| Autor |
Zpráva |
Dannie
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 09:44
- Nahlásit
Ada
Vždyť jsi tu byla až do večera,ne?
Ale občas mám taky problémy,abych to všechno dočetla....
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 09:50
- Nahlásit
Dannie
To je vždycky hroznej fofr.Nachvilku si člověk odskočí a nestačí se divit.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 09:50
- Nahlásit
Dannie
a co děláš za džob se tak nudíš?
Corleona
Omlouvám se za balík. Ukecej Toma na tu dovču a pak rychle proběhně ta výměna, jo?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 09:52
- Nahlásit
Dannie
Včera jsem tu byla dlouho.Dnes jedu na cvikoš.Má přijet figurant.Je fakt dobrej tak si ho nechci nechat ujít.Aspon se na chvilku odlepím od počítače.
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 10:01
- Nahlásit
Teta
Dělám u nás v kempu na recepci (brigáda).... A je po sezoně,takže nemám koho ubytovávat....
Ale už mám zábavu,v mražáku jsem našla nějakou zmrzku,tak si teď dávám....
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 10:03
- Nahlásit
Teta
Upřesnění u nás v kempu znamené Jedovnice v Moravským krasu...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 10:09 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Dannie
Já chci taky zmrzku.Ale je mi po sladkým zle tak mám smůlu
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 10:11
- Nahlásit
Ada
Je fakt dobrá!!! Vanilková a čokoládová!!! Mám pocit že ji celou sním, než mi skončí směna Je tu fakt strašná nuda!!! Naštěstí v pátek končím... A pak v pondělí už škola....
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 10:18
- Nahlásit
Dannie
Ještě mi dělej chutě Ale čokoládovou ani nemusím.Ale taková citronova.Hmmmm...to bych si možná dala i když by mi pak bylo zle.
Se mi dnes perou psi od rána.Už 3x se servali.Asi budou muset dostat do drně.Mršky.
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 10:22
- Nahlásit
Ada
Tak citronovou tu já taky miluju!!!
Teď jsem měla práci!! Juhůůů!!!! Přišel za mnou na pokec nějakej holanďan.... Tak jsem si aspoň na pondělí připravila svoji English..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 10:25
- Nahlásit
Teta
Tak to teda NE! V tom případě ruším výměnu!
Ale on mi stejně nikam do tepla nechce. Prý Grónsko či Island by nebyly špatné. Toš to ho seru.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 10:25
- Nahlásit
Dannie
A byl aspon pěknej?
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 10:28
- Nahlásit
Ada
Ne,takovej starej dědula.. Ale pěkně se s ním kecalo... Ti pěkní mladí už jsou dávno pryč.. Ti tu byli o prázdninách...
Ale bohužel žádnej pejskař... Těch je nedostatek.... Nebo aspoň já žádnýho nemůžu najít...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 10:28
- Nahlásit
No co to dnes stěma našima psama je.Sem přišla do ložnice a oni se tahaj o peřinu trupky.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 10:30 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Dannie
Stoho si nic nedělej.Ja včera dostala adio od přítele.Ted už bejvalého.No co.Aspon že ti pesani jsou nám věrní
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 10:31
- Nahlásit
Ada
Já to říkám pořád!! Někdy lepší milion psů než jeden chlap!!!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 10:33
- Nahlásit
Dannie
Souhlasím pejskařů je málo.K nám na cvičák chodí samí dědulové.A nebo ti co by za něco stáli,jsou zadaní
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 10:34
- Nahlásit
Jo Jo pes je pes.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 10:40
- Nahlásit
mistr
já si náhodou pamatuju tvůj monogram I.K.
jedu mrkat a fandit v sobotu do Všechovic, tak to tě uvidím, to je príma!
jo a já su z Brna! ty jsi tu bydlela? to je škoda, že už nebydlíš...
articek
ty jo, to je super, ten Bob!!! A to říká ahoj Bobe, ahoj vole! nebo tak něco...?
