Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Lenda
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 21:37
- Nahlásit

Ada
Nám doma nic nedělá.Ale už mám nerva,co udělá u našich na zahradě,až ji tam nechám o dovolený.

ola
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 21:39
- Nahlásit

Lenda
Já netoužím po mrkvičce,ale po trávníčku
Trávníček? Co to je?

Ada
FeeBee to snad dělá taky schválně. Prostě - když radši chodíte do práce, než abyste byli se mnou, tak se pak nedivte!

Lenda
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 21:46
- Nahlásit

ola
Já měla zato,že máte doma zahradnici,tak snad máte taky trávník?Nebo že by jen přesazovala?

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 21:46
- Nahlásit

Tak já se s vámi pěkně rozloučím (to zase bude doba než přelouskám ty všechny příspěvky). Zítra odjíždíme do Hejnic, dnes jsem si zabukovali penzion. Doma jsem nabalila tašku věcí a druhou tašku věcí Tiny (pro jistotu jsem ji nabalila i košík), popřála jí pěkný sny a ráno jsme pro ni jako na koni a razíme pěkně ve třech
Tak kdo všechno jedetedo Třeboně,krásněsi to užijte a doufám že to někdo řádně zdokumentuje a my co tam nebudeme se alespoň pokocháme pěknými záběry!
Jo a Denis, ty to s Giordi zmákni, určitě budete zase frajerky!!!!

Ada, tak naše zahrada je taky po velké útočící četě zdemolovaná maximálně, akorát teď je třeba Tina zaskožena že dostala pantofle na ožvýkání a kupodivu ji někdo nehubuje

Ada
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 21:48
- Nahlásit

To jo.Já jí jednou dala hlídat sestře a když jsem pro ní jela tak jsem se zděsila.Sestra měla ruce a obličej celé dodrápané protože vzala tu mojí hvězdu na procházku a ta jí za odměnu protáhla trním.Teda spíš jí tam strhla.Chudák sestra.A to si chcou po tom všem pořídit boxíka.

ola
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 21:59
- Nahlásit

Lenda
Trávník se tomu semtamdrnu nedá říkat. Navíc bobule zjistila, že pod kůrou je taková zábavná fólie, která když se hodně dlouho hrabe a pak dostatečně usilovně rve, jde cupovat a roztahovat po zahradě...

Zítra jdu kousat na Kikina. To zase bude mazec!

Ada
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 22:18
- Nahlásit

Nic jdu do hajan.Zítra je dlouhej den.Celej den budu lítat po uřadech.A v sobotu se pojedem snad kouknout do Třeboně.Zatím je to v jednání.Tak se tady mějte.

Lenda
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 22:21
- Nahlásit

ola
Tak to by se Brauníkoj taky líbilo.Ona uklízí/a cupuje/ vše v lese,z řeky vynáší odpadky na břeh/kde je přepere/.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 00:29
- Nahlásit

2 all
gde sou ..... kde sou?
zase mrtvo?!

kkathy
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 00:51
- Nahlásit

Tommy Gun
zas všichni spěj, nó ... což mi připadá jako dobrý nápad docela

corleona
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 05:59
- Nahlásit

Tommy Gun
Ják mrtvo?

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 07:17 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

corleona
tak já už taky vzhůru. ale muším jít venšit šokli, dát si spršku a hurá do džobu. Včera u nás další rvačka - opět večer. Za posledních 5 dní se nám Kulekoušové 4x servali. Debilové. Kdyby se rvali s někým jiným, ale mezi sebou. Panička má u lužka nechtu na prostředníčku dvě pořádný díry - prej "bolí to jako sv*ňa.

articek
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 07:25
- Nahlásit

Tommy Gun
kdyby si se jo nudil, tak na stránkách v trénincích úplně dole jsou pod A, B, C tři formáty videa, snad tvému kompu bude nějaký vyhovovat

Vcelka
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 07:43
- Nahlásit

martinu
musela sem se podivat co sme tam toho 13.června už psali už si to nepamatuju, tady to je
jestli se můžu zeptat, jaký je váš názor na boxera Buskervill Buddha Tajpan, koukala jsem že se zúčastňuje docela dost závodů a že i má hodně zkoušek, ale Michal mi tuhle vyprávěl jak někde byli na závodech a viděli ho tam a že má teda příšernou poslušnost, že sice má hodně zkoušek, ale udělaný na minumum bodů co jde, no prostě ho tam zdrbnul jak to bylo strašný.
nepříde mi na tom nic špatnýho prostě sem se zeptala jen na názor, protože náš výcvikář mi o tom furt vyprávěl jak to bylo hrozný a já sem před tim o Buskervillovi moc nevěděla, tak sem si pak našla informace jaký má složený všechny zkoušky a řikala sem to Michalovi a on mi řikal že to sice má ale na jaký počet bodů a předváděl mi jak probíhalo třeba přivolání. Tak mně to zajímalo a artíčka sem se zeptala protože vim že jste spolu byli na několika soutěžích. Takže asi tak.

articek
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 07:49 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Vcelka
díky moc za názor, docela mě to od Martiny překvapilo, co napsala, myslela jsem, že ohledně tich poslušností a stop to ví a je si toho vědoma
kolik zítra dorazíte?

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 07:52
- Nahlásit

articek
.... zkoušel jsem - nefunguje.
problém bude asi také v tom, že v zadané "cestě" k souborům se vyskytují mezery! fakt mi to nejde.

Vcelka
..... tak čau v Třeboni.

2 all
včera jsme přijeli ke skorotchánovi se skorotchýní. mají také komibinaci BOX + FB (Maxe a Béďu). Čenda se pohyboval sám uvnitř domu (musí být separován od Maxe - nenávidí se, Max byl venku), v tom přišel ze sklepní garáže FB Béďa. Začalo Kulekoušovo temné chrchlavé vrčení a skok směrem k Béďovi. Jaké bylo překvapení, když se k němu Béďa otočil zády a jen ho pozoroval. Odmítnul se s ním porvat! Prostě FB nad věcí. Kulekouš z toho byl tak vyplesklej, že se s ním nikdo nechce rvát, že ještě chvíli sledoval situaci, zda si to Béďa nerozmyslí a nepůjde do toho. Pak si lehnul na prážek ode dveří a dál sledoval, co by zabil a s kým se porval. Béďa má cca 2 dny nově udělaný zuby (zub. kámen a 3 vytržený), tak si asi nechtěl špinit chrup s naším Kulekoušem. Maximálně ho tím "dostal". Kulekouš se z toho vzpamatovával asi hodinu.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 07:52
- Nahlásit

articek
myslela sem že by jsme tak v devět vyjeli, takže když to dobře pojede tak asi kolem půl jedenáctý.

articek
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 07:55 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Vcelka
taky jsem to psala po těch akcích, kde se objevili a kde výsledky byli 80,0,87b a 37,43,87b ,bavili jsme se hlavně o stopě a poslušnosti,

articek
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 07:57
- Nahlásit

Tommy Gun
takový odmítnutí k rvačce, neboj on si to vynahradí

articek
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 07:58
- Nahlásit

Vcelka
no mi ještě nekoukali na harmonogram, ale budeme si muset přivstat

Vcelka
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 08:09
- Nahlásit

Tommy Gun
ty psiska jsou stejně případi potom co píšeš teda už jsi přestávám být jistá že kombinace boxera s buldočkem je dobrá a nebo vůbec kombinace dvou psů.
articek
no doufám že vaše vystavování nepropásnem

articek
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 08:14
- Nahlásit

Vcelka
to bude rychlý, párkrát se proběhnem postavíme se a půjdem z kruhu
Odkuď víte , že je tam Brixi?

articek
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 08:17
- Nahlásit

Vcelka
teď jsem slyšela předpověď, to tam umrznem, vaťáky sebou

martinu
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 09:01
- Nahlásit

articek
trošku jsi to s tima psovodama trefila, Míša nějaké zkušenosti už má, jít k určitému rozhodčímu, na domácím place s domácím figurantem dělá divy -,promin Heleno,myslela jsem ,že jsi to psala ty,tak se omlouvám.
A uznávám,že zkouška se skládá ze 3 částí a tudíš i z obrany,kterou vy máte vždy perfektní.Tobě se CACITové závody taky daří,že?
Až bude výkony mého psa hodnotit někdo,koho si vážím(např.Pejša,Nedvěd ...)tak s ním většinou souhlasím(ty to ovšem nejsi).
To co jsi psala pravda není-Vilda nemá zkoušky na minimum bodů-15 záchranných zkoušek-2x uspokojivě,8x velmi dobře,5 x dobře-to není minimum a u všestraných zkoušek-co se týče zkoušek(ne závodů)-nemá uspokojivě ani 1x-6x VD,1xV,8x dobře. a ukaž mě jiného boxera,který(byt ne vždy dobře)závodí již 3rokem a srovnává své výkony na Výb.závodech( na výběrový závod není jednoduché se dostat,260b od českého rozhodčího,závody posouzené v jiných zemích neplatí) adál má složeny všechny 3 a stopařskou(168b-D) a obranářskou spec.(182b-VD)

p.s.Martinu(Martinů je mé jméno pod kterým jsem se přihlásila,bez kroužku a ty snad víš jak se jmenuji.)

ola
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 09:04
- Nahlásit

2 all co jedete
Užijte si to! Všechno nafoťte, ať je co zdrbnout! Všichni, kteří vystavují Denis ať maximálně uspějí! Dejte pak vědět.

Já mám zítra jednu akci. Bude to mazec a už z toho mám průjem teď. Včera jsem byla na cvikoši trénovat a Fee při aportu, který má normálně excelentní, po odhození vyrazila... ovšem u aportu zalehla a jala se ho okusovat... Málem jsem dostala infarkt!!!

articek
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 09:05
- Nahlásit

ola
A co za akci?

ola
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 09:06
- Nahlásit

To Denis mělo být v závorce... Předpokládám, že Denisu nikdo vystavovat nebude, nebo jo??

ola
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 09:07
- Nahlásit

articek
Ježíš ani se neptej. Náš blbec výcvikář nás pět exotů přihlásil na závody (naštěstí jen v ZZO - kterou ještě ani nemáme )! To bude hrůza. Ani jsem to sem neměla psát...

articek
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 09:14 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

martinu
Já o svých CACITových závodech taky mluvím, a že se nepovedlo Vrbové jsem taky napsala.A co dál? Občas může být výbuch, jsou to jenom psi, ale občas.Pamatuješ si co jsi v Dobřanech prohlásila, že Buč není slepý a že lžeme ( rok 2004 ). Bob Coufal to tenkrát za tebe žehlil, že jsi to tak nemyslela. Hlavně nechtěj vědět názor Bohouše, ten by to tak jemně nenapsal. Nebo si ho taky nevážíš? Asi toho málo dokázal.Proč si vážíš jenom rozhodčích? Já to co si myslím, tady napíšu a ne, že to drbu všude kolem jako ty.

articek
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 09:16
- Nahlásit

ola
A proč by jsi to neměla psát, držím palce a hlavně se se nestresuj a buď v pohodě.

<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání