| Autor |
Zpráva |
Ada
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 17:17
- Nahlásit
odkaz:www.cristo.estranky.cz
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 18:00
- Nahlásit
Ada
Pěkný to psisko!!! A já si tě ještě pamatuju z Olšan...A navíc tě mám doma někde vyfocenou,abych tě mohla ukázat Kristýně
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 18:06
- Nahlásit
Tak to se snad někde potkame a pokecáme osobně.Já si tě taky pamatuju.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 18:59 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Kulajda
toš vitaj - se už známe, že jo? pátrej.
ola
ola´s giant agurjec v kabelce- tý woe, to je hustý.
teta, artroza, corleona
.... tý voe, k těm vašim příspěvkům je potřeba skoro dekodér. ale pochopil jsem všechno, až na to, co bylo nebo bude dnes k večeři.
2 all
Už třetí den za sebou se nám rvou čokli. Předevčírem a včera u večeře, dnes si to rozdali až po večeři - potkali se ve dveřích a nedohodli se kdo půjde první a šli proti sobě a Kulekouš zavrčel. Já dnes pouze 3 krvavo-fialové šlice na levým nártu a na ruce, panička 3 krvavý díry v prstu od Kulekouše. Debilové.
tequily
... kam se hrabe pes Vojta na našeho Průšu Kulekouše . To je sexual machine - pánevní svaly jak provazy. nakrejvá i psy a vykastrované feny. Prostě všechno, co "mu přijde pod ruku". A kvalitně. Asi to okoukal.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 19:14
- Nahlásit
Tommy Gun
Asi to okoukal. Hmmmm...?!?!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 19:39
- Nahlásit
Tommy Gun
to by mně teda zajímalo kde to okoukal
|
alli
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 20:35
- Nahlásit
Nějak nestíhám reagovat....
Denisa
Přeji hezkou dovču a zdravou packu!
Krista
Jinak už letos jinou výstavu v plánu nemáme, protože v říjnu by měla Allis hárat.A po hárání byla posledně pěkně "zdechlá".
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 21:11
- Nahlásit
2 all
kurník, zrovna když můžu bejt tuna já, tak tuna nikdo njení! ach jo. se asi budeme míjet.
čmelka
..... tak co, doufám, že už jsi na 100% rozhodnuta pro tu Třebon ?????
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 21:19
- Nahlásit
Tommy Gun
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 21:45
- Nahlásit
Krista
Ahojky, viděly jsme se v MB.Děkuju za pochvalu Agáty Je to pěknej obřík, viď?Asi po tátovi, nevim...
Jestli to správně čtu, tak se uvidíme v Roudnici.My bysme měli vystavovat v mladých.Kolik je Meggí?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 22:06
- Nahlásit
Tommy Gun
Tož také zdravím! Jaký dekodér, prostě modří vědí ne? Tak jak stíháš přípravy?
Sedím v ložnici u pc, chlap z postele čučí na tv a má pořád nějaké blbé poznámky. Poslední kterou nadhodil je, jestli bych se nechtěla na chvilku kouknout na tv namísto pc, že tam prý nějaký 85 letá babka vylezla na velký kopec.
Asi jako že bych si z ní měla vzít příklad!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 23:24 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
boxer v nouzi
......... jsem koukal na boxera v nouzi - na tej titulní stránce vypadají všichni boxeři i kulekouš opravdu jako "psi v nejvyšší nouzi". i když náš kulekouš má v oblibě psí boudu u klec. s oblibou si chodí zdřímnout do auta do klece i do boudy. zatím k tomu nestačil chytit odpor. máme buldočka bouďáka.
kkathy
.... monda není žádnej mamut. je to takovej střeďáček. takže to asi možná bude Agátha po dědečcích.
Strejda, Kardinál, Mafiánka
..... jasně, modří, pásikaví i "týraní" vědí.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 23:35 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
redakční rado, prohlídněte si zpravodaj č. 2/2006. Volal mi Jirka Chaloupek, že oni dostali 2 vydání. V jednom Zpravodaji je správné řazení listů, ve druhém je špatně - zpřeházené listy a nějaké chybějící strany. Já prošel 10 Zpravodajů co mám doma a všechny byly ok. Tak nevím co se stalo. Není v mých silách všechny zprav. projít, před tím, než se odešlou do Postservisu. Ach jo. Doufám, že se to stalo jen v tomto jednom případě, že toho nebylo víc.
Co ostatní - máte Zpravodaj ok nebo like shit?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 00:06
- Nahlásit
Není tu náhodou majitelka feny Casiopea Aresta Rea????
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 01:25
- Nahlásit
gde ste fšichnííí ?
|
alli
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 06:13
- Nahlásit
Tommy Gun
Tak já zpravodaj bohužel nemohu zkontrolovat neb zafungoval opět náš "skvělý" poštovní úřad a zpravodaj skončil bůhví kde.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 07:12
- Nahlásit
artroza
ted jsem doskaladal ProPlanku do garaze. Neco vypadlo z auta, peclive vyluxovano placatymi drzkami. Takze klidne vzkaž čérmenovi, že ProPlan je u mě.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 07:18
- Nahlásit
Tommy Gun
pro Třeboň jsem na 100% rozhodnutá, akorát furt přemýšlim v kolik tam teda pojedem, nechce se mi vstávat brzo a zase bych nechtěla přijít o vystavování psisek co znám. Musim taky počítat aspoň hodinu a půl na cestu tak nás to vstávání asi stejně nemine.
S tou úvodní stránkou boxera v nouzi máš pravdu, taky sem si to řikala že tam všichni ty boxíci maji výraz jako nejsmutnějšího pejska pod sluncem No ale aspoň se to tam hodí. Když to tak vezmu tak vlastně znám od všech jejich majitele a vim že tyhle boxíci rozhodně nouzí netrpí. to oni se jen tak dělají.
Kulekouš je dobrej že je bouďák, to náš Viky se chodí do výběhu s boudou akorát napít když mu tam dáme kýbl s vodou.
Včera sme dělali pořádek na zahradě, Zdeněk sekal strunovkou a pak mně volá k růžku zahrady ať se jdu na něco podivat. A tam byla v igelitovym pytlíku zahrabaná půlka chleba a ještě to bylo přikrytý dalšim pytlíkem. Víťa si asi dělá zásoby na zimu, kde ale vzal tu půlku chleba to teda nevim.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 07:28 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Vcelka
Zahájení v 10 hod. - pak to začne. Nejdříve se vybírá finál. čtyřka z každé třídy a neurčuje se pořadí. Pořadí se bude určovat ve finál.kruzích kolem 15:00 hod. + tituly a čekatelství. Ukončení kolem 16:30 hod. - poté volná zábava. Stejně tak volná zábava v pátek večer. Přijede takhle dopředu asi hodně lidí. Bude asi velká sranda. Dorazí v pátek večer nakonec i Corlenonovi? Celé to tam dozajista budou bavit dvě rumové víly ve voslintaných maskáčích - Artroza a Teta.
No, ti psi na tej titulce jsou jak reklama na pořekladlo - "mít se jak prase v žitě".
Mno, bůh ví jaká si kuchařka! Jen jestli to nesvádíš na Vítu omylem. Jestli si to tam neschoval Zdeněk na horší časy.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 07:38
- Nahlásit
Tommy Gun
hmmm casiopeia byla vcera u nas na cvicaku, vyprudim chovatele, jestli nema tel.c. ...
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 07:51
- Nahlásit
Tommy Gun
zpravodaje jsme meli vsechny o.k. ....
corleonovi az v sobotu
Artroza a Teta co zas my?????
Vcelka
ale vzal tu půlku chleba to teda nevim
radsi se neptat
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 08:13
- Nahlásit
Tommy Gun
Zahájení až v deset? Tak to je dobrý to ani nebudeme muset tak brzo vstávat, akorát nevim jestli tam Zdeněk vydrží třeba až do těch půl pátý, to asi těžko.
Mno, bůh ví jaká si kuchařka! sprosťáku.... náhodou já sem dobrá kuchařka. Nevim jestli by si pak Zdeněk při horších časech dával plesnivý chleba, byl totiž už celej zelenej, kdo ví jak dluho už tam byl. To mu tuhle koupil něco velkýho kulatýho z buvolí kůže a on si to taky hned zahrabal a tak jednou denně to vždycky vyndá, chvíli to žvejká a pak to znova někde zahrabe, ale uplně precizně, dá si na tom vždycky záležet aby sme to nenašli. Pak už jen příde s obalenym čumákem od hlíny.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 08:26
- Nahlásit
Ahoj všichni!!
Tak já byla dnes celou noc v Třeboni! Začínám chytat nerva, a zdají se mi divoký sny
Tommy Gun
Náš zpravodaj je o.k.
Když jsem platila ten výstavní poplatek převodem z účtu, musím mít ještě nějaký potvrzení, nebo to máte někde zaznamenaný?
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 08:29
- Nahlásit
Vcelka
Koukej si přivstat
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 08:36
- Nahlásit
Hojas..
Tommy Gun
Ad nečlenka: Ona se už letos do BK hlásit nebude,až příští rok. Zatím neví, do které pobočky. Kteří lidi jí budou míň lézt na nervy
Ten dvojnásobný výstavní poplatek jí kapsu neurve, ne? Je v dorostu, tam je sazba nízká,ne? Co? Ne?
Ad Zpravodaj: k nám na kopec se ještě pošťačka nedobelhala, tak nevím..
Teta
to s tou babkou v TV, to mi připomnělo, jak předevčírem byl na čt2 nějaký dokument, asi z Ruska, nevím, měli jsme stáhnutý zvuk. Byla tam v záběru stará ruská skroucená babka, hlavu omotanou v nějakém hadru-šátku, taková chuděrka stará s křivýma hnátama a Tomáš sedíc vedle mě na sedačce říká:
"Ivanko.. ty vypadáš.."
(Babka v záběru krájela jabka) "Jabka krájíš, to jsi dopadla, chuděro.."
(Babka naházela nakrájené jabka do hrnce a vyšla s ním před dům) "Ivanko, kam jdeš s těma jabkama..?"
(Babka najednou začla i s hrncem lézt po žebříku na dům..) "Ivanko, kam to lezeš? Nehlupni, vždyť s tím hrncem spadneš!!!"
(Babka vysypala všechny nakrájené jabka na střechu) "Aha, ty tam ty jabka sušíš! Ty jsi mazaná.."
To už se syn dávno válel smíchy po zemi pod stolem.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 08:43
- Nahlásit
corleona
articek
jsem koukala že v Třeboni bude vystavovat i Brixi.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 08:51
- Nahlásit
Tommy Gun
jsem se dívala, že mezi vystavovateli jsou i naši známí Pere a Anna ze Španěl. Koho tam mají??? Chatose nebo nějakou fenu? Nebo je to ta jejich mladá fena, co byla (a asi je) u Novotných?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 09:09
- Nahlásit
corleona
Koukám že ti naši dva vtipálkové si můžou podat ruce! Pro srandu jsme jim dobré ale co by dělali bez nás!
Doufám že jsi seřezala oba, mládě i starýho. Navrhovala bych jako tvou pomstu krmit je pouze sušenými jablky!
Tommy
Já ti dám strejda!
Zpravodaje dostáváme dva (boť jsme dva členové) a u nás bylo vše ok. Je tam inzerce jednoho hnusného emigrantského psa z itálie ale za to ty asi nemůžeš.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 09:14
- Nahlásit
Artroza
Bré ránko kolegyně. Co ten Tommy myslí tím Artroza a Teta to tam zajisté celé budou bavit? Není nějaký drzí ten hošan!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 09:14
- Nahlásit
Teta
Doufám že jsi seřezala oba, mládě i starýho.
Ne. Já blbec jsem se tomu řehnila taky. Došlo mi to až za deset minut a byla jsem z toho cca 15 minut pobouřená a uražená.
|