| Autor |
Zpráva |
corleona
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 19:21
- Nahlásit
Tak jsme se rozhodli, že pojedem taky v sobotu do Šimarova (Všechovic)..
Tak kdo tam fšecko bude?
Artrozovi prý taky jedou.. Mistr, ten je jasný. Pak Fanfan Tulipan.. A co Teta se Strejdou?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 19:43
- Nahlásit
corleona
Tak kterou bys vybrala tady.... ???
http://boxerklub.cz/czech/inzerce/inzerce_25.asp
Mně se nejvíc líbí asi Connie!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 19:55
- Nahlásit
ola
všechny ty obílené vypadají dobře.. Mě se možná víc líbí ta Cezarea..
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 19:58
- Nahlásit
articek
no to je jasný, je to velmi intelig. tvor, ale právěže i ta andulka vyžadovala dost pozornosti, tak tenhle-to musí být teprve společník , to já bych se ani neodvážila ho nechat samotnýho... však kdyby andulák neumřel, tak jsme mu chtěli koupit aspoň anduláčího kámoše... on byl super ochočený, pak přišla Giordina a přece jen už na něj nebyl tak čas...sice pidistvoření, ale jak se ozýval o svá práva!
Ada
no to se neboj, že to bude tak hned, leda že byste se do toho pustili...
ola
aspoň budou chlapci brzy samostatní!
Cukina má srandovní jméno a asi bude taky fešanda!
corleona
jo jo, já se fanfózním a nemůžu se už dočkat! to bude super, pěkně v klídku se kochat boxími výkony! to je prima, že taky dojedete!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 19:59
- Nahlásit
ola
Cuki je pěkna.Ta se mi líbí.Po Perrym jsou pěkné štěnatka.A neříkam to pro to že my na něj kryjem.Ale co jsem viděla tak pěkný.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 20:01
- Nahlásit
Denisa
Já určitě ne.Nějak nemám chut.Moc nevěřím že se tam někdy něco změní.
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 20:19
- Nahlásit
Ada
Ach jo, myslela jsem že se budem snažit s tím něco udělat... Ale vzdávat to před zařátkem boje?....
|
articek
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 20:21
- Nahlásit
Denisa
píčoviny se naučí hned, nejdřív jsme ho učili pozdravit slušně,to chvíli trvalo, ale tohle bylo hned
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 20:38
- Nahlásit
articek
na stránkách Happy Dogu to maji kolem devíti stovek to neni tak hrozný ještě se podivám jestli to někde nemaji levnější. Kdybych proto jela do Prahy tak to co bych ušetřila bych stejně projela takže to asi nemá cenu a v budoucnosti se tam nechystám.
Ola
ty jak sem napíšeš tak vždycky zaperlíš Ale máš pravdu mám pocit že se z nás všech stávaji pěkný závisláci na těhle stránkách. Já tu dneska nebyla od tří hodin do teď, protože sme byli na cvičáku ale jak sem přijela domu tak sem vyšoupla Zdeňka od počítače a šla sem hned na cz-pes. Jak magor.
Dneska sem konečně byla na cvičáku s Víti výkonama docela spokojená, asi byl spokojenej i Michal protože po té co sem zase cvičila se štěňatama mi řekl ať už cvičim s těma co před prázdninama. My to dával trochu sežrat že sem o prázdninách nechodila, no ale snad už pokročíme zase někam dál. Příde mi že Viky asi taky už trochu dospěl, že je to s nim teď jednodušší.
V tý Třeboni sem něco zaslechla že by snad chtěli na Slovensku udělat výstavu i pro bělouše.Nám to někdo říkal o té výstavě, ale nevím kdo snad Artroza
V tý Třeboni to tam řikal u občerstvení u stolu nějaký pán, nevim jestli to byl Joža neznám ho ale něco sem sama zaslechla. Zdeněk jak to slyšel tak hned řiká že kdyby to tam fakt bylo takže tam pojedeme vystavovat. Hlavně že řikal že jsou ty výstavy nudný a najednou chce vystavovat.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 21:00
- Nahlásit
Vcelka
a přivezou ti to zhruba za 2 dny až domů, když si objednáš za určitou cenu tak neplatíš ani dovozné, uvidíš to na jejich kalkulačce
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 21:05
- Nahlásit
Vcelka
Tommymu teď naroste hřebínek až si přečte na pandoře chválu na organizaci výstavy v Třeboni. - neboj, nenaroste. Výstavy se dělají pro lidi, ne pro slávu. A byla to naše poslední výstava, na které jsme se podíleli aktivně.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 21:11
- Nahlásit
Dannie
Nevzdávám to.Ale nedávám si moc naděje.Už to před náma zkoušeli i jiní.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 21:14
- Nahlásit
corleona
strma strmovič - moje řeč. prvně jsem prohlídl tvuj web a fotky a říkal jsem si to samé. pak jsem na strmu strmoviče narazil i zde na cz-pes.
pěkný vrh
dannie
Před časem jsem mluvil s pí. Mlčochovou, říkala mi, že už snad nějaký web ÚP Brno má rozpracovaný. Tak jestli jste s nima mluvili, tak pad dejte vědět, jak probíhal telefonický rozhovor. Na maila jim nepiš, nemá to cenu. Jsou na něm cca 1x za 10 dní, pokud si zrovna "nerozbijou" pc.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 21:21
- Nahlásit
Tommy Gun
Ten mají rozpracovaný asi 2roky.Ale třeba to někdy dokončí.Mají toho prostě moc.A potom to dopadá tak všelijak.A pomoc od nikoho nechtějí.No ale třeba si to po té výstavě přebrali a bude to už lepší příště.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 21:30
- Nahlásit
Denisa
jestli chceš něco opravdu energetickýho v super kvalitě a s extra velkou stravitelností, tak todle.
URL
Po 5 letech začal mít box problémy s jehněčí Euk. - nasadili jsme FM ultrapremium Lamb Potato Rice - a je po problemu. Ceny více než příznivé !!! Pročti si jejich celý web - hlavně odborné články. Mluvil jsem ted s chovatelkou Czech Ja-Ka - říkala mi, že to začala taky u svých psů zkoušet. Nám to náramně svědčí.
Ale myslím, že pokud to nevylítá a nespálí, todle nabušený krmení, tak se ti pos*re. Jezdí na tom psi v extrémní zátěži - vytrvalostní musherský závody apod.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 21:33
- Nahlásit
Vcelka
...tak Marťan se vrátil z moto okruhu, jeho kamoš si zlomil klíční kost, tak ho vezli k doktorovi... to je fakt hobby jak sviňa co!?
articek
píčoviny se naučí hned, ... jé, no to třeba Giorďaska je ten samý expert...
právě jsme se přežrali smaženicí, nemůžu přes břuch ani ťukat do klávesnice... namáááááhavééééé...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 21:38
- Nahlásit
Tommy Gun
jejda, tak to znám a jen to ne... to jsem právě nasadila asi před rokem a G. blila a blila... nebyla sama, slibovali jsme si od toho s pejskařema hodně, ale ee... jakmile jsem to vysadila, tak blití přestalo...
G. prospívala dobře na Eagle packu a Nutro choice (ale nestačí to, bez masa hubne), i ta Purina šla... na Eukanubě zas vůbec...
ale díky za tip!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 21:39
- Nahlásit
articek
nechcete se ještě někdo přihlásit na Výročku? Na webu Boxerklubu je stále přihláška
- je no, marcela asi nemá čas to sundat. výsledky jsem jí už ale posílal - tedy odkaz na ně.
articek
ano, atibox ipo 2007 je v dánsku!
četli jste todle?
http://www.atibox-online.net/Rapports/Rap-2006-IPO _G.htm
tak to je vostrý. vůbec se to neshoduje s tím co napsal míla auterský a artiček do zpravodaje. pěkně si to němcí vymyslelí. všechno bylo super.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 21:50 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Ada
No ale třeba si to po té výstavě přebraly a bude to už lepší příště. - já myslím, že si to nepřebraly a že je to nenapadne. Chtějí si všechno dělat sami ve dvou a na to dojíždějí. I když i ve dvou by se klubovka dala udělat.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 21:52
- Nahlásit
Tak jsem se pěkně lekla.Zvoní zvonek tak jsem šla otevřít.A tam na mě koukaj dva policajti.Že se prej máme zamykat.Sem na ně koukala jak tele.A až pak mě zasvětili.Sousedy o dva baráky vejš vykradli.Pak vyběhla Fofina s Adlhaidou a ten jeden policajt stuhnul.Když jsem holky odvolala tak jen pronesl.No ale Vám asi nic nehrozí.Chudák se těch našich miláčků tak lekl že málem netrefil k autu.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 21:54
- Nahlásit
Denisa
..... ano, nám po tom blil cca týden - to krmivo je hodně těžký - váha 1 odměrky FM = váze 2 odměrek Eukanuby nebo Puriny. Ale během týdne si na to zvykl a už nebleje. Je to znát na kůži i na srsti a boláky mezi "prstama" už se mu také nedělají. Chtělo to jen vydržet, žaludek by si zvykl. FM krmíme lehce namočenou (špatně nasává vodu).
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 21:58
- Nahlásit
Tommy Gun
Dala.Ale né vše zařiuzovat 5dní dopředu.Třeba nám zavolala 2dny před vystavou jestli bude mamka psát na stroji.Kdyby jsme byli svi...tak jí můžem říct že nemáme čas a že to měla říct dřív.Ale nějak jsme to tušili.Přeci jen tam jezdíme asi 4rokem.A je to furt to samé.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 22:00
- Nahlásit
A neděláme to vkůli ní.Ale pro boxíky.A mě by to i bavilo.V jiné společnosti.
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 22:28
- Nahlásit
Tommy Gun
ve dvou ano, ale ne v sestavě ony dvě
já je zažívám už 9 let a je to furt stejný.......chce to výměnu, je to velká škoda, jižní morava je velká a byla by tam super pobočka
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 22:33
- Nahlásit
Ada
máme tady takové vážné téma !!!
k tomu moc ráda něco napíšu, protože situace na JM mně vadila vždycky. Já jen nechápu, jak 100 lidí v pobočce je nespokojeno, všichni to nahlas prezentují a pak jsou volby a zase to dopadne stejně
2 proti 100
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 22:43
- Nahlásit
mistr
všichni to nahlas prezentuji?No zatím jsem si nevšimla že by někdy někdo něco řek.Většinou jsou všichni ticho a nic neřeknou.A jeden nebo 2nic nezmůžou.Byla by to super pobočka.Ale s jinym vedením.A kdo by to měl být?Dokážu si tam představit Toma a Katku Makovské.To jo.Jahoda jako přeceda je neschopný.A to jako že jo.A nevím kdo jiný by to dělal.
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 22:49
- Nahlásit
Ada
no jahodu si tam dosadili jako že jim půjde na ruku, v té době měl boxera asi rok a ani pomalu nevěděl, kde má boxer hlavu....
to je děs běs, každopádně lidí, kteří by chtěli pomáhat, je spousta, jen se nebát a pustit se do toho. Uspořádat výstavu, den boxera nebo ZCH není nic těžkýho. Třeba makovští jsou z toho taky na mrtvicu, tak to dejte nějak dohromady !!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 22:58
- Nahlásit
mistr
No uvidíme.Třeba se zadaří.Je mi i líto že to tam neklape.Lidi jsou tam jinak fajn.A máš pravdu že pobočka to může bejt supr.
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 23:07
- Nahlásit
Ada
no ty teda jdeš do Plzně, co? Je pravda, že tady to fakt funguje
nemůžu říct ani pumpička
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 23:21
- Nahlásit
mistr
Já jsem byla rozhodnutá že půjdu.Ale jak to tady tak probíráme tak jsem začala doufat že by se mohlo něco změnit.A odejít z brna můžu vždycky.Ale nejspíš jo.Už jsem o tom uvažovala dlouho.A taky dlouho čekala jestli se něco změní.
|