| Autor |
Zpráva |
articek
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 16:04
- Nahlásit
Teta
jaký Plzeňák? Jsem mimo.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 16:04
- Nahlásit
articek
Je to prostě chyba Tommyho, měl ty cedule dát už od Brna a od Prahy!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 16:06
- Nahlásit
articek
To neva, já taky. Já akorát dělám chytrou před pistolníkem!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 16:11 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Teta
si ho kupovala u té pěkné servírky jen jestli tam za ní Dejv nechodil schválně tak často.
Plzeňačko či Brnňačko - jojo, to je ona.
Nepodobá se jeden z vás pošťákovi? - ty si hustáááá, ale dobrej fór.
Chlapi jsou všude stejní! Vyjímkou je samosebou nás Tommy! - to jako že nejsem chlap, či co? Sice mám váhu jako vychrtlá modelka, ale co ..... )))
Rumík se rozléval v rohu u topení - měli snad všichni, kromě tebe. Divný.
articek - tys dělala navigátorku. To vše omlouvá a vysvětluje. Značení jsme dělali v sobotu v 6:30 hod. my dva s majitelkou Kulekouše. Před náma jeli do Doubí jako poslední Taloši - dorazili v pátek ve 23:30 hod. - po několika telefonátech, že jsou prý v "Česká" - jsme nevěděli, zda v Českém Krumlově bo v Č. Budějovicích. Nakonec pro ně vyrazilo doprovodné vozidlo s přívěsem a vezlo čj-it. tlumočníka a pana artrozu. Vůz s přívěsem kočírovala slečna Kulekoušová. To asi A. Tanoni koukal, když mu přijelo v ústrety doprovodné vozidlo s vozíkem.
2 all
todle mi přišlo z německýho boxer-fora
jahressiegerzuchtschau österreich
sir-lennox von fausto 1.platz jüngstenklasse
rania-lapaz von fausto 2.platz jüngstenklasse
oriental von fausto v 1, CAC, vize jahressiegerin österreich
orgon von fausto v1, cac, klubsiegeranwartschaft, BIS
liebe grüsse
torsten lemmer
www.von-fausto.de
|
ola
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 16:12
- Nahlásit
S tou prodlouženou cestou... Musím se pochlubit, že nám se cesta na závody (cca 25km) taky pěkně prodražila. Ráno mě Zdenek vezl s dětma tam. Pak jel s klukama domů. Po závodech jsem mu volala, ať si pro nás s bobulí přijede, no a když jsme dorazili před garáž, tak já říkám : "Kluci vyndejte vodítko, batooooh..?!?! Sakra, já tam nechala batoh, lumpíka a Jakubovu mikinu ! Jelikož Zdenek odmítl jet, tak jsem si dala repete tam a zpět sama. Naštěstí mi to tam už hlídali. V batohu jsem měla včetně peněženky i papíry od auta atd. Až zpětně jsem si uvědomila, že jsem letěla bez řidičáku, občanky, techničáku... (a to místama až 130)
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 16:16
- Nahlásit
Tommy Gun
si ho kupovala u té pěkné servírky jen jestli tam za ní Dejv nechodil schválně tak často.
Někdo nakecal Slovákům že ta servírka bude dělat i striptýz. Jeden z těch naších bratrů mě pak s prosebným výrazem v očích přemlouval že kdyby k tomu došlo, tak jestli bych to nevzala za ní?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 16:23
- Nahlásit
Tommy Gun
Sem zapoměla dodat že to by Slováci teprve čubrněli!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 16:24
- Nahlásit
ola
To jsi tedy dobrá! Co je to prosím Lumpík? Jedno z tvých dětí?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 16:29
- Nahlásit
Tommy Gun
Nepodobá se jeden z vás pošťákovi? - ty si hustáááá, ale dobrej fór.
Jak hustááááá, takový je život!
2all
Balím to, jedu za artrozou na cvikoš na pokec. Potvora měla dnes volníčko a užívala si slunka. Nebyla u pící tak musím podat aktuální drby z čatu!
Pěkně mě zdrbněte, přečtu si to večer.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 17:15
- Nahlásit
ola
A co bodiky? Ty ti zůstali všechny? Nebo z tich 12 něco ubylo?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 17:20
- Nahlásit
Tommy Gun
Kdyby jsi si přivstal mohlo to být značený už od Prahy, ale ty si ještě zaspal. A my bloudíme po Čechách a všude rybníky.Bohouš říkal, že se mi nějak mé navigátorské schonosti mění, protože v poslední době ho vždycky dovedu jinam.Budu muset na tom zapracovat. Vidím to na GPS.Aspoň bude blbá mašina a ne já.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 17:46
- Nahlásit
včera byla na tréninku docela sranda. Když byla pauza vzala jsem si na plac naše důchoce ( Buče ) tochu jsem si s ním zablbla. Protože furt čuměl po rukávech, tak jsme mu zkusili dát i kousnou a dobrý na to, že už nemá skoro žádný zuby. Většinou ho neberem ať je v klidu na zahradě, protože když jedeme na cvičák pak štěká ve vozíku. Kousal od loňského Atiboxu poprvé a měl takovou radost, dost mu to asi chybí. V dubnu mu bude už 10 let a stále je v pohodě někdy až moc.Na zahradě na nás furt dělá hlídačky na jablko a má z toho strašnou radost. Je to jeho způsob hry.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 18:23
- Nahlásit
Teta
Lumpík je takový ten nítěný uzel. Koupila jsem Fee nový a zrovna bych o něj přišla. Naštěstí bobule netušila, jak sklerotickou paničku má...
articek
Bodíky zůstaly všechny, ale zjistila jsem, že v manželově autě se mi dost blbě dodržuje padesátka a o devadesátce ani nemluvím. Co mě ale spolehlivě vytočí je to, že spousta lidí nechápe, že když nemají rozsvícený světla a já na ně zablikám nebo ukazuju jasnou gestikulací ať si rozsvítí, tak mi buď zaraženě mávají (pak asi pátrají v paměti, o koho to šlo?!) nebo, a to se mi právě na té cestě ze závodů stalo, že dědek ve "stodváce" bujaře se řítící 30km/hod s brejlema jak dna od půllitru na moje zablikání si začal třískat do čela, jakože jsem debil nebo co?!? Zdenek mi vždycky říká, proč se na ně nevyprdnu?! A mně je jich líto...
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 18:29
- Nahlásit
Teta
to by čubrněli - holandská děfčica krev a mlíko ..... plná elánu do života.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 18:31
- Nahlásit
ola
já na blikání většinou reaguju zmomalením, protože někde čekám poldy.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 18:31
- Nahlásit
articek
..... jenže já šel spát 4:15 hod. a budíka jsem měl na 4:40 hod. - to jsem nestačil ani usnout. probrali jsme se oba v 5:40 hod. s hrůzou, že jsme zaspali. no nakonec se to všechno zvládlo. prej značit od prahy - blbej nápad !!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 19:14
- Nahlásit
Tommy Gun
značit od Prahy je dobrý nápad, ušetřil by si nám asi 20 km ,čas a jednu itálii
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 19:17
- Nahlásit
Tommy Gun
no my zabloudili na tom samom místě jako artíček v Lomnici nad Lužnicí, tak sme to pak uhnuli v nějaký vesnici na Třeboň a dojeli sme tam v pohodě.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 19:22
- Nahlásit
articek, vcelka
.... děfčata, děfčata!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 19:23
- Nahlásit
snad za hodinu budou fotky a komplet výsledky na webu up čk
|
articek
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 19:26
- Nahlásit
Vcelka
asi máme něco společnýho
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 20:16
- Nahlásit
Tommy Gun
když oni jsou to kreténi, daji na Třeboň dvě značky a já taky myslela že tamta byla nad 3,5 tuny.
articek
tak dneska když sem přijela z práce, tak mi volá Zdeněk že jsou s Vikym u jeho rodičů a že pro ně mám přijet že pojedeme k veterináři. Jak sme ti ukazovali ten jeho boční dráp tak o něj asi někde chytil a tekla mu krev a měl ho pěkně ohnutej. U veterináře se mu strachy zase rozklepali všechny končetiny, on mu ho ustřihnul skoro uplně u začátku, něčim zamatlal aby mu netekla krev a jeli sme dom. Tak sme mu řikali vidíš, vidíš kdyby sis ho nechal ustřihnout od nás tak by si nemusel tohle podstupovat.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 20:21
- Nahlásit
Vcelka
když oni jsou to kreténi, daji na Třeboň dvě značky a já taky myslela že tamta byla nad 3,5 tuny to jsme dvě
Hlavně, že to má za sebou, snad ho to tolik nebolelo. A to si nechal ošetřít?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 20:30
- Nahlásit
articek
no on je tam vždycky uplně posranej strachy, tak si od toho veterináře nechá udělat uplně všechno. Do ordinace ho musíme vždycky dotlačit a pak se celý rozklepe, a nechá si v klidu nakapat do uší, do očí no prostě všechno možný. Ani nekviknul tak ho to snad nebolelo.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 21:46 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
2 all
fotky a výsledky VSV Třeboň-Doubí zde:
http://www.diamond-box.web4u.cz/UP_Krumlov
kuwa, to byla práce - hlavně to přiblblý přepisování - jsme nad tím strávili s majitelkou Kulekouše času, darmo mluvit. Ale aspon se zbavíme těch dotazů typu: a kdy budouuu výsledkýýýý?
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 22:09
- Nahlásit
Tommy Gun
tož pěkně ste to se slečnou kulekoušovou vyfíkli. Mno a máte nás nedočkavce z krku! Díkes
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 22:14
- Nahlásit
blažena
grrrrrrrr
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 07:23
- Nahlásit
Tommy Gun
fotky jsou moc pěkný a výsledky jste taky pěkně napsali, no prostě šikulkové
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 07:45
- Nahlásit
Vcelka
byl to vopruz to všechno přepisovat.
lepší fotky se mi bohužel nafotit nepodařilo.
kdyby měl někdo lepší a chtěl věnovat - prosím pošlete. díky.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 07:46
- Nahlásit
čus, jdu džobovat. reakce v poledne nebo večer. zdarec.
|