Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Teta
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 09:14
- Nahlásit

Artroza
Tak za pvrné: Nekecej, mám uklizeno a uveřeno vždycky! Včera jsem náhodou i upekla bábovku a vyžehlila. Jsem superžena, vše stíhám
Za druhé: Kdybys nechodila tak brzo z práce a doma Vám konečně v prdelákově fungoval net, tak bys tu určitě byla stejně, ne-li více než já

Takže si dávej pozor, nebo ti přijedu zhatit volný víkend!

corleona
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 09:26
- Nahlásit

ola

No, já jsem se dnes chtěla vrhnout umýt okna. "Vrhám se" už od 7:45. Ještě jsem nebyla ani vystříkat kotce. Z okna jsme zahlídla, že ty tři cizinky tam opět mají nasráno. Děvčata už se venčí na zahradě a ve výběhu a jejich hromádky (v případě Unit, 2 hromady - sere jak slonica) se suší na slunci. aspoň to pude lípnabrat na lopatu.
Místo toho mytí oken brouzdám po netu a hledám naší long-girl nějakého ženicha. Ale aspoň jsem opožděně našla, že Kerinkův syn byl na švýcarském Jahressiegeru žíhaným Vítězem roku! Slavnostně jsem odeslala tuto radostnou zpávu Tomášovi a místo smajlíka mi přišlo "A kdy uz konecne udelas Kerinovi tu stranku s odchovy???"
Samé resty... samé resty...
To je furt něco, okna, web, hovna..

Denisa
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 09:30
- Nahlásit

Děckááá!
mám radost, včera jsme byli s G. po dlouhé době(pro mě i pro ni), od té kulhonohy, si lehce zakousat a modlila jsem se, jak to bude ráno vypadat a z pelíšku vystřelila jako šipka, tak snad dobrý!!! a už budeme postupně zas normoš fungovat, bez cvikošů a coursingu a lítaček se psama je to totiž na h...o!
Jupí jupajdáááá!
Libka
tak to je bombastic práce!!! to je aspoň pracovní boxerka!!!
alli
no to docela polevila ale, to její kuchaření byl větší vodvaz! ale taky šikulka!
Tommy Gun
toho maníka nedávno dávali v telce, ty skoky jako dobrý, ale úplně jsem čučela na ty rychlovýlezy, to teda byla bomba, lepší než Spiderman!!! Škoda ho...
blažena
mejlíky přečteny až dnes... a hlavně že je vše už stejně to vyřízeno!

uf, já když to konečně přečtu, tak pak zas nevím co už kdo psal na začátku!

ola
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 09:32
- Nahlásit

corleona
Já sbírala včera. Nejvíc mě pochopitelně potěší, když se se mnou při této bohulibé činnosti někdo zastaví u plotu, baví se, vypráví a já s potem na čele a ruměncem ve tváři třídím hovna od kůry ze záhonu... Naše FeeBee se teda taky nežinýruje. Nechápu, že v ní vůbec něco zůstane!

Teta
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 09:32
- Nahlásit

corleona
Okna už odmítám mýt. Jsem je umyla před dvěma týdny jak přijeli na náštěvu mamka, babička a teta. No a co mylsíš, včera začali sousedi dávát novou střechu, takže prachu jak v ...... I auto jsem dnes ráno ještě raději šla přeparkovat. Mám pocit že ty domácí práce jsou zbytečné. Cokoliv umyješ, vypereš tak se hned zase zaprasí, cokoliv uvařím tak se hned sežeře, atd....

ola
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 09:35
- Nahlásit

Teta
Já včera setřela kuchyň. Zálibně jsem si prohlídla tu lesklou, čisťounkou dlažbu! Jdu uklidit mop a kbelík, vrátím se do kuchyně a tam mezitím Jakub položil na zem kelímek od jogurtu, aby si ho Fee mohla vylízat!!! Ta ho pohonila po celý kuchyni...

Denisa
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 09:36
- Nahlásit

...no zrovna včera jsme se na cvikoši s holkama bavily jak to udělat, abychom měly spoustu času na psy a přitom prachy na kynoložení atd. ale nic kloudnýho jsme nevymyslely...

Denisa
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 09:38
- Nahlásit

...a o domácích pracích jsme se vůbec nebavily, ale je jasný, že ty zrušit nebo paní na úklid...!

Teta
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 09:40
- Nahlásit

Denisa
Až na to příjdete, dejte prosím vědět.

Artroza
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 09:49
- Nahlásit

corleona
Kerinkův syn byl na švýcarském Jahressiegeru

Gratulace! a kterej??

a mas nekde vysledky? nejak je nemuzu najit...

corleona
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 09:52
- Nahlásit

Artroza
čeče, nic mi to neříká: Brico v.d. Munzenburg

Artroza
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 10:03
- Nahlásit

corleona
tak to jsem taky v pr.... a vygooglovala jsi fotku nekde??

corleona
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 10:04
- Nahlásit

Artroza
jo, nic moc.. šak si ju tež vygugluj. a najdeš i ty výsledky.. Měla by to být tuším španělská stránka,je tam hodně fotek i ze španělské výstavy, je tam pěkná hlava Kota.

Artroza
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 10:05
- Nahlásit

To vam sem musim prekopirovat z diskuze Pri patku:

normálně česky:

Skákal pes přes oves,
přes zelenou louku.
Šel za ním myslivec,
péro na klobouku.
Pejsku náš, co děláš,
žes´tak vesel stále, nevím sám,
řek´bych vám,
hop a skákal dále....

Ostravák:

Skače čuba přes obile
šibko hupe přes luku.
Za ňu chachar v kamizole
fájne brko v klobuku.
Kaj se vališ, co se chlameš,
co se ščuřiš jako cyp?
Prd ti řeknu, take zname
a zas vali do kajsik.

Brňák:

Bere čokl glajze grýnó
hópe lúpink přes Kajzec.
Za nim kópe plótve rýnó
plotňák jégr na Oltec.
Co se pecní, těžké lochec?
Kvaltuj fligny, haltni vály.
Žádné ánunk, čokl borec
migne cemrem a de pali.

corleona
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 10:09
- Nahlásit

Artroza
rozumím jen prvním dvěma.. Ten hantec je normálně cizí řeč! To by se mělo vyučovat.

Artroza
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 10:10
- Nahlásit

corleona
asi su blba ale nenasla jsem....

Artroza
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 10:11
- Nahlásit

a gdepak mame mistra? ta by tomu mela rozumnet ne?

corleona
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 10:11
- Nahlásit

Artroza
ééééé, tež mi to nejde..
No, to tak je dycky - já něco najdu a podruhé už nevím, jak jsem se tam dorvala..

blažena
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 10:17
- Nahlásit

Artroza
výsledky švýcarské výročky jsou na ofistránkách jejich boxerklubu, většina vítězů je tam i s fotkama
a už jste někde našly výsledky rakouské výročky?, teda o vítězství týmu růžové lacosty už vím

corleona
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 10:18
- Nahlásit

blažena
Senkjů!

blažena
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 10:21
- Nahlásit

corleona
a ženich pro vaší long -girl - to je Viktorín?
a ve kterých vodách lovíš - já se chcu taky inšpirovat

corleona
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 10:21
- Nahlásit

blažena
acha, tak to jsem našla vlastně taky, ale nějak rovnou přes vyhledávač, když jsme hledala toho ženicha..

corleona
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 10:25
- Nahlásit

blažena
nežééééknu..
ad Viktorín: tam je Vítězkou roku v tom Švajcu její sestra, Very M, no na fotce je taky pěkně long a oni ji nakryli synem Perica. Tož to su steho jeleň.. Se neboja? Leda že vrh bude na chovatelskou stanici "Pod jezevčí(kovou) skálou" - ve francoužštině to může znít pěkně.. Ona naše Viktorka je taky "Ze zahrady mučenek"

corleona
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 10:27
- Nahlásit

Artroza
tak prdlačky španělský web, je finský:
http://personal.inet.fi/koti/boxmann/teksti3/naytt ely2006.htm

Denisa
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 10:32
- Nahlásit

Artroza
jo, to znám a ještě tam pak je jak to policajti zpívají, to jsi ale neokopčila, asi že tu mezi náma žádnej není...
já su taky ze Štatlu a nerozumím asi jen 2 slovům, ale to totiž není doslovný překlad, to je asi aby se to rýmovalo, trochu jinak, tak pak nechápu co to jako má být, asi jen jakože ukázka...
corleona
Pod jezevčí(kovou) skálou... no to by bylo pěkný...

blažena
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 10:34
- Nahlásit

corleona
hele nebuď labuť a žéééékni
Já jsem původně chtěla pro svoji šampionesu zlatého hafa, ale už mám takové řídší žíhání (teda já ne , čuba), tak jsem to zavrhla.Z žíhanců se mi moc líbí Boreas di Casa Doicletiano, má i pěkného bráchu a ještě je tam uváděn(a) Begum.To považuju za chovatelsky cenný, několik pěkných jedinců ve vrhu.
Jenže já znám všechny zahr.šampiony tak leda z fotek a sama víš jak to je zavádějící
Mno Borease jsem viděla i na nějakém videu z výstavy.
Tož co ty na to, héé?

blažena
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 10:37
- Nahlásit

Artroza
tý jova , tak teď už v tom mám hokej
A ty jsi sháněla výsledky švýcarský výročky? dyk na těch finskejch jsou výsledky z apenin

Artroza
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 10:39
- Nahlásit

blažena
to jsem sama zvedava co na nej corleona rekne

Artroza
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 10:40
- Nahlásit

blažena
jo jo chtela jsem se podivat na kerinkova syna
ale dik za tip, uz jsem to nasla na tom ofic svycarskym...

to corleona:
neni spatnej ten pes, tak co ho pomlouvas! teda alespon fotky mohl by si dokoupit par pruhu teda...

Ada
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 10:47
- Nahlásit

Tommy Gun
Brrr tak to byl už velkej extréééém.To jsem měla husinu po celém těle.A bez toho jištění,no to bylo něco.Byl jak ještěrka.Takovej fofr.Ten se na skále snad narodil.Se nedivím že hlavní protagonista není mezi živejma.Sem viděla tu vejšku a on si tam jen tak vyleze aby se rozhlídl po okolí.To musí bejt adrenalin.

<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání