| Autor |
Zpráva |
Libka
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 20:34
- Nahlásit
ola
Tak to fakt ne, dlouho jsme se neviděli, já se pak sejdu se ségrou, která je o deset kilo lehčí než já, a připadám si jak vepřík. Co šlo jsem posbírala a zametla a zbytkem jsem ucpala vysavač. Pořád chodím a luxuju, ale ten molitan se stejně vždycky někde objeví
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 20:35
- Nahlásit
Libka
tý wo*e a co Elina, ještě žije??? Já bych jí na místě zakopala,
potvora nezvedená, polštářku si nevážila....a co nová klícka, už ji vyzkoušela, není to náhodou pomsta za ní
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 20:38
- Nahlásit
Tommy Gun
no tak to já už na stopy kašlu, skrz tydle podmínky se nemám šanci kvalifikovat
a něco spešl pro nás holky krev a mlíko, tvarů barokních bys tam neměl
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 20:39
- Nahlásit
Dannie
fotím akorát hory, komíny, psy, ale ani pěknou fenou neopovrhnu .......
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 20:41
- Nahlásit
Libka
koupit našemu mimi nový polštářek, no a já měla dnes odpoledne o zábavu postaráno, jsem myslela, že mě trefí........ - jednou jsme takhle přišli domu a měli koberec na cáry a vykopaný futra od dveří, nachcáno v posteli apod. Jsou to šikulové.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 20:42
- Nahlásit
Tommy Gun
jednou jsme takhle přišli domu a měli koberec na cáry a vykopaný futra od dveří, nachcáno v posteli
Hmmm, tak to už máme dávno za sebou
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 20:43
- Nahlásit
blažena
a něco spešl pro nás holky krev a mlíko, tvarů barokních bys tam neměl - navíc jako bonus ještě zveřejnění fota na www stránkách BK - stačí?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 20:44
- Nahlásit
Libka
my už naštěstí taky. Když nejseme doma, čokli jsou vykopnutý ven mráz nemráz, slunko neslunko. Slunko - maj možnost se schovat do stínu. Mráz - jak jsem psal, maj vytápěnou boudu. Takže jsou v pohodě a náš byteček v baráčku taky. Oboustranná spokojenost.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 20:54
- Nahlásit
2 all
jak tu psala corleona, že Tom obchoduje s Pinpongáčema. Koupil jsem u Pinpongáčů krabičku 100 mini-petard Tomovy výroby s tím, že to použiju do teroristickýho balíčku (byl jsem za na maškarním za sebevraženýho atentátníka). Přijdu na sál, papírovou krabici vomotanou izolepou, aby to tu šlehu vydrželo, na krabici budik, navrtanou dírku do krabice, aby do ní šla vhodit minipetarda. Škrtnu petardu, vhodím do krabice, dám krabici se zapálenou petardou kamarádce pod židli a ono se neozvalo malé "pšouk", ale "mrda jak prase", že muzikantům nadskočila fidlátka, trochu díra v krabic a mě málem pořadatelé vyvedli ze sálu. Fakt ty Corleonovic výrobky nejsou žádný šidítka. Málem jsem psal Corleonovům, aby mi proplatili vstupný za vyhazov z maškarního za přespříliš kvalitní výrobky.
99 zbývajících minipetard leží doma a bojím se je podpálit.
Sebevražedný atentátník s výbušným balíčkem zde (prvních 20 fotek): http://www.diamond-box.web4u.cz/Photos/galerie2006 /index.htm
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 20:57
- Nahlásit
4 evrybády
kuwa, zase nikdo.
Moje denní nápln: ráno vstanu, neopařím se čajem, snídám a u toho dočítám komínářskou diskuzi + diskuzi na czpes, jdu do práce, v poledne přijdu domu a pročítám zas obě diskuze, jdu do práce, přijdu domu, pročítám do noci komínářskou a czpes diskuzi, jdu vyvenčit vořech, jdu se umyt, mrknu zda něco nepřibylo na diskuzich, jdu spat. a takhle je to denně. ach jo.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 20:58
- Nahlásit
Tommy Gun
|
articek
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 20:59
- Nahlásit
Tommy Gun
máš to nabitý
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 21:03
- Nahlásit
Tommy Gun
To právě nevím.Jsem se nezeptala.Ale zistím to.V něděli tu bude zas.Udělam i nějaké foto.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 21:06
- Nahlásit
Tommy Gun
jó maškarní, ty fotečky jsem už dávno obdivovala a teď když k tomu vím i historku
no a co se ti na tvém životním stylu nelíbí.... a ty chodíš v poledne dom, no co to je za burdel
hele a co ta krádež zmrzliny v Hradci - nemáš v tom prsty viď že né?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 21:06
- Nahlásit
Tommy Gun
http://www.diamond-box.web4u.cz/Photos/galerie2006 /2006014.jpg
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 21:09
- Nahlásit
blažena
........ já ani nevěděl, že je ten stánek před Hypernovou v JH - modrej Šeler. Jsem to viděl až v TV zNova nebo Príma - měl jsem puštěnou bednu a čuměl do PC - slyším J. Hradec, tak vyběhnu k bedně a čumím jak tele na nový vrata. No nic, jdu si sáhnout do mrazáku pro zmrzlinu, nějak mi jí tam přebývá asi 50 litrů (nebo kolik jí vočérovali) a zas přijdu k PC.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 21:11
- Nahlásit
ola
..... no chtěl jsem si udělat nějaký letáčky v arabštině na rozdávání a verbování dalších potenciálních sebevražedných atentátníků a černých vdof a na netu jsem s českým překladem nenašel nic lepšího, no.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 21:18
- Nahlásit
Tommy Gun
Náhodou, to nemá chybu.
2 all
Mám MEGAPROBLÉM : Nechce se mi zítra do práce!!!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 21:21
- Nahlásit
ola
Já jdu už v pět od roboty.A taky se mi nechce Ale brzo vypadnu.A vejkend.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 21:22
- Nahlásit
ola
..... tak to jsme dva. Ale zítra poslední den, pak už víííííííkééééénd !!!!!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 21:26
- Nahlásit
Tommy Gun
To jako lezete uplně na horu.Tyyy jooooo.To může bejt suuupeeerrr.Sem viděla v tel.udělám cokoli.Ženská tam taky musela vyšplhat na takovej komín.A moc nadšená nebyla.Spíš vůbec.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 21:27
- Nahlásit
Ada
Tommy Gun
Taky to máte : pondělák, úterák, středa, čtvrteček a páteček??
Já už chci do důchodu! Nebaví mě jezdit 25km, čumět tam x hodin a pak zase 25km domů. Zbytečně zabitej den!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 21:27
- Nahlásit
Ada
No, taky štábu ČT byli nápomocni členové brněnské divize SČK - www.kominari.cz - nemohu si odpustit reklamu.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 21:29
- Nahlásit
ola
to já si beru práci domů.Jednou za tejden zajedu na firmu předám a vemu si další práci.Ale když jsou nějaké rauty a tak musím.Dělám studenou kuchyni.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 21:33
- Nahlásit
Ada
tady máš jednu "supermanovskou". je to jeden z klubu "Man ohne Nerven" - tohle bych si nedovolil ani v 5 metrech nad zemí - dotyčný to dělal v nějakých60-70 metrech. Prostě šílenec. http://www.kominari.cz/diskuze/uploaded/img43e38f0 1d9be4.jpg
Já lezu stylem klíště - držím se rukama nohama jak tento dotyčný parazit. Lézt nahoru a dolu je super, ale nejvíc mě stejně na tom baví asi dostat se nepozorovaně do příslušného areálu a prvních 5-7 metrů po komíně (většinou po hromosvodu). Pak už je to jen o lezbě po kramlích či žebříku.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 21:37
- Nahlásit
Tommy Gun
Wau, tak to je hustý.
Jak jsem řekla-mám fobii z výšek, takže jsem se koukla jen jedním očíčkem, ale stačilo mi to.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 21:41
- Nahlásit
Tommy Gun
Odvážnej.To může bejt docela dobrá zábava.Ségra je vojanda a v Náměšti na letišti slanovali navigační věž.Byla uplně nadšená.Ale byla jištěná.Ten borec na té fotce myslím není.Aspon jsem nic neviděla.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 21:42
- Nahlásit
Tommy Gun
Stejně jste magoři, já jednou na něco lezla, komín to ale myslim nebyl, moc už si to nepamatuju a asi tak ve třech metrech se mi rozklepaly ruce i nohy a já musela dolů. Na druhou stranu, když mi bylo tak třináct, tak jsme chodili do rozestavěnýho obchoďáku a tam jsme lezli po stropních trámech, dneka bych si nafackovala.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 21:44
- Nahlásit
ola
Tak to já se vejšek nebojím.Já asi nemám fobii z ničeho.Nebo oní nevím.Se asi přihlásím do udělám cokoli.Třeba budu mít štěstí a taky nějakej komín vylezu.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 21:48 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Ada
nene. komínáři lezou bez jištění!
jsou taková dvě hesla:
1) "kdo se drží, nespadne" - při lezbě
2) "kde víra, tam cesta" - při nepřístupnosti komína v objektu nebo nepřístupnosti objektu
|