| Autor |
Zpráva |
ola
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 17:06
- Nahlásit
Dannie
Tak to bohužel! 23.9. ze sebe jedu dělat oficiálního blba na tu zkoušku chovnosti. Jsem fakt zvědavá, co chytíme za známku...
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 17:09
- Nahlásit
ola
Určitě dopadnete dobře!!! Budu držet pěstičky!! a jak je FeeBee vlastně stará?
No vidíš, boxíci jsou stejně v neděli 24!!! Tak to můžeš ještě přijet!!!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 17:15
- Nahlásit
Dannie
FeeBee jsou dva roky. Strašně to utíká.
No vidíš, boxíci jsou stejně v neděli 24!!! Tak to můžeš ještě přijet!!!
Tak to by mi asi u manžílka neprošlo! Navíc možná ani nebudu doma - už jen při psaní o ZCH dle pohybu střev to spíš vypadá na hospitalizaci... možná interna, možná psychiatrie...
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 17:17
- Nahlásit
Dannie
pěkný kempík to je
V únoru?Jdete s Bonnie na MVP?
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 17:22
- Nahlásit
ola
Taky držim palce tobě i Feebee Střeva plně chápu, a to jdem v říjnu teprve na svod, ale už teď se klepu...
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 17:28
- Nahlásit
kkathy
No na výstavy my nejsme... Bonnie má křivou hubu... a je celkově taková pokroucená.. určitě někdy ještě něco zkusíme,ale spíš něco venku.. Bonnie je uvnitř taková nejistá...
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 17:32
- Nahlásit
articek
Auterský říkal, že se mi to do kvalifikace nebude počítat, jen kupírákům tak to asi vzdám - dyk podmínky repre platí jasně a pro všechny tak jak je napsáno v "bulvárním plátku" - o kupírácích nebo nekupírácích tam není řeč !!! to se mi nějak nezdá!?
ad výstavy a jiné kynolog. akce - no už se na přípravách a průběhu prostě podílet nechceme. Je za tím spousta práce, na kterou už ani jeden nemáme čas. Musí přijít jiní a snažit se. Za pár let budeme mít doufám pěkného mladého žíhaného psa s bílejma znakama a chci s ním aktivně cvičit a jezdit po výstavách. A ještě k tomu skákat kolem akcí - to by musel mít den 48 hodin nejmín, abych to všechno stíhal. Už se nám do toho prostě nechce. Já jsem se zařekl, že budu dělat na akci max. písaře, majitelka Kulekouše řekla, že max. vedoucího kruhu. Takže sice klidně pomůžeme a budeme rádi, pokud nás někdo osloví s žádostí o pomoc, ale prakticky "přijdeme k hotovýmu".
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 17:33
- Nahlásit
Dannie
Křivou?To jako kde?Vždyť je krááásná
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 17:36
- Nahlásit
kkathy
No má asymetrii.... Prostě křivý zoubky....
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 18:08
- Nahlásit
Koukám že už všichni utekli...A jedinej kdo pracuju jsem já...
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 18:21
- Nahlásit
Dannie
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 18:23
- Nahlásit
Dannie
Já hledám nanetu jaký koupit Agátě nový krmení, pořád nevim, a to už hledám dva dny
Co dáváš Bonnie?
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 18:30
- Nahlásit
kkathy
Bonnie baští Trolla....Je to nějaký norský vyrábený ve švédsku (nebo naopak).... a Bonnience to sedlo...jsme spokojený!!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 19:27
- Nahlásit
corleona
Vietnamec se zubama jak noty na buben a hned něco radostně šveholil, z čeho jsme rozuměla akorát "pané Tomaší".. A Tomáš na to: "No nezabila bys ho.."
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 19:28
- Nahlásit
ola
Pokud mi do toho nic nepřijde/zítra jdu flámovat/,tak bych se přijela podívat.
Ale divný to je,co si mají ti pesani myslet?
Ty ze sebe nedělej tlusťošku,vždyť si takový drobík.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 19:30
- Nahlásit
corleona
za úkol fotit hlavně Bublu od dr. Špicery - tudle jsem s dochtorem telefonoval a akorát slyším jak říká Bublovi velmi velmi velmi vlídně - "Bublo, fuj, co mi to tady zase žereš, to je hrozný psisko". Tak vlídně na psy nemluvím normálně a on ho vlídně káral. Hodný páník.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 19:40
- Nahlásit
Dannie
Tak jsem neplánovaně byla na cvikoši.Přijel figurant z ČB a měl moc šikovnou boxerku.Bohužel jsem se nezeptala od kud.Ale teda kousala nádherně.A o těch pouštěčkách a kontroláku ani nemluvím.
Ciklisty jsem nepotkala. ani jednoho
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 19:57
- Nahlásit
Kde je kdo???
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 19:58
- Nahlásit
Ada
Já jsem tu, teď jsem konečně chvíli pracovala..Už se těším až půjdu domů!!! Už mě to tady vůbec nebaví..
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 19:59
- Nahlásit
Dannie
A na jak to máš ještě dlouho?
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 20:02
- Nahlásit
Ada
No asi v půl deváté to balím..Počkám než přijde maminka (jde mi naproti se psama) a půjdu domů... Už je to ale nuda... Celej den sedět a čučet do počítače... Nic moc zábava....
Škoda že nevíš co to bylo za boxinku... Ale pokud víš jak se jmenuje ten figurant, můžeme to dopátrat....
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 20:07
- Nahlásit
Dannie
To taky nevím.Ale má dojet v neděli,tak to zistím.Začinaj sem jezdit dobři figuranti.(konečně)tak využívám každé možnosti si na ně jet zakousat.Si snáma pěkně vyhrál.Asi jsme se mu zamlouvali.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 20:16
- Nahlásit
Tommy Gun
docela tě chápu, taky jsme si zažili funkce a naše psy odkládali, teď je to lepší
|
articek
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 20:18
- Nahlásit
Tommy Gun
tak mi to Auterák řekl, tak nevím, bylo to na začátku výstavy to mohl být ještě v pohodě, je fakt, že MR Slovenska není CACITový závod, tak by se neměl počítat, tak asi dali nějakou vyjímku, nevím, nerozumím
|
articek
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 20:20
- Nahlásit
Teta
to jsem vydedukovala z té přihlášky W bych řekla Wurf, je to vedle jména psa, tak tam něco napíšu a hotovo
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 20:22
- Nahlásit
Ondrášek se včera rozhodl koupit našemu mimi nový polštářek, no a já měla dnes odpoledne o zábavu postaráno, jsem myslela, že mě trefí........
Denisa
Moc děkuju za fotky, jsou úžasný, myslím, že máš talent
ola
Ha, prý vyžle, ty máš s tím šedým zákalem asi nějakou osobní zkušenost, že Ale od pondělí se trápím hlady, tak snad se to bude mít nějaký výsledky, hlavně vydržať!!!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 20:23
- Nahlásit
Teta, Dannie
Pro stopaře jsou podmínky následující:
1x foto ve spodním prádle na čatu
1x foto ve spodním prádla ve zpravodaji
Tommy to za redakční radu potvrdí! - ano, souhlasím s Tetou. Zejména podmínka číslo dvě je podstatná. Pokud Ti pes nečuchá, podmínkou je foto v "bulvárním plátku" bez spodního prádla ......
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 20:26
- Nahlásit
Tommy Gun
A kdo to bue fotit? Ty?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 20:28
- Nahlásit
Libka
Hééézkýýý! To je teda šikula. Předpokládám, že to jsou kousky molitanu?! To´s musela mít radost, co?
Ohledně "trápení hlady" si doufám děláš legraci!!! Vždyť jsi hubeňour hubenej! Zato já budu asi reklamovat tu novou váhu... Asi něco jako vyprávěl Menšík : Vlezu na váhu - váha ukáže 55kg. Vezmu buřtík o váze 15dkg, vlezu na váhu - váha ukáže 55kg a 15dkg. Sežeru buřtík, vlezu na váhu - váha ukáže 58kg!!!!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 20:31
- Nahlásit
Ada
Přijel figurant z ČB a měl moc šikovnou boxerku. - jak se jmenoval figurant a jak psisko?
|