Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
articek
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 09:56
- Nahlásit

Dannie
co to vykání, tak stará ještě nejsem

Dannie
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 09:58
- Nahlásit

articek
No já nevím.... Prostě jste po mě někdo, z velkým N tak jsem začala automaticky vykat, i když pravda je že ostatním tu tykám... takže mám tykat?

articek
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 10:00
- Nahlásit

Dannie
já jsem normální ženská, která cvičí a někdy jí to na závodech i vyjde. jasně tykat

Vcelka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 10:00
- Nahlásit

articek
já ho krmím taky Happy Dogem ale jen Premium Croq.

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 10:03
- Nahlásit

Vcelka
...on má jenom 31 kilčo?! se mi nějak nezdá, neb G. má teď po vykrmení 28 a to její hópnutí a Vikouškovo se mi zdálo jak rozdíl minimálně 20 kil...
a nevypadá hubeňoursky, zas je mlaďoch, určitě ještě nabere, tak bych si být tebou zatím cvičila paže, asi bude hůř...
articek
tak to se budu těšit do Prahy, až vás uvidím!
Dannie
tak nějak podobně se mnou...a Giorďadlo nevím zda půjde, asi ne, nějak mi stačila teď ta výstava, ono bez psa se to fakt líp užije... ale zas na otrkávání je to super a Bonušku vem, ráda ji zas uvidím!

Dannie
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 10:04
- Nahlásit

articek
tak dobře,ale asi mi to vykaní ještě občas ujede....

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 10:05
- Nahlásit

articek
...to jsem teď nevykala, myslela jsem tím psy i manžela...

articek
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 10:10
- Nahlásit

Vcelka
no já mám zkušenosti s tou Profi linií tak krmím Bessinu tou Krokette 26/16 Sportive a dobrý. U nás mají taky hlad furt, ještě nikdy jsem je neviděla aby byli sytý

Dannie
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 10:14
- Nahlásit

Vcelka
My krmíme Trollem a jsme spokojení... Jsou to dobrý granulky, i když asi ne moc známý... Našla je maminka... To víš, chce pro Bonnie to nejlepší,tak pořád hledala až našla tohle...

Dannie
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 10:15
- Nahlásit

Denisa
Jako socializace je to super, spousta lidí a psů.. Jenže já si tu výstavu líp užiju,když jsem tam bez ní.... No ,ještě uvidíme...

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 10:16
- Nahlásit

...to je fakt, že si neumím boxera nažranýho do syta představit, tak leda by se užrala G. k smrti...
právě když ta něco nechce, tak panikařím neb vím, že jí něco je... jak teď na té výročce a vida doma blila...

articek
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 10:16
- Nahlásit

jedu pryč přijedu tak za 2h

Lenda
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 10:17
- Nahlásit

Když jste u toho krmení.V kolika dávkách krmíte?Mě B. nechce jíst ráno,tak přemýšlím jen o večerním.

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 10:18
- Nahlásit

Dannie
Jo?! Trollem?! já jsem od nich měla konzervy pro tažný psy a je fakt že na nich G. udržela váhu i přes to soustředko u Glisni (+ teda měla granule a keksy a tvrdej chleba atd.), ale jinak jak nemá ke granulím maso, tak hubne...

alli
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 10:20
- Nahlásit

Dannie
My jdeme do Brna na výstavu také na 99% a i s Allis neb je přihlášená, když jsem dnes koukala na rozpis kruhů (máme jednu konkurentku), tak mě napadlo, zda Bonnie není také přihlášená, ale jak píšeš, tak není.

Dannie
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 10:20
- Nahlásit

Denisa
Jsem fakt spokojená.. Po všem ostatním měla veliký hromady... A teď je to tak ok... A navíc se i pěkně obalila a není už taková žížalka....

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 10:21
- Nahlásit

Lenda
já dávám ráno, pak kolem 19. nebo 20. až 21. a pak o půlnoci i později, podle toho jak jdu chrnět... a přes den pamlsky a co mi "upadne" a co si najde na zahradě... vpodstatě ona žere furt! asi by si měl ten trávicí trakt i odpočinout, ale prostě láduje do sebe furt něco a když je taková drobnější, tak ji nechávám ať si to dělá jak jí říká tělo...

Dannie
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 10:22
- Nahlásit

alli
No my a výstavy.... S naší křivou hubou to není zrovna ono.. Tak to vám budeme fandit!!!!

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 10:23
- Nahlásit

alli
no tak já už vám skoro jednou vyjela fandit co?!
tak teď by to bylo jakože doopravdy!
Dannie
a kde ho berete? v tom shopu brněnským nebo jinde?

Krista
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 10:28
- Nahlásit

Tommy Gun
Fotečky moc pěkný...A díky za výsledky

alli
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 10:28
- Nahlásit

Denisa
Jo přesně , ve mě v první chvíli hrklo, zda jsme něco neprošvihli .
Dannie
Allis taky není žádná výstavní hvězda , leda tak v dělání kravin .

Dannie
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 10:29
- Nahlásit

Denisa
no myslím že je to ten brněnskej jak jsi mi posílala odkaz na stránky.. ale bereme to poštou....

Vcelka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 10:29
- Nahlásit

Lenda
já krmím ráno a pak večer kolem 19 hodiny, dávám mu těch granulí tak půl kila na den takže skoro půl na půl a nebo ráno o něco míň a větší dávku večer. Jinak během dne taky sežere co mu kdo dá.
Dannie
já taky furt hledala, protože Viky jako štěně granule moc nechtěl až sem našla ten Happy Dog a ten mi baštil v pohodě tak sem u něj zustala. Občas sem mu koupila i nějaký to maso, teď už dlouho nic neměl tak to budu muset napravit.
Denisa
Do tý Prahy to jedete toho 6.10?

Krista
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 10:30
- Nahlásit

Dannie
My krmíme taky dvakrát denně+občas nějakou mlsku...Ale je fakt,že občas Meggi odmítá snídat,třeba zrovna tenhle týden,ale pak se to zas spraví a pěkně papá.Asi mě zkouší,jestli jí třeba nezačnu vařit.Vařit sice ne,ale většinou si vydobyde aspoň masíčko nebo sýr do těch granulek a pak to samozřejmě sní

Teta
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 10:31
- Nahlásit

Blažena
Tak zatím žádná zpráva, mám tam zavolat?

Tommy
Je mi zle s té elektiky!

Chodka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 10:32
- Nahlásit

Denisa
Teda to ti G.ještě žere takhle pozdě v noci?To Meggina se jde jenom napít a na žraní nemá ani pomyšlení má potom problém v noci vůbec rezlepit tlamu.
Lenda
Jinak my krmíme jenom večer.

alli
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 10:37
- Nahlásit

Lenda
My krmíme 2x denně, ráno a večer.

Ada
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 10:39
- Nahlásit

Ahoj,už jsem to nevydržela a místo práce sedím u počítače.No ta moje tlamička je taky pořád hubená a né a né přibrat.Pořád je v pohybu a nezastaví se.Přidala jsem krmení a je pořád stejná.Krmím K9.Jenže ona snad ani přidrat nemůže.S Fatty pořád běhají a vyvádí.Přitom sežere co může.Ráno mi dokonce vypila kafe s mlíkem z předešlého dne.

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 10:40
- Nahlásit

Vcelka
já mám zapsaný 21.10.-ten boxí závod...Justitzův memoriál...
Chodka
jo, ona žere kdykoli, kdekoli totiž a furt by žrala... já třeba v pátek a sobotu chodím pařit, když odcházím, tak jí dám ve 20h dávku a pak přijdu tak různě ve 2, ve 3, v 5 ráno a to jdeme čury a pak dostane normálka papu, protože prostě jde spat a před spaním je vždy papu přece! už to tak má od štěněte a zatím se jí to velmi zamlouvá.

třeba lidi nekrmí před stopou... já klidně, protože naopak by byla ještě větší magor kdyby šla hladová, ta má apetit a já prázdnou peněženku, dogy živit by bylo jednodušší!

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 10:41
- Nahlásit

Ada
...tak takovým žihadlům pomůže jen maso a ještě syrový! moje zkušenost i dalších lidí...

jedete na ten závod do Dobřan u Plzně?! a do ZVV1?

<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání