Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Vcelka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 07:49
- Nahlásit

Tommy Gun
já mám fotek asi 70 jenže lepší než ty asi ne, nemáme na to zas tak dobrý foťák a mám to všechno většinou dost z dálky. Kdyby se ti nějaká zdála dobrá tak dej vědět a já ti jí pošlu.

corleona
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 07:53
- Nahlásit

Tommy Gun
Senkyjou za výsledky.. nemusím to bušit, jen si to zkopčím. Fotek mám pár, už se vrhám na úpravu, ale tentokrát nic moc.. Na finále mi samozřejmě došly baterky, takže nemám třídy šampionek. Např. Vítězku roku Wini jsem pak už cvakla zrcadlovkou, ale je bohužel mázlá, čili se to použít nedá no a Nova Belle sice fotku mám, ale moc dobře na ní teda nevypadá. Toš uvidím. Idu se zrobit kavu, jakusik snidaňu a idu na to..

Denisa
Fotky Giordi mám 4, pošlu Ti je na adresu v katalogu, OK?

ola
Ta fenečka se mi taky líbí nejvíc. Čéče, nechceš být rozhodčí? Chtělo by to novou krev! Musíš říct Zdeňkovi, že už by sis uměla sama vybrat nejhezčí štěně!!!!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 08:30
- Nahlásit

tady snad ještě všici chrápou......
Kolik by tak asi měl vážit boxer pes rok a sedm měsíců starý? Včera jak sme byli u toho veterináře tak sme Vikyho zvážili a měl jen 31,5 kg. Přišlo mi to docela málo protože naposled asi před 4 měsíci měl skoro 33 kilo. ???

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 08:32
- Nahlásit

Teta
Nepodobá se jeden z vás pošťákovi?... no já nevím, u nás chodí samý pošťačky Ale brácha je celej otecko a celá rodinka je hudebně i pohybově nadaná, takže já jsem ta černá ovce... dítě z děcáku
corleona
jé, foto Giorďadla! díky, díky! no a počkat, to jako myslíš poslat poštou, ne jako mejlem jo?! no tak jestli poštou, tak prosím na tuto adresu: D. Jánošová, Žižkova 52, Brno 616 00si vymrčuju že?! jenže je to lepší poslat k rodičům, než aby to naše babi popletená vyhodila spolu se šlupkama od brambor apod.!

Dannie
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 08:38
- Nahlásit

Vcelka
Já nespím!!! Já jsem v práci a zapisuju si predměty na vejšku...

Denisa
Ten závod boxíků v Olomouci je teď v sobotu,že? To já bohužel nemůžu....

Chodka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 08:43
- Nahlásit

Vcelka
Já taky nespím,dala jsem si štamprlu(je to tu samý moravák už načichávám)rumu je Marie v práci se nepije(ale něco se musí porušit).Jestli Víťovi Zdeněk neubírá co jsou spolu doma.

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 08:52
- Nahlásit

Dannie
jé, no tak to je škoda... tak pak ještě ta Praha kdyby ti vyšla...
už koušete na Peťu v Blansku?
až bude mít G. nožku zrehabilitovanou, tak bych se ráda přidala... Pozdravuj Lucku a Míšu!
Chodka
počkej, ale Moraváci pijí spíš jiný štamprdle než rumu...
Jestli Víťovi Zdeněk neubírá co jsou spolu doma...to je dobrý...

Chodka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 08:54
- Nahlásit

Denisa
No já už to taky trochu napravila dala jsem si na tu rumu 3 švestky tak čekám co to udělá

Chodka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 08:56
- Nahlásit

Denisa
Všimla sis,že jste byly na tý výstavě nejfotografovanější(ufff to je slovo) s G.dvojka

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 08:59
- Nahlásit

Chodka
to budeš zdravá jak řípa, samý vitamínky!

articek
jedete tuto sobotu na ten závod do Všetic (ÚP Olomouc)???
já se tam jedu mrknout s jedním závodníkem, už se těším, konečně uvidím naživo cvičící elitu boxího národa!!!

Dannie
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 09:00
- Nahlásit

Denisa
No Peťan má něco z nohou,tak nekoušem... Holky jezdí kousat na Glisně... Mě to zatím nevyšlo,protože jsem pořád v práci..
No jestli jedete do Prahy a máte volný místo, tak bych si prdelku svezla.. (ale podle toho kdy to je..)...

Chodka
Co tohle je za pracovní morálku?

Vcelka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 09:03
- Nahlásit

Chodka
no je divný že Zdeněk taky trochu zhubnul. Manžel a pes hubnou a panička přibírá, to je ale divný...
Asi mu nakoupim nějaký masíčko a trošku si ho vykrmim, myslim tim psa Zdeněk ten to nepotřebuje.

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 09:06
- Nahlásit

Chodka
fááákt?! nestraš!!! nevšimla. no já jsem za fotky moc ráda, že tam mám Giorďasku na památku, akorát příště by mohli fotit fotografové jen ji...

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 09:10
- Nahlásit

Dannie
ježišmarjá, ti figuranti nic nevydrží, to je furt něco, jeden záda, druhej nohu, třetí ucho ne?!
no jo, tak na Glisně to mám trošku z ruky... achjo.
ale tak je šance, že se pak bude kousat? no kdyžtak se pak budu pídit...
s Prahou se pozeptám, dám pak vědět, ale myslím si, že to nebude problém...už se těším, budeme mít velký zážitek že jo!

Teta
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 09:11
- Nahlásit

2all
Dobré ránko!

Tommy
Díkes za fotky a výsledky! Po shlédnutí je to jako kdybych tam byla.

Corleona
Nejsi ty náhodou trochu závislák, jít do internet kavárny a zaplatit si 15 minut? Sem tušila že jsi divná, jinak bychom si nerozuměli!

Artroza
Doháníš čtění co?

Dannie
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 09:20
- Nahlásit

Denisa
No já pořád přemýšlím,jestli na toho Vítě jezdit budu.. Je to přeci jen trošku dál, a já nemám takový ambice jako holky... Přemýšlela jsem, že budu dál jezdit za Petěm (někdy i k němu na cvičák) a pak jsem si ještě u nás na cvičáku domluvila policajty (ale na ty jsem ještě nekousala, minuli jsme se).... Tak uvidím.. a nebo jsem přemýšlela o nějakým cvičáku v Brně,ale tam to nikde neznám,tak nevím co je dobrý.. Ale není problém,abych ti Petě na někdy domluvila,on je fajn..

Teta
Artroza
Doháníš čtění co?

Dannie
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 09:24
- Nahlásit

articek
Už je to dávno co jsem se vás ptala na ty stopy... Ze začátku se dařilo,ale po čase začala Bonnie dělat blbosti.. A už jsem to chtěla vzdát... Nakonec mě maminka přesvědčila, ať to ještě zkusím... A tak jsem si řekla, tohle ale bude už poslední pokus.. Nakonec se ale podařilo, Bonnie se na stopě zpomalila a už je to fajn...Teď se potřebuje jen "víc zpřesnit".. No prostě vychodit.... Ale děkuju moc za ty rady!!!!

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 09:31 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit

Dannie
no ještěže jsi to nevzdala!!! prosímtě víš kolikrát já bych musela všechno vzdát??? kolikrát jsem "se motala v kruhu" a i dnes furt si s něčím nevím rady... je mi akorát líto, že to Giordi jako můj první hafan ods..e, to je mi jí fakt líto...

určitě bych pak Peťana vyzkoušela, díky!

Dannie
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 09:31
- Nahlásit

pro všecky
No tož neblbnite, kde ste? Já tu teď su a nudííííííím se!!!!

Dannie
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 09:33
- Nahlásit

Denisa
No aspoň ty jsi tu!! Víš, kolikrát je mi Bonnie líto..Ona je totiž skvělá a já ji to tolik kazím!! ale to nebudeme řešit,ne?
Jdeš kouknout do Brna na výstavu? Já se tam určitě objevím!! Jen nevím,jestli budu brát Bonninku,ale asi jo,ať si zvyká,holka jedna...

articek
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 09:39
- Nahlásit

Vcelka
ty prostě toužíš po té 40 kg posilovně. Viky vypadal dobře, myslím, že mu nic nechybí

articek
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 09:40
- Nahlásit

Denisa
bohužel nejedem, je teď moc závodů a musela jsem to protřídit, ale stejně mi zbyli tři tak ještě nevím, co odložíme

articek
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 09:42
- Nahlásit

Denisa
podle posledního infa tam bude asi 10 závodníků a měl by tam být i Artův brácha

articek
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 09:45
- Nahlásit

Dannie
jsem ráda, že rady pomohli, bylo to poprvé co jsem radila přes web,je lepší to ukázat a chce to trpělivost, ne nadarmo se říká, že stopy vyhrávají závody

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 09:47
- Nahlásit

Dannie
...no právě... jsme kazisvětky! na NVP se chci jít mrknout, na 99% půjdu
articek
jé, to je škodááááá... a v Praze pak budete?

articek
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 09:48 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

corleona
nemáš nějaké hezké foto Arta? Prosím, prosím. Nemáš nějaké zvěsti o tom našem psovi z prvního vrhu co má Markéta?

Vcelka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 09:49
- Nahlásit

articek
ne po tom teda netoužim už teď s těma 31 kilama mám co dělat, ale jen sem prostě měla obavu jestli mu něco nechybí. Připadá mi teď furt takový hladoví. Jestli bych mu třeba neměla dávat nějaký nadupanější granule.

articek
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 09:49
- Nahlásit

Denisa
v Praze ano, ale nevím s kolika psama, to záleží na harmonogramu

articek
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 09:51
- Nahlásit

Vcelka
já jsem zkusila ten Happy dog a jsem spokojená. Dávají ještě slevu na chov. stanice takže i cena je dobrá. Viky není hubený. nevím, jakej druh kupuješ?

Dannie
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 09:52
- Nahlásit

articek
no sice to bylo pres net,ale dala jste mi určitou naději a sílu dál s tím bojovat..

Denisa
Tak to se tam potkáme!!! Já tam jedu určitě!! Teda pokud mě zničí nějaká zákeřná nemoc, přejedem mě vlak či nějaká další nečekaná událost, tak se tam nepotkáme to zase bude utracených peněz.... proto taky teď sedím v praáci,že?.....

<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání