Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Teta
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 14:32
- Nahlásit

corleona
Ne ne, Tommy to netáhne sám. Já jsem totiž takový rychlík že stíhám makat i čatova. Ono vlastně stačí že v té práci 8 hodin jsem přítomná, sedím za PC a vypadám jako že furt makám a píšu a tak.

articek
Tak už vím kam jdou ty peníze z výplatní pásky v kolonce soc. zabezpečení. Lituji, to opravdu tedy moc nedostáváš.

articek
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 14:34 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Teta
podle množství příspěvku bych řekla, že musíš být z té práce fakt stahaná. Nech si zvýšit plat, pak budu brát víc.Vlastně děláš dvě práce, to by ti ho měli zvednout

corleona
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 14:35 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

articek
pracuju na tom od rána.. Ale furt lezu sem na diskuzi i píšu kraviny, tak to ještě nemám.. Zatím mám tak půlku fotek a obšlehlé výsledky od TomaPušky..

Jo a do toho chodím střídavě někoho ze smečky zavřít, někoho pustit na zahradu,ať se prostřídají a užijí sluníčka a pohybu, když já sedím u počítače..

articek
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 14:36
- Nahlásit

corleona
to je teda mizérie

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 14:38
- Nahlásit

articek
jo jo, hlavně nenápadně!
jenže venku má být krásně celý týden a já potřebuju zdrhnout i ve čtvrtek a v pátek...

já už chci do důchodu!
dá se jít do předčasnýho důchodu, téměř 40 let dopředu jako?!
do invalidního nechci... ale tak, taky by to šlo.

Teta
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 14:39
- Nahlásit

articek
Si děláš ze mě legraci, ale věř nebo ne stíhám i makat. Jsem prostě rychlík a vsadím se že stíhám víc než průměrný můj kolega. K tomu ještě čatuji, nakupuju, uklízím, vařím, chodím na tenins a známým pořád něco překládám. Jo, a zapoměla jsem dodat že i nehty mám upravené, chodím nalíčená a i tak 7-9 hodin denně spím. To víš jsem Superžena = manželka od spidermana!

articek
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 14:39
- Nahlásit

mistr
kde jsou? To uspáváš nebo přebaluješ?

corleona
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 14:40
- Nahlásit

Asi pudu sežrat ten dort, co nám přivezli Orionchováci, když přijeli na krytí. Od rána na něj myslím. S krémem, borůvkama, ananasem, šlehačkou..
Chuj s dietou.. kašlu na to, stejně nikdy nezhubnu! Du! Určitě mi to pak půjde líp.

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 14:42
- Nahlásit

Teta
jééééé, jen zírám...
a co psi, vynechala jsi ještě psy!!!!

já teda stíhám moc málo věcí co bych chtěla stíhat... nebo spíš já jich chci tak moc stíhat, že to vlastně fakt nejde... teda šlo by to, nebýt té hokny (pro nebrňáky facha, rachota, job!)

articek
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 14:43
- Nahlásit

Teta
A víš, že má den jen 24h? Fakt superžena Když děláš ty domácí práce, nestavila by jsi se u nás? Kvůli diskuzi nic nezvládám

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 14:44
- Nahlásit

corleona
si taky asi pořídím nějakýho supr trupr krycího psa ať mi vozí takový dobrý dortíky!!!

corleona
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 14:44
- Nahlásit

Denisa
někdy takle po ránu jsme i na ten invalidní

Teta
A nestíhala bys dojíždět na kurty k nám na Bašku? Bo já nemám ským chodit hrát!? A potřebuju se hýbat, když žeru ty dorty..

articek
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 14:44 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

corleona
já chci taky dort

corleona
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 14:46
- Nahlásit

articek
Ti ho pošlu mejlem, jo? Přepošli ho pak dál

articek
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 14:47
- Nahlásit

nevíte někdo jestli rostou houby?Chtěli by jsme zítra někam razit

corleona
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 14:48
- Nahlásit

articek
Na Moravě rostou jak sviňa. Tom byl minulý týden a přivezl 8 kilo..

articek
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 14:49
- Nahlásit

corleona
to si teda pochutnám dneska jak to tak vidím budu asi o housce

Vcelka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 14:50
- Nahlásit

corleona
mňam ty nám děláš chutě, zrovna sem tu měla abstinenční příznaky chutě na sladký, sem tři hodiny po obědě a už mám hroznej hlad to už neni možný, šéf je tenhle týden v lázních a nechal tady v lednici studentskou pečeť, tak jí tady furt ulupuju, musim do pátku koupit novou aby nic nepoznal.

Jo a jinak já sem taky ještě v práci, práce mi tu stojí a já furt čumim na net a nebo píšu mejli. Před chvíli sem volala do Kroměřížskýho útulku jestli ten sedmiletý boxer tam furt je, tak prý furt jo, chudák už je tam snad rok. Je tam prý problém ten věk a taky to že ve starym domově asi neměl moc kontakt s páníčkem, žádný vycházky apod, takže se to na něm asi dost podepsalo. Chjo, chjo

articek
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 14:50 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

corleona
na Moravu asi Bohouše zítra nedostanu

Teta
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 14:50
- Nahlásit

Articek, Corleona a Denisa
to víš, ještě budu jezdit uklízet k cizím. Musím přižnat že to stíhám, ale jen tak tak a to občas pomůže strejda spiderman. O psa se nestarám, žádného nemám. To já jenom tvrdím abych mohla být s vámi na čatu.
Ne, pes si umí sám uvařit a vyvenčit a cvičit s ním chodí strejda. (nebo pes se strejdou?)

corleona
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 14:51
- Nahlásit

Ptám se Michala: "Chceš taky dort?" A on, že ne, že chce radši čínskou polívku.. No je toto normální???

articek
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 14:53
- Nahlásit

Vcelka
to jsou hrozný osudy psů.Stejně by se ta pečeť určitě zkazila.Řekni, že to bylo na nervy, bylo přes týden hodně práce takže si prostě musela

Teta
Člen
- Nahlásit

corleona
To je dítě dle mého gusta!

Denisa
Člen
- Nahlásit

Vcelka
...máš můj obdiv, že to s těma útulkáčema zvládáš, já jsem v těžké depresi jen co to tu od tebe občas čtu... abych pravdu řekla, tak na ty stránky se ani moc nedívám, neb to je fakt strašný... vím, že pomoc zrovna nemůžu... a je to fakt hrozný

corleona
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 14:54
- Nahlásit

Teta
Hele, strejda bude ozdobou našich stránek. Jsem vyjímečně neuřízla na fotu z výstavy i psovoda. To by byla škoda..

articek
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 14:54
- Nahlásit

Teta
No to jenom, kdyby si se ještě náhodou nudila, ale mám dojem že tam nemůže zůstat ani vteřina času

Teta
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 14:56
- Nahlásit

corleona
Ty si hodná, se ti líbí nebo co? Chceš si je na týden vyměnit?

articek
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 14:56
- Nahlásit

corleona
Prostě chlap, maso je maso

articek
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 14:58
- Nahlásit

Teta
to bude nová šou výměna manželů?

corleona
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 15:02
- Nahlásit

Teta
Oukej. Kdy a kde si je předáme?

<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání