| Autor |
Zpráva |
Denisa
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 13:19
- Nahlásit
Vcelka
...jsem ti ještě odepsala... , jinak tvoje starosti na mou hlavu...
Vikoušek se zrovna roztomile podíval... jo a jasně si ji dej na stránky...
já+G.-to je tak jediná použitelná, jenže tak pro nás na památku leda... výstavní postoj to není...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 13:23
- Nahlásit
ola
...dnes se mi nechce...
dlouhá noha, dlouhá noha... no jo, tak to je taky nápad chodit k pidivietnamcům pro boty pro obra! ting ťong zboží by museli přizpůsobit evropským velikostem přece...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 13:25
- Nahlásit
ola
...tak mě napadá, nemá tvůj choť problém sehnat botky tak nějak všude...?
...mám kamošku a ta má nožku 9 a ta teda má problém mega obrovskej...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 13:34
- Nahlásit
Denisa
No, bohužel mu nezbývá, než nakupovat u : Adidas, Nike, Puma atd. Ovšem to už musí být velký štěstí, aby i v jeho velikosti měli výběr aspoň ze dvou variant. Třeba pantofle na doma jsem mu objednávala v lékárně. Viděla jsem je tam v menší velikosti. Když jsem to pak přinesla domů, tak kluci mysleli, že jsem koupila vysavač (podle krabice). A když chce tatínek přinést bačkorky, tak každé dítě nese jednu, aby nemělo kýlu...
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 13:42
- Nahlásit
Artroza
Tak chrochtáci se dnes nakonec ozvali. Dnešek se nehodí, jsou ale moc zvědavý a po dovče v říjnu by se rádi stavěli. Takže se neboj, nebudeš muset dnes chrochtat!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 13:58
- Nahlásit
ola
...
no ale jinak ať si chlapci zvykají, jestli budou po taťuldovi, že...
Tak jsem právě vyplnila přihlášku na Zkoušku chovnosti (ať je zas nějaká bžunda na programu) a už to poletí do brn.pobočky...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 14:03
- Nahlásit
Denisa
Gratulace! Ve vašem případě se není čeho bát! G. už má jasně danou pětku - ani by tam nemusela... Já jsem zvědavá na naši bobulu. Mno, po víkendu budu vědět víc.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 14:04
- Nahlásit
Teď jsem právě dočetla zprávu,že muž zmlátil jedenáctiletého chlapce,protože házel kameny na volně pobíhajícího psa.
Těžko tam asi najít pravdu.Co je týrání zvířat a ublížení na zdraví?
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 14:05
- Nahlásit
ola
Taky se určo nemáš čeho bát.Vždyť na tom furt makáte.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 14:07
- Nahlásit
tequily
tak jsem právě poslala do warassu návrh na mé tričko, jsem zvědavá jak to bude vypadat v reálu a doufám že to pude udělat tak jsem si to vymyslela a že mi to do srázku příde.
ola
Pracujete ještě někdo, nebo tu dřu jen já?!? No já pracuju jen lehce, spíš pracuju na svých kravinkách a užívám si že je šéf tenhle týden v lázních a zítra sem se rozhodla že sem nepudu vůbec.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 14:07
- Nahlásit
Lenda
Taky jsem to četla. Dorazl mě závěr lékaře, který konstatoval nejen zhmožděniny, ale i to, že se ten 11letý kluk pomočil... To asi nebylo jen tak pár facek!
Taky se určo nemáš čeho bát
Jooo??? A z čeho mám ten opar????
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 14:08
- Nahlásit
Lenda
jo taky sem na to před chvíli koukala, sem si tak řikala patří ti to smrade, házet kameny na mého psa tak tě zbančim taky, ale kdo ví jak to bylo
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 14:09
- Nahlásit
ola
ty jsi vtipálek
Lenda
taky jsem to četla a bůhví jak to bylo...
kdož jste bez viny, hoďte kamenem...
no to zas bude asi kauza...
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 14:11
- Nahlásit
ola
Opar bude z podzimního větru,jak pořád cvičíš.
Mě na B.někdo házet kameny,tak se asi taky neudržím a dostal by takovou držkovou. Na nemocnici by to asi nebylo.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 14:13
- Nahlásit
ono je to taky napsaný jak...noha! třeba já si nedovedu představit jak by ten kluk dopadl kdyby fakt Podle policie útočník chlapce odhodil na plot a začal jej kopat. "Když upadl na zem, údajně ještě po něm šlapal... to by asi už nerozchodil... celý jakýsi divný...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 14:18
- Nahlásit
Lenda
Denisa
Určitě to bude večer na NOVĚ ve zprávách. Ti, co nesnáší psy a pejskaře majitele psa pošlou za katr a pejskaři, co nesnáší mladý hajzlíky ohrožující jejich hafany si řeknou - dobře mu tak! Já bych FeeBee taky bránila, ale že by muselo dojít až na fyzickou sílu, to si nemyslím. U mne stačí, když zařvu...
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 14:22
- Nahlásit
ola
Včera jsem dostala taky sodu od babky nepejskařky,když na ní B. koukala asi s pěti metrů,že prý má mít košík,když je navolno.
To mi občas hlava nebere.
Jsem zvědavá,jak to vlastně bylo,ale to se asi nedozvíme ani na té Nově.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 14:28
- Nahlásit
Lenda
U nás po Praze chodí hodně babek s pejsky bez vodítka, protože jsou přeci malý (knírači, pudlové, atd)
Vždycky ječí, "máte toho velkého psa na vodítku" (což většinou mám) ale na radu manžela vždy volám zpět "ne, a vy"? Byste měli vidět ten fofr a paniku.
S tím klukem co házel kameny, bůh ví jak to bylo. Normálně by asi stačilo zařvat ale třeba ho pán už několikrát upozornil. Na druhou stranu, jakto že se pes podhrabal? Asi i to nebylo poprvé. Třeba nebude moc velkej kámoš a kluk se ho bál.
U nás házet někdo kameny na psa tak ho asi první spráská pes a pak i já nebo strejda.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 14:45
- Nahlásit
2all
Co to zase je, jste zas všichni zdrhli!?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 14:46
- Nahlásit
Articek
Co ta přihláška, už jsi na to přišla co to je WT, nebo mi to pošleš?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 14:52
- Nahlásit
Teta
padláááá urááá deme domůůů
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 14:52
- Nahlásit
2all
končím tuto jednostranou diskuzi! Napojím se až se objeví Tommy, ten snad se mnou bude mluvit!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 14:54
- Nahlásit
To bude zase na Nově kauza.Mi někdo házet šutry na psy,tak mě už nikdy pak nechtěl potkat.Bych mu řekla takové věci,které by raděj neslyšel.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 14:55
- Nahlásit
Teta
Tommy tady už ňák dlouho nebyl
|
articek
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 14:55 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Teta
jméno chov. stanice
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 15:07
- Nahlásit
articek
Aha, tak jsem o něco chytřejší!
Vcelka
Tommy maká, bude až večer po 18. hodině.
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 15:38
- Nahlásit
Tak nějak nemám co dělat.... Pročítala jsem si stránky boxerklubu... Našla jsem tam podmínky pro účast na atiboxu IPO.. Ale pro FH jsem nic nenašla... To pro stopaře nejsou?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 15:43
- Nahlásit
Dannie
Pro stopaře jsou podmínky následující:
1x foto ve spodním prádle na čatu
1x foto ve spodním prádla ve zpravodaji
Tommy to za redakční radu potvrdí!
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 15:44
- Nahlásit
Teta
Týýý jo!! tak to jsou docela dobrý podmínky!!! Že bych do toho šla? Člověk by neřekl, že to má něco společnýho se psama
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 15:47 - Změnil/a: Teta
- Nahlásit
2all
Týýý jo!! tak to jsou docela dobrý podmínky!!!
Dannie je asi ještě hodně mladá a štíhla co? To jsou věci! Asi XS
|