| Autor |
Zpráva |
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 09:19
- Nahlásit
articek
Díky za podporu. Těším se, protože tam budou i IPácký machři. Za nás nemám naději, protože Fee bude jako vždy za blba. A já s ní. Ale neva, tuším, že tam bude jedinej boxer, tak si to můžeme dovolit!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 09:22 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
martinu
To je právě to co jsi nepochopila, my jsme se se Vcelkou bavili o výběrových závodech a jak se na ně dostaneš. Její výcvikář tě asi neviděl na zkouškách, ale na závodech, že?A se Vcelkou se bavím jen o všestranném výcviku.Jsem ráda, že o tvém názoru vím, příště, ale nečekej pomoc na Atiboxu
|
articek
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 09:27
- Nahlásit
ola
bojujte za boxery
|
articek
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 09:29 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
martinu
Už loni mezi všema plemenama jsi měla 85 53 83b., takže lidi, kteří jezdí jen po výběrákách se pak logicky ptají.Mě se pár závodů taky nepovedlo, ale řeknu to. Roste z tebe hvězda, ale z čeho? Jsi si jistá s tima kvalifikačníma podmínkama?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 09:38
- Nahlásit
ola
tak to ti budem držet pěsti, neboj vy to zmáknete
articek
no já si dneska vyrazila do práce v tričku a sukýnce a teď když sem vylezla do přízemí do chodby tak sem málem zmrzla. Snad to zítra nebude tak hrozný s tou zimou.
Brixi jsem zjistila na stránkách ČeskoKrumlovské pobočky Boxerklubu je tam seznam vystavovatelů tak podle příjmení její majitelky, jestli nemá ještě jinýho boxera tak tam bude asi s Brixi.
Nebudem si taky tykat, sme tu asi jediný kdo si mezi sebou furt vyká?
Sem to tady s tou otázkou na Buskervilla teda pěkně rozvířila, mám pocit že to že dělá zkoušky na minimum bodů jsi nepsala ty ale jen já a to ještě že to řikal Michal, já sama tohle vůbec nesleduju na kolik bodů kdo co udělal. Prostě jak o tom na cvičáku pořád mlel tak sem chtěla vědět názor někoho kdo by to mohl vědět.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 09:51 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Vcelka
No jasně, už to byla ostuda s tím vykáním. Ohledně té otázky, špatná nebyla i o našich psech se píše a mluví, ale pokud je to pravda ( třeba Vrbové ) tak řeknu, že jsme bouchli a napíšu to i na stránky ) Necháme oba s manželem, proč se Míša tak rozčiluje, když ty výsledky na výběrových závodech to ukazují jasně. Nemluvím o záchranařině.A všichni známe bodování na Atiboxu, když pes nedojde stopu tak má 72b. A co ta poslušnost? A v Otěšicích nebylo publikum taky nějak nadšené z tich poslušností.
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 09:53
- Nahlásit
Vcelka
tak jsem si to našel.
All
Tak já se na vás taky přijedu podívat- tedy bohužel bez Mery. A nebo, že bych vám to sabotoval a vypustil tam na volno hárající Mery?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 09:55
- Nahlásit
Ahojte boxílidi!
...tak jsem právě schroustala těch x,y stran...
na chajdalupě bylo krásně, ježiš já bych tam byla furt, čím jsem starší, tím míň potřebuju "velkoměsto"(Brno-city!)
Anelka
gratulace ke všem štěníkům, ať jsou zdraví!!! a taky se přimlouvám za fotky!
Pajus
krásnou dovolenou, užijte si to a nafoťte supr fotky, ať se pak můžeme kochat!!!
ola
držím pěsti na závodech, Fee to zmákne levou zadní tlapkou!!!
jo a to se ti povedlo: Všichni, kteří vystavují Denis ... ano ano, je to tak, neb mě bude vystavovat Giordinka, určitě to tak aspoň bude vypadat... povede si mě na provázku a bude si se mnou dělat co chce...
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 09:56
- Nahlásit
ola
Olo taky budeme držet palečky když tak vezmi taťku s hrošíkem přinesou ti štěstí,neměj nerváky.
V Třeboni hodně úspěchů všem, my máme doma taky akci budeme bourat kuchyni těším se. Asi komu se to bude líbit nejvíc bude ta naše trumpeta.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 09:58
- Nahlásit
martinu
byla to docela dobrá diskuze, než si sem vlezla, jak napsali ostaní jsi zbytečně chytlavá, nic špatného o tvém psu nepíšem
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 10:00
- Nahlásit
artroza
Hele, nejmenuje se majitel našeho bratra Petr Schmidt?
|
alli
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 10:00
- Nahlásit
Tak všem, kdo vystavují držím palce, ať dopadnete se svými placatkami co nejlépe!
Olo a tobě s FeeBee na závodech taky!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 10:01
- Nahlásit
articek
jo, videa - moc pěkný!, jde mi B a C, ale nejede mi A, jen zvuk...
brácha mi taky dělá videa na připravovaný stránky a vím, že z toho chytá nervy občas, není to jen tak když nemá ty super programy...
|
articek
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 10:01
- Nahlásit
Vcelka
No je hrozná kláda, já včera ještě stačila vykoupat celí psinec, ale teď tady mrznem
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 10:04
- Nahlásit
Třeboň
vy už někdo víte jak to jde po sobě-psi nebo tak?!
mně až teď došlo, že vlastně všechny neuvidím vystavovat, když jsou 3 rozhodčí to je blbý, ale vím, že jinak by se to nestihlo...
my teda asi jdeme rovnou v první várce - ke špageťákovi do otevřené třídy-zlaté feny!!! doufám akorát, že nepůjdu úplně jako první, neb chci aspoň vidět co se tam šaškuje, aby šel někdo předemnou...
|
articek
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 10:10
- Nahlásit
Denisa
moc díky za zprávu, opravím to
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 10:12
- Nahlásit
Chodka
Bohužel beru nejen chotě, ale i kluky.
Dostala jsem záchvat smíchu, když jsem se z legrace ptala, co bude, když začne Fee uprostřed závodu kadit... Prý 3 body dolů! Tak to ani nemusíme jezdit - Fee někdy kajdí i 3x...
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 10:16
- Nahlásit
ola
copak Fee ale ty píšeš o průjmu To by mohly bejt kladný body.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 10:19
- Nahlásit
teta
jo jmenuje....vim proc se ptas, nebude tam
|
pes
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 10:19
- Nahlásit
Průměrný pes je lepší osobnost než průměrný člověk.
Andrew Rooney
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 10:23
- Nahlásit
tequily
jo tak to si šikula protože hned potom jak si mi volal po mně šéf něco chtěl a mně to uplně vypadlo, takže sem se na to nestihla ani podivat.
Sem tu dneska jen do jedný tak chvílema nevim co dřív.Včera sem se totiž trapně hnala k doktorce a ona měla dovolenou, takže musim dneska znova.
Denisa
už se těším na Giordinku že jí uvidim na živo.
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 10:25
- Nahlásit
Vcelka
Tak to já už včera začal slavit, takže mi je dneska v práci ouvej, udělám kuloví a ráno sem se cestou do práce třásl strachy, protože jsem měl ještě asi 2 promile.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 10:26
- Nahlásit
ola
jojo kadění to je kapitola sama pro sebe, taky mám vždycky nerva s toho když někam jdeme že bude Viky kadit zrovna v tom nejnevhodnějšim okamžiku, pár trapásků už sme zažili. Když jdem na prochajdu tak kadí taky tak třikrát čtyřikrát, to poslední to už tlačí a nemá co. Při takových zkouškách to musí být zajímavý, ty průjem před tim a Fee při zkouškách
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 10:28
- Nahlásit
tequily
to řikal tuhle brácha, byli na motorkářskym srazu a ráno si pak schválně dejchli a prý měl 1,5 promile, taky dobrý a to jel pak na motorce domu.
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 10:33
- Nahlásit
ola
Tak jí zazátkuj. No a po výstavě honem někam do hlubokého lesa a těch 10kg odložit.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 10:35
- Nahlásit
Vcelka
a já zase na Vikouška!
a všechny!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 10:38
- Nahlásit
tequily
Právě!
Jsem se ptala Zdenka, jestli by pomohlo, kdybych ji při náznaku, že bude tlačit, mírně kopla do zadku?! Zdeněk se zamyslel a pak pravil : "Jestli by to pomohlo nevím, ale jedno je jistý, měla bys posratou botu... "
To jsou optimistický vyhlídky...
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 10:44
- Nahlásit
ola
Kdy jdeš na ty ZZO?
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 11:04 - Změnil/a: Krista
- Nahlásit
Mě se hrozně líběj tyhle štěniska,hlavně ty 2 fenečky jsou kouzelný.... http://www.german-dream.de/home.htm
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 11:08
- Nahlásit
Lenda
Mno, nevím. Uvidím, jak dopadneme teď! Pokud to bude stát za prd, tak až na jaře a pokud to bude OK, tak snad ještě letos.
|