Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Ada
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2006 23:22
- Nahlásit

mistr
taky o plzenské pobočce vždycky slyším jen chválu.

Ada
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2006 23:40
- Nahlásit

Jdu do hajan.Rano stávám brzoUž v osum.Brrr.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 07:56
- Nahlásit

Ada
v osum a brrr? Co máme řikat my co vstáváme už v šest.

Tak vstávat vstávat ať mám co číst.
Denisa
no to je fakt hobby jak sviňa, jsou to prostě dárci orgánů
My mysleli včera na cvičáku že povezem toho dědulu jak tam chodí s boxerkou k doktorovi. Běžel upadnul a chvíli ležel, mi tam stáli jak opařený a čekali sme jestli vstane, pak ho Michal zvedal, nějak blbě šlápnul řikal že ho bolí noha ale vydržel až do konce, tak sem zvědavá jestli mu to nenateče a nebude s tim něco mít. Je mu 75 let a má 4 měsíční boxerku, docela ho obdivuju že v tomhle věku skotačí na cvičáku.
articek
jojo dovezou je zdarma, ale to bych musela objednat minimálně za 1400,- což když máme jednoho psa mi příde zbytečný nakupovat do zásoby. Takhle zaplatim 150 za dopravu, to už mně nezabije. Ten Premium Croq jsem objednávala u Buddyho obchodu, má tam i lepší ceny než přímo ten Happy Dog a ten mi to posílal na dobírku, jenže tyhlety Krokette nemá v nabídce.

ola
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 08:27
- Nahlásit

Když tady čtu ty problémy s boxerpobočkama a cvičákama, tak jsem ráda za to, jaký je to u nás. Já jsem v Královehradecké pobočce. Nijak se tam teda neangažuju (taky mám první boxu), ale na "schůze" většinou jezdím atd. A co se cvičáku týče, tak to si nemůžu vynachválit. Máme cvičák velikosti fotbalovýho hřiště. KDyž k nám přijede někdo z pidiplácku, tak mu oběhnutí maket dá pěkně zabrat. A co víc... od minulých závodů jsem povýšila a jelikož mě to baví, tak začínám fungovat jako výcvikář-pomocník u štěňat. Figuranta máme každou neděli (a já protekčně i jindy ) a platíme 500,- Kč na rok. To není špatný ne?

Libka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 08:57
- Nahlásit

Už v osum.Brrr
Tý brďo, takový luxus!!!!!

Zdar drbálisti, vy teda jedete, já teď v práci makám jak barevná, takže se na net pomalu ani nedostanu Doma si tak maximálně počtu, vůbec nechápu Olu jak zvládá psa, děti, domácnost a ještě do práce. Klobouk dolů.

ola
Hmm, já teď vůbec nevím co s cvičákem, jednou týdně mi přijde málo, kor když mi teď ty neděle navíc kolikrát vypadnou, nemluvě o tom, že o víkendech i makám. Musím to nějak vymyslet........

Lenda
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 08:58
- Nahlásit

ola
Jak to vypadá s tou sobotou a Kikinem?

ola
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 09:02
- Nahlásit

Lenda
Pořád nevím. Dnes tam asi zavolám. Kikin v sobotu nemůže,takže se možná bude kousat na někoho jinýho. Nezdá se mi, že by to bylo v neděli, protože i na stránkách pobočky je uváděná sobota. Uvidíme. Pak dám vědět.

Lenda
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 09:04
- Nahlásit

ola
Zase je divný,že by se kousalo na někoho jinýho.Ale asi to tak bude.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 09:42
- Nahlásit

tequily
teď sem si přečetla co napsal Káče na bílý boxery ten Vomáčka, blbec jeden. Ona se snaží jak může, dělá to zadarmo a ve svym volnym čase a on tohle. Někdy je to fakt nevděčná práce.

Teta
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 09:53
- Nahlásit

Corleona
Strejda v sobotu musí do rachoty ale Teta by se jela někam pobavit. Budu mít auto takže no problém. Akorát nevím co s hafanem. Koukám že je to dost daleko pro Pražáky a nevím jestli bych ho měla táhnout sebou, nechat doma, nebo co?
Ještě si to musím rozmyslet = přemlouvejte mě!

Artroza
Díkes za fotečky

Artroza
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 09:55
- Nahlásit

Teta
neni za co... konecne jsem se k tomu dohrabala

muzes si cvicne udelat s Legem IPO ), treba je tam vykostis- to bude strejda cumet

alli
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 09:56 - Změnil/a: alli
- Nahlásit

Ada
Rano stávám brzoUž v osum.Brrr. - to já jsem ráda, když můžu spát až do osmi aspoň někdy o víkendu, jinak vstávám do práce před pátou .

Teta
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 10:02
- Nahlásit

Artroza
by se stejda po*ral! Já asi taky, a pes už úplně. Kdepak, budu se držet své disciplíny = teta ňuňánková!

Ti vo*e, jsem koukala do mapy a ta akce v sobotu je dost daleko. To ti tedy nevím jestli se vyplatí na jeden den (na otočku)? Co vy, fakt tam pojedete jen tak na čumendu?

Jsem doma sama, mám auto = příležitost, ale jak jsem psala co s Legem. Jedině ukecat tchýni

Jo, dnešní cvikoš nevím jak udělám. Strejda přece říkal že nepojede pač musej i se psem odpočívat na zítřek. Zajímavé je že jsem zjistila že se rozhodl odpočívat na hokeji kam musí autem. Nevím tedy jak to myslel abych jela sama?

Artroza
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 10:08
- Nahlásit

Teta
Nevím tedy jak to myslel abych jela sama?
asi se prerekl, chtel rict, ze tam pujdes sama...

a nepozvala sis tam nahodou ty holandany?? bez obav- ja jim zachrchlam, ze tam nejses

articek
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 10:09
- Nahlásit

Tommy Gun
Hlavně, že Udo herman klel celý závod, prostě Němec. Proč to byla poslední výstava?

articek
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 10:11 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Vcelka
to je zajímavý, že je internetový obchod Happy dog je dražší než v krámě.

Teta
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 10:14
- Nahlásit

Artroza
Chrochtáci se neozvali, tak asi nedorazí.

Co tedy budeš dělat o víkendu, zůstaneš doma nebo pojedeš na závody nebo na Slovač?

Teta
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 10:19
- Nahlásit

Corleona
Čekám dnes u nás v ulici na autobus a vídím z dálky jak se vrací domů ten můj chlap z baťohem na zádech. Vypadá to že nějak zdrhnul těm DHLákům!

Artroza
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 10:27
- Nahlásit

Teta
budu si uzivat jeden volny vikend!!!!
nikam nepujdu- jenom s BOBikem a jeho prdlou mati do lesa, jinak to vidim takhle- krupky, vino, televize! Dobry ne??

hm... to se mi asi nepodari, ale bylo by to bezva!!!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 10:29
- Nahlásit

articek
jestli je to dražší než v krámě to nevim ale ten Buddy obchod to je internetový obchod tak tam to bylo levnější skoro o dvě stovky, docela rozdíl. V kamenym obchodě jsem Happy Dog ani nikde neviděla, aspoň tady u nás ne.

articek
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 10:32
- Nahlásit

Vcelka
dvě stovky, to je znát

Teta
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 10:33 - Změnil/a: Teta
- Nahlásit

Artroza
Klasika. Telefonuju se strejdou a v půlce hovoru říká že MUSÍ končit protože mu volá artrozák big E. Koukám že se nic nemění

Tomu věř, že se to nepovede! Stejně bys z toho byla vyplesklá!

Teta
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 10:34
- Nahlásit

articek
dvě stovky, to je znát
No, ještě aby ne když ti na ně makám já! Si toho koukej pěkně vážit!

articek
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 10:41
- Nahlásit

Teta
já si vážím

articek
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 10:45
- Nahlásit

Artroza Teta

taky jsme měli včera diskuzi jestli na Moravu jet nebo ne, prej závodit, či co. Ten má nápady. Naštěstí jsem to Bohoušovi rozmluvila a aspoň jeden den bude volný. Prosím, jestli tam pojedete, koukněte na to naše psí dítě v jedničkách. Díky

Teta
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 10:48
- Nahlásit

articek
Bych jela ale asi to nevyjde. Touha je veliká, ale rozum říká že jet 2x300km na drby je asi zbytečné.

Artroza
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 10:49
- Nahlásit

articek
ja tam nebudu, ja mam ten volny vikend

Artroza
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 10:50
- Nahlásit

articek
je toho ted na podzim hodne ..... co?
zase v zime "nebude co delat"

Vcelka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 11:00
- Nahlásit

articek
je to znát, hlavně tak velký rozdíli nechápu, to je pak vidět kolik si oni nasazujou. Škoda že ty Krokette nikde jinde v e-obchodě nemaji, ale to zase tak neva protože je ten 20 kg pytel levnější než sem platila za 15 kg pytel toho Premium Croqu. Až dobaštíme to co máme tak to vyzkoušim doufám že mu to bude chutnat.

articek
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 11:16
- Nahlásit

Artroza
ten říjen bych zrušila, každý víkend něco, s tím Slovenskem nevim, Auterský říkal, že se mi to do kvalifikace nebude počítat, jen kupírákům tak to asi vzdám, nevím. V zimě zase nebude vůbec nic, nějaký střed by se nenašel?
Teta
Taky jsme říkali, že i na pokec je to dálka a má tam být jen 10 závodníků, takže to bude rychle hotový

<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání