| Autor |
Zpráva |
Lenda
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 22:37
- Nahlásit
Ada
Rozjezd byl šílenej a konec asi taky.Snad za rok bude líp.Ráda bych se tam zajela ještě podívat.
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 22:38
- Nahlásit
Lenda
no jeden rozhodčí byl průsel!!! chtěli ušetřit a takhle to dopadlo
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 22:42
- Nahlásit
Lenda
Necháme se překvapit.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 23:08
- Nahlásit
corleona
..... koho u vás kryli orionchováci?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 23:14
- Nahlásit
Teta
dík za typ na pes přítel člověka.
tady se chystá nějaké HromBeSo?
Zoufalé manželky chystají výměnu manželů?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 23:23
- Nahlásit
ola
..... Ibéra. Nevím o co se jedná? Dej mi indicii, otče Furate.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 23:27
- Nahlásit
Dannie
oukej, budu jemný a citlivý.
V hotelu na recepci : Host: "Poslal jsem vám postel." Recepční: "My jich máme dost, ale přesto moc děkujeme." Host: "Plosím, ládo se stalo."
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 23:30
- Nahlásit
mistr
jo, co jsem slyšel, tak letošní klubovka u Polívků v Olšanech trvala do pozdních večerních hodin - prakticky byla delší neš třeboňská výročka. prý i pažit měli zcela zčerstva posekaný.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 23:31
- Nahlásit
Teta
Corleono
Tak kde jsou ty fotky na vašich stránkách?
Chlap dnes doma po 3 dnech a během hoďky už jsem toho měla dost. Rozhodla jsem se jednat rychle a nečekat na předání, poslala jsem ti ho DHL, bude u tebe do 24 hodin. - vy si půjčujete BigErotic?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 23:37
- Nahlásit
corleona
uááá proto, že dnes co jsem přišel z práce, nedělám nic jinýho než čtu debatu. je to šílenost, vy jste toho tedy neska naklepali.
Si na něj budu muset ve čtvrtek dát pozor a netočit se k němu zády. Jak je teď v tom ajfru.. - hlavně aby ti neupadlo mejdlo.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 23:39
- Nahlásit
2 all
..... sotva sem příjdu, tak je tu mrtvo. ach jo.
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 23:42
- Nahlásit
Tommy Gun
mrtvo není.............placuju ostošest
jo výstava u Polívků byla letos opravdu pekelná
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 23:50
- Nahlásit
mistr
no, když to věrky všechno chtějí dělat ve dvou, tak to je problém. trochu slušnosti jim občas chybí, i když já mohu za sebe říci, že na mě byly vždy slušné. ostatní mají bohužel asi jinou zkušenost.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 23:52
- Nahlásit
mistr
..... s tím pruděním s výsledkama a fotkama jsem si dělal legraci. nebyla jsi jediná, kdo mi psal. ale fakt jsme toho měli oba dva plný brejle a potřebovali dohnat jiné resty, takže jsme to "pořešili" až v pondělí navečer. chudák corleona, ta na tom makala celej den neska.
corleono,
připrav se na to, že brzo na tobě začnu somrovat fotky do "bulvárního plátku".
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 23:55
- Nahlásit
tak, jdu dnes výjimečně brzo spat. sem neska v džobu nějak usínal. brou.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 07:12
- Nahlásit
Tak gde zas fšicky ste? Já za chvíli odcházím, a tady není jeden jediný ranní příspěvek. Dobře se míjíme, jen co je pravda!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 07:29
- Nahlásit
articek
jo je tomu videu docela rozumět,koukám že vy taky dokážete vycvičit všechno živí
Ringové zkoušky to je co? Ona s nim cvičí uplně odmala, tak je asi fakt dobrej a taky má být po kom.
No já nevim jestli bych měla zkusit krmit tou profi-linií, myslíš že jsou ty granule lepší?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 07:47
- Nahlásit
Tommy Gun
Bratranec Ibér je z filmu Návštěvníci. Hrál ho Jean Reno. Když procházel strojem času, tak ho to tak šíleně deformovalo ve ksichtě, že vypadal přesně jako já teď s oparem...
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 07:48
- Nahlásit
ola
aha. návštěvníky z j. renem jsem neviděl. viděl jsem pouze české návštěvníky - seriál. a taky dobrý.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 07:58 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Tommy Gun
No fotky nemám nic moc, navíc je už mám jen v tom rozměru a rozlišení, v jakém je těpu na net. Origo fotos z foťáku hned mažu, ať nezaselu zbytečně komp. Lozumíš mi, ne?
chudák corleona, ta na tom makala celej den neska. Já jsem si zkopčila váš zdroják, smazala vždycky tu dojč verzi a hotovo. Tak by to mohlo být pokaždé.. Jinak bych psala asi jen finálové čtyřky, se mi to nikdy nechce bušit, ty celé třídy..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 08:00
- Nahlásit
Tommy Gun
Kryli nějakou fenu... Glorii? Ale ne tu mrtvou. Aspoň teda doufám..
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 08:44
- Nahlásit
Dneska je tu po ráno nějak mrtvo.. Jste tu někdo?Ja se zase nudím v práci...
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 09:16
- Nahlásit
corleona
Kryli nějakou fenu... Glorii? Ale ne tu mrtvou. Aspoň teda doufám.. Já vím že kérinek je velký machr, ale že by byl takový tomu nevěřím.
Tak co, dorazil ten můj balík?
A co ten tenis, v kolid a kde se sejdeme? Navrhuji někdě na půl cesty, někdě v itálii u moře a slunka!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 09:18
- Nahlásit
Dannie
Sem tu! Nemám teď ale moc času, musím si jít uvařit kafe, přečíst noviny a dát cígo!
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 09:26
- Nahlásit
Teta
No to teda pardon za vyrušení!!! Já se asi unudím,protože kafe nepiju, a nekouřím..Leda ty noviny...Ale tu žádný nemám.... Takže zase nuda....
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 09:30
- Nahlásit
Dannie
já pracuju na fotkách.. už mě to nebaví, jsme si upletla pěkný bič s těma webovkama.. Ach jo..
Teta
někdě v itálii u moře a slunka Ty brďo, ani nemluv! Já jsem letos NIKDE nebyla. Když nepočítám ten Lisabon. Ještě že byl letos ATIBOX tam, být to ve Spišské Nové Vsi, tak ani nemám cestovatelský zážitek..
Já chcu k moříííííííííííííííí!!!!!!! Asi budu dneska přemlouvat a přemlouvat,ať někam jedem.
Tak co, dorazil ten můj balík?
No já s ním počítám. A hele, neříkej mu balík, když je teď v podstatě můj, jo?! Vyhlížím tu déháelku a furt nic.. Jen v dálce na louce se "pasou" místo ovcí slepičky..
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 09:34
- Nahlásit
corleona
Už jsem ráno koukala, jestli tam fotečky jsou a ono furt nic!!! No tak honem šup šup!!!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 09:36
- Nahlásit
Dannie
Ještě dělám i poslední fotky štěňat a fotky co mi poslali i noví majitelé.. chi to tam dát sakumpikum najednou..
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 09:39
- Nahlásit
corleona
Jůůůů!!!! I štěnítka? Tak to se moc těším,až ty malý cvrčky uvidím!!!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 09:42 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Teda člověk tady chvilku není a pak nestíhá číst.
|