Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
articek
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 14:05
- Nahlásit

Teta
Ono když si dobře přečtě člověk výstavní pravidla tak i Výborná by měla být vzácnější.to máš recht, děkuju za výsledky

ola
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 14:09
- Nahlásit

Teta
Já už to mám teď jako tradici - vždycky, když potřebuju podržet kabelku, tak ji předávám se slovy : "Na, podrž mi to.... a usmívej se!"

Denisa
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 14:10
- Nahlásit

Teta
tak to já ho tak leda ocenila jako nosiče, ta klec byla docela těžká!
ne, my máme tak rozdílný zájmy a oba jsme tak časově vytížení se svými hobby a kamarády... jsme se tu jednou bavili už... že muže boxíkáře přímo, jestli jó či né ale zas výhoda i nevýhoda - já jsem třeba ráda za to, že mi co se týče psa do ničeho nekecá, ničemu nerozumí a zas je tak hodnej, ví, že když třeba jde s náma ven (jednou za uherskej rok) a háže jí klacek, tak se slušně optá, jaký povel má vyslovit, aby mi nekazil poslušnost...
prostě G. ho má jen na mazlení a rozmazlování a on je její "taťka", víc jsem ani nikdy nežádala... těžko to můžu po něm chtít, my si takto vyhovujeme, že dáváme druhýmu moře volnosti ve svým vyžití... ještě před psem jsme byli každej samostatná jednotka...
však kolegyně z diskuzky služebně zde starší myslím o našem vztahu už trochu přehled mají
Lenda
no to myslel, jemu se to děsně nelíbí, byl úplně zhnusen...
to víš tak jemu se líbí i kupírovaný uši, natož boxer s ocasem... já to vím už dlouho, tak na 2 výstavách se mnou byl, teď teda na 3.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 14:20
- Nahlásit

Denisa
Zdeněk ty výstavy taky moc nemusí, připadá mu to nudný, ale na to že se mu tam moc nechtělo sme tam nakonec vydrželi dost dlouho. Abych se přiznala tak mně ty výstavy taky moc neberou, nebýt tam lidi z diskuse a nevědět že tam bude Vikyho brácha a ségra tak tam ani nejedu. Jinak tam ale bylo krásně, ten areál je tam hrozně pěknej
Taky jak bylo to finále, tak sem poslouchala některý lidi jak se tam okolo baví a teda drbali to pěkně.

Denisa
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 14:28
- Nahlásit

Vcelka
...no však víš, že já taky ne. Jednak jsou pro mě i G. málo akční, a je to nuda asi i proto, že o tom prdlačky vím, takže nevím co přesně mám sledovat atd. Taky tam jedu (v Brně když je) pokecat s lidma co znám odsud nebo z netu, co vystavují...
teda drbali to pěkně.... no to víš...

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 14:57
- Nahlásit

Denisa 11 Zář 2006 09:41

Tetu poznáš jednoduše - měla na výstavě mikrák u huby a v ruce flašku rumu. )) Poznávací znamení u Atrozy je barel na krmeni Purina ProPlan a sedí u toho takovej vořech. )

..... jojo, to byl Monďa, Kulekouš, papík, mamík a ségra. Voni nejsou pejskaři, ale staraj se nám o čoklíky hezky, když mi nemůžem. Když vidí psa, tak radši zdrhaj. ))) Přijeli jen na 3 hoďky na odpolední finále - do večera stejně nevydrželi. Buď ráda, že jste je nepotkali, protože by Kulekouš sexuálně harašil s tvojí G. ))

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 15:01
- Nahlásit

Denisa
..... když už je tu řeč o moudrácích. Tak já mám venku pouze dva horní. Trhali mi je v rozmezí 10 dnů - naprosto v pohodě. Nejméně nepříjemný byl "knedlík v krku", ale to po zákroku odeznělo cca za 2 hodiny. Žádnou bolest jsem necítil. Jeden spodní už mám prořezaný, druhý spodní se ještě prořezává. Zubařka říkala, že ty spodní moudráky jsou mnohem horší než horní, co se tejče extrakce. Tak doufám, že mi v hubě vydržej co nejdýl.

Teta
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 15:07
- Nahlásit

Tommy Gun
Tě vítám mezi holkama! Jak to že nemakáš.
Hele mladej, a nebuď drzej, rum jsem neměla ale bejvala bych ho ocenila. Nebo by alespoň bylo fajn dát vědět o trochu dřív a pak by nebylo potřeba toho rumu.

Jo, a ty tvoje kecy o rumových sponzorech...... první a jedinou flašku jsem dostala až na závěru výstavy od cizích vystavovatelů, že prý mají už dvě láhve tak že jednu věnují!

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 15:10
- Nahlásit

Vcelka
mno, akorát se při tom tvým ocenování trochu pozapomnělo na tu připravenou kytku, která byla v restauraci někde ve skládku či kde. tak jsi ji dostala aspon dodatečně. ))
..... jojo monda s čendou to je naše duo - bratři v triku - malej a velkej. )) ale malej je srdcem i velký bojovník.

Denisa
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 15:15
- Nahlásit

Tommy Gun
...jo, tak byli nějací vyplašení ale starají se zodpovědně, evidentně starostlivě...
jo a o zubech to tu dnes rozpoutala ola, tak má teď problém s 8čkama...
já mám vytrženou jen jednu a jinak v poho!

jo a děkuju, že jsi se tam občas za náma s G. přitočil a osvětlil mi co se to tam jako děje - jak G. vybírali - jedno kolo, druhé, třetí... jsem tam jen nechápavě čučela a usmívala se jak debílek-no tak tady nás máte...

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 15:19
- Nahlásit

Denisa a ostatní
...... hele pípl, jak jste trefili do toho Doubí na výstavu? V pohodě? Pár vystavovatelů netrefilo tak nějak úplně přesně. )) Bylo to v pohodě nebo jste bloudili?

Teta
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 15:21
- Nahlásit

Tommy Gun
Máme GPS!

Denisa
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 15:25
- Nahlásit

Tommy Gun
ano, to se ptáš té pravé, protože když jsem trefila JÁ v pohodě, tak ostatní museli rovněž neb neznám nikoho s horším orientačním nesmyslem...
a boxeří hlavy od Třeboně naváděly skvěle!
tak leda ti, co jeli předtím než jste je nainstalovali?!

Teta
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 15:26
- Nahlásit

Tommy
Ještě upřesním cestu do Doubí. První řídil manžel a nechtěl poslouchat Natašu (GPS má od nás jméno). V Příbrami jsem převzala řízení pač jsem toho měla dost. Nataša říká do leva a chlap jel do prava atd.
Pustila jsem si rock, poslouchala Natašu a hrála si na Schumacherovou. Manžel se připoutal a přestal mluvit. Do Doubí jsem pak už trefili v poho a jeli jsme takovým fofrem že jsem zastavila u chatek, tam mě dohnala nějaká holčina na kole z té budky a říka že jsem na stopce měla zastavit. Já říkám že jsem žádnou stopku neviděla a slečna na to že je nakreslená na zemi hned poté co se přejede ten retardém, který jsem jak Jakub Janda přelítla!
Kdybyste někdy mluvily s mým chlapem a trvdil něco jiného, tak Artroza potvrdí že jezdím dobře a pomalu. Nevím proč mi chap nechce koupit toho sporťáka? Už i motorku prodal, syčák jeden!

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 15:27
- Nahlásit

Teta
Dyk v pátek večer jsem rozlíval rum, každej kromě majitele vydavatelství časopisu Hustler neměl skoro zájem. Tys tam v pátek večer u večeře komunikovala jazykem mě neznámým )) z Talošema, mezi tím odpadla Atroza a bylo po hehe. V sobotu jste vypálili do Práglu a už jsem tě neviděl. Mám ti poslat flašku kurýrem? )))

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 15:29
- Nahlásit

Teta
prej máme dží pí es .... to mje poser.
no a co, já mám v mobilu sít dží es em.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 15:32
- Nahlásit

Teta
no jo, ty můžeš jezdit jak Schumi - vám to jede a brzdí. Nám to nejede a nebrzdí. Kdyby to aspon jelo.

Teta
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 15:32
- Nahlásit

Tommy Gun
Flašu kurýrem beru, řeknu pesovi ať to od pošťáka přebere!

Denisa
orientačním nesmyslem hahahah To je dobrý, už jsem slyšela o hudebním hluchu ale o orientačním nesmylu ještě ne. To doma asi zavedeme.

Teta
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 15:33
- Nahlásit

Tommy Gun
Co že nám to jede a brzdí, ještě tam manžel pod to auto dal gumy F1. No, a pak si zavedou ten kretenskéj bodovej systém.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 15:34
- Nahlásit

jo jsem doma proto, že jsem se dozvěděl dnes ráno, že prý dnes mám krátkou. to je dobře. jdu dělat výsledky a fotky z třeboně - večer to dám na web.
možná mezi sebou přívítáme přispěvatelku od plzně, která má zlatýho vořecha od artrozů. pokud tedy najde odvahu.

Denisa
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 15:36
- Nahlásit

Teta
hudební hluch - tak to mám taky.
a představ si, že přitom můj brácha má fakt absolutní sluch!
zajímavý!

konečně jdu dnes domů, těším se jak pomuchlám plyšovou svini!

Teta
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 15:42
- Nahlásit

Tommy Gun
No sem s ní.

Hele, a kde se nalejval rum bum? Nějak jste to předemnou utajili. Že byste měli strach že nezbude? A já jak kretén si ho kupovala u té pěkné servírky. Jelikož jsem "byla za dámu" tak jsem pokaždé poslala manžela pro rumíka pač by to kazilo image. No a on nějak málo pro něj chodil.

Jeslti to čteš Plzeňačko či Brnňačko, nebo co vlastě si, tak se koukej honem přihlásit.

Teta
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 15:45
- Nahlásit

Denisa
přitom můj brácha má fakt absolutní sluch
To se dá jednoduše vysvětlit. Nepodobá se jeden z vás pošťákovi?

articek
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 15:51
- Nahlásit

Tommy Gun
díky mé navigaci jsme poznávali jak jsou jižní Čechy krásné, prý to nikldy nebylo z Prahy do Třeboně tak daleko jako letos. V Třeboni značení super, ale příště navrhuji už od Prahy jelikož v jedné vesnici byly na Třeboň dvě značky a já samozřejmě navedla na tu delší, takže Hluboká byla nedaleko

Teta
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 15:52
- Nahlásit

articek
Hele, vy máte náklaďák? Tam totiž opravdu byli dvě značky ale jenda byla pro nákladní auta!

articek
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 15:54
- Nahlásit

Denisa
všechno nejlepší k svátku, oslav to pořádně

articek
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 15:56 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Teta
No náklaďák máme, ale jak jsme pospíchali, tak místo do 3,5 tuny jsem to myslela opačně a místo doleva jsme jeli rovně. Pak jsem si to vyslechla, že ani značky neumím, prý mě čeká kurs značek, či co.

Teta
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 15:56
- Nahlásit

Tommy Gun
Měla bych dobré krycí čatové jméno pro Plzeňáka, co třeba Mistr!

Teta
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 15:57
- Nahlásit

articek
Koukám že klasika. Chlapi jsou všude stejní! Vyjímkou je samosebou nás Tommy!

articek
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 16:02
- Nahlásit

Teta
jako kdyby to tam nemohli napsat, jetli je to nad nebo do 3,5 tuny. Kdo v té rychlosti má o tom přemýšlet, když jsme nějak nezvládali časově. Ale napálil se i Bohouš a ten papíry na nákla´dák má narozdíl ode mě, tak co. Te´d se tady hájí, že to věděl

<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání