| Autor |
Zpráva |
blažena
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 19:49
- Nahlásit
Dannie
také se připojuju ke gratulaci ke zkoušce - to bude mít slečna chovatelka radost - viď STýnko
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 19:51
- Nahlásit
ola
tak jak jste dneska s bobulí zaválčily na nácviku ZCH
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 19:53
- Nahlásit
Dannie
Super! Moc gratuluji!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 19:53
- Nahlásit
Denisa
a kde máme čerstvou reportáž z Všechovic???
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 19:55
- Nahlásit
articek
Jasně pošli na silova@chello.cz.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 19:56
- Nahlásit
blažena
..... no on Kulekouš se začne dívat upřeně do očí mondovi a už je zle. neuhne pohledem a to je okamžitě výzva k boji. pak je legrace, když po rvačce jdou opatrně k sobě a začnou se olizovat jak největší kámoši. kdybychom mondaka nechali, tak máme už doma iks žabožroutů.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 19:59 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
2 all
právě jsem celé odpoledne strávil na přidáváním cca 160 nových fotek do sekce ze života na náš web -je to výběr fotek vyfocených během léta - právě to posílám na web - je toho 30 MB - tak cca ve 20:30 hod. to tam bude - tak se pak můžete pokochat.
http://www.diamond-box.web4u.cz/Photos/galerie2006 /index.htm
máte už někdo nějaké zprávy ze VŠECHOVIC?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 20:03
- Nahlásit
Tommy Gun
Kdepak, Teta byla na nákupu, uvařila oběd a pak úspěšně hodila šlofíka na gauči Vše proběhlo v Jabloňové. Mám pocit že program U Školky by ale dost podobný
Koukám že ta Blažena je pěkná potvora jak vám přivolala ty problémy. Škoda, zdála se velice sympatická!
..... vzpomínka na týdenní výročí od JSZ Třeboň
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 20:06
- Nahlásit
Tommy Gun
no hurá konečně fotky s popiskama, ráda čumnu
a ty zkontroluj maily, máš tam dotaz zásadní důležitosti
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 20:09
- Nahlásit
Teta
já nesu žádná POTVORA, já jich upřímně a vopravdicky lituju
a stejně za to může jedině Kulekouš, provokatér žabožroutskej
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 20:12
- Nahlásit
Všem moc děkujeme za gratulace.. Bonnienka náležitě oslavuje spánkem....
A co zprávy?Kde je naše reportérka Denisa?
|
Tommy Gun
Člen |
- Nahlásit
Teta
...... no u nás slečna Kulekoušová taky pěkně vytuhla - hned po obídku. Takže jestli Ve Školce byl stejnej program dne jako v Jabloňové, tak tím pádem neska makal jenom Chairman!?
|
Teta
Člen |
- Nahlásit
blažena
To je fakt, určitě za to může ten frantík, mě vždycky připadaly divní!
Půjdu to na chvilku zabalit, dávají zachvíli můj oblíbený pořad v tv. Nejpozději zítra večer se na vás tady juknu. Strejda bude přes den doma tak se mu budu věnovat ale večer má zápas tak se snad chvilka najde. Jinak bych v pondělí v práci nestíhala číst!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 20:14
- Nahlásit
Tommy Gun
Strejda taky makal, neboj. Musí být přece nějaká rovnováha.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 20:21
- Nahlásit
Teta
Strejda taky makal, neboj. Musí být přece nějaká rovnováha
fotky už mám komplet přetažený na web - jj, rychlej net je rychlej net: http://www.diamond-box.web4u.cz/Photos/galerie2006 /index.htm
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 20:22
- Nahlásit
Tommy Gun
vzpomínka na týdenní výročí od JSZ Třeboň
Ze Všechovic asi ještě nikdo nedorazil
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 20:35
- Nahlásit
blažena
no to doufám,že bude mít radost!!! však stýnka je na nás mooooc hodná!!!!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 20:35
- Nahlásit
Tommy Gun
ty fotky jsou pěkný a hlavně moc zajímavý.
http://www.diamond-box.web4u.cz/Photos/galerie2006 /img00277.htm
nebyla tam takhle v noci krapet zima?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 21:04
- Nahlásit
Vcelka
ne, ale mokro. Ráno jsme neměli stan, ale bazén. Přeci jenom už ho s sebou taháme 7. sezónu a nepromokavost tropika a hlavně podlážky už není nic moc. Jinak když si samozřejmě nebyla na sluníčku (v noci), tak kláda byla
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 21:04
- Nahlásit
Tommy Gun
krásný fotky, veliký obdiv zasluhuje zvl. slečna Kulekoušová, to by si hned tak nějaká ženská nelajzla
fakt parťák do nepohody......
jak dlouho jste tam byli?
a ono to koukám zvládlo i vaše autí a to jsi tady o něm tak ošklivě mluvil
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 21:05
- Nahlásit
Ahojte,
tak my jsme právě dorazili, byli jsme ještě na véči po cestě...
ještě tu nikdo neinformoval?!
takže nakonec závodilo jen 6 boxišů, z toho jen 1 fena a 3 závodili v jedničkách, 2 ve dvojkách a 1 ve trojkách a 2 jedničky skončili na obranách s 0 a ta trojka taky 0 na obranách... ty dvojky myslím udělaly...
no každopádně mistr je nejlepším obranářem, to jsem si zapamatovala
a articek vaše "dítě" si vedlo moc dobře na poslušnosti, stopa taky šla, akorát na konci přešel předmět... a obrana teda nic moc, spíš nic, ale nebyla to nula...ti to udělali...
no já nevím na další si vzpomenu, nebo někdo doplní nebo budou co nevidět výsledky na netu...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 21:09
- Nahlásit
...jo a figurovali Glisník s Kupkou... to je legrace, na ty má Giordi natrénováno, taky se mě oba nezávisle ptali kde mám psa a proč nezávodím, že by to v kousačkách všem předvedla... no jo, ale ne v poslušnosti...
no jinak si nepřejte slyšet co říkali o boxiších co se tam prezentovali, v podstatě kromě boxiše mistra to ani jeden nedržel, je pravda, že padali jak hrušky... no to jsem taky nečekala...
tak snad v Praze se předvedou boxíci líp v těch obranách...
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 21:09
- Nahlásit
blažena
no, autí jsme vždycky někam popojeli, zanechali a vrátili se k němu někdy večer, někdy za dva dny, někdy za 6 dní. naším cílem byl hlavně 6-tidenní trek s přechodem maja e jezerce. ale ještě jsme se courali pro černohorském durmitoru a prokletije, pak v albánském prokletije (maja e jezerce), měli jsme naplánovou makedonii, a když jsme projížděli pod kopcem, na kterej jsme měli lízt a zjistili, že je na něm vysírač, tak jsme to střihli rovnou do bulharska - kde se nám taky nelíbilo - davy turistů. Já chci bejt prostě v horách sám!!! Proto nejezdíme ani do Alp. Ted vymejšlíme, kam se zdejchnout příští rok, aby to bylo vysoko a hlavně bez lidí. ach jo.
no, když jsme přijeli domu, tak když jsme si potěžkali růčo fůčo kulekouše, kterej má 15 kg, tak jsem konstatoval, že jsem na svých zádech tahal skoro půlku mý tělesný hmotnosti - tzn. 30 kg. Slečna kulekoušová toho nesla stejně. Trochu problém byl voda, ale nebylo to tak hrozný. Hlavně se tam dalo pít i z řeky - myšleno v horách S alb.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 21:10
- Nahlásit
...a jinak poslušnosti až na jednu se mi líbily, takový by mi i stačily... však tam byli taky převážně prý začátečníci, takže všechna čest!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 21:11
- Nahlásit
Denisa
esli si to pamatuješ, písni jména startujících - bud psů nebo psovodů. djekujůůůů.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 21:21
- Nahlásit
Tommy Gun
nee, nepamatuju, ani jsem neměla snahu si to zapamatovat, kromě 2 jsem nikoho neznala... věděla jsem, že si to nezapamatuju a než šířit bludy...
posílám aspoň foto...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 21:21
- Nahlásit
Tommy Gun
Mooc pěkný foto.A komíny super.Ale asi by mi dělali problémy ty stísněné prostory,jak ste něma lezli.Komín ok.ale malé prostory nee.Ale jinak super.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 21:41
- Nahlásit
Dannie
jé, tak vy jste dnes zkouškovali!!! Gratulace veliká!!!
Jo a ptala jsem se na tu Prahu, tak by to šlo,ale pojede o den dřív kvůli aklimatizování pejsky, takže musíme nějak pořešit spaní... tak se rozmysli, ono je času ještě habakuk...
Paja s Tinou
vítej zpátky v realitě! a očekáváme fotečky z krásné dovči! taky bych hned jela na další...
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 21:57
- Nahlásit
Denisa
chjo to se teda boxiši na obranách moc nepředvedli
ty nuly na obranách - to bylo určitě útěky od makety, co?
to je častá bolest, hafi nemaj natrénováno na rychlý figuranty
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 22:22
- Nahlásit
blažena
jo jo, to taky, ale třeba i neodvolání od makety anebo se utrhli... no já jsem seděla s figuranty a říkali, že vpodstatě to držel, mačkal jen od mistra , že do toho sice napálili, ale nedrželi... nevím jak je to možný... zas je jasný, že pokud ti psi na ně třeba nikdy nekousali (i když někteří zrovna jo)... anebo se prostě stane... no byla to škoda...
|