistický zážitky?!?

Chodka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 11:13
- Nahlásit

Vcelka,Ada
Holky nechte prosím toho, já ze zubáka mám takový bobky,že když šla dcera na trhání trhali jí 4 najednou tak jsem z toho nespala a bála se víc jak ona.Ta potom řekla,že to tak strašný nebylo,má totiž strašně velký zuby,že jí některé rostly na šířku aby se tam vešly.Ale už dost,nebo mě začnou bolet.

Ada
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 11:13
- Nahlásit

ola
Ale mamka tam byla taky a uplně v pohodě.Ani ju to moc nebolelo.Jen ze začatku.Když se to probralo k životu.Tak nevím jestli jsem něco zanedbala.

Ada
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 11:15
- Nahlásit

Chodka
Tky mám ze zubáka hrůzu.A fakt.Raděj dost o něm.Brrr.

Lenda
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 11:26
- Nahlásit

ola
Já taky mám asi před dvěma týdny čištěný kanálky a můžu to přirovnat ke středověkému mučení.55 minut v zubařském křesle je pro mě děs.Nechápu ,jak jsem to mohla vůbec vydržet.

Lenda
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 11:32
- Nahlásit

ola
Včera na cvičáku se bavili o ZCH a tak nějak přemýšleli,kdože tam bude dělat figuranta a já tak suveréně říkám,že Kikin/znám ho jen od tebe/ a ta paní,co se ptala,prý kdo to je?Já samo nevěděla,ale vícvikář to věděl-ta přezdívka je vyhlášená.On je někde ze Špinky?Marně přemýšlím,kde by tam byl cvičák.

Lenda
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 11:34
- Nahlásit

výcvikář

ola
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 11:58
- Nahlásit

Lenda
Nevím odkud je, ale chodí cvičit do Červenýho Kostelce. Co o něm tam říkali??? Jo, taky mi je divný, že Kikin říkal, že nácvik má být v neděli?!? Přece tam je 16.9., což je podle mne sobota, ne? Prý to zmastili, on má v sobotu závody. Nevíš o tom něco? Nebo se bude kousat na někoho jinýho?

Lenda
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 12:12
- Nahlásit

ola
Jejda,tak to netuším.Popřípadě zavolej Dolejšoj.To by ti asi měli dát vědět.

ola
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 12:28
- Nahlásit

Lenda
Jo, a tuším, že se jmenuje Jiří Prokop (Kikin). Jak na něj hlédí váš výcvikář???

blažena
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 12:32
- Nahlásit

Vcelka
tý woe, von je to zážiteček i zezadu, čuba tam taky stojí jak vysochaná

Denisa
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 13:17
- Nahlásit

Krista
jo jo, fotky došly, už jsem psala, že jsou moc pěkný a díky za ně!
Včelka
tvoje várka taky došla a taky moc díky! Já ti pak pošlu nějakého Vikouška!
Libka
jasně, pozmenšuj, však v pohodě, prosímtě já ti chci taky poslat a mám to doma a než se k tomu dohrabu... takže klííííd!
jo a ti chlapi jsou fakt... Martin se tam včera zjevil těsně před finálem, já mu akorát volala, že dojedeme až večer, že G. postupuje a on z nějakýho motovýletu si to namířil do Třeboně, nečekán, nezván, si pamatoval, že je to u Světa a pak prej jel podle boxeří hlavy! No a pak tam měl nemístné hlasité poznámky, že boxeři s ocasama vypadají jak krysy a podobné hlášky a že Giordinka teda vypadá nejlíp ze všech a že co teda vyhraje a k čemu to jako bude a nejdřív že co to je za šaškárnu a pak že ať teda jim ukážeme a ať jsme první a pak zas hned jak jsme vyběhli z kruhu, tak no dobrý no, tak jedem, jedem, už ať jsme v Brně... Doma říkal Giordině furt "ty naše šampiónko" a Giordinka jak byla divná celý den a nechtěla ani žrát, tak se doma poblinkala a on ještě poznamenal, že to má beztak kvůli tomu jak já řídím, že je jí špatně z mé jízdy, chudáček Giordinka... no perlil...
Jinak ráno už G. žrala, tak nevím co to bylo, možná fakt nerozdýchala mé ostré zatáčky!

Lenda
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 13:18
- Nahlásit

ola
To jméno říkal taky,ale nijak jsme se o tom nebavili.
On říkal té paní,aby šla na něj kousat,když tam bude jako figurant.Paní si teda nerva nedělá,tak jsem zvědavá,jestli tam půjde s tebou.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 13:32
- Nahlásit

Denisa
Marťas teda fakt perlil
Tak snad bude Giorďaska v pohodě.
Fotky určitě pošli budu ráda

Teta
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 13:37
- Nahlásit

Denisa
Jak tak čtu tvoje vyprávění tak začínám oceňovat to že můj chlapík na tyto akce jezdí rád a dobrovolně. K tomu i klidně vystaví cizího psa (viz příspěvěk Corleony)

Lenda
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 13:48
- Nahlásit

Denisa
Ty krysy to nemyslel vážně,co?
Jinak chlapa,když nemusím,tak nevozím.

ola
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 13:53
- Nahlásit

Teta
Mému muži taky boxeří akce nedělají problém, ale je fakt, že od "kabelkové aférky" ho musím déle přemlouvat...

Teta
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 14:03
- Nahlásit

ola
Na tebe jsem si také vzpoměla. Dvakrát jsem běžela něco honem a na poslední chvílku vyřídit na žádost Tommýho a kolegů organizátorů. Pokaždé jsem pak našla někde na place svého chlapíka jak pochoduje vesele s mojí kabelkou. Nevypadal že by s tím měl problém a ke všemu byl tak moudrý že jí sám sebral ze židle aniž bych ho o to prosila. Prostě chlapák!
Mno, možná měl extra motivace v tom že v mé kabelce byli klíče od auta!

<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání