| Autor |
Zpráva |
Lenda
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 17:37
- Nahlásit
ola
Gratuluju-výsledek výborný.Jste šikulky.Kde se to dělalo?
|
alli
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 17:54
- Nahlásit
ola
Gratuluji, vidíš jak jste to krásně zvládly.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 17:57
- Nahlásit
Lenda
Byl to závod "O pohár města Rychnova nad Kněžnou"! Na to, že tam bylo spousta namakanců, starších chlapíků se starším psem, si myslím, že to Fee zvládla dobře. Z nás pěti z naší ZKO byla druhá. První byla holčina s pětiletou goldenkou, která už cvičí strašně dlouho a ta nás vlastně trhla jen o dva body. Když to tak vezmu, tak nás od prvních pěti oceněných míst dělily tři bodíky! To není tak děsný. A hlavě, že bychom ZZO zmákly. Takže se snad v říjnu odhodlám...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 17:58
- Nahlásit
Jóóó, a hádejte kolik tam bylo boxerů???
|
alli
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 18:06 - Změnil/a: alli
- Nahlásit
ola
No vidíš, tak to určitě ZZO zvládnete! . Nebyla tam za boxery FeeBee sama? My byli včera na cvičáku asi po měsíci a cvičitelka se nás ptala, kdo chceme dělat na jaře zkoušky... .
|
ola
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 18:30
- Nahlásit
alli
Uhádla´s to! Jediný zástupce našeho milovaného plemene byla moje bobule!
Jinak samej ovčoun, maliňák... Rarita tam ještě byl výmarský ohař (od nás), černý knírač velký (úžasná fena-co do vizáže), erdel (opustil při aportu cvičák ) a malý cca 9letý hošík s patterdailteriérem (nebo jak se to píše?! - vypadá to jako obyč. vesnickej vratolez...)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 18:34
- Nahlásit
ola
Sorac, ze vam sem lezu, ale jelikoz mam erdelku, tve drobne konstatovani - opustil pri aportu cvicak... - me rozesmalo tak, ze se rehnim jeste ted... Celkem zive si to dovedu predstavit... Dokoncil tedy perdel zavod nebo se jiz vubec nenavratil na plac?
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 19:15
- Nahlásit
ola
gratulace veliká!FeeBee je šikulka...
Tak jsme doma za Třeboně a musim říct,že i když jsme museli odjet dřív-Luky šel na noční,tak se nám tam moc líbilo a bylo tam plno krásnejch boxíků.Samozřejmě je vše nafoceno,tak až to protřídím,tak vložím foto...
Libka,kkathy
Kdybyste chtěly zaslat sólo fotky Agátky a Elišky,stačí říct..
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 19:25
- Nahlásit
ola
Obr gratulace!!! Jste šikulky!! Jen tak dále!!!
Krista
A nějaký výsledky?Už jsem celá zvědavá a taky pěstičky už bolí..
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 19:32
- Nahlásit
Tak kdo chcete vidět nějaký foto z Třeboně tak je zde
hromadné foto se nekonalo protože by to asi ani nějak nešlo. Já osobně ani vůbec nevim kdo byl Krista a kkathy, jestli jedna z vás se ke mně hlásila a představila se jako Květa tak promiň ale já v tu chvíli vůbec nevěděla o koho jde.
Co vim tak dopadli některý lidičky odtud takhle, Denisa byla čtvrtá, Libka výborná bez pořadí a artíček první, jinak ani nevim.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 19:34
- Nahlásit
ola
a vám teda velká gratulace, jste obě šikulky, sme si na tebe z Denisou vzpomněli jak asi bojuješ.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 19:36
- Nahlásit
Vcelka
To jsem byla já...Mě ani nenapadlo říct přezdívku....
Doplňuji výsledky-kkathy VN2
|
ola
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 19:39
- Nahlásit
Fifi
Slečna odhodila plyšového lvíčka, přičemž Erdel koukal na druhou stranu, pak ho vyslala "aport" no a on začal čuchat na opačné straně než ležel lvíček a pokračoval dál. Na pokus slečny přivolat ho, se zastavil, provokativně uskočil do boku a pak už jen metal k bráně cvičáku a dál do polí...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 19:43
- Nahlásit
Všem, kteří na výstavě bodovali a všem zúčastněným gratulujeme!
Fotos si omrku zítra - teď mažu na grilovanou klobásu a pak chci vidět Piráty. Ráno hurá na cvikoš - nesmíme usnout na vavřínech...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 19:43
- Nahlásit
Krista
sem se tě taky mohla zeptat na přezdívku, v tu chvíli mně to taky nenapadlo. Tak příště už si tě budu pamatovat.
A kkathy byla v jaké třídě?
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 19:50
- Nahlásit
Vcelka
Tak příště...
kkathy byla v dorostu žíhané feny...
