| Autor |
Zpráva |
articek
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 14:26
- Nahlásit
corleona
odkaz jsem vložila, díky
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 14:28
- Nahlásit
corleona
nestraš....
Tak kam tedy pojedeme k tomu moři?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 14:29
- Nahlásit
corleona
tak to vidět takhle není... ...tak já jsem jí říkala ať se tváří inteligentně mezi těma výstavníma profifeňulema, no a ono totok...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 14:35
- Nahlásit
tequily
triko je supr, teď jak tam přibyl ten boxer Ballrog ten je taky pěknej, sem zvědavá kolik se nás nakonec sejde.
Včera přišlo Zdeňkovi předvolání od přestupkové komise v tý zprávě měli napsaný něco podobnýho jako poslali na tu pojišťovnu, svalujou celou vinu na něj, sem zvědavá jak to nakonec rozhodnou.
Teta
Třeba do Egypta ani do Tunisu už bych dobrovolně nejela, šmejdi jedni arabsk*! No tak s tim Tuniskem sme na tom nějak podobně.
articek
tahle má 26 a 16. to je jako co? Nevim kolik maji ty naše.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 14:39
- Nahlásit
Vcelka
množství proteinů a tuků, najdeš to na pytli, kde je ten překlad co to obsahuje
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 14:39
- Nahlásit
Vcelka
...ten Balrog je další boxí motorkář nebo co?!
Zdeňkovi ať to dobře dopadne, držíme pěsti-štěstí!
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 14:40
- Nahlásit
Vcelka
svalujou celou vinu na něj, sem zvědavá jak to nakonec rozhodnou
No jeden kamioňák samozřejmě dosvětší druhému, že viníkem je Zděněk. Je to svinstvo ale nejspíš s tím nic nejde udělat.Stokrát se můžeš bránit, ale jak nemáš svědka...
sem zvědavá kolik se nás nakonec sejde.
No doufám, že hodně,hodně,hodně...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 14:41
- Nahlásit
Já chci dnes (resp. vlastně už musím) G. objednat nový granule a furt nevím jaký!!! Achich ach...
mám nějaký finálový, ale který to vyhrají ještě netuším...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 14:41
- Nahlásit
articek
jo už asi vim to znamená protein a tuk? tak to by ty naše měli mít 23 a 20,7 se v tom nevyznám co je teda lepší
|
articek
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 14:42 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Vcelka
čím víc tim líp, jak že se to jmenuje? mrknu na internet
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 14:46
- Nahlásit
Denisa
Ballrog je bílý boxer který nově přibyl na stránky bílých boxerů
tequily
no právě tak to asi bude že oni si to vzájemně dosvědčí. Přitom je to taková blbost oni tam píšou že Zdeněk předjížděl souvislou kolonu aut a pak začal předjíždět kamion který už byl vedle dalšího kamionu. Když si představíte vedle sebe dva kamiony tak vlevo už neni kousek místa a on neni blázen aby tam vjel. Mně tohle tuhle udělal kamion taky, že sem ho předjížděla a on ucuknul doleva že bude taky předjíždět, naštěstí si mně všimnul jinak by mně taky vytlačil ze silnice. Jsou to blbci nekoukaj se do zrcátka a pak to takhle vypadá. Zdeněk tam pojede s právníkem, tak uvidíme.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 14:48
- Nahlásit
articek
čím víc tim líp tak to má víc ten Premium Croq na net jsem teď koukala.
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 14:49
- Nahlásit
Denisa
Taky řeším stejný problém.Agáta nic nejí, je vybíravá.Takže krmim Fitminem pro mladý, složení měl docela v poho .... ale teď jak čtu ty diskuze všechny, tak jsem zjistila, že nemaj zůstávat hromádky ... a to jaksi zůstávaj, takže přemýšlím o změně, a mám na to jen dva dny, dochází
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 14:50
- Nahlásit
Vcelka
A až nás bude víc, než hodně, tak založim pražský whiteboxerklub jako první pobočku,a uspořádám výstavu. Pamatuješ, jak jsme tu diskutovali, že Viky by byl ve své kategorii "šašků" sám? Tak teď jen ze stránek běloušů, pokud přimhouřím jedno oko a budu brát i jedno barevný ušisko, tak vás je ve vaší třídě 5 psů. Tak už začni trénovat. Ale já to pojmu jinak: disciplíny: estetická stránka vrtivého pohybu. Konzumace buřtů na čas,hra na schovávanou v hromadě sněhu, délka plochy olíznuté tváře na jeden zátah.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 14:50
- Nahlásit
Vcelka
tak já nevím
|
articek
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 14:54
- Nahlásit
Vcelka
já koukala a má míň 23 a 12
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 14:54
- Nahlásit
articek
já taky ne asi jdu koupit maso
tequily
no šak mi už sme v Třeboni trénovali výstavní postoj, jo ty disciplíny by byli skvělý. V tý Třeboni sem něco zaslechla že by snad chtěli na Slovensku udělat výstavu i pro bělouše.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 14:55
- Nahlásit
kkathy
no ale G. naopak je žravá velice a sežere toho za 10 dog víš... takže já hledám něco nabušenýho, vysoce stravitelnýho a stejně k tomu ještě musím přidávat masisko a přílohy...
uf, tak jdeme přemýšlet, napiš co jsi vymyslela
tequily
tak to budou supr soutěže!!!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 14:57
- Nahlásit
Vcelka
Ale vždˇyť vypadá dobře, co by za to jiný psi dali, myslím, že se má fakt dobře
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 14:57
- Nahlásit
articek
jo teď na to koukám znova máš pravdu já sem se sekla o řádek.
Tak až budu objednávat další pytel tak to asi zkusim.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 14:59
- Nahlásit
Vcelka
Nám to někdo říkal o té výstavě, ale nevím kdo snad Artroza, fakt nevím, mám sklérozu
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 14:59
- Nahlásit
Denisa
Náš pejsek nidky nebyl moc granulový ale můžu říct že mám dobrou zkušenost s Purinou Performance.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 15:00
- Nahlásit
Vcelka
Kdyby si se nějak dostala do Prahy, tak bych to objednala přes chov stanici, je to mnohem levnější
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 15:00
- Nahlásit
Corleona
V tý Třeboni sem něco zaslechla že by snad chtěli na Slovensku udělat výstavu i pro bělouše.Nám to někdo říkal o té výstavě, ale nevím kdo snad Artroza
Nevěřím!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 15:03
- Nahlásit
Teta
Já jsem to taky slyšela.. prý to říkal Joža. Asi toho rumu bylo hodně
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 15:03
- Nahlásit
corleona
Ti voléééé, nemám slov!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 15:10
- Nahlásit
corleona
no tak to tu sklérozu nemám zas tak velkou, jen jsem si nepamatovala, kdo to říkal
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 15:11
- Nahlásit
Artroza
no prodali jste mi pěknýho tlusťocha, tož nevím estli se dovalíme vůbec na výchozí bod
|
articek
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 15:11
- Nahlásit
nechcete se ještě někdo přihlásit na Výročku? Na webu Boxerklubu je stále přihláška
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 15:12
- Nahlásit
Denisa
v Brně jsem bydlela 26 let a teď su tady v té pr..... ani nevím jak sem se sem dostala....to ti chlapy, ždycky mě zblbnou
tak se v šimarově uvidíme - poznávací znamení červený karafiát (páč nevím kdo su já, natož ty)
|