Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 13:48
- Nahlásit

Vcelka, tak to je docela ten sraz daleko...

Ada
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 13:53
- Nahlásit

Paja s Tinou
Starostka má naštěstí rozum.Jinak by se musela stěch ježibab co si pořád na něco stěžují zbláznit.On si ten jejich boxík s naším docela rozumí.Někdy je jdem nechat proběhnout.Tak ví že Aida není nějaká agresorka.

martinu
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 14:22
- Nahlásit

Vcelka
mám jen odpověd na váš problém ze 13.června,teprve ted jsem se k tomu dostala-Vilda (Baskervill)nemá zkoušky na minimum bodů-např. IPO3 složil 11x a z toho 2xusp,2 x vel.d,zbytek dobře,stejně tak ostatní zkoušky-záchrannou stopařskou zkoušku dělal na mez.závodech za 194b(max.je 200)-no prostě hrůza,jak píše pí.Simandlová. K odpovědi pí.Simandlové,že je dělal na svého figuranta a na svém cvičáku a u svých rozhodčích-to je blbost nebo si snad někdo myslí,že mám 30 cvičáků,rozhodčích a figurantů,zkoušky pokaždé posuzoval jiný rozhodčí/pokaždé ne,např.pí Golhová mě posuzovala 2x)Pokud máte zájem o infomace o mém psu,mohu vám poslat kopie jeho prac.knížek nebo se můžete zeptat přímo mne.
p.s.jeho nejhorší obrana byla v IPO3 80 bodů(1x),nejlepší 95(2xna MS) asi takový normál,že?
p.p.s .a že na Výběrových závodech je boxerů hodně a dají se srovnávat

Teta
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 14:25
- Nahlásit

martinu
Tě vítám Míšo!

Teta
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 14:35
- Nahlásit

2all
Kde je kdo?

articek
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 14:36 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

martinu
no konečně jsi nás našla Míšo. Bohužel tich názorů je tady víc a nejvíc jsme mluvili o tvé poslušnosti a to musíš uznat není nic pěkného už řadu let.Obrana není vše a od té doby co jsi přestala kousat na Boba Coufala ani ty obrany nic moc.Bob by brečel ohledně zákusů v Otěšicích. Vilda jezdil po tom rukávu jako blázen. A jak si se vyjadřovala o některých závodnících taky nic moc. Trošku skromnosti by neuškodilo.A o MS bych bych taky moc nemluvila.IPO3 se skládá ze tří disciplín, ne jenom z obrany. Auterský ve svém článku o Atiboxu byl hodně diplomatický.

articek
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 14:48 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

martinu
Četla jsi ten můj příspěvek pořádně?Ta citace se ti moc nepovedlaTo jsi docela zkreslila, nemyslíš?ten článek je na stránce 197 ,o obraně ani slovo a o vlastním rozhodčím taky ne

articek
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 15:08
- Nahlásit

martinu
Já ho znám od štěněte, už tam se nejevil, pak s ním Míša začala patlat zkoušky ať jich
má co nejvíc, ale málo bodů, pak vyjela na závody první rok se jevil docela nadějně,
ale pak přešla do trojek a šlo to docela rychle dolů.Stopy a poslušnosti to je fakt hrůza,
obrany tak normál.Znám jeho tátu, a fakt celý tatínek.
trošku jsi to s tima psovodama trefila, Míša nějaké zkušenosti už má, jít k určitému rozhodčímu, na domácím place s domácím figurantem dělá divy

Tady je ten článek co jsem napsala a musíš uznat, že to pravda je a nic špatného v tom článku nevidím. Bohužel tvý výběráky všech plemen jsou už pověstné ne jenom mezi boxerkářema. Na co je pěkná obrana, když ostatní disciplíny nestojí za nic? A já odpovídala jen na dotaz Vcelky. To mám napsat jak je tvůj pes super?

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 15:28
- Nahlásit

Nekteri lidi jsou koukam dosti chytlavi...

corleona
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 15:36
- Nahlásit

Teta
Nevím, jak se mám popsat,abys mě poznala. Nebudu totiž v katalogu, neboť nic nevystavuju. Nestihli jsme nikoho podplatit. Navíc ta Polka chtěla nechutně moc.

Artroza
Oukej, určuju si Tě svou "Avon Lejdy"..

corleona
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 15:42
- Nahlásit

Teta
Už vim!!! Vezmu si gumaki a do ruky vidle. Abys poznala Artrozu, doporučuju jí totéž. (Artrozo, esli nemaš gumaki, zeber si holiny, holínky, gumáky, gumovky, galoše, ...) My vidláci, tím pádem budem rozeznatelní. Já si ještě nechám navíc čouhat slámu z bot, jsem totiž z daleko větší p*dele, než Artroza, tím se odliším..

PS: A náhodou..!!!! Já mám gumaki MADE IN ITALY. Nejsem přece žádná holá řiť!

Tommy Gun
ať jedeš líp

Artroza
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 15:45
- Nahlásit

corleona
hele Ivanu nezabijej, me psala, ze pokud neumre, tak tam bude.... ma tedy na vyber

super! ja mam gumaky s podpatkama...bude se to hodit??
vemu jeste sosedovic slepicu v podpazi....

corleona
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 15:49 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Artroza
sosedovic slepicu v podpazi.... Bomba!! Bude na nás úchvatný pohled! Škoda, že jede i Queros, vzala bych raděj tu sousedovic bílou kozu, co nám ji tady vždycky pasou za okny..

Artroza
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 15:52
- Nahlásit

corleona
queros se bude hodit, kdyz utoci i na sochy, co bude teprve rikat na slepicu!!

corleona
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 15:52
- Nahlásit

Artroza
Ona pojede, byla už i pro osvědčení u veta.. už tomu začínám věřit.. Pokud budem mít i řidiče, tak pojedem. Šel dnes slavit něčí narozky, tak nevím, kdy najde cestu dom.. Aby "nejel" Tour de knajp.

Artroza
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 15:53
- Nahlásit

corleona
Tour de knajp dost dobry!!! to neznam!!!!!

myslis, ze to tu cte???

corleona
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 15:54
- Nahlásit

Artroza
Kur*a, to je po slepici!!!! On je šulin! Úplné mačo, skáče po plotech! To přijedem a hned slepici vykopeme hrobeček.

corleona
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 15:55
- Nahlásit

Artroza
Néééééééééééééé!!!! On si myslí, že je to chat. A že se tu dostane jen pod heslem. On by nám tu lezl. O čem bych pak psala????

Artroza
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 15:57
- Nahlásit

corleona

jak rozumne !!!!!!!

mastim domu krmit slepice.... tak zitra....

Teta
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 16:15
- Nahlásit

corleona
Tož vítaj, jak bylo ve škole? Co nového ses naučila, včeličky a kytičky?

Nemusíš si dělat starosti že tebe a artrozu nepoznám. Nemusíte si ani brát ty vaše vydlákovské oblečky. Poznám po čuchu ne! To já fiflena z Prahy jsem citlivá na hnůj a cítím ho na 10 km.

corleona
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 16:18 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Teta
No dovol.. Používám "živé květy" od své Avon Lejdy, tudíž nesmrdím.. A Tom se natitlá starým dobrým Pitralonem.. Budeš čumět, jaký se rozvine oblak nad Třeboní, až dorazíme..

Jediné, co u nás smrdí, je Kerinovi z držky..

Teta
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 16:24
- Nahlásit

corleona
A to já myslela že italové jsou takový šamponci voňavý?

Mám v tom pěkný burdel, vše je naruby.

Teta
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 16:28
- Nahlásit

Artroza
Hele, a vůbec. Co má corleona co my ostatní ne. Celé odpoledne si hraješ na mrtvého brouka, pak napíše tato vydlačka a ty ožiješ?

corleona
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 17:28
- Nahlásit

Teta
My, vesničani, totiž držíme pospolu! Jednou vezmem cepy a hrrrr na vás, měšťáci. Kura, ale to moje práče asi nepude, neodlepím ho od kompu, právě bojuje v Mordoru, či kaj to..

Taloš smrděl jak cap, když jsme ho přivezli. Hned jsme ho koupali.. No, on zbytek smečky taky není zrovna Dior, ale Kerinek má asi kazík v zoubku..

Libka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 17:53
- Nahlásit

Tommy Gun
Tak ten mail s potvrzením o přijetí požadavku mám, jestli to stačí tak super
corleona
byla už i pro osvědčení u veta
To ale není nutný, že stačí jen očkovák, si připadám jak trotl

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 18:04
- Nahlásit

Libka
napiš mi na mail tvoje plné jméno+příjmení a bydliště. ověřím platbu - zda dorazila. dik.

Ada
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 18:26
- Nahlásit

corleona
Jo my vesničani držíme při sobě.Sem bydlela u Ostravy a bydlelo tam 100obyvatel.Ale už jsem si přilepšila.V Kamenici nás tu je 1500.A do města by se mi nechtělo.Tam jsou lidi moooc zkažený

corleona
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 18:30
- Nahlásit

Ada
A kde u Ostravy?

Ada
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 18:36
- Nahlásit

corleona
Hukovice okr.Novej Jíčín

Ada
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 18:38
- Nahlásit

je to asi 30km

<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání