Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
blažena
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 21:48
- Nahlásit

Tommy Gun
a a jak se posunuješ po tom hromosvodu, tam asi žádný kramle nejsou....
a už vás taky někdy vyhodili a nebo třeba na vás i zavolali poliše?

ola
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 21:50
- Nahlásit

Libka
Když mi bylo asi deset, tak jsem vlezla na půdu. Byl to čtvercovej otvor cca metr na metr. Vylezla jsem na štafle a pak se na rukách vytáhla nahoru. Mnóó a pak když jsem měla lézt dolů, tak na štafle to bylo najednou nějak daleko... Moje mamina musela jít pro tátu do práce, aby mne sundal... Možná tady vznikla moje hrůza z výšek. Jóó a taky se mi stává, že když jsem někde na balkoně atd., tak mě to tak nějak táhne ke kraji, volá dolů nebo co...

blažena
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 21:51
- Nahlásit

mno 22hodina udeřila, tak já se taky šplhám, ale do postele

ola
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 21:53
- Nahlásit

blažena
Máš recht! Jdu taky!

Tommy Gun
Sakra teď mě napadlo, že u nás je fabrika, která je krachlá a je tam moc pěknej komín. Byli na něm čápi, ale už nejsou... Určitě by se ti líbil. Asi to nebude ani hlídaný!

Ada
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 21:54
- Nahlásit

Tommy Gun
Na tom něco bude.A už vás chytli třeba benga?

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 22:01
- Nahlásit

blažena
po hromosvodu opravdu žádný kramle nejsou - možná sem tam kotvení hromosvodu do stěny komíny. No normálně, ručně a zapíráš se nohama.
já mám jen jeden odchyt, kdy jsme měli ještě z 45-metrovýho komína hozený lano a v 1 hod. v noci jsme ho vylezli a pak slanovali dolů. )) přišel vrátnej, "co tady děláte", tak jsme se slušně představili, omluvili, že vypadneme a jestli máme jít přes plot kudy jsme přišli nebo zda nás pustí přes vrátnici. paní kulekoušovou nechytil, ta s náma neslaňovala, čekala ve stínu za rohem, kam nedohlídla. odchycen jsem byl já se spolulezcem, přičemž, když nám řekl, že mu tam vyvádíme pěkný partyzánštiny tak spolulezec zvolal směrem na horní ochoz komína: "romane shoď to" a vrátnej na to, cože, von je tam nahoře ještě někdo? kámoš odvázal nahoře lano, shodil ho dolu, slezl na nejspodnější sprušli žebříku, seskočl před vrátnýho a povídá "dobrý večer". poliše nezavolal, akorát řekl, at tam ty naše psí kusy vyvádíme, až nebude mít službu on. přes vrátnici jsme také nemohli, museli jsem zpátky přes plot, jelikož měl na vrátnici nainstalovanou kameru, která neustále běžela - tzn. v 1 hod. v noci nafilmovaný nějaký individua s horolez. lanem jak jdou přes vrátnici směrem ven - to by si asi vrátnej nezdůvodnil. jinak policejní odchyty ostatních kolegů - 1-2 měsíčně po celé republice. ale leze se i ve dne. většinou vše probíhá v přátelském duchu, občas jsou i předvedeni na služebnu PČR, kde ukáží www stránky svazu, vysvětlí podstatu a jsou propuštěni. mno, někdy když pochopení není, tak nějaká pokuta provětrá šrajtofli. jinak perfektní skazka zde:

.............ale takhle ten den neskončil. Také jsem se někdy musel vrátit domů (pro neznalé na K2). Tentokrát jsem ovšem domů nelezl sám, ale bylo nás více - kromě dalšího domovského člena PiDi, to byla i jeho družka, její kanadská sestřenice a jeden spolupracovník. Výstup probíhal dle předpokladu klidně, komín krásně hučel a kotelníci dole přikládali o 106. (Už jsem si jistý, že nynější vedra způsobují oni.. ..když topí i v pomocné výtopně, jež se sotva zapíná v mrazech nejkrutějších). po nějaké té hodince se večer již změnil v noc a tak nastal čas, kdy hosté odcházejí. Co bychom to byli za hostitele, kdybychom své hosty nedoprovodili k brance, že? (Nutnou podotknout, že první host odešel již dříve, kvůlivá pracovním povinnostem..)

Sestup trval poněkud déle než obvykle - to víte, slečny obvykle neberou schody v cizím baráku po třech. Díky tomu se ovšem začaly odvíjet věci příští.. ..pod námi se rozsvítilo a najednou slyšíme hlas kotelníkův "..ž jedou". A opravdu. Ku brance dorazilo bílé auto s těmi srandovními modrými světly na střeše... ...inu, i naše nečekané hosty jsme pozdravili, ale oni byly překvapivě poněkud nerudní.. (zaslechl jsem něco o "známých firmách" - viz předchozí příspěvek).. ..no věřili byste, že po 15ti měsících narazíte na stejného příslušníka? Ovšem on z toho setkání "po letech" takovou radost jako já neměl a celou dobu byl poněkud nerudný. To jeho kolega byl o poznání sympatičtější (..hned jak jsme se potkali tam v té tmě, navrhl jsem ať si jdeme povídat pod světlo.. ..a on na to, že "vy tady nebudete řikat, co budeme dělat!!!" načež po pár černočerných vteřinách ustoupil a řekl "víte co, pojďte tady ke světlu"). Nevím proč nám to neřekli předem (přichystali bychom nějaké pohoštění), ale pozvali na párty také své státní kolegy. Pan policista (můj kamarád z dětství, nyní však mocipán) na naše zvané hosty chvíli hartusil, proč nemají doklady a jeho kolegyně se nás ptala, proč jsme si to nenechali na dnes na denní hodinu (co na to říci, někde přeci člověk spát musí?).. ..inu, nevím proč se nás pořád ptali, co s námi mají dělat, když na mé návrhy ať nám domluví moc neslyšeli.. ..hyperaktivní policista na nás vybalil jakési "použití cizí věci", což nás pobavilo, ale on byl neoblomný a že to bude drahé a že za tisíc pro každého.. ..to jsem ovšem trval na svém, že komín není žádná nějaká "věc" a že když už, tak tisíc je moc. Na to slečna (paní) uniformní, že tak dobře, tak tedy všichni pětikilo. To se mi ovšem stále nelíbilo a tak jsme s kolegou navrhli, ať na ty naše spolulezkyně kašlou a daj tu pokutu jenom nám (slečny byly poněkud nervózní a tak jsme se to snažili raději zkrátit). No a tak jsme si plácli!

Ještě že jsme měli takové "štěstí" na vcelku bystré úřední osoby:

Úřední osoba: a jak se jmenujete vy?
Kandidátka: ona nerozumí česky.. ..jmenuje se Billie XY
Úřední osoba: a kde bydlí?
Kandidátka: Vernon, Kanada
Úřední osoba: aha, takže USA?! (tři těžko potlačovaná vyprsknutí pleskla vzduchem)..

No, a tak to prostě bylo..

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 22:04
- Nahlásit

jdu venčit boxoše s gulekoušem.

Libka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 22:14
- Nahlásit

Tommy Gun
kde ukáží www stránky svazu
Tak to ovšem bude nějaká megaluxusní služebna!

Já chodím k nám na služebnu docela často, a kluci, kdyby si chudáci do práce nepřinesli vlastní tiskárnu, tak ty protokoly cvakají pořád na stroji. A to mi minule jeden pán policista říkal, že by ho v životě nenapaslo, že si bude ty hlášení psát sám, že prý si myslel, že bude mít sekretářku

Ada
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 22:15 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Tommy Gun
To musí bejt dobrej adrenalin.No musím důkladně pročíst ty stránky komínářu.To mě zajíma.Já bych chtěla někdy skočit z mostu na gumě.To by bylo.

Ada
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 22:29
- Nahlásit

Až zítra na nově budou mluvit o nělaké bláznivé ženské, co vylezla v Kamenici na komín od lihovaru a museli ju sumdat hasiči,tak jsem to určitě nebyla já

Teta
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 22:35
- Nahlásit

Libka
Už jsem se od srcde tak dlouho nenasmála jak s tím polštářem!

Teta
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 22:37
- Nahlásit

blažena
neboj Blažko, pro nás holky krev a mlíko to neplatí. To nějak zařídím!

Teta
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 22:42
- Nahlásit

ola
Mám MEGAPROBLÉM : Nechce se mi zítra do práce!!!
Prosím napiš kam mám poslat omluvenku.
Na oplátku prosímjednu pro mě do CSOB, Praha.

Ada
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 22:45
- Nahlásit

Teta
Já chci taky omluvenku.Na celej rok

Teta
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 22:48
- Nahlásit

Ada
Se budeme muset zítra zeptat Articka jak se to dělá

Ada
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 22:54 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Teta
Já vím jak.Vsadit si sportku.Vyhrát 20 melounů a je to.Vždyt je to tak jednoduché

Teta
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 22:58
- Nahlásit

2all

Jak se vkládá fotka do čatu. Chtěla jsem vám sem dát toho vietnamce ale nende to?

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 23:34
- Nahlásit

WT=Wurftag=datum narození
a my blbci nad tím špekulujem.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 23:35
- Nahlásit

Teta
Jak se vkládá fotka do čatu - klikneš na ikonku s červeným a zeleným čtverečkem a růžovým trojúhleníčkem nad oknem, do kterého vpisuješ text do chatu a doplníš cestu v tvém PC k obrázku.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 00:08 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Ada
no, skok na gumě je oproti tomudle prd (hlavní protagonista už není mezi živými - ani se nedivím - 300m volným pádem je 300m volným pádem):

PUSTIT REPRO - SUPER HUDBA K TOMU:

http://video.google.com/videoplay?docid=9945009037 99016230&q=osman

a tady něco málo speed-climbingu bez jištění: http://video.google.com/videoplay?docid=-287914851 8660150828&q=osman

alli
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 06:09 - Změnil/a: alli
- Nahlásit

Libka
Ani nevíš, jak mi ten váš "polštářek" včera přidal na náladě, jsem si říkala, že někdo je na tom ještě hůř než já, mě čekalo jen tohle... URL
a mohl za to páníček neb předevčírem říkal, že tu lavici musí vyklidit, aby ji mohl spravit neb spodem se začali dráti věci uložené v lavici ven, ale bohužel mu to nakonec nějak nevyšlo, tak mu s tím dceruška včera píchla.

articek
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 07:16
- Nahlásit

Teta
Já chci taky omluvenku.Na celej rokSe budeme muset zítra zeptat Articka jak se to dělá No teď to jdu ne celej den vyřizovat, je to makačka to vám řeknu. Zase si mě budou posílat z budovy do budovy z dveří do dveří

blažena
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 08:06
- Nahlásit

Tak opravdická výstava "blonďáčků" se už organizuje
veškeré informace jsou na stránkách bílých boxerů

blažena
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 08:08
- Nahlásit

Tommy Gun
hele a co kucí strakatý - voni se vám už neperou?
chybí mi informace o jejich večerních bitkách u žrádla

corleona
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 08:16
- Nahlásit

Libka
sněží Tak to je bomba..

Tommy Gun
K těm petardám- a to jsi měl ty "Piko Pirat", co teprv, kdybys přines Pirata nebo Dvojtého Pirata To by kapela asi měla díru v bubnu

ola
U nás na Ostravsku se říká: pondělisko, uteřisko, středa, čtvrteček a PATULINEK ..

Artroza
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 08:20
- Nahlásit

corleona
U nás na Ostravsku se říká: pondělisko, uteřisko, středa, čtvrteček a PATULINEK

jeste ze tam nebydlim

corleona
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 08:21
- Nahlásit

Jo a tá závislost tady na té diskuzi je fakt až chorobná..

Teta
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 09:00
- Nahlásit

corleona
Jo a tá závislost tady na té diskuzi je fakt až chorobná.. Nechápu o čem to mluvíš?

Artroza
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 09:01
- Nahlásit

Teta
no ze to rikas zrovna ty
od te doby co ti byla objevena tato diskuze pry nevaris a neuklizis

ola
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 09:08
- Nahlásit

Artroza
od te doby co ti byla objevena tato diskuze pry nevaris a neuklizis

To není Teta sama... Já po příchodu z práce horko těžko otevřu dvéře, pak se brodím nepořádkem, sklepávám hlady řvoucí děti, vybíhám schody po dvou a s úlevou padám do křesla k počítači...

<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání