| Autor |
Zpráva |
Teta
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 14:43
- Nahlásit
corleona
Rum si vezmu, díkes za radu.
Tak kurňa, já tak nesnáším když nevím vocogou! Kdo je Stýnka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 14:47
- Nahlásit
corleona
Já měla v den výročky přihlášený svoje odchovance bostonků na bostoní výročku a na bonitaci. Takže to tentokrát nehrozilo.
Ale jinak pořád žiju, neboj mě se jen tak nezbavíte
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 14:48
- Nahlásit
Teta
tož fakt nevíte, teta?
stačí kliknout na Člen a zobrazí se nápověda...
anebo si vzpomenout, koho to sem asi tak lákala Dannie a kdo se jmenuje Kristýna (Stýnka)...
takový jednoduchý, to spíš ty VAŠE s Artrozou a Corli hádanky... kdo to má dešifrovat, to se nedá...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 14:49
- Nahlásit
Stýnka
No já jsem chtěla taky původně s naším kuliočkem na výstavu a bonitaci. Budu muset na nějakou další..
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 14:50
- Nahlásit
Stýnka
brý den, se neznáme, ale tak třeba se poznáme! vítaj!
...jsem byla s Dančou a Bončou na LVT v Kroměříži, mám Isabellu z Ungeltu (Giordinku), toť vše o mně...
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 14:50
- Nahlásit
Denisa
Teta
No vidíš Teta, moc pracný to pro ostatní není. Ikdyž mi dvě se osobně neznáme.
corleona
Corli, nezamlouvej to focením, ale přiznej barvu kdo je ten váš žampion
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 14:51
- Nahlásit
Stýnka
toš treflasho.. a pšt!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 14:51
- Nahlásit
a valím domů za placatou... dnes jdeme kupovat mlsy a pro odčervovadla a na stopičku a zítra vstávám ve 4 a něco, tak dnes tančit těžko půjdu...
ahojte a s kým se uvidím zítra, tak dasvidánja!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 14:52
- Nahlásit
Stýnka
Já už vím kdo jsi, je to vrkůůůůůůůůů?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 14:52
- Nahlásit
Denisa
tak zítra v Šimarově!
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 14:53
- Nahlásit
corleona
no já si to hnedka myslela.
Sice jsem ho viděla na živo jen jako hodně malého, ale fešák.
Není teda asi úplně košer v těch zadních nohách, ale zbytek by teda stál za hřích....Teda ne pro mě
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 14:53
- Nahlásit
Teta
cukrrrůůůůů, ne vrkůůůůů!!!
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 14:56
- Nahlásit
corleona
Teta
Corli je přesnější.
Majtě sa tu já pádím dom. Dneska už mám v práci hotovo a tak radši mizím než si někdo vzpomene, že by něco chtěl.
Budu zřejmě až zítra dopo
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 15:06
- Nahlásit
Stýnka
Jsem cizinka to mě omlouvá, u nás dělají tyto ptácí torteltortel!
Budu si tedy pamatovat cukrůůůůůůůůůůůů. No prostě tě vítám.
2all kdo zítra závodíte
Se tam držtě a ať se vám daří!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 15:17
- Nahlásit
Corleona
Asi řeším neřešitelný problém! Přemýšlím o tom v čem půjdu večer na taniny (ne Tanoni!). Sháním něco ve svém šatníku včem budu vypadat sexy a štíhlá a hlavně do čeho se vejdu.
Asi fakt skončím u té vesty a rumu!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 15:18
- Nahlásit
tý vo*e!!!
Já přilítnu s pěnou u huby dom, ani nejdu pustit hafy po zahradě, sednu ke komplu a znova projíždím všechny žampiony z Lisboa - našla jsem
1.Hero
2.Megan v.d. Burg Singidunum
3. Ego della Maga
celá šťastná to du hodit do diskuze a ona je tady ňáká takováStýnka a už to prokecla!!!
Tož vitaj děvčico - že ti ale ten výstup z ilegality trval
tak já jdu honem pustit ty hafy
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 15:43
- Nahlásit
Teta
torteltortel no to určitě, vždyť by si z toho zlomili zobák! Leda že mají ptačí chřipku.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 15:47
- Nahlásit
corleona
No dovol, zato ta vaše ostravská hatlapatilka je v pohodě co?
Tak už máš umyté okna?
Mimochodem, začínám mít silné podezření že jsem už jediná v pracovním procesu Asi fakt dělám něco špatně!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 15:54
- Nahlásit
Teta
No a co, že mi ještě dvě chybí!!
Ostravsky dělá hrdlička cukru-cukru, bo nema čas na cypoviny a zdržovat se s tym kružkem nad U. Jinak je to stejné..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 15:56
- Nahlásit
Teta
A nespletla sis to s papouškem a neřval třeba "trottel-trottel"..?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 15:57
- Nahlásit
corleona
Tady na sebe něco bonznu co tebe určitě pobaví a podle čeho zjistíš že to torteltortel by vlastně neměl pro tebe být problém.
Před několika lety (jsem již pamětník) jsem v tv viděla rozhovor s Galáskem který v té době hrál v Ajaxu (nevím jestli tam ještě je). Říkám strejdovi že je to v prde** že ten frajer už mluví český z holandským přízvukem a že tohle fakt nemám ráda. Strejda se tak na mě podíval a suše říkal že takto mluví český včichni Ostraváci! Takže závěr je že máte holandský přízvuk
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 15:59
- Nahlásit
Teta
My přece nechrochtáme!
No a to se Galásek ještě snaží!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 16:02
- Nahlásit
corleona
Píšu strejdovi jak se mají, jsou totiž se psem někde služebně na cvičení. Po 3 hodinách přijde sms že nemůže volat že je na deutsche signál. Jestli to nebude tím že má sebou deutsche boxer?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 16:02 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
To já jem kdysi byla v Polsku v Gdaňsku na krytí a měli puštěnou TV na nějakou německou stanici a tam zpíval Božský Kája Gottů českou písničku "Škoda lásky" s německým přízvukem: "Skóóóóóódá laskíííííííííííííí... "
No kokot..
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 16:09
- Nahlásit
corleona
Myslíš Der Kokot ne?
Hele balím, už tu nikdo není, poslední kolega je fuč tak já zdrhám. Jdu se nějak nachystat na akci tanec, doufám že mám doma dost rumu abych to přežila!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 18:08
- Nahlásit
corleona
Tak jsem ready na diskoplavbu. Oblečení jsem vyřešila jednoduše, vzala jsem si to do čeho se vejdu = vostlintaný tepláky.To budou čubrnět!
Kdybych náhodou přepadla přes palubu, tak vyřiďte strejdovi že to s ním bylo fajn a ať se postará dobře o psa !
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 18:25
- Nahlásit
Stýnka
Ahoooooooj!!! No konečně!!!! Víííítej!!!! Ale počítej s tím,že jak ses jednou dala na psaní, už v práci nic neuděláš.... TEď to aspoň bude pořádná drbárna...
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 18:28
- Nahlásit
Děcka, kdybyste jen věděly,kolik já mám dneska práce.... Ani tu jsem nic nepřečetla, jen jsem si všimla nově příchozí, přívítala ji a hned zase musím letět.... Ch jo chjo.... ti pitomí cyklisti.... už jish je tu jak nasra.....
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 19:56 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Dannie
jůůů už jsou tam.A převlíkaj se venku?
VÍTÁM TĚ STÝNKO
ZA CHVILU MAŽU NA TO MEJDLO.SEM ZVĚDAVÁ JAK RÁNO V 8HOD POVALÍM NA CVIKOŠ BRIGÁDNIČIT.MYSLÍM ŽE ANI NEVSTANU A BUDU RÁDA ŽE SEM RÁDA.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 21:38
- Nahlásit
No nazdar, teda koukám, že jste si mou radu o psaní do diskuse "na příděl" vůbec nevzaly k srdci! Fakt budu muset k očaři!
Zítra jdeme s Fee na ten nácvik ZCH. Už mám nerva jak sviňa! Bude nás tam šaškovat asi šest nebo sedm. FeeBee nic netuše dnes sežrala na zahradě asi pět kousků jablek, takže doufám, že dostane sračku a bude vymalováno! Aspoň nebudu jediná, kdo se pose..
|