Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
mistr
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 21:01
- Nahlásit

Ada
seš v brněnské???? no nevím jak to tam je s výcvikem teď, ale snad tomáš není tak špatnej, ne? a libor figuruje???

articek
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 21:03
- Nahlásit

mistr
tak to zůstalo stejný, já myslela, že se něco změnilo

articek
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 21:07
- Nahlásit

Tommy Gun
vy jste se snad všichni pos*ali - kdo to má číst

Ada
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 21:11
- Nahlásit

mistr
Ano.No den boxera nebyl už hodně dlouho.Tom figuruje a Libor taky.Ale spíš jde o tu atmosféru.Na výstavě v Olšanech to byla poslední kapka.Chtěla po mě V.J.at jí pomůžu a pak mě snad před všema co tam stáli okolo poslala, do prd...Sem se cítila pěkně trapně.Za ní jdu že jí pomůžu a ona na mě takdle.Ono se to zbíralo už dlouho.Ale tom a libor v pohodě.

Dannie
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 21:12
- Nahlásit

vy jste se snad všichni pos*ali - kdo to má číst
pane pistolník!!trošku jemnější výrazy!! jsou tu i mladiství,kterým by to mohlo uškodit... nechci být sprostá až budu velká...

Ada
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 21:15
- Nahlásit

mistr
Pojedou do Dobřan i Zlatušky.Míša z Martou.My berem Danielku.Cvičí ted s jejich novou fenou.Hedy.Je šikovná.Jen nechodí na cvičák tak není vykousaná.A to je škoda.Fakt šikovná fena,Po Grandovi Optima Gráta.

Ada
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 21:17
- Nahlásit

Dannie
Ha ha ale ty už nepatříš do mladistvích.Už stárneš.Jak ti bylo 20 je to jasný.

mistr
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 21:22
- Nahlásit

Ada
tak to je dobře že přijedete závodit, čím víc tím líp, když bude větší konkurence, tak bude závod zajímavější

Ada
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 21:26
- Nahlásit

mistr
No my měli jet i minulej rok.Ale Fatty sežrala peška i s ušima tak jsme nejeli.A Míša jakož naše veterinářka taky jet nemohla.To bylo s Fatty hodně zle.Vytahala nápln z peška a asi se o něho s malou tahali a ona ho spolkla.

Ada
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 21:33
- Nahlásit

mistr
Ale už si bude holka užívat důchod.

mistr
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 21:34
- Nahlásit

Ada
no to jste si teda užili.....
já v těch Olšanech byla a řeknu ti, že takovou STRAŠNOU výstavu jsem ještě nezažila !!!! a to už jsem zažila leccos

Ada
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 21:40
- Nahlásit

mistr
Sem Tě slyšela jak nadáváš.Sme spolu i mluvili.Byla to fakt ostuda.A ta předváděčka,maunfíldu to bylo něco.

Lenda
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 21:42
- Nahlásit

mistr
To se přidám.Byli jsme unuzení k smrti.Bylo to fakt šílený.A přitom to je tak krásný prostředí.

Teta
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 21:42
- Nahlásit

Tommy
Tě vítám! Pěkně dohánej to čtěníčko, to naše povídání musí být moc zajímavé!

Big Erotic Vzpomeň si co se stalo jedné naší kolegyni při silniční kontole a co jí vypadlo. Pátrej, detektivuj, přijdeš na to.

Corleono
Tak kde jsou ty fotky na vašich stránkách?
Chlap dnes doma po 3 dnech a během hoďky už jsem toho měla dost. Rozhodla jsem se jednat rychle a nečekat na předání, poslala jsem ti ho DHL, bude u tebe do 24 hodin.

Mistr
IF, IK, co třeba KFC? Já jsem si naštěstí za ty dva roky ještě nevzikla na IF a stejně jsem říkala IK!

Lenda
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 21:48
- Nahlásit

Ada
To myslíš to sečení před?Nebo snad někdy v podvečer bylo něco jiného??

Ada
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 21:51
- Nahlásit

Lenda
Přesně.Krásné místo.I psiska to nebavilo jak to bylo dlouhé.Aida byla tak otrávená že se nedala pořádně postavit.Si pořád sedala.No hrůza.Snad to bude příště lepší.Se poučili s tohodle roku.

mistr
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 21:57
- Nahlásit

Teta
to je jasný, stejně se cítím víc na IK, IF byl trošku omyl

Lenda
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 21:59
- Nahlásit

Ada
My jsme byli v zlatých mladých fenách-to bylo tuším po poledni,pak jsme hladoví dolezli na obídek a když jsme se vrátili,tak se hnalo hnusné mračno a zjištění,že se to o moc nepohnulo,nás posunulo domů.Takže jsme toho moc neviděli.

Tommy Gun
Člen
- Nahlásit

corleona
uuuáááááááááááááá !!!!!!!

mistr
Člen
- Nahlásit

Ada
já myslím že pokud někdo nevymění tu předsedkyni, tak to bude už jen horší
každopádně sestava věrča a věrča je na umření

mistr
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 22:03
- Nahlásit

Lenda
tak to jste měli dobrý !!!! my co vyhráli třídu museli / nemuseli / čekat až na finále, které skončilo "DRŽTE SE!!" ve 20,00 hodin
PS: a ty si kdo??? promiň ale su tady na chatu taková panna

Ada
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 22:03
- Nahlásit

mistr
Souhlasím.Přesně to si taky myslím.Den boxera nebyl ani nepamatuju.A už bych tam ted ani nejela.Jen na ZCH se pojedu podívat.Fandit.Pěkně to tam upadá.To raděj pojedu jednou do měsíce do Dobřan.

Lenda
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 22:10
- Nahlásit

mistr
Taky jsem byla ráda,že jsme nečekali.

PS:majitelka Brauny Cave Canis-s výstavami letos začínám

Ada
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 22:14
- Nahlásit

mistr
A my domů jeli v 21:00hod.Ale zase jsme to neměli daleko narozdíl od jinejch.Do Plzně by se mi asi jet pak už nechtělo.Byla jsem unavená už tak.Natož se ještě táhnout do Plzně.

mistr
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 22:17
- Nahlásit

Ada
no já naštěstí bydlela u našich v Brně, takže dálka to nebyla

corleona
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 22:25 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Teta
Jéééé.. Fákt? Že bych se šla umejt?

Tommy Gun
Ne uá. Partyzáni řvali urááááááá. Houno partyzáni. Ti vlastně neřvali. By se prozradili. Saldáty krásnoj ármii tak řvali.
A proč vlastně řveš, Tomčo Kalašnikove?

Jdu spát, ty fotky už dnes nedorazím. Chybí mi už jich jenom pět, ale už se mi chce spát. Tak snad to tam dám závtra. Kerinek dnes zase kryl, tak jsem do teď drbala s majiteli feny. Včera fena ze Slovenska, dneska překrýval tu nedělní. Zítra bude překrývat zase tu slovenskou. Kryje už od soboty, šukálista jeden. Ve čtvrtek už nikdo nepřijede. Si na něj budu muset ve čtvrtek dát pozor a netočit se k němu zády. Jak je teď v tom ajfru..
Spakojnoj noči, ribjáta..

Ada
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 22:25
- Nahlásit

mistr
Aspon tak.My byly za hodinku doma.No sem zvědavá co stou Brněnskou pobočkou bude.Je to ale škoda.Jsou tam i fajn lidi.A dobří figuranti.

Lenda
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 22:25
- Nahlásit

Ada
mistr
Největší průšvih byl ten jeden rozhodčí-dle mě.

Ada
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 22:31
- Nahlásit

Lenda
Jeden rozhodčí,taky to že si poradkyně chce dělat vše sama.Má toho moc a pak to tak dopadá.Sekání trávy když se už mělo vystavovat.Počítače nebyli zapojene.Ale to naštěstí zachránil nějakej pán co stím uměl.Jinak nevím jak by to dopadlo.

Ada
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 22:32 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Aspon nás nechala označit cestu.Kde jsme to ani moc neznali.

<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání