| Autor |
Zpráva |
Artroza
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 09:09
- Nahlásit
corleona
jsem stara struktura a jeste ke vsemu paranoidni ... takze jsem zasadne pro tetovani... na konferenci nebo co to bylo ve Ctyrkolech se dal navrh na cipovani stenat. Problem je, ze si klub muze vybrat- bud pouze tetovat nebo pouze cipovat. Boxerklub si ( podle me ) spravne vybral tetovani...
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 09:16
- Nahlásit
Denisa
Tetování, čipování, je v tom pěkný bordel.
Tetování nám dosti rychle zmizelo (úplně!) ale máme i čip. Bohužel to nic moc neřeší, protože na zkouškách jsme si museli zajistit vlastní čtečku! V případě že bychom jí němeli tak by nás rozhodčí mohl buď vyrazit anebo bychom ho mohli ukecat aby s námi jel na veterinu kde to číslo potvrdí, samozřejmě ale za nějakou tu korunu.
By se ale ostatní závodníci neradovali že se na nás musí čekat!
Mistr
Moc velká gratulace, i od strejdy a hafana. Koukám že jsi udělala moc dobře že jsis nepůjčila našeho!
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 09:19
- Nahlásit
Teta
tak ja pisu jak to tetovani drzi a ty na me takhle...
tak dobry, nedrzi to u vsech, tetin mazlicek je vyjimka
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 09:25
- Nahlásit
ola
Asi tam byla nějaká močuvka nebo tak něco.U naších jsem ji hned vzala pod sprchu.
Jak kapříci?
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 09:25
- Nahlásit
Stýnka
Děkujeme za moc milý slovíčka.... Moc to potěší!!! No ty tři bodíky (promiň že jsem to nenapsala v sobotu,nějak jsem padla únavou do postýlky)... Jsem zvyklá ji při tréninku vytahovat na povel sedni nahoru,aby to bylo co nejrychlejší..Tak mi ruka ujela i při zkouškách.. A pak jsem si ji dvakrát opravila při chůzi (jednou sama a podruhé ve skupině)....takže to byly dva dolů... Ale mám radost, že rozhodčí chválila...!!!!!
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 09:26
- Nahlásit
Fšem
Jsou někde výsledky z těch Všechovic? Přišla jsem o nějakou důležitou informejšn?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 09:29
- Nahlásit
Lenda
Kapříci byli mňam,mňam... Zprovoznili jsme naši novou udírnu a řeknu ti, že uzenej kapr nemá chybu!!! Jo, a FeeBee asistovala při kuchání a pořád se snažila dát jednomu z kaprů umělé dýchání z huby do huby!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 09:35
- Nahlásit
Artroza
tak dobry, nedrzi to u vsech, tetin mazlicek je vyjimka
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 09:40
- Nahlásit
ola
Na to je asi odborník. Asi byl oslintanej.
Jó a B. včera se krásně zakousla do hadru a držela,myslím za rok či za dva,to třeba taky dopadne.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 09:45
- Nahlásit
Lenda
Neboj, myslím, že Brauny potřebuje jen chytit chuť a pak ti ukáže! A času máte dost.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 11:49
- Nahlásit
Tommy
moc toho tu nepište, abych celej večer nestrávil u chatu. jasný
Vidíš jak jsme hodné a posloucháme tě! Abys toho ale večer nelitoval a nenudil se.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 12:48
- Nahlásit
blažena
a když je ten šampionat na počkani - neplatiš za to?
třeba u franc. buldočků žabožroutů už je čipování povinné od 1.3.2006 - záleží pouze na chovatels. klubu. ale já myslím, že u boxerů je to jedno - tetování být nemusí! bych řekl, ale nevím to přesně. je jedno si myslím, jak je pes označen, hlavně musí být toto označení identifikovatelné. tetovat u box lze jak do slabiny tak do ucha. artroza by k tomu možná něco mohla napsat.
jen tak dál, moc toho nepište - chválím, jsem doma na polední pauze a vyřizuju maily.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 12:49
- Nahlásit
aha, tak atroza už psala - díky za info - novinka i pro mě.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 13:08
- Nahlásit
Tommy Gun
uz jsem myslela, ze me prispevky nectes
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 13:17
- Nahlásit
Artroza
Proč jseš spíš pro tetování?My máme tetování taky nečitelné a tak máme stejně čip.Kolik stojí tetování?
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 13:17
- Nahlásit
Dnes je tu nějak mrtvo....
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 13:23
- Nahlásit
Lenda
ted me muzete ukamenovat
podle meho je to cizi teleso, ktere do tela proste nepatri... za chvili budem cipovat deti a nosit v cipu svou zdravotni dokumentaci... chci si jeste uzit starych casu, kdy tohle nebylo a oddalit ne tak vzdalenou budoucnost- vzhledem k tomu ze od r.200. nevim presne bude potreba na vycestovani cip a nebude stacit tetovani
kolik stoji tetovani si nepamatuju...
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 13:35
- Nahlásit
Artroza
Jen mi přijde zbytečné dělat obojí.U mé první feny to taky nebylo čitelné,tak nevím.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 14:17
- Nahlásit
Včelka
Mrkla jsem na stránky boxů v nouzi a ten poslední žíhanec už tam není. Asi se jenom ztratil, ne? Nebo si ho někdo vzal?
Artroza
Včera jsem si hladila Quorka (Quarka) z vašeho chovu. To je teda sameťák! Pan Šmída ho má vyhejčkanýho, že víc to ani nejde!!!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 14:17
- Nahlásit
Artroza
s tím čipováním povinném na cestování vyhrožují myslím od roku
2010.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 14:20
- Nahlásit
tetování od poradce chovu je za několik desetikorun
u veta to bude podstatně dražší
1čip stojí i s cestovním pasem,sakumpikum cca 700Kč
(teda u nás ve vidlákově)
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 14:22
- Nahlásit
Tommy Gun
no s vystavením šampionátu jsem byla mile překvapená- žádný expresní příplatek se nekonal a ještě jsem ušetřila na poštovném,tož takhle se to dělá
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 14:26
- Nahlásit
Tommy Gun
jinak dneska jsme ti toho moc nenapsali - tož se můžeš plně věnovat posledním kosmetickým úpravám našeho bulváru
a kdyže ho můžem čekat ve schránkách
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 14:35
- Nahlásit
ola
diky za zpravu
musi uz byt pekne veliky! videla jsem onehda brachu a uz je to kus chlapa... sestricka je sikovna, chodi na stopicky a byli u nas nas obrane...
kluci budou potrebovat cas na dospeni ( aspon ten, ktereho jsem videla, predpokladam ze Quark na tom bude stejne)
jsem na ne zvedava, uvidime, jeste maji na vsechno cas...
blažena
s tím čipováním povinném na cestování vyhrožují myslím od roku
2010
se mame na co tesit
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 14:35
- Nahlásit
ola
myslim si že se asi jenom ztratil moc dlouho tam nebyl, ale jistě to nevim.
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 14:40
- Nahlásit
Určitě je vás tu pár,co za sebou máte vytrvalostní zkoušku... Můžete mi o tom napsat něco bližšího? Dá se to v pohodě zvládnout? Trénovali jste na to nějak?
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 14:43
- Nahlásit
To se přidám-musí pes běžet celou zkoušku na vodítku?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 14:45
- Nahlásit
Artroza
kolik váží váš Orry? Koukala jsem že je jen o měsíc a půl mladší než náš Viky tak jen tak pro porovnání.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 14:46
- Nahlásit
Dannie
Celá zkouška je popsaná na stránkách boxerklubu, pod řády.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 14:49
- Nahlásit
Lenda
vytrvalostku by mel pes bezet na voditku, pokud se ale nerve a nebude tam delat alotria, tak to asi prehlidnou, kdyz je vypustite... pokud je pes v dobre kondici, tak to vydrzi... zvlastni trenink asi netreba... pokud to neni vylozene nejaky gaucak, tak by nemel byt problem. zkousky se vetsinou planuji na rano, aby bylo snesitelne pocasi...je tam dost dlouhy casovy limit, takze s tim nebyva problem. dulezite je nasadit od zacatku tempo " v pohode", aby se neutavil...
orryho jsem nevazila zvazim a dam vedet
|