| Autor |
Zpráva |
Chodka
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 06:04
- Nahlásit
Denisa
přišla jsem do rachoty otočím kalendář a koukám Denisa má svátek tak přeju všechno nejlepší, dala sis v sobotu pěkný dárek.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 06:52
- Nahlásit
Denisa
Rovněž přeju všechno nej k dnešnímu svátku!
Držte mi pěstičky, za chvíli jdu k zubařce a rýsuje se mi trhání moudráku. (zjistila jsem, že je stejně neefektivní a na moje IQ prokazatelně příznivý vliv nemá! ) Navíc se mi bohužel tak nějak nevejde do huby... Ouvej, ouvej. Nesnáším zubaře!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 07:02
- Nahlásit
2 all
Denise vše nejlepší k svátku a dodatečně také gratulace všem úspěšným účastníkům výroční výstavy v Třeboni.
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 07:36
- Nahlásit
Denisa
Všechno nej ke svátku!!!
Teta
Moc díky za výsledky!!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 07:55
- Nahlásit
Denisa
od naší rodinky taky velká gratulace k svátku a od Vikyho velká oslintaná pusa.
ola
tak ať tě to moc nebolí, budeš mít od toho aspoň pak klid, mně ty moudráky přídou jako uplně zbytečný zuby, mně se do tý huby už taky moc nevejdou.
Trochu sem poopravila popisky u fotek měla sem v tom trochu hokej jak sem to dělala na rychlo, no ale i tak u některých si nejsem jistá co to bylo za třídu, tak radši sem tam nepsala nic.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 09:01
- Nahlásit
Vcelka
moc gratuluju k ocenění, to co pro boxery v nouzi děláš je víc než záslužné!!!A je fajn že to někoho napadlo to vyzdvihnout a po zásluze ohodnotit (vím koho to napadlo - ale jsem zavázaná bobříkem mlčení)
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 09:05
- Nahlásit
Teta
doplnění výsledků Výročky:
Ivo von der Falkenaue - Vítěz roku (žíhaný)
Nova Belle v.German Dream - Vítězka roku (žíhaná)
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 09:07
- Nahlásit
2all
dobré ráno všem!
Denisa
Vše nejlepší k svátku, koukej to pořádně oslavit.
Tommy
Haha, zpěvačka. Kdybych do toho mikrofonu zpívala tak by většina účastníku odjela ještě před začátkem. By ses pak divil!
Ola
Držím palečky. Pro uklidnění, já mám už jeden venku a vůbec to nebolelo. Dlouho mi ale vadila ta "díra" v hubě co zůstala. Nejhorší je že mám velkou hubu a moudráky se tam v poho vejdou. Paní zubařka prý "pro jistotu" začně trhat že moudráky jsou na nic a mohl by časem třeba být problém. Vyndala jeden a od té doby jsem tam nebyla, vše ok a mě se to jeví jako blbost trhat je "pro jistotu".
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 09:09
- Nahlásit
Libka
gratulace k výborné, prezentovaly jste se moc hezky a do finálové čtyřky jste určitě patřily!!! Jen to chtělo jiného rozhodčího
Jestli máš nějaké hezké fotky Elišky - sím sím, pošli mi je na mail, ráda bych to umístila na stránky.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 09:15
- Nahlásit
articek
myslím, že to je fér dávat to jen dokonalým psům
Musím ti dát velkou pochvalu ze tvůj názor o rozdávámí titulů. Nebavím se o Artovi, ale všeobecně. V1 a V2 by nemělo vždy znamenat CAC a res. CAC. Ono když si dobře přečtě člověk výstavní pravidla tak i Výborná by měla být vzácnější.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 09:17
- Nahlásit
Denisa
Tož z rodné Giordinčiny hroudy taky velká gratulace.
Mávačovi jsem poděkování vyrídila, byl rád že to fungovalo aspoň na někoho. U naší šampion vítězky se mohl stavět na uši a bylo to tradičně prd platný. No ale slováky jsme stejně potloukli. Jupí!
Máš- li nějaké pěkné fotečky Giordasky, pošli mi je prosím na mail, ráda bych to uveřejnila na stránkách. Ono být 4. z 15. na Výročce a ještě u Tanoniho- to nejni jen tak
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 09:19
- Nahlásit
blažena
Tak konečně někdo s kým jsem se v sobotu viděla (mimo ty které jsem už znala). Moc ráda jsem tě poznala a doufám že dostanu kladnou odpověď od těch dvou. Vzbudilo to mou zvědavost.
