Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Artroza
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 14:50
- Nahlásit

Vcelka
a kolik vazi Viky?

ola
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 14:51
- Nahlásit

Artroza
Je to kusanec. Má úžasně tmavou masku, nádherný oči. Jen trochu delší šňupák... Pan Šmída s ním docela maká a jde jim to spolu. Začíná i pěkně kousat! Strašně se vždycky směju, když po cvičáku naskočí hafan do Superba a hubu si pěkně otře vzadu do sedadel. Když jsem chválila, jak je heboučkej, tak pán se jen usmál a povídá : "Bodejť by né, vyleštěněj z peřin!" Pokud nezapomenu, tak ho příště nafotím.

Artroza
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 14:54
- Nahlásit

ola
Jen trochu delší šňupák to si povime az doroste, o.k.?

jo jo, byl si u nas pro papiry a taky mi rikal, jak se lesti v perinach boxer a superb..... co by clovek neobetoval, ze?

Lenda
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 14:56
- Nahlásit

Artroza
O to,že by to neuběhla, strach nemám.Spíš já neudržím to vodítko,protože mě brněj ruce.Tak to asi nechám fakt na mého chlapa.
A trochu mám strach z poslušnosti na konci zkoušky.Teda jestli jsem to dobře pochopila.Aby mi tam B. někde nezalehla a neodpočívala.

ola
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 14:58
- Nahlásit

Artroza
to si povime az doroste Já to taky říkala. Vždyť je to ještě prďola! A ten lesk a hebkost kožíšku - to se nevidí!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 14:59
- Nahlásit

Artroza
teď vážil 31,5 a před 4 měsíci 32,5 tak mi to přišlo divný
ola
vyleštěnej z peřin, to taky vždycky lidem řikám když se rozplývaji nad tim jak je Viky heboučkej.
Když přijedem k našim tak máma hlásí jé ty zase jen svítíš jak si čistej, no a odtud většinou odjíždí vždycky jako to největší prase.

Artroza
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 15:00
- Nahlásit

Lenda
my jeli ve dvou- ja na kole, druha na koleckovych bruslich ( a 2 psi)... a bylo to o.k. ale pry je lepsi se psem bezet, ze oba chytnou lepsi tempo a rytmus..... to bych zkolabovala ja.....
poslusnost pak je jenom pro to, aby bylo videt, ze ten pes neni uplne na pokraji sil, takze klidne do ruky balonek nebo tak neco, udela se par obratu nebo sedni lehni a tak... dle rozhodciho a pak je prohlidka tlapek jestli si pes neserval briska...

Lenda
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 15:04
- Nahlásit

Artroza
Kdybych byla schopná uběhnout 20km,tak to by bylo určitě nejlepší.Ale už jsem to asi patnáct let nezkoušela.
Trochu ještě potrénujeme.

Denisa
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 15:05
- Nahlásit

...ježkovy voči, 20 kiláků... a kontroluje v průběhu taky někdo psovoda jestli žije?! já teda se obávám, jestli bych tu jízdu na kole zmákla v časovém limitu!
no tak to se asi Giordinka chudáček nemá s kým zúčastnit...
tak nic no.

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 15:17
- Nahlásit

Denisa
Určitě zmákla.Když jsem jí běžela poprvé,tak jesm měla strach aby to Fofina zmákla.A bylo to uplně v pohodě!!!Ti hafani by to zmákli ješte klidně jednou.Jen u páníčku by to asi nešlo.My chcem jet na vytrvalostku zase do babiččina udolí.Bylo to super.Myslím že to pořáda Hracecká pobočka.Je to podél řeky a žádnej větší kopec tam není.A je tam nádherně.Dá se to.

corleona
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 15:17
- Nahlásit

Lenda
Se chystám na vytrvalostku za 14 dní. Viktora je tlustá jak vepř /podle pánečka mám ale vlčí mlhu/, tak doufám že doběhne..

Artroza
No potěš, stará strukturo, tyrane jeden, tě nedrásá, jak u toho štěňata řvou ja tuři?!

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 15:19
- Nahlásit

A jezdili jsme tam všecí tu vz na kole.Podle mě je to lepčejší.Ale každému vyhovuje něco.

Denisa
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 15:21
- Nahlásit

Ada
ty mě nečteš pořádně! já nemám strach o Giorďasku, ta naběhá s psíma kamarádama kilometrů z kopce do kopce... ale o sebe neb na kole jsem nejela delší čas a kolo pro mě je docela záhul, já radši chodím než jedu na kole...
no a běh, to bych nedala vůbec, to jen krátký tratě...
takhle kdyby se to dalo jít jakože dogtrek, to bych šla!

Artroza
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 15:24
- Nahlásit

corleona
jak u toho štěňata řvou ja tuři?!
rvou jenom u klesti - to jsem videla u Hazenbergu... u tuzky se sice rozcilujou, ze jsou na zadech, ale neboli to... fakt!! muzes se prijet podivat, az budem tetovat

Lenda
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 15:26
- Nahlásit

Ada
Tam jdu taky.Letos?

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 15:26
- Nahlásit

Denisa
I ty to zmákneš.Když to zmáknu já,tak každej.Vytáhnu kolo tejden před VZ a jde to.A kam chceš jet na vz?

Teta
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 15:27
- Nahlásit

corleona
Já mám taky tetování a můžu dosvětčit že to nebolelo!

corleona
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 15:28
- Nahlásit

Artroza
Enom esli... mě vet říkal, že je to bolestivější tužkou, tak fčil nevím, komu mám věřit.. A já jsme vždycky viděla /slyšela/ jen kleště v akci.

Denisa
Dvacet km na kole je nic, to se ani nezadýcháš, to je v poho..

corleona
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 15:29
- Nahlásit

Teta
A co máš? Kotvu, jo?

Denisa
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 15:30
- Nahlásit

Ada
no díky za důvěru... ale já právě nikam, já si tady jen odůvodňuju proč by to jako nešlo víš?!
ale už toho mám stejně nějak moc těch akcí, jak psích, tak člobrdích... tak leda příští rok kdyžtak...

Denisa
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 15:31
- Nahlásit

corleona
cóóó?! tak nevím, chalupu máme 25km a když si vezmu, že bych to měla jet... vy jste tady ňáký akční ne?!

Teta
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 15:32
- Nahlásit

corleona
Si piš, mám tam kotvu, loďku s plachetničkou a taky na rameni srdíčko a v tom napsané máma

Mi připomeň až se sejdeme někde na ten tenis abych ti řekla komentář strejdy když jsem vyprávěla o té 6 co mám Tomův syn.

Artroza
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 15:33
- Nahlásit

corleona
Dvacet km na kole je nic, to se ani nezadýcháš, to je v poho..
a kdys to naposled jela, ze rikas v poho......???

corleona
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 15:37
- Nahlásit

Teta
A co jako? Blbé auto? Škoda peněz?
myslím, že dobré auto, ale škoda peněz.. Jo a pak má ještě pajero wagon, ale to má "jen" na ryby.. dobré, ne? Pro někoho životní sen a on tam má pruty

corleona
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 15:39
- Nahlásit

Artroza
Neser! Na Bašce mi jinak neřeknou, než "Lensi".. Minulý týden jsem si dokonce už konečně namontovala na řidítka i rohy, ať se mi líp šlape.. Kurňa, nějak musím zhubnout, ne, když Teta na mě s tím tenisem kašle a Tomáš pořad vaří..

Artroza
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 15:41
- Nahlásit

corleona

me zase manza musel odsroubovat klipsny- zjistil, ze by o manzelku brzo prisel

Teta
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 15:41
- Nahlásit

corleona
Hele to fakt není na veřejnou diskuzi

Teta
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 15:45
- Nahlásit

Artroza
Haha, já jednou jela na Strejdovim kole kousek u nás v ulici něco vyřídit. Když jsem dojela domů tak strejda na mě kouká a říka že nemám přicvaklé ty předni páčky které drží přední kolo. Nevím jak to tam drželo ale mohla jsem si pěkně namlátil.
Když jsem pak konfrontovala může proč to tak bylo a jestli chtěl být vdovec tak říkal že kolo měl v autě, před barákem nasadil přední kolo a asi to nezacvaknul. Nakonec jsem byla ale blbá já že si mám celé kolo prohlédnout než na něj vlezu.

corleona
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 15:47 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Artroza
odsroubovat klipsny
Hele, teď jsem viděla pěkné foto Odyho-Ringáče u Dessurmontky.. A vy tam na stránkách máte místo toho nějaké nezajímavé fotky s nějakým fousatým pánem nebo s popelnicou.. Fakt nechápu..

Artroza
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 15:50
- Nahlásit

corleona
vim o tom
musim mu je dat do galerie...ale znas to.. neni cas.. jeste taky musim udelat aktualizaci pobocky....

popelnica se ti nelibi??? )

<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání