| Autor |
Zpráva |
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 15:02
- Nahlásit
Denisa
no když vidim jak jsou ty útulku plný psů tak mi s toho moc dobře neni a když pak ještě vidim že některý ty pejskové jsou tam už hrozně dlouho tak mi je jich líto. Ono kolikrát se tam objeví pes který se jen ztratil a brzo si ho jeho majitel vyzvedne, ty odložený jsou ale chudáci.
Teta
Ne, pes si umí sám uvařit a vyvenčit to mi připomíná jak teď dávali ten film s Jimem Carrym jak mu dal bůh ty nadpozemský schopnosti a on měl psa který zásadně chcandil a kadil doma, tak pak když dostal ty schopnosti tak jen ukázal a ten pes se naučil sám chodit na záchod, takže si stoupnul na zadní k míse a chcal jako chlap a nebo seděl na míse kadil a četl si noviny. Docela sranda to byla.
No teď sem se vyčerpala tak odcházím domu za svou smečkou. pápá
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 15:19
- Nahlásit
corleona
A myslíš že by s tím souhlasili? Oni ty chlapi mají velké kecy ale skutek utek!
Už jsme to jednou málem zkusili z Artrozou a dopadlo to tak že jsme zjistili že by všici ase byli nejspokojenější kdyby jsme byli holky na týden spolu a kluci byli spolu.
Neočekávám žádné vtipné poznámky od čtenářů a už vůbec ne o pistolníka.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 15:30
- Nahlásit
Teta
A zajímá nás vůbec jejich názor? Tak to prostě bude a hotove! Změna je život, chlapci! Že bychom do toho zatáhli ještě BigErotic? Taková trojvýměna? Akce "Kulový blesk"?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 15:35
- Nahlásit
Teta
jen aby se jim ta výměna nezalíbila
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 15:36
- Nahlásit
corleona
Trojmišmašmix beru! Co artroza, taky bere? Mám totiž strach že do toho nepůjde. Maximálně na výměnu k vám, ale k nám asi ne!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 15:37
- Nahlásit
corleona
Co jim! Ale nám!!!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 15:38
- Nahlásit
corleona
Jo... a kdy dam tu fotku toho strejdy dáš. Ráda bych se podívala, jsem ho od soboty večer neviděla!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 15:40
- Nahlásit
corleona
Ty brďo... ještě že to nečtou. By mě zajímalo co by nám řekli/udělali!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 15:41
- Nahlásit
Teta
Artroza musí brát. Se jí vůbec nebudeme ptát. Má tady být a ne někde trajdat se psama..
Kdy to tam dám, nevím, protože mám teď důležitou debatu na cz-pes Ještě to nemám všecko, jedu druhé kolo, musím to ještě trochu pozmenšovat.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 15:42
- Nahlásit
Teta
Můj to nečte.. to su klidná..
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 15:47
- Nahlásit
corleona
mám teď důležitou debatu na cz-pes
Si musíš srovnat priority! Jsem si jistá že můj taky nečte a doufám že ani Big E ne!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 15:49
- Nahlásit
Tommy
kup si pes přítel člověka č. 9/2006. Je tam plakát bílého čendy ve vodě, vypadá to jako divná krysa!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 15:56
- Nahlásit
Teta
Aby se nezačal pídit, kdo to je, ten boxerkář BigErotic! Ale to my ne, to si začla ola!!!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 15:57
- Nahlásit
Teta
Pojďme si toho ještě hodně psát, ještě tak tři-čtyři stránky, ať má pistolník pěkný čtecí večír!!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 16:01
- Nahlásit
corleona
Tak to beru, trochu zprudit pistolníka!
Ono to tedy platí i pro Artrozu, ta bude muset dohánět zítra ráno.
A vůbec kam zmizel Mistr? To byl blud nebo co?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 16:09
- Nahlásit
Tááák konečně jsem doma. Bordel jsem odkopla stranou a už sedím tady! Asi pořídím rošty...
Jinak k vaší výměně manželů - dost dobrej nápad. Dávám toho svýho taky do oběhu. Kdo chce workholika, nekuřáka, kterýmu sluší ružová...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 16:11
- Nahlásit
ola
Oukej, čtyřvýměna!!!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 16:11
- Nahlásit
2all
jdu domů, už jsem se dnes dostatečně namakala na artička!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 16:44
- Nahlásit
Dannie
Ok.Ale ani na jedný fotce tam není.Ale je to jejich Ch.s.Máme od nich Fatty.To je ta jak tam na jedné fotce ožužlává toho kocoura.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 16:45
- Nahlásit
Já pádím na cvikoš.At se na těch závodech nestrapníme tak moc.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 16:57
- Nahlásit
Teta
to ti chválím
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 17:20
- Nahlásit
tak hele fšeci.........jste nějak zmatený, čico????
za prvé - nejsu západočech ale jihomoravák !!!
za druhé - I.F. je trochu správně, ale ne moc, spíš su asi I.K.
za třetí - musím přebalovat a tak, takže se neflákám jako vy na čatu
za čtvrté - píšete děsně rychle a kdo má těch milion stránek číst
a za páté - mistr nejsu já ale někdo úplně jiný
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 17:22
- Nahlásit
Teta
corleona
třeboň se mi bohužel nějak nevešla do mýho narvanýho plánu, mosím makat na tom mým zrzavých psiskovi páč jedu v sobotu do šimarova a nějak jsme usnuli na vavřínech a nic neumíme
navíc jsme děsně tlustý a nevím, jak bude skákat přes překážky
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 17:26
- Nahlásit
articek
zdravím do Prahy!!
pes je snad ok, takže uvidíme jak zvládne tu sobotní zátěz
|
Kulajda
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 17:35
- Nahlásit
Ahojky !
Gratuluji Všem kdo se zučastnil na VSV Třeboňi 2006
|
articek
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 17:37
- Nahlásit
mistr
tak s těma iniciálama mám dojem si je zase dostala. Oni tě znají jen pod I.F.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 18:00
- Nahlásit
Teď jsme přišli z parku. Zase mám o čem přemýšlet. Pustila jsem Fee na volno. Potkali jsme mladý pár s ročním dítětem. Ona telefonovala, on musel hlídat dítě. FeeBee běžela směrem k nim, ale než jsem stačina otevřít hubu a přivolat ji, tak on s děsem v očích nastavil koleno a trefil ji se slovy : "Zavolejte si toho psa, doprdele!" Evidentně měl strach o dítě. To chápu. Říkám, že nemusí mít strach, že mě poslechne, a že je hodná. On :"To určitě!" Říkám : "Nic by neudělala a ihned na moje přivolání by přišla - NEMUSEL jste do ní KOPAT!!!" Zahuhlal něco sprostého. Nedalo mi to a povídám : "To teda nedáváte tomu dítěti zrovna dobrej příklad!" On : "A vy snad jo??" Logicky jsem odpověděla : "V chování ke zvířeti určitě lepší než vy!!!" Banální příhoda, ale nemůžu to vyhnat z hlavy.
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 18:03
- Nahlásit
articek
no kdo dělá do boxerů dýl než 2 roky, tak snad ví......
každopádně já teda taky tápu v některých lidech zde ?!?!?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 18:09
- Nahlásit
ola
to tě chápu, u reakce lidí ke zvířatům se už ani nepozastavuji, tolik hádek co se s nima měla, to se nedá spočítat
|
articek
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 18:13
- Nahlásit
mistr
A myslíš, že na moje jméno za svobodna by si nikdo vzpomněl? Taky ne. Většina lidí dala v průběhu nápovědu a nikdo to má napsaný jako člen. Zkus zabrousit víc dozadu v diskuzi a u většiny na to příjdeš.
|