Ada
a kdo vám tam přijede figurčit?
no to je fakt, že to v brn. pobočce příliš netepe... ale oni právě říkali, že jim na ty Dny boxera nikdo nejezdil, tak to zkrouhli teď jen na 2 ročně myslím...
no jo no, já bych uvítala víc boxocvičení, ale bohužel...
Makovský je dobrej
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 10:42
- Nahlásit
Libka
díky moc za ty fotky!!! už dorazily!
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 10:45
- Nahlásit
Denisa
Ach jo, škoda že nemůžu jet koukat s váma!!! Tolik jsem se těšila!!! No však mi pak na výstavě v Brně popovídáš jaký to bylo!!!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 10:46
- Nahlásit
Denisa
Nevim jak se jmenuje.Je to Táborák.
Ale otázka je proč tam nikdo nejezdí?Já pamatuju dny boxera na Rybníčku v Brně.To tam bejvalo lidí.A bylo to tam fajn.Super parta.Bohužel nikdo to moc dlouho nevydržel.Makovskej i Libor jsou fajn.Suser figuranti.Ale co stoho když si na ně kousnu jednou do roka.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 10:48
- Nahlásit
mistr
tak koukej vyhrat!!! ) budem drzet vsechny palce!
a jak je jinak?
corleona
tak kdy uz budou fotky??????
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 10:53
- Nahlásit
Dannie
jo, povykládám a budu taky fotit pozdravuj v Jedůvkách!
Ada
jé, na Rybníčku... to je náš první cvičák kde jsme začli chodit...máme to kousínek... zrovna včera jsme tam byli pošmrdlat poslušnost...
hm, ta otázka je dobrá, to mě ani nenapadlo...
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 10:56
- Nahlásit
Ada
Denisa
Já jsem na Dni boxera byl jen jednou, letos v zimě (teda na jaře)... Však Denisa ví, potkaly jsme se tam.. Trošku mě mrzí, že to je tak málo často... Bylo to tam moc fajn... Teda až na tu zimu..
|
alli
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 10:58
- Nahlásit
Ada
No možná, kdyby se konaly Dny boxera přímo někde v Brně, tak by to bylo lepší, protože mě osobně třeba dělá problém, když nemám k dispozici auto, se na Starou poštu dostat.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 10:59
- Nahlásit
Denisa
Jo rybníčer byl super.Se mi tam líbilo nejvíc.Taky jsme jednu dobu jezdili na Zbraslav.Tam se to dalo taky.Byl to velkej plac.Dali se tam pořádně trénovat revíry atd...u Libora je to malé.Ale aspon něco.To je právě ono.Ona si Paní poradkyně občas nevidí do pusy.Ale když je to už častěj začne to vadit.A ono to bylo pořád.Hodně lidem došla trpělivost.A mě na té výstavě taky.Byla to už poslední kapka.
|
Denisa
Člen |
- Nahlásit
Dannie
...však já myslím, že jak jsi tam byla ty, tak tam byla i Ada že jo?! teda myslím...?
Byválo to 4x do roka a svody a ZCH 2x do roka... ale co vím tak se dalo kousnout i při nácvicích a tak... jenže já taky nemohla vždy, byla jsem závislá na dopravě a brala mě kamoška s boxeřicí většinou...
teď bych mohla a zas nic no...
|
Dannie
Člen |
- Nahlásit
Denisa
V Jedůvkách je mrtvo.. Žilo to tu přes víkend, kdy tu bylo mistrovství světa motorových člunů (to ja taky důvod proč jsem nebyla v Třeboni-musela jsem strašit v práci).... A snad to tu bude žít trošku i tento víkend kdy tu budou závody horských kol Merida bike tour.... I když, to už je mi nějak fuk..To už tu nebudu pracovat...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 11:01
- Nahlásit
alli
jo jo, to by bylo príma! no ono to ale s těma pronájmama cvičáku taky není lehký...
|