Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Artroza
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 15:51
- Nahlásit

Teta

amater... zas se mu to nepovedlo co?

corleona
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 15:52
- Nahlásit

Teta
Tak nevím, co je lepší. Tomáš to zas odmítl demontovat a já jsem na minulou vytrvalostku musela dojet na kole. On vezl psíky a svoje kolo /měl jen jeden střešní nosič na kolo/ autem. Jsem dojela s omrzlinami II.stupně /byly přízemní mrazíky/, zabrzdila smykem u hloučku boxerkářů a že si trošku oddychnu, měla jsme totiž už 15km v nohách navíc pěkně rychle a hore dole kopcami a oni: "Hele ani nezastavuj, čekáme jen na tebe, máme časový skluz."

corleona
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 15:54
- Nahlásit

Artroza
Nechápu, proč popelnici s jezevčíky nakonec máte vy, když doma narozdíl od nás, žádného nemáte..

Artroza
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 15:55
- Nahlásit

corleona
jsem se musela podivat s jakejma jezevcikama.....
asi proto, ze jste nevystavovali

corleona
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 15:59
- Nahlásit

PS: Domů zpátky po zkoušce jsem samozřejmě šlapala zase po svých.. Tom byl ještě tak vtipný, že jel chvilku vedle mě. Ty svině feny se na paničku ani nedívaly, už chrněly jedna přes druhou v kufru a přitom moje "vytrvalostka" ještě neskončila. tak prý už su chovná..

Teta
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 15:59
- Nahlásit

corleona
Koukám že každej chlap nás chce svým způsobem odrovnat, ale jak píše Artroza: zas se mu to nepovedlo! Se prostě nedáme!

Teta
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 16:01
- Nahlásit

corleona
tak prý už su chovná
Koukalas včera na Superstar? Tam Ilonka říkala o jednom frajerovi že má pěkné zuby a Klezla na to že možná bude i chovný!

corleona
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 16:04
- Nahlásit

Artroza
Achááá..
No nic, končím, mám dnes s kámoškou tiskovku. Zpátky do dědiny mi to jede kolem půlnoci. Je to autobus do Čadce. Tak kromě řidiče tam asi budem všichni navalení. Jezdí tam totiž slovenští dělníci a jsou obyčejně hodně veselí. Minule jsem dostala koláč /ne sledovanosti/ a chtěli mi dát napít borovičky.. Takový veselý autobus
PS: Ale teď mě napadá, že možná i ten řidič pije, protože naposled prosvištěl po dálnici kolem naší dědiny a zastavil mi až 4km za ní. "Jáj! Ja som na vás zabudol!"

corleona
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 16:06
- Nahlásit

Teta
Jo, taky jsme se tomu doma zasmáli

Teta
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 16:07
- Nahlásit

corleona
Tak držím palce ať dojedeš. Kdyby tě vysadil na neznámím místě tak pošli sms, někoho nebo něco pro tebe pošleme
Já jdu na hodinu tenisu abych to uměla a pak ti vypakovala z kurtu 2x 6-0!

corleona
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 16:09
- Nahlásit

Teta
2x 6-0 Neva! hlavně že si zahraju. Já nejsem žádná Serena, žádný strach.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 18:03
- Nahlásit

blažena
u nás ve vidlákově taky 700kč.
.... se divím, že po tobě na čmku nic nechtěli - to ti asi koukala sláma z bot - dyk si taky z vidlákova. ceník čmku neznám - ale vím kde ho hledat, ale nekoukal jsem do něj - vypálil jsem to jen tak od boku - myslel jsem si, že budou chtít expres. příplatek. tak ne, no. je to asi jedna z mála věcí, za kteoru si nechají tučně zaplatit.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 18:05
- Nahlásit

Teta
..... dvě štěnátka z třebonskýho vrhu zůstavaji na jihu čech. o jedno mal zájem i j. sedlák. jedno zůstává v chs a druhé je u tajemnice jihočeský pobočky. tak ti pak můžu referovat, jak rostou.

2 all
mě to tetování taky nebolelo, páč žádný nemám. kdo tu má ještě kérku?

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 18:08
- Nahlásit

Corleona Armstrongová
...... a máš ty rohy (u nás na jihu říkáme "beran") obrácený jako frajerka nahoru?

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 18:14 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Artroza, corleona
.... hm, hezká fotečka, jen co je pravda - otce ani matku nezapře !!!!
jen pro corleonu - ba ani dědečka.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 18:16 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

corleona
"Hele ani nezastavuj, čekáme jen na tebe, máme časový skluz."

popelnici s jezevčíky nakonec máte vy, když doma narozdíl od nás, žádného nemáte

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 18:16
- Nahlásit

Lenda
Ano letos.Byla jsem tam i s Fofinou a bylo to tam bezva.Supr lidi,a tak.

articek
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 18:17
- Nahlásit

Tommy Gun
ty už si z práce? to si to pěkně odfláknul

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 18:21
- Nahlásit

corleona
tak prý už su chovná - máš předpoklady k tomu být ve výběrovém chovu. jo a máš kérku nebo chip - esli ne, jsi bez pp.

tiskovku ......

"Jáj! Ja som na vás zabudol!"

Teda tvoje žážitky bych chtěl mít.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 18:25
- Nahlásit

articek
jo už jsem zpět a už mám vše přečteno. a jestli vy budete psát, tak já budu číst a tím pádem nebude "bulvární plátek" nikdy hotovej. tak nepištéééééééééééééééé !!!!!

blažena
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 19:36
- Nahlásit

Tommy Gun
no jo když já sem zase pozadu a nevím kde mám tu opěvovanou fotku "připravujeme do chovu" hledat
sím hoď sem nápovědu
kuju, kuju

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 19:39
- Nahlásit

blažena
pošlu ti ji mailem. a není to "připravujeme do chovu" ale jeho bratr.

blažena
Člen
- Nahlásit

Tommy Gun
jo a hlásim že žádnou kérku nemám - ale zato moje hafiny maj kérku i chip, heč

Denisa
Člen
- Nahlásit

Tramtadádádááááááááááááá!
Tak vám jako prvním, tož komu jinému než boxerkářům, si dovolujeme představit stránky jednoho domácího mazlíka-Giorďasky!
Malý brácha se konečně pochlapil a stránky jsou vyrobeny, ještě tam přibudou postupně videa, odkazy, smajlíci...
Veřejně ho chci pochválit, čumím na to, že je "dělal na koleně", bez spešl profi programů a tak, no já tomu nerozumím, ale je to pro mě frajer!
Jo, budu ráda, když napíšete svůj dojem ze stránek, nebo jen pozdrav Giorďasce do návštěvní knihy, a prosím nezapomeňte vyplnit kolonku www stránek, já jsem se s bráchou domluvila tak, že váše stránky pak hodí do odkazů... zatím tam žádný odkazy nemám neb jsem z hlavy všechny nevěděla a taky tím, že to tam napíšete mi dáte souhlas, že je můžu zveřejnit...!!! Chci tam samozřejmě všechny boxí stránky a taky doufám, že si naše stránky dáte i vy do odkazů...!
Aha a tak ty webovky hlavně...
http://www.boxer-giordi.com

blažena
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 19:41
- Nahlásit

Tommy Gun
tož to su zase vedle jak ta jedle
já se dám asi na yorkšíry (bez PP)

Denisa
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 19:41
- Nahlásit

a taky kdyby třeba někomu něco nefungovalo nebo tak, prosím napište mi to sem... nebo i do knihy...
jste první průzkumníci stránek...

blažena
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 19:52
- Nahlásit

Denisa
tož parádní stránky a ta moravská mluva
jo a všimla jsem si - brácha má docela neobvyklé křestní jméno
tak Giordinu vítáme mezi "profláklé" hvězdy

ola
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 19:59
- Nahlásit

Denisa
Super!!! Báječný design, špičkový fotky... Brácha je šikula. Klidně mu to řekni, ať má radost!!

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 20:00
- Nahlásit

blažena
mail

Libka
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 20:03
- Nahlásit

Dannie
Dodatečně se přidáváme ke gratulacím!! Jste šikuly!!!!!!
Denisa
Stránky jsou úžasný!!! První dojem fakt bomba!!! To čekání se vyplatilo. Já jsem nadšená
blažena
Zítra vracím psa, nemáme kde spát, za chvilku přihodím fotodokumentaci
Tommy Gun
Já žádný tetování nemám, ale Ondra má takovou "pidikérku", toho to ale asi bólelo.........

<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání