Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2006 22:31 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Denisa
..... hm, tak z tý fotky znám akorát mistra. jinak nikoho neznám. nejvíc se mi z celý tý fotky líbil ten bavor za tím druhým pánem zprava SPZ xx3 2222.

blažena
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2006 22:33 - Změnil/a: blažena
- Nahlásit

Denisa
no aspoň že MISTR to tam vyfíknul, dyk taky nejsou žádný začátečníci
Takže MISTR - gratulujem

blažena
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2006 22:36
- Nahlásit

Tommy Gun
já bysem zase chtěl to stříbrný, poslední v řadě - na hafy ideální přibližovadlo

Denisa
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2006 22:38
- Nahlásit

Tommy Gun
tak já znám ještě toho pána prvního zprava a pak ta holčina na druhým konci vím příjmení a mistra jsem tam poznala osobně...
a bavor je myslím MaxDeusáků nebo ne?! já se po autech teda nedívám neb ani se v nich nevyznám, ale něčím podobně barevným odjížděli myslím...?!
jo a stránky krásný, fotky jsem si prohlížela už kdysi, no a ze života jsou nejlepší, je vidět, že se umíte pobavit...

Denisa
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2006 22:40
- Nahlásit

Tommy Gun
blažena
ježiš, vy se čučíte po autech, místo po boxících a boxpsovodech...
tak počkejte já vám sem hodím fotku tématickou - oboje, i box i auto...

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2006 22:46
- Nahlásit

blažena
..... takže debata o autech?
Já myslím, že MD to auto nebude - musej mít kombíka - dyk jsou to pejskaři. Debilního sedana by si přece "normální" pejskař nekoupil - pejskaři maj bud kombíky nebo dodávky.

Denisa
jojo, pošli tématickou fotku.

Denisa
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2006 22:47
- Nahlásit

blažena
Tommy Gun
tak auto nic moc, zato spolujezdec (a i řidič-přelézal si podle libosti,za volantem mu to slušelo ještě víc) je krasavec borec!!!
je to chlapík Bosim!

Denisa
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2006 22:48
- Nahlásit

a nahoře na kapotě má k snídani čerstvé rohlíčky, které mu majitelé jistě utíkali koupit...

blažena
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2006 23:00
- Nahlásit

Denisa
jé to bude mít ARTÍČEK radost - jejich mimi, tož pěkně mu podstrojujou

blažena
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2006 23:06
- Nahlásit

Denisa
jinak díkes za reportáž ze závodu - no jako bychom to viděli na vlastní očička
no a ještě počkáme na tiskovou zprávu corleony

Denisa
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2006 23:14
- Nahlásit

blažena
...no ta bude jistě více v obraze... hlavně co se týče těch jmen já furt prndala s někým o tom proč a jak to a to... jak to má být/nemá být , fandila a do toho se pokoušela o fotky...
...už se těším v říjnu do Práglu...

Ada
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2006 23:50
- Nahlásit

Je tu někdo?Nějak nemůžu spát.Sem dospávala přes den tu noc a tedkom nejak né a né usnout.

Teta
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2006 00:14
- Nahlásit

Denisa
a bavor je myslím MaxDeusáků nebo ne?! Bych teď chtěla slyšet Corleonu?

articek
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2006 07:18 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Denisa
A máš výsledovku ze závodu? Nebo kdo splnil limit?

articek
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2006 07:20
- Nahlásit

Teta
Ti to posílám a díky, budu až odpoledne

articek
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2006 07:22
- Nahlásit

blažena
Aspoň že se má dobře, čekala jsem jak dopadnou, protože vím, že tam proběhla ta výměna. I když je bez zubů tak loni aspoň kousal, je to škoda

blažena
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2006 09:09
- Nahlásit

articek
já o téhle kauze nic nevím
on změnil pánečky a on je chudánek bezzubka - to mu jako nějaké žuby nevyrostly nebo tam byl úraz?
jó a dovezli vám Kunclíci hřiby? ve středu na tréninku ve Stodě se prsili jak je dovezou na Rychety panu Artíčkovi

corleona
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2006 10:09
- Nahlásit

Nějaké fotos mám, ale nic moc, z obran málo, kolikrát ani vlastně nebylo co fotit, utrhli se, apod.

articek
blažena
S Arim cvičí "Mireček", měl vždycky (a asi pořád má) ovčáky, je to Markétin přítel. Markéta prý Ariše nezvládala, prý je to hajzl

Tommy Gun
3T3 2222

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2006 10:18
- Nahlásit

for 3T3 2222
fajne brambor, šesková řada? a hlavně fajne spz.
dost dobře vychytaný přibližovadlo.
ale předpokládám, že hafany vozíte ve čtyřech kruzích?

blažena
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2006 10:22
- Nahlásit

corleona
tož identita baboráka byla odhalena správně
a nějaká výsledková listina by byla či nebyla?
největší borec tam asi byl výše zmiňovaný briard,co

blažena
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2006 10:24
- Nahlásit

Tommy Gun
co se nám to vykutálelo z pelechu

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2006 10:29
- Nahlásit

blažena
..... prd vykutálelo z pelechu , slečna Kulekoušová se dala do uklidu (asi budu muset pomahat), před tím jsme byli kamaradce na veterine pro aureomycin, snidane a tak a teprva tedka jsem se dostal k PC. Jinak dochtor mi vcera vecer psal, ze v "Šimarovicich" byl, ale že nic neví - že to prokecal - stejně jako Denisa.
jdu na cígo, pomoci s uklidem a pak se vrhnu opět na tvorbu "bulvarniho platku".

corleona
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2006 10:35
- Nahlásit

Tommy Gun
Yes, šestkový se sedmičkovou výbavou.. Supr jízda.. Je to raketa.
Ovšem bohužel je only zapůjčen na čtrnáct dnů. Tomův syn letěl do Portugal (na MS v chytání ryb - taky trošku cvok) a nechtěl tohle auto nechávat stát v matičce Praze. By se s ním nemusel už setkat.. Tak si půjčil Tomova olrouda, ten takový zájem budit nebude. Doufejme.. jinak bysme pak čokle vozili leda f tragaču..
a ještě k tomu vozu: Sousedi nás přestali zdravit. Fakt nekecám.. N e u v ě ř i t e l n é .. ale ve středu už se jim snad spraví nálada, bude tady před barákem stát opět "jenom" audi.

blažena
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2006 10:39
- Nahlásit

Tommy Gun
no já zas syna trápím záludnejma otázkama z naší mateřštiny, taky uklízím a v troubě se škvíří dnes pro změnu kurče
no s tím bulvárním plátkem bys měl teda pohnout, dyk do vánoc nás čeká eště jedno číslo, tak abychom tohle stihli náležitě vstřebat!!

blažena
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2006 10:42
- Nahlásit

corleona
no nediv se děvčico, závist světu vládne a nejen u vás v dědině

corleona
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2006 10:48
- Nahlásit

blažena
toš ale kdyby oni byli jakési holé řitě, neřeknu.. majů teréňáka, bazén, pštrosa..

blažena
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2006 11:43
- Nahlásit

corleona
no jó ale pštrosa maj určitě jen jednoho
a vy máte psů tuším sedm a teď se u vás věčně dveře netrhnou s Kerinkovo nevěstama - z tuzemska i zahraničí.
Počítám záclony u sousedoj se nezastavěj

corleona
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2006 11:57
- Nahlásit

blažena
No je pravda, že když někdo přijel s fenou, tak nebyl problém, že se před jejich domem na jejich neudržované louce, vyvenčila..
Minule už na ty Slováky, co přijeli sousedka vyběhla, že to tam není na venčení psů. A to si tam chuděry vždycky jen čurnou, kadit tam nekadila ještě žádná..

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2006 12:13
- Nahlásit

corleona
.... koukám, sousedi jsou po celý republice stejný a nemusí jít jenom o auto. když vy kachličky, tak my to pozenem vo štok vejš.

Tomova olrouda, ten takový zájem budit nebude - jestli ho nechal stát v pze na nehlídaným místě, tak to možná budete jezdit tím tragačem.

teréňáka, bazén, pštrosa - Kuwa hoši, dobrý den.

corleona
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2006 12:29
- Nahlásit

Tommy Gun
teréňáka, bazén, pštrosa - Kuwa hoši, dobrý den

Nutno podotknout, že nemáme "plíííín" fšecko máme na eletriku a jak ji občas vypnou, tak drkotáme zubama..

Jen doufám, že si nemyslí, že jsme si to pořídili za ty štěňata
Všichni víme, že chovem boxerů se dají akorát tak prodělat gatě..

PS: poslali mi sms z Polska, že Žoli má 9 kilo. Tak nevím, esli to je moc či málo v tom věku.. Tak jsem je radši pochválila

<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání