| Autor |
Zpráva |
blažena
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 18:38
- Nahlásit
Libka
na všechny výstavy už stačí jen očkovák nebo pas a v něm nepropadlá očkování - je to podle nových směrnic EU. Takže žádné potvrzení od veta už nepotřebuješ
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 18:51
- Nahlásit
blažena
To sou vjecy..
Ada
Hukovice okr.Novej Jíčín V Bartošovicích jsem vyletěla na ZVV1. Vypadli jsme hned na stopě, získali jsme statečně 54 bodů a Nunda málem chytil krtka. Já jsem z něj málem chytla amok, byla to už třetí "prosraná" jedničková stopa.. Na zkoušky jsem přijela navíc zbytečně o dvě hodiny dřív, protože se ten den měnil a čas a já hňup jsem si čas posunula blbým směrem. No byl to blbec den. Do toho ten krtek..
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 19:05 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
corleona
krtek -
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 19:06
- Nahlásit
V Bartoškach jsem chodila na základku.Hi to mě Fatty na stopě začala žrát předmět.Bylo to docela trapné.Ale těd se tomu směju.Nic jinýho mi ani nezbejvá.Stím krtkem to mohl bejt mazec.No dokážou nás ti naši puntové potrápit.A ještě k tomu žraní předmětu.Rozhodčí dodal že by to mohl bejt novej způsob označení.Normálně si lehla a začala ho žvejkat
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 19:08
- Nahlásit
2 all
.... se nám tu někdo snažil čeřit vodu, jak jsem četl. Zatím to tu bylo takové poklidné, fpohodě, historky, báchorky, srandičky - a najednou buď ha.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 19:09
- Nahlásit
Tommy Gun
Čo smeješ? Nevieš inak radovať?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 19:11
- Nahlásit
Tommy Gun
Toš to není řiť (a jeď) někoho krytykovat.. Soudruzi
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 19:21
- Nahlásit
soudržka corleona
...... kdo tuna keho krityzíruje?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 20:02
- Nahlásit
Tommy Gun
Pozytyvni krytyka.. to je, po čim volame, sudruzi..
|
ola
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 20:24
- Nahlásit
corleona
Tak jsem mrkla na polské štěníky. Jsou boží. Už jsem doma začla ukecávat na jednu žíhanou krasavici!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 20:29
- Nahlásit
ola
Kde? U Glogoši?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 20:36
- Nahlásit
corleona
Jo, jo! Už tam mají fotečku kojící maminy...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 20:42
- Nahlásit
ola
Oni už nám poslali fotky ma mail. Ale jednotlivé fotky štěňat mají na polském boxer fóru: http://www.forum.boksery.pl/album_cat.htm?cat_id=3 &sort_method=pic_time&sort_order=DESC&start=0
Moc z nich uchvácená nejsem, je tam jedna solidní fena, ale ta už je zadaná do Dánska. Daleko hezčí štěňata po Kerinovi jsou na těch dalších fotkách, jak jsou ty starší štěňata (stanice Maumbua) - část je hned za fotkama Glogosia a další na stránce druhé, tam ten pejsek 2, to je celý Kerinek.. http://www.forum.boksery.pl/album_cat.htm?cat_id=3 &sort_method=pic_time&sort_order=DESC&start=12
|
ola
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 20:54
- Nahlásit
corleona
Ježíš, co na takových žížalkách můžeš poznat???
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 20:56 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Běžte koukat.Je zatmění měsíce.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 21:00
- Nahlásit
Ada
U nás je taky.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 21:00
- Nahlásit
ola
No.. už to vidím.. dlouhé úzké čumáky..
Ada
Dík. To mého syna na pět minut odlepilo od počítače!
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 21:05
- Nahlásit
corleona
Mého jen na minutku.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 21:06
- Nahlásit
corleona
To znamená, že lepší je taková ta nafouknutá bambulka?
Co říkáš na tohle vaše potomstvo? Není ten poslední pejsek
nějakej chudáček? A který se ti líbí třeba v tomhle vrhu?
http://www.nohelm.wz.cz/vrh_i.html
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 21:08
- Nahlásit
corleona
I suczka 3?Ta mi přijde placetá.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 21:08 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Lenda
Mému to trvalo dýl jen proroto, že byl líný vzít si své boty a vyšoupal se ven v botech od Tomáše..
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 21:12
- Nahlásit
corleona
Chápu.Já už mám taky puberťáka jak se patří.Alespoň mají kluci nějakou změnu.
ola
Že by jsi vybírala nějakého krasavce?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 21:12 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
ola
Ti dva s bílým jsou pěkní psi, líbili se mi už na fotce třídenní. Ostatní jsou teda dost pekelní, ten poslední dost. Možná ještě ten jeden, vlevo dole nevypadá zle. Ale tak to bývá, nikdy se nenarodí ve vrhu 6 šampionů..
V nejbližších dnech se na ně pojedem podívat, to pak budu vědět víc, fotky hodně zkreslují.. Měli jsme jet dneska, ale páneček má dneska "Holajduša".. Sleduju webkamerou, kdy vyjde z hospody a furt nejde..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 21:16
- Nahlásit
Lenda
A dobré bylo, když jsem přišla do jeho pokoje a chtěla mu říct o tom zatmění: "Michale!??" A on: "No jo, už to vypínám, už končím!"
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 21:20
- Nahlásit
corleona
Tahle hláška mě čeká tak za hoďku.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 21:23
- Nahlásit
corleona
Ten poslední mi nepřipadá ani jako boxerek, ale je to asi tím, že byl slaboučkej, ne?
Lenda
Já pořád vybírám! Pak ukazuju Zdenkoj štěníky a on zase na oplátku mně auta v bazaru... Ach jo! Když nadhodím, že teda větší auto jako jo, aby se do něj vešli DVA psi, tak suše odvětí : My máme málo děr na zahradě?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 21:24
- Nahlásit
Ten uprostřed dole se mi líbí.Ale prdlajs tomu rozumím.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 21:28
- Nahlásit
ola
Já vůbec nevím, jaký ten vrh byl, chovatel nic neříkal, jen že je spokojený a že mohlo být víc fen. Psi teď moc nejdou.
Ach jo.. ten náš (poslední) jde zítra dopo. Už má nabalenou misku, granule, hračku, deku, obojek a vodítko - jako ti před ním.. Hrozně jsem si na Akiho zvykla, budu zas bulet. Bulela jsem už když jsem to chystala.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 21:32
- Nahlásit
ola
To je v poho.Já zase přemlouvám na chatičku,aby bylo kde mít štěňata.Já netoužím po mrkvičce,ale po trávníčku,kde bych je vypustila.Auto už velké máme.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 21:32 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
ola
Ty díry na zahradě to mi něco říká.Přítel mi hlídal Aidu a po 3dnech když jsem dojela ze služebky mi ukazál zahradu.Byl to samej kráter.Ale mě doma to udělala jen jako mimi.Asi se mstila že jsem jí tam nechala.Ale díry to byly pořádné.Si dala záležet mrška.
|