| Autor |
Zpráva |
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 11:02
- Nahlásit
alli
Jo a já bydlím v Kamenici u Jihlavy.V Brně se vůbec nevyznám.Ale rybníček bych brala.Auto taky nemám.Většinou jezdím s mamčou.Ale prostě by to chtělo větší plac.
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 11:02
- Nahlásit
Denisa
Ale stejně je to dost málo... Však dvakrát za půl roku, když jinde cvičí každý měsíc? Je to škoda, hlavně když je tady dobrej figurant...
Ada tam byla taky? To budu muset doma kouknout na fotky, jestli ji tam někde najdu... To si neuvědomuju... Já si ji pamatuju jen z Olšan, kdy jsem z toho pak byla mimo celou výstavu...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 11:03
- Nahlásit
Dannie
a ještě pak někdy je výlov ne?!
ale to už se budeš pilně vzdělávat...
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 11:04
- Nahlásit
Ada
Kdybys neodcházela do plzeňské pobočky, tak bych navrhla, že s tím zkusíme něco udělat...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 11:04
- Nahlásit
Denisa
Není.Ale z rybníčku jme pryč nemuseli.Poradkyně nám řekla že se to tam ruší.6e tam bude supermarket.Asi před 5lety.Tak nevím no.
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 11:05
- Nahlásit
Denisa
No výlov a pak nám začnou bagrovat rybník a vyvážet všechny ty sra*ky... Třeba se tu pak budou moct koupat aspoň psi bez újmy na zdraví
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 11:05
- Nahlásit
Dannie
A co udělat?Ono se o to sna žilo už hodně lidí co jsem slyšela.Že MISTŘE.Pro mě by taky bylo lepší tam zůstat.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 11:07
- Nahlásit
Dannie
Nebyla.Ale vím že jsi tam byla.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 11:07
- Nahlásit
Ada
no tak jen na okraj Rybníček má teď asi metr x metr zas tam bude stát jakejsi hypersupermarket a silnici už dělají, sebrali většinu placu a přežíváme na pár metrech než půjdou úplně jinam... to jsem se tady rozčilovala asi před půl rokem, na 1 Brňáka je už 1 superhyper, fakt!
Dannie
jo, je to blbý... celkově... bych mohla povídat o podmínkách na cvičení...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 11:09
- Nahlásit
Ada
nebyla, aha, tak to jsi nás ale viděla někdy jindy, než zas myslím já no to je jedno...chaos!
jo, tak už víš jak je to s Rybníčkem, toto začalo před půl rokem...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 11:10
- Nahlásit
Dannie
jé, fakt se do toho dají, no tak snad se to povede... třeba se teda příští rok už budeme rochnit v Olšovci...
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 11:12
- Nahlásit
Ada
Bohužel mě nenapadá co udělat,protože podle toho co tu říkáte se s vedením pobočky asi moc domluvit nedá... Což je velká škoda....
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 11:13
- Nahlásit
Denisa
To musí bejt na ho...Ještě že bydlím tady Tady nám určitě žádnej superhypermarket nepostaví.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 11:13
- Nahlásit
corleona
Koukám že je to všude stejné, ten můj by taky raději na sever a Artrozák taky. Mám návrh, ty, artroza a já pojedeme do teplých krajů (dominikánská?) a pánové si pojedou na ten sever.
Mimochodem, víš jak jsme z Artrozovejma vybírali dovču? Na stole jsme měli globus a ne slepo točili. Bohužel to nefungovalo tak jsme nakreslili mapu a každou označil místo kam by chtěl, ty jsme spojili čárami a koukli se kde to vyjde. Bohužel se čáry sešli v Tunisu a to jsme nezkousli ani jeden.
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 11:14
- Nahlásit
Ada
Nebyla.Ale vím že jsi tam byla. ty jsi tajný špion či co?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 11:14
- Nahlásit
Dannie
Všechno vím a všechno znám.Mám informátory.
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 11:15
- Nahlásit
Denisa
Ada
Vy máte problém kde sehnat plac na cvičení. U nás v Jedovnicích je cvičák kam bohužel nikdo nechodí a tak to upadá. Takže já mám zase opačnej problém -kde sehnat lidi....
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 11:16
- Nahlásit
Ada
Že by Kristýna?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 11:16
- Nahlásit
Dannie
Třeba by se dalo něco navrhnout.Já bych tam zůstala kdyby se něco změnilo.Ale moc tomu nevěřím.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 11:18
- Nahlásit
no tak počkejte ale, to zas musím říct, že já byla na schůzi (a je fakt, že opět tam nebyl nikdo jiný než ti z vedení..., myslím jako normoš řadoví členové) a tam právě bylo řečeno, že by bylo dobře hledat nástupce a že by byli rádi, aby se do toho začli zapojovat ti mladší atd.
no myslím ale, že by si je asi měli taky "vychovat"...
já třeba za sebe musím říct, že vím, že přece jen časově je to náročný občas a třeba i jen pomáhat... prostě nestíhačka... bohužel...
|
Dannie
Člen |
- Nahlásit
Ada
Myslím, že kdyby věděli že jsou lidi, kteří mají fakt zájem,že by něco udělali (nebo mám psát Y na konci? )... Ale já je neznám,takže nevím...
|
Ada
Člen |
- Nahlásit
Dannie
Neřeknu.Přece si neprozradím informátora.A navíc máš na stránkách foto z dne boxera
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 11:20
- Nahlásit
Ada
No to vím, že tam fotky mám..Ale od tam to určitě nevíš.. Týý jo, já se asi budu muset maskovat... A na Bonnie taky budu volat jinak a nikdo nás nepozná... Tak mám,to pěkně vymyšlený....
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 11:22
- Nahlásit
Dannie
Denisa
Možná že by se stím něco dalo dělat.A kdy je nějakej den boxera?Mám nápad.
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 11:22
- Nahlásit
Ada
myslím žeje až na konci října..Toho 28..... pokud to není ted ZCH....
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 11:23
- Nahlásit
Dannie
Já tě poznám i v převleku.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 11:24
- Nahlásit
...třeba včera na Rybníčku mi říkala duše co to tam vede, že jestli přijdu pomoct na tu akci, a jestli se zúčastním té a té akce atd. a mně se všechno prostě kryje s dalšíma akcema, buď boxíma, nebo jinde na cvičáku (Zetor), nebo s coursingem... nebo se chci podívat na ten závod, na další cvičáky, tam si jedu zakousat, tam jedu s lidma na stopy,...
a to už ani nepočítám nepsovské akce... já mám teď problém kdy na těch 2 cvičácích kde mám členství a hostování odpracuju brigádnický hodiny...
JÁ PROSTĚ POTŘEBUJU NEHODIT DO TÉ HOKNY a byl by klid!
Ale kdo mě dá love, money, cash, krupicu,...
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 11:24
- Nahlásit
Ada
Denisa
Však blízko to má i zzizalka, alli... A co třeba Soňka s Ixie? Ta nechodí?
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 11:26
- Nahlásit
Denisa
Musíš si najít nějakýho prachatýho chlapa (moc prachatýho) a pak jen lítat se psama...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 11:26
- Nahlásit
Dannie
Ada
jo jo, toho 28.10., jenže tam možná nebudu, mají být zkoušky a jestli budou, tak se asi budu pokoušet o ZVV1...
|