Musím říct že v sobotu jsi na to šla chytře, je to poučení pro nás všechny tady na chatu; prostě se jít zeptat Tommyho pistolníka "ukaž která je tamta atd".
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 09:28
- Nahlásit
všichni boxí lidičky
moc moc děkuju za gratulace k svátku , je to od vás fakt hezký, že jste si vzpomněli... si toho náležitě považuju, díky !!!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 09:40
- Nahlásit
Corleona
Co je, kde si? Máš zaracha a sebrali ti počítač?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 09:41
- Nahlásit
Krista
prosím jestli máš nějaký foto Giorďasky, tak mi je pošli, díky, na mejl giopi@seznam.cz
Ada
jejda, něco se mi plete, možná vím... bylo to v tu zimu?! a nepleteš si zase náhodou ty nás? prej pěkná poslušnost
no veškerým dohadům učiníme konec až se fakt uvidíme, už se těším!
blažena
no tak to je super - velká gratulace, já to věděla!!!
fotky G. budu mít asi od víc lidí, i náš motorkář cosi cvaknul, a mám fotky i Libky s Eliškou a taky Čáji!!! Nejsou nic moc ty fotky, ale lepší než nic
možná od Corleony budou nějaký super fotos! I když teda zrovna nás asi pěkně mít nebude neb jsem nevěděla co činit, jak ji postavit, do toho jsem mluvila s rozhodčím, na Martina atd. jen vím, že mi říkala, že ji mám zvednout, myslela krk nebo co a já ji začala zdvihat zadek... no komedie!
Teta
Artoza
tak jednu z vás jsem určitě viděla, ale teď nevím kterou ! tak příště!
kkathy
tebe jsem asi taky teda viděla...
Tommy Gun
jo a je možný, že jsem viděla Monďu a Čendu?! Vzadu v hájku se procházeli boxík s buldočkem se starším párkem a mladou kočkou, nebyla to tvoje rodinka?! no ale jak nás s G. viděli, tak se hned klidili, asi jsme nevypadali důvěryhodně...
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 09:43
- Nahlásit
Denisa
Taky přejeme vše nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 09:44
- Nahlásit
ola
taky mám jednu 8 venku, je to jediná co mi vylezla a ty ostatní jsou zasekaný někde pod kostí neb se mi taky nevlezou do držky... a nemohla ji zubařka vytáhnout, kořen jak sviňa, musel dojít zubař chlap od vedle a ten mě zdvihl i s křeslem! ale jinak dobrý, až to přišlo k sobě, tak jsem dostala teplotu a zimnici a narvala si 3 ibáče a večer už šla do hospy...
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 09:46
- Nahlásit
Teta
no Tommy pistolník zná úplně všechny , tak proč ho nezneužít ne
Taky jsem napnutá jak kšandy zda se tvoji krajané chytnou, bylo by to moc fajnes
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 09:51
- Nahlásit
Denisa,Libka
Tak vám jdu rozeslat fotečky
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 09:58
- Nahlásit
Jo a kdo byl v Grazu, pochlubte se , nestyďte se?
Dyk to bylo jen přes kopeček a ke koukání tam toho určo bylo habakuk!
Taky od rána brousím po stránkách corleony, čekám na fotky
v I.A kvalitě a nic no gde sou, gde sou
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 10:05 - Změnil/a: Libka
- Nahlásit
Denisa
Taky vše nej, nej od Eliškových!!!!
blažena
Velká gratulace!! Fotky určitě pošlu, tady jsem zatím dala pár fotek na net, ještě musím doplnit nějaký povídání, ale jsem líná jak veš. Nejvíc se mi líbil Ondra, který byl celou dobu před výstavou strašně nad věcí, a pak to prožíval mnohem víc než já
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 10:11
- Nahlásit
Zdar nazdar!
Mám těžkou závislost na této diskuzi. Neb jsem právě v Ostravě, nikoli v Bašce a mám tady spostu běhání a zařizování a místo toho jsme uzřela internetovou kavárnu a hned jsem do ní zapadla a najela na cz-pes. No pako.. Ale mám to jen na 15 minut, ještě jsem soudná..
Teta
Velké díky Strejdovi za vystavení Olinky, její VN1 je hlavně jeho zásluha. Oli byla vypleštěná, mám to i na fotkách, ona je totiž těžce závislá na paničce a krok bez ní neudělá a najednou ji pafnul cizí chlap a ještě s ní běhal dokolečka..
Denisa
Hip hip, ať žije Denisa, gratulace k svátku,
ale HLAVNĚ k V4!!!!! Dostat se na výročce ve tř. otevřené, která je vždy nabitá k prasknutí, navíc u Tanoniho, to je úspěch jak sviňa!!!! Jsem ráda, že jsme Ti mohla pomoci s vodítkem a že Ti přineslo štěstí. Říkala jsme Ti přece, že Kerinek na něm vyběhal Interšampiona
Tommy Gun
Nevím, čí to byl nápad ocenit Vcelku, ale každopádně BEZVA!!!!! Stála jsem za kruhem a lidi si šuškali, "Co že to ta holka jako vlastně dělá?" "Jóóóó? Tak to je dobrá!!!!!"a pak si to tam různě vysvětlovali a všichni s úctou obrazně smekali a ocenili její aktivitu v pomoci boxerům v nouzi.
Fotky z výstavy mám, něco v digitálu, něco v zrcadlovce, film jdu právě vyvolat. Měla bych tam mít i Giordi s Denisou, doufám, že něco vyšlo..
No nic, pádím.. Večer asi nebudu, přijede zase fena na krytí a pak se ještě jedem podívat na štěňata po Kerinkovi.
Majtě sa!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 10:14
- Nahlásit
blažena
Budou, ale nestíhám!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 10:16
- Nahlásit
blažena
koho to napadlo, to by mně teda zajímalo?
No mně bylo krapet trapně když tam řekli že díky těm stránkám bylo umístěno do nových rodin asi 28 boxerů. No to neni tak jistý že ti všichni byli umístěni díky těm stránkám, ale o některých vim určitě že díky těm stránkám našli nový páníčky. A taky když sem tam stála vedle těch kteří udělali pro boxeri určitě víc než já, kteří se jim věnujou spoustu let. No ale určitě mně to moc potěšilo, asi si budu muset kvůli tomu pořídit nějakou vytrínku protože to nějak nemám kam dát.
Ještě štěstí že sem na to uplně zapomněla že mi chtěji něco dát, protože bych s toho asi měla nervy už den předem, vzpomněla sem si na to až při obědě když Denisa řikala že budou odměňovat ty lidi z boxerklubu, tak se mi rozsvítilo a začalo mi bejt špatně a pak mně odchyt Tommy a to mi bylo už uplně blivno.
Tommy Gun
my jsme Mondu a Čendu taky viděli, pěkná dvojka, Čenda je správnej ušák a je skvělý jak jsou stejně zbarvený.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 10:16
- Nahlásit
Libka
pěkný fotky, moc pěkný. Na stránky určitě použiju tu, kde vystrkuješ jazyk.
Jo a ještě dotazíček - kde jste přišli k tomu krásnému výstaváckému vodítku - to je Elišky majetek nebo jen půjčenej?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 10:21
- Nahlásit
corleona
taky díky no Giordinka se nezdá, asi jí začnu onikat
...a s tím vodidlem - já to právě říkala i Libce i ona si ho vypůjčila, takže nám oběma přineslo štěstí, to je jasný!
no já tam čučela furt jak trubka, nevěděla která bije, hlavně jsem se pak v duchu smála jak jsi mi říkala, že ji mám zvednout nebo co... to asi na foto roku nebude...
Krista
dík moc za fotky, jsou pěkné, teda Giordi je tam pěkně, sebe si obkrouhnu, ořežu ať jí to nekazím...
Libka
taky hezký fotečky! můžeš mi ty Giordininy poslat v origoš velikosti mejlíkem?! až teda nebudeš mít lénóru Díky!
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 10:22
- Nahlásit
blažena
Za vodítko musím poděkovat Corleoně!!!!!! Měla jsem slíbené od Moniky, ale holky tam vystavovaly tolik psů, že jsem narychlo přepadla Denisu, a se svolením Corleony si ho vypůjčila. Bylo fakt super!!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 10:23
- Nahlásit
corleona
No hlavně že o tobě máme zprávy a z Kerinkova vodítka asi bude "kultovní předmět"
Su z Goirdinina úspěchu taky celá vyplesklá!!!
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 10:23
- Nahlásit
Denisa,Libka
Tak máte ty fotky na emailu...
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 10:24
- Nahlásit