| Autor |
Zpráva |
corleona
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 12:31 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Tommy Gun
jezdit tím tragačem kurňa nestraš! Stojí na něčí zahradě u domu..
ne, ten tragač.. olroud..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 13:29
- Nahlásit
uff.. konečně jsem se docrcala s těmi potomky našeho stupída.
Tak se můžete poat..
Dannie
Zapomněla jsem pogratulovat k té ZOPce! Jen tak dál a příští rok nashledanou alespoň v IPO 1 na Morava Cupu!
No nekoukej! Já to nevytrhnu! Je čas na mladou krev!
A to platí i pro Denisa, ola, i ostatní mladé nadšence!!!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 14:13
- Nahlásit
Ahoooj,zdravím.Tak jsme dnes opět zajeli na cvikoš.No šlo to dobře,do doby než došla labradorka Bonie a zlomila mi palec na ruce .No vlastně mám jen naštíplou kost.Doktora jsem ukecala at mi dá jen ortézu.Tejden před výstavou,to nas...Navíc na pravé ruce.Takže v práci toho taky moc neudělám.
Kdo teda jedete na výstavu do Plzně?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 14:43
- Nahlásit
corleona
....... jojo, prodej boxeřích štěňat to je vejvar. Vždyt před časem si mě pan Hoxnajzr bral do úst, že jsem prý řekl, že chov boxera je štěnat je prý komerční záležitost. Dyk to je přece jasný, že na těch boxeřích štěnatech všichni "vařej" hrozný prachy.
jo, tak esli má autíko na zahradě u někoho, tak to je ok.
Ada
tak bud budeš vystavovat levou rukou nebo si necháš boxoše někým vystavit a budeš jen volat.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 17:59
- Nahlásit
blažena
teď jsme teprve dorazili, ale houby žádný, normálně se na nás vykašlali S Arčikem jen trénuje markéty přítel, protože ho moc nezvládala. Zuby měl všechny, ale hrál s tyčema u kotce a nemá dva špičáky, ale přesto loni docela dobře odkousal, tak nevím co se děje, žádné zprávy nemám.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 18:03
- Nahlásit
corleona
Markéta prý Ariše nezvládala, prý je to hajzl to jsi myslela psa nebo přítele? A máš aspoň výsledovku, já ty lidi z fotky vůbec neznám
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 18:20
- Nahlásit
articek
A máš aspoň výsledovku, já ty lidi z fotky vůbec neznám - no výsledky nikde a znám z tý fotky akorát mistra
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 18:23
- Nahlásit
articek
houby nerostou, je sucho, teď jsem se vrátila z lesa
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 18:28
- Nahlásit
corleona
hned jsem na Kerinkovo dětičky čumla!
Bruce Lee je náramně pěkný haf a šikovnej
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 19:09
- Nahlásit
articek
máš tam mail !!!!!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 19:25
- Nahlásit
Tommy Gun
člověk neví, co dřív číst
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 20:34
- Nahlásit
Ahojky,
to byl krásný den! Jsme se vrátili z chaloupky, Giordinka stopičkovala a užívali jsme si sluníčka... achjo, já nechci zítra do práce...
articek
...však dočkej času , olomoučáci to na stránky dají...
ale ten váš "synek" byl dobrej! jsem psala, že měl moc pěknou poslušnost a ta stopa taky byla dobrá, jen ten poslední předmět neměli myslím... a ta obrana prostě nebyla suprózní, ale odkousali...určitě z jedniček byli nejlepší!
Ariše nezvládala, prý je to hajzl...no jo, ta mladá paní/slečna mi na "výcvikářku" pravda moc neseděla... To mladý pán na "synka" pěkně zařval a ten chodil jak panenka! Měl ho náhodou pěkně v ruce, fakt!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 21:06 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Denisa
moc díky za zprávy aspoň něco o něm vím, potřeboval chlapa, který si s ním poradí, byli jsme v kontaktu s Petrem Sembolem, ale když už nění tak nevíme nic, ještě jednou díky
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 22:13
- Nahlásit
articek
Ahoj, máš to v mailu!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 23:05
- Nahlásit
2 all
..... koho se to týká. Překontrolujte si statistiky krycích psů na webu BK. Já tam hned dneska našel chybu u našeho Mondeeho. V jednom vrhu prý dal 3 zvířata ze 4 s nevybarvenou spojivkou. Ta zvířata jsem viděl vícekrát než poradkyně chovu a oči na tuto exteriérovou vadu kontroloval a posléze jsem všechny viděl ještě v rozmezí jejich věku 3-9 měsíců a spojivky vybarveny byly (už od první kontroly). Takže majitele krycích psů, zkontrolujte si, zda v těch statistikách nejsou bludy nebo překlepy. U tohoto vrhu prováděla kontrolu vrhu K. Mašatová. Zároven prováděla i tetování, které není a nikdy nebylo ani u jednoho zvířete vůbec vidět, natož aby bylo čitelné.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 06:36
- Nahlásit
Denisa
V neděli jsem si na tebe vzpoměla, že jsi psala, že Allis už dlouho pořádně nekuchtila. Allis byla asi hodinu sama doma, já když se vracela z nákupu k domovu, kouknu do našeho okna, záclona visí, říkám si hurá, vypadá to,že ta naše psice je hodná. Odemykám, z chodby kouknu přes obyvák okýnkem do kuchyně a ztuhl mi úsměv, vidím otevřené dveře do spižky...s hrůzou otevírám kuchyň...obluda se rochní na lavici, která je plná strouhanky...strouhanka je po celé kuchyni, do toho ještě polosežraný, polorozkousaný toustový chleba... ...holt musíme opravdu ten klíč ze zámku u spižky vytahovat, aby si ji nemohla odemčít...
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 06:38
- Nahlásit
Dannie
Strašně moc gratuluju a jsem na vás holky moje moc pyšná. Příští rok už určitě budete startovat v Šimarově.
Já starý sklerotik si nepamatuju heslo sem do diskuze. Mám ho sice v mailu, ale ten mi doma celý víkend nešel, takže jsem na diskuzi byla ale opět pouze inkognito jako tichý pozorovatel.
Ale koukám, že vy ste se o víkendu stejně mírnili. To ne jako když jste v práci, že zvládáte 3 stránky za hodinu. A pak má ta česká ekonomika k něčemu vypadat
No a odkud myslíte, že píšu právě teď já???? No samo z práce...
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 07:12
- Nahlásit
Stýnka
ahojda, po pár dnech už budeš heslo znát v pohodě z hlavy
tož přes víkend jsme tomu opravdu moc nedali, ale pevně věřim že dnes to dotáhnem
postrádám zprávu jak dopadl nácvik ZCH ?
kdepak se nám ztratila OLA?
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 07:15
- Nahlásit
Tommy Gun
no s tetováním mám taky špatné zkušenosti, naše poradkyně tetuje kleštěma a je tam vidět úplný prd.
viděla jsem tetování tetovací tužkou - to je nesrovnatelně lepší, ale zase to mnohem dýl trvá a pro štěníky to je víc stresující.
teď ale stejně existuje nové nařízení - tetování smí provádět jen veterinář nebo veterinární technik - tak má většina poradců
"sloveno"
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 07:28
- Nahlásit
blažena
no o tom novým zákoně vím - tetovat může člověk minimálně se "střední veterinární" - veter. technik. zase je to blbé v tom, že ti štěnata může tetovat člověk, který to dělá třeba podruhý nebo potřetí v životě, zatímco některý PCH to už dělá 30-40 let.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 07:29
- Nahlásit
blažena
..... stejně dost lidí tetuje pořád u poradců - zákon nezákon. pokud to poradce umí, zdá se mi to lepší.
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 07:37
- Nahlásit
blažena
Tommy Gun
No mě tetuje veterinární technik taky kleštěma, dává si vždycky záležet, barvu vtírá co to jde a stejně je to všechno k prdu...
To bostonci to mají tetované taky kleštěma ale v uchu a to je něco úplně jiného. To člověk, pokud není pidlovokej, tak to přečte z metrový vzdálenosti.
Ale zase na druhou stranu mám strach, aby se malým bostonkům při tom neporušila chrupavka a aby pak neměli problémy s postavením ouška.
Ale viděla jsem boxiša tetovanýho ve slabině tou tetovací tužkou a to byla teda nádhera. Fenka ležela na zemi na zádech a aniž bych se ohnula, tak jsem to krásně přečetla.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 08:06
- Nahlásit
Stýnka
do ucha je to lepší. tatér musí být citlivý aby opravdu neporušil chrupavku. samozřejmě tužka je tužka.
nic, páčko - běžím džobovat. moc toho tu nepište, abych celej večer nestrávil u chatu. jasný!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 08:07
- Nahlásit
mistr
gratulace k výsledku na moravě !!!!!
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 08:37
- Nahlásit
tak OBROVSKE gratulace pro Mistra!!! jste proste dobry!! pry mas psa pekne v ruce... pochvala!!
jinak jste teda pekne ukecany, nestiham to po ranu cist!
gratulace k ZOPce!
vitej Stynko tos nas pekne odhalila s zampionem
my tetujem tuzkou ( teda vet) a v pohode, nekdy po stenatech je potreba pretetovat ( vzhledem k roztahovani kuze) a jen u nekterych, jinak je to docela dobre videt az do stari...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 08:45
- Nahlásit
ad tatuáž
My jsme štěňata chtěli jen čipovat a bohužel. Tetování nutné Problém bude asi s barvou, než s tatérem. Před zkouškama jsem musela koupit tmavě zelený fix (já jsem přes ty fixy..) a vytečkovat si číslo znova, protože Nunýkovi už nebylo vůbec nic vidět po zhruba roce. Z jedněch zkoušek mě rozhodčí chtěl vyhodit a jedině kvůli tomu, že se znal s chovatelkou a ta tam byla přítomna, tak mě tam nechal. Vyhodil nás až po stopě.. Z Polska mi volali, že číslo u našeho štěněte není čitelné už teď.. a že ho raděj očipujou.
Je to stejně pitomost, že není volba buď čipovat nebo tetovat, jako v sousedním Polsku nebo Slovensku. Ona ČMKU zaspává v mnoha směrech.. už jen taková blbost, jako je např. žádost o šampionát. Po splnění podmínek si na stránkách polského kynologického svazu vyplníte pouze on-line formulář na žádost šampionátu PL a pak už jen vyhlížíte pošťačku s diplomem. U nás? Škoda mluvit... psát.
Jo a naše štěňátko "Buba" (Alcapona) je od čtvrtka komplít kupírovaná.. Až sundají stehy, pošlou nějaké fotky, tak jsem zvědavá..
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 08:54
- Nahlásit
Ahojte!
ad kérky!
u Giordislavy jsou vidět jen první dvě čísílka a to ji to musím ještě vyholit, takže doupravuji jako corleona a máme taktéž čip, ovšem na zkouškách jsem ještě neviděla čtečku...
teď v Třeboni mi ale G. objížděl vet čtečkou a je to supr, že to má tam kde jí to nastřelili! spoustě psů to cestuje po těle.
alli
no vidíš! já si říkala, že to by nebyla Allis! a jak je šikovná, i klíčkem umí otočit! místo na výstavu bys ji měla vzít do Contíku, ta by jim to tam předvedla!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 08:57
- Nahlásit
Zdar všici
Konečně jsem se dostala k PC. Šéf jel na celý den do Práglu k soudu, takže veget...
K našemu nácviku na ZCh. Bylo tam cca 9 boxů. FeeBee nácvik vážení, kolík atd. zvládla v poho. Při útoku figuranta mě šokovala neb se mu snažila políbit rukáv či co?! prostě jako kdyby to viděla prvně. Netušila jsem, že ji můžu hecovat... Tak jsme to udělali ještě jednou a už to bylo dobrý. Byl tam trošku divnej figurant. Mlaďoch, neměl podle mě dost nasíracích schopností, což Fee potřebuje. Naštěstí by tam v sobotu měl být Kikin. Musím pochválit Lendu, která dorazila, takže jsme podrbaly, ještě s jednou paní nechaly vylítat draky... (Lendo, taky ti v autě Brauny tak smrděla z tý vody??) Myslím, že to v sobotu dopadne dobře. Pokud se něco nepo...
Gratulace Dannie s Bonnie - super! Taky Mistr boduje! Špica!!!
Pája s Tinou
Oslovila jsem tam nějaký mladý pár v tušení, že jde o vašeho spoluvenčitele Bubáka a ono fakt JO! Doufám, že tě pozdravovali.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 09:03
- Nahlásit
Denisa
jo Čajdě taky objížděl vet čipování v Třebáni a dobrý, taky drží tam kde byl vpraven
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 09:06
- Nahlásit
corleona
kauza český šampionát - pokud je člověk cvok a vypraví se do Práglu osobně - udělají šampionát na počkání. Poštou to je zkouška trpělivosti
|