Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Denisa
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 20:10
- Nahlásit

blažena
ola
Libka
jo, jo, děkuju, já mu to vyřídím anebo mu to napište do knihy!!! ...on chudák nevěřil, že se někdo bude chodit vůbec koukat... jsem mu ukazovala různý psí stránky, aby viděl, že to je normální a že je to IN, no prostě že takový nějaký nutně G. potřebuje...!

blažena
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 20:11
- Nahlásit

Libka
jo, Elišku klidně přivezte zpátky, takovou hezkou a šikovnou čubinu klidně beru a navíc mi po Gracynce nezbyl žádný potomek
kdy mi jí dovezete?
A teď vážně - co jí to hňupa napadlo!!!
já myslela že už to je velká rozumná holka, ikdyž ten polštářek tomu minulý týden moc nenasvědčoval

Denisa
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 20:17
- Nahlásit

Libka
...spapala vám postýlku???...

Libka
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 20:20
- Nahlásit

Denisa
Jo, jo. Něco písnu určitě.....
blažena
Celý léto byla v pohodě relativně, no a teď začala bláznit. Ono jí to přejde si myslím, doufám, věřím.....

Jo a nevrátím

Když jsme dýl v práci, tak si pro Elišku chodí skorotchýně, no a dneska, když jsme si volaly, tak mi říká, že to nejdřív chtěla zamaskovat, pak si to teda rozmyslela..... Asi by to chuděra ani nezvládla, nebo možná jo, ale ta šichta

blažena
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 20:21
- Nahlásit

Denisa
teda Deniso - kdo psal ty básničky
úžasně vydařená dílka
jsem docela naměkko - je vidět že jste opravdu jedna duše
mohu jen konstatovat - jsem pyšná že máš KILLERKU zrovna ode mě.....

ola
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 20:24
- Nahlásit

Libka
Týýý mede, to je teda sekec. Sorry, ale cizí neštěstí vždycky potěší! Mimochodem, já dnes zase byla pro novej smetáček! Taky nám ještě holka nedospěla. Navíc si půjčila Jakubovu holínku, kterou teď můžu používat leda na cezení nudlí, ale rozhodně ne na chození do mokra...

blažena
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 20:25
- Nahlásit

Libka
tý wo*e:cry
nemám slov
já se obáván že i ty karimatky si dá jako zákuseček. Doporučuju rozkládací lehátka, která před opuštěním domova zamknete v koupelně

Vcelka
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 20:25
- Nahlásit

Denisa
já se taky přidávám ke chvále tvých stránek, jsou fakt úžasný a z těch fotek je fakt vidět že jste s Giordi úžasně sehraná dvojka.
Libka
no tak to jsem na to zvědavá co zase to vaše dítko provedlo, už se těšim až se zase pobavim.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 20:27
- Nahlásit

Libka
už to vidim tak to je teda mazec

Stýnka
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 20:28
- Nahlásit

Libka
Tak vrátíš nebo nevrátíš? blažena už má určitě přichystené místečko pro (staro)nový přírůstek.
No ale chudák skorotchýně, tohle se asi fakt zamaskovat nedá...
Tak koukám, že mám doma docela zlatíčka (teda žíhaňátka)

Libka
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 20:30
- Nahlásit

Denisa
Ty básničky jsou fakt boží, chválím, to by mě nenapadlo, a to jsme se jich naskládala, v pubertě........

Vcelka
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 20:34
- Nahlásit

Libka
sem to musela hned ukázat Zdeňkovi....sem řikala že to je jako kdyby to roštípala sekerou, ona vám snad vyrvala i ty rošty, to je hustý. Normálně bych jí bláže reklamovala

blažena
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 20:40
- Nahlásit

Stýnka
no náhodou já bych Elišku brala hnedka, na tyhle mladické vrtochy jsem zvyklá - dřív měli holky kotce oddělené těmi bílými
tvárnicemi HEBEL, když je prohrabaly durch na skrz, tož jsme přezdili pálenejma cihlama. Dávno předávno měly holky molitanové pelíšky - teď už nahrazeno jen dekami, často úhledně natrhanými na centimetrové proužky, drěvěné postýlky rozžvejkaný na třísky - nahrazeno plastovými ovály.
No ale poupravit mi takhle mojí vlastní postýlku, tož to bych prodejchala ztuha.

Libka
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 20:40
- Nahlásit

Stýnka
No nevrátím
Vcelka
Já jsem vždycky nejšťastnější, když se dozvím, že je pesánek zdravý a celý!!!!
Jednou, když se nám prokousala do obýváku, tak na sebe málem zvrhla blka friťák a to mi docela zatrnulo...................

Libka
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 20:43
- Nahlásit

no náhodou já bych Elišku brala hnedka
To nezachráníš

blažena
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 20:44
- Nahlásit

Vcelka
jak reklamovala???
Eliška už má záruku propadlou
no ale zase si LIBKA může pořídit nový kus nábytku, takhle jí domácí interiéry nevyjdou z módy
no jsem ještě zvědavá jak to vydejchá Ondra??

Stýnka
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 20:44
- Nahlásit

Libka
teda u vás by se asi docela vyplatilo zřídit nějaký hodně dobrý pojištění domácnosti.
Jen teda nevím, jestli by vám pojišťovny po čase nedaly výpověď smlouvy (i tučné odstupné by je určitě vyšlo levnějc než proplácet všechny škodní události)...)

blažena
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 20:47
- Nahlásit

Stýnka
právě ti dopisuju mail s vytyčenými úkoly

Libka
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 20:47
- Nahlásit

blažena
My máme už docela dlouho v plánu novou ložnici ve vedlejším pokoji, jen se k tomu nemůžeme nějak dokopat, takže ten dnešek to alespoň urychlí. Proto taky má tu ložnici k dispozici, takže žádný stres, ani Ondra to už neprožívá. Jinak doma máme všechny skříně a dveře na zámečky, to se málem počůrala smíchy moje máma když to viděla........

Dannie
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 20:48
- Nahlásit

No teda Denčo , stránky fakt moooc povedeny..my taky tvoříme nový...ale ty nebudou tak dokonalý!!vyřiď bráchovy velikou pochvalu!!! Fakt supeeer!!!!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 20:48
- Nahlásit

Libka
to je jasný on jim to člověk stejně všechno promine, jsou to ale vynálezci. Když to vidim tak musim teda říct že Viky už je s timhle snad v pohodě a už pěkně dlouho nic nezničil, naposled ten gauč. Asi je taky dobrý že máme tu možnost že může když sme v práci chodim domu i ven, tak že neni odkázanej jen na ten byt kde by se asi nudil a dělal bordel.
blažena
vy si můžete podat ruce s corleonovými, fotodokumentace jejich bobříků v akci nás tady taky pěkně pobavila.

Stýnka
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 20:49
- Nahlásit

blažena
to jsem zvědavá cos vymyslela. Jen doufám, že nebudeš chtít abych prubla svoji italštinu (znáš ty výsledky...)

Denisa
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 20:51
- Nahlásit

blažena
Libka
no rýmovajdy psala samozřejmě Giorďaska! ...tak nějak postupně jak rostla... panička se tak taky občas odreagovávala...
měli jsme tu jednou forum kde lidi psali své výtvory o psech, tak mě to inspirovalo... jakože legranda...
Vcelka
Stýnka
taktéž děkuji za milý vzkazíky!!!
Libka
Eliška je prostě pracant, to se musí nechat... Giordi byla taky ničitelka, proto musela obývat jen předsíň a část kuchyně... a tak dělala "jen" díry do zdi a strhávala podlahu, kousala dveře...
Neboj, to ji přejde, fakt! Ale je vidět, že to bereš přesně jak já, já napřed vždy dostala záchvat smíchu, pak to vyfotila, pak uklidila...

Libka
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 20:52
- Nahlásit

Vcelka
Kdyby měla zahrádku, tak by byla určitě spokojená, jsme to právě už i s Maruš (skorotchýně) řešily, ale na domeček to u nás zatím nevypadá.

Denisa
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 20:52
- Nahlásit

Dannie
jo, dívala jsem se, náhodou se vám to rýsuje moc pěkně!!! rozhodně budou zajímavý!!!

Dannie
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 20:53
- Nahlásit

Stýnka
Ten Ošíkov je už tento víkend? Do mailu jsi mi to datum nenapsala....

Stýnka
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 20:54
- Nahlásit

Dannie
Denisa
počkejte tomu nerozumím,ony budou stránky Bonnie vypadat nějak jinak???

Stýnka
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 20:56
- Nahlásit

Stýnka
Denisa
Dannie
už rozumím...
TedaDanniejá se ke změně chystám už aspoň rok a ty máš už aspoň třetí změnu za poslední půlrok. Jak ty to holka děláš. A k tomu ještě stíháš Bonnie.
Asi ti půjčím tak na půl roku holky a poskytnu přístupová hesla ke stránkám

blažena
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 20:59
- Nahlásit

Stýnka
cccc, na italštinu už tady mám domluvený jiný machry

Stýnka
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 20:59
- Nahlásit

Dannie
Jo je to už od tohohle čtvrtka do neděle. Ofiko začne výcvik až v pátek dopoledne, ale my jedem už ve čtvrtek.
Figuranti už tam taky budou už ve čtvrtek odpoledne, ale než všichni postavíme stany a všechno vybalíme tak bude tma...
Nevím jak ti to vychází, ale kdybys chtěla můžeš klidně přijet třeba i jen na 1 den.

<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání