| Autor |
Zpráva |
articek
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 20:25
- Nahlásit
Denisa
No já taky všechny neviděla, některé utajení je fakt k nepřekonání, hlavně když mě nikdo pozdraví a já vůbec nevím o koho jde
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 20:25
- Nahlásit
Krista
no jó, ale to je škoda... my jsme si s Vcelka říkaly právě u oběda, kde seš... no tak příště
já vím, byl to chaos, já když měla chvilku volno, tak zrovna jsem nemohla nikoho najít a opačně...
blažena
a jak jste dopadli šampióni?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 20:27
- Nahlásit
articek
no to je dobře ne?! já bych trochu temperamentu navíc brala
|
articek
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 20:29
- Nahlásit
Vcelka
takže to video jde všechno a všude ( Exploner, Mozilla )? to bych zítra přidala nové video Konečně po týdnu trápení jsem nad tím počítačem vyhrála
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 20:30
- Nahlásit
Denisa
my furt čekali až už konečně pudete na řadu a oni byli furt psi, tak jakmile sme se dočkali a měla si to za sebou tak sme se zdejchli domu. Viky už toho měl taky dost a zdeněk měl zase z něj dost. Dneska byl Viky jak retard, taky pak celou cestu prochrápal a teď už taky dávno zařezává.
Gratulujem ke čtvrtýmu místu, já osobně bych tě dala aspoň na to třetí protože ta třetí fena se mi nelíbila barvou přišla mi taková šedivá, to Giordi se pěkne leskla a vypadalo to líp.
Já nakonec mluvila chvíli i s artrozou, jinak teta a kkathy to nevim kdo byl a Krista se ke mně hlásila a já nevěděla kdo to je.
articek
my měli cestu uplně v pohodě, byli sme za hodinu doma, provoz moc nebyl akorát občas nějaká brzda, tak sem taky docela nadávala ale jinak se to dalo. Akorát mně štvalo sluníčko protože když sme jeli ráno tak mi pražilo zleva do ksichtu a když sme jeli domu tak zase.
Jo a vám vlastně moc veliká gratulace od nás za první místo, se vám to čekání nakonec vyplatilo.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 20:35
- Nahlásit
articek
jo jde to i v Exploreru
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 20:37
- Nahlásit
Vcelka
náhodou Vikoušek byl roztomilý! a obdivuju tě jak ukočíruješ jeho silné tělo!
no já to pořadí vůbec neřeším, tušila jsem, že budeme čtvrtí, já tomu prd rozumím, ale mně se nelíbila ani jedna z těch fen, to se mi v kruhu než bylo to finále líbily teda jiný... ale z laického pohledu samozřejmě
no ale ten pan Špageťák mi pak ještě říkal, že je mu velmi sympatická, furt to opakoval a říkal ještě jinýmu chlápkovi...
pro nás je to i tak úspěch... ale abych řekla pravdu, tak mě to nijak zvlášť netěší, jo to kdybych byla nějaká ta zkouštička třeba...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 20:39
- Nahlásit
Vcelka
jo a Giordina je furt mimózní, nechce žádný koko! to je fakt divný...
|
articek
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 20:42 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Denisa
tak ty jsi mi utekla, z tolika fen moc moc gratuluju
|
articek
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 20:50
- Nahlásit
Denisa
zkouška taky bude
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 20:58
- Nahlásit
Denisa
aby nakonec ještě nebyla nějaká nemocná....
A neboj zkoušky nějaký uděláte, vždyt i tak už jste toho dokázali dost.
Vikoušek je roztomilý jen když ho nedržíš v ruce, jinak ho máš totiž chuť zabít, dneska to s nim bylo na vytahání rukou. Já ho moc neukočíruju dyť to bylo vidět jak sem za nim plandala, to když pak sme na obranách tak sem po chvíli vyřízená a dělá mi hrozný problémy se udržet na místě. No myslim že artíček s tim čtyřicetikilovym Artem to má ještě horší.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 21:25
- Nahlásit
articek
jo jo, díky! a váš úspěch je grandiózní! ale vlastně já gratulovala... no zkoušku se pokusíme, hokus pokus
Vcelka
poznala jsem to na ní už tam, že to není ona... u nás se říká "je jak přejetej parniválcem" - to asi tak vystihuje její stav... ožila jen když přifrčel Marťas...
tak jinak je jakože normální, jen nechce nic žrat a chrápe...
si teď nějak vymýšlí, nožka au, bříško au, koza!
no prosímtě, já bych takovýho kouska fyzicky nezmákla, fakt, já mám co dělat s 27 kilovým šušněm... však jsem psala, že to obdivuju
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 21:34
- Nahlásit
Denisa
Já jsem taky z Brněnské pobočky.A jezdíte na dny boxera?Teda když jsou což je málokdy.Sem tam nebyla ani nepamatuju.Nějak mi tam vadí jak tam na sebe někteří lidi řvou a sou hnusný.
Jinak všem vystavovatelům gratuluju!!!!!!!!!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 21:42
- Nahlásit
Ada
jo, jezdíme, snažíme se, když se nám to s ničím nekryje, tak určitě.
jo, to já ani nezaznamenala, že by tam byla nějaká hustá atmoška... do zákulisí pravda nevidím a nic jsem jinak nepozorovala... no ale to je asi všude něco...
teď tam budeme na tu ZCH
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 21:46
- Nahlásit
Denisa
Tak budem držet palce.A kdy je přesně?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 21:50
- Nahlásit
Husta atmoška.No mě spíš vadí chování některych lidí.Sice né chování k mojí osobě ale někdy to tam přeženou.Ale jsou tam dobří figuranti.Tom Makovsky a Libor Helleport.Pěkně si stěma pejsanama umí vyhrát.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 21:50
- Nahlásit
Ada
no mám to zapsaný v diáři na 7.10., ale asi si to budu ověřovat až se budu nahlašovat...
díky! měla by to pro ni být hračka, tak uvidíme, co si vymyslí
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 21:52
- Nahlásit
Denisa
Jo jo vždycky si pro nás ty mršky vymyslí nějaké to překvápko.Jestli je to 7.10.to mám volno.By jsme mohli dojet fandit.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 21:53
- Nahlásit
Ale vy to určitě zmáknete levou zadní.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 21:55
- Nahlásit
Ada
jo? hm. tak to je pak blbý...
figoši dobrý, mně se líbí T. Makovský! Teď jsme na něho párkrát kousali a je v pohodě!
Tak se tam třeba někdy potkáme!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 21:57
- Nahlásit
Ada
no to by bylo bezva (i s tím fanděním) ! Tak si dáme vědět!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 21:59
- Nahlásit
Denisa
To určitě.A taky bych koukla co nás čeká.Už jsem to zapoměla.Spojím užitečné s příjemným.Tak to si určitě dáme vědět.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 22:01
- Nahlásit
Sláva nazdar výletu!!!
Takže to, že se Giorgi dostala do finále byla bomba, co by za to jiní dali!!! Ještě jednou velká gratulace
Super taky bylo, když si Vcelku před zahájením finále pozvali do kruhu, a před publikem poděkovali za Boxera v nouzi!!
No a my jsme s naší premiérou spokojeni. Bylo to i celkem dráma, když se rozhodovalo, jestli do finále pošle nás, nebo Jaspis z Kampy - myslím. No nakonec jsme vystřelily
Fotek mám pár, Denisu mám zdokumentovanou, tak to zítra hodím na net, jinak jsem totálně vyšťavená a za chvilku pádim do pelechu.
Vcelka
Koukala jsem na fotky a moc pěkný, akorát tam vypadám trošku jak mentál Navíc Ondra mi pak říkal, že jsem se v kruhu tvářila naprosto otřesně a že mám na sobědo příště zapracovat. Tak doufám, že ta moje tlama neovlivnila to, jak jsme dopadly
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 22:05
- Nahlásit
articek
Taky gratuluju, ještě, že jste jeli!!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 22:07
- Nahlásit
U Toma jsme nacvičovali ZCH.A musím říct že nás připravil kvalitně.Neví nevím jak by jsme to jinak zmákli.A udělali jsme na 6.S naší čtyřkovou fenou.Ona Fatty je takovej nerváček.Dalo mi pěkně zabrat než jsem jí dala trochu do rychtiku.No ale povedlo se.Nikdy sice dobře nekousala ale hlavně že jí můžu vzít na procházku a nemusím se bát že něco vyvede.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 22:07
- Nahlásit
Libka
ahoj!!! no však vaše výborná byla taky super úspěch!!! říkala to i blažena, že perfektní!
Já taky mám nějaký fotky tebe a Elišky a taky Včelku anžto přebírá poděkování!!!
mně zas Martin před tím finálem říkal, že mám bradu od kečupu a že mám zastrčit břicho až tam půjdu... jsem mu odvětila, že na mě se čučet nebudou, že jdu vystavovat Giordínka přece! Ti chlapi jsou trošku mimo co?!
...jdu si chrupnout k bedně k Pirátům...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 22:10
- Nahlásit
Ada
...no to je zajímavý... už máš zkušenosti teda! tak doufám pokecáme... G. by měla být prý typická 5... no ale necháme se překvapit, psi toho "vymňouknou"...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 22:20
- Nahlásit
Denisa
To říkají i o Adelaidě.Ale jak říkáš.Nikdy nevíš co je napadne.Ale vy to zmáknete.Vždyt vám tam budem fandit.Zkušenosti.Mi všichni říkali že jí mám prodat.Ona Fatty nemá na zadní tapce prstíky.A nějakej chlap řek že jí ani neuchovním.Všichni do mě ryly at jí prodám.Štvalo mě to a o to víc jsem sní začla makat.A zvladli jsme to.Tak mě naštvalo že všichni todle říkaj,že jsme jim ukázali že to tak není.Sice není mistr světa ale je to moje zlatíčko.
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 23:41
- Nahlásit
Tak jsme doma byli jsme tam s Agátou asi do 18h, zdravili jsme snad všechny kolem, ale nikoho jsme nepoznali Teda jen Kristu, krááásnýho bílýho Vikyho s "nějakým pánem" a Denisu s Giordinkou jsme viděli vystavovat odpoledne při udělování pořadí, moc pěkný ....
Krista
...jestli máte fotky, tak sem s nima
|
articek
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2006 07:39
- Nahlásit
Libka
to je fakt, to rozhodování bylo na poslední chvíli
|