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 19:52
- Nahlásit
ola
No to jste šikuly a vidíš ten strach asi netojí za to Kadibudky jsou tak se příště neboj.Velká gratuláce.
Jdu prohlídnout fotky.A vystavovaným gratulujeme.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 19:57
- Nahlásit
Hlásím,že další foto budou ráno....Půjdu spát,jsem nějaká hotová...
Vcelka
Fotečky jsou moc pěkný...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 20:03
- Nahlásit
Krista
my sme taky nějaký hotovson, myslela sem že za tim volantem usnu, chtěla sem si jít hned jak přijedem lehnout ale ty fotky mi nedali a tak sem je šla udělat a dát na net.
articek
to video už jde v Mozille v pohodě otevřít
Musim vypadnout neb mně Zdeněk odtud vyhazuje
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 20:04
- Nahlásit
Včelka
No taky gratulejeme k ceně a jinak fotky Vikyho s bráchou jsou moc pěkný
|
articek
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 20:05
- Nahlásit
Vcelka
Jak to zvládáš být tak rychle doma. my jsme měli hroznou cestu, samý kamion a furt jsme se za někým courali. A tich nadávek. Bohouš vystřídal snad všechny výrazy.A mám radost, že to video po velkých útrapách jde otevřít. Díky za zprávu
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 20:06
- Nahlásit
Ahójté!!!
Tak já jdu dnes slavit, že jsem bravurně zvládla cestu tam i zpět, objížďky jsem potkala 3 a jednou musela jet i zákazem vjezdu, ostatní auta čekali zda projedu a pak jela taky
no a nazpět jsem jela po dálnici aniž bych vlastnila dálniční známku, takže ať žijou piráti silnic!
No a naše úspěšná Giorďaska se dostala z 15 myslím?! nebo nevím zlatých fen do finálové čtyřky , no a odnesla si "bramborovou" medaili! Takže V4
No na to jak jsme tam spolu poskakovaly a už v prvním kole mi hned rupl!!!! obojek, který byl naštěstí dostatečně dlouhý, takže jsem ho Giordi uvázala na krk na suk (pak to nešlo rozdělat) a narychlo jsem si půjčovala vodítko od Corleony... no prostě vystavovatelka jak sviňa
Moc děkuju panu "mávači" od blaženy, mával fakt skvěle!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 20:07
- Nahlásit
omlouvám se, ale nějak jste mi na výstavě utekli vy ostatní
Jak jste dopadli?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 20:10
- Nahlásit
ola
gratuluju k závodu
|
articek
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 20:12
- Nahlásit
Vcelka
to už máš na webu i fotky? Jak to děláš?Já prostě nezvládám a zítra je trénink, tak asi večer. Proč má den jen 24 h?
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 20:12
- Nahlásit
to all vystavovatels
všem vám posíláme mega obr gratulace k uspechum!!!
Vcelka
Fotečky už jsem viděla!! Povedený!! A blahopřejme k ocenění
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 20:14
- Nahlásit
Ještě----Byl jste tam někdo do konce?Žíhané f.tř otevř.,feny pracovní a vítězů a pak tituly nejvyšší?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 20:15
- Nahlásit
ola
velká gratulace, no vidíš a cvičákovská kariéra zahájena!!!
Vcelka
s tebou jsem se nerozloučila, nemohla jsem tě najít... jsem ráda, že jsem poznala celou vaši rodinku !!!
Jinak jsem ještě poznala Libku, taky jste prima rodinka, ráda jsem pokecala a doufám, že se ještě někdy někde uvidíme!
No a Corleoně dík za vodítko od Kerinka
articek vy jste taky supr dvojka! taková veselá dvojka, jsem si vás představovala nějaký seriózní usedlý a ono nee!
No a Tommy je velkej sympaťák, škoda, že byl tak zaneprázdněnej, ani komín nám neukázal...
Neodhalila jsem ale tetu, artrózu, kristu?!, kkathy... to vůbec nechňápu kde byly, že tam byly...
Já ale ještě znala jiný lidi z boxích táborů nebo brněnské pobočky, tak jsem byla ráda, že jsem v tom mezičase si vůbec s někým mohla pokecat...
Jo jo, mít sebou psa a být na to sama, to je záhul...
No normálka Marťas dojel na závěr - nechápu ani jak to našel, se ho musím zeptat... přijel na motorce a jeli jsme spolu domů po dálnici... teď už je zas v trapu ale...
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 20:22
- Nahlásit
Denisa
To víš...Není nad dobré utajení To já tě odhalila,ale než jsem k vám došla,tak jste běžely do kruhu,tak jsem aspoň fotila...Tak třeba někdy jindy....
A obr gratulace k úspěchu!!!!!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 20:22
- Nahlásit
Denisa
No já asi jentak usedlá nebudu, i když je mi můj přílišný temperament někdy vyčítán
|