Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
corleona
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 15:44
- Nahlásit

Teta
čí?

Teta
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 15:46
- Nahlásit

corleona
No přece psa!!!

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 16:02
- Nahlásit

Corla, tak toje hodne dobra historka...to teda soused ale musel valit kukadla
Tak jeste hodku a muzem peso vyrazit smer Bubak...

corleona
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 16:02
- Nahlásit

Teta
Acháááá..
No, my jsme jeden (koupený loni v IKEA) za tmy stěhovali do firemní dodávky a vyváželi na skládku. Humus nad humus, vyhryzané díry. Bývával béžový. Chlapci jej měli v Tomově pracovně a spali na něm. Několikrát po sobě se mu před týdnem dva dny po sobě v pracovně z nepochopitelných důvodů pochcali a posrali. Už týden jsou v kotci a mají pochopitelně po náladě. Už jsem chtěla brát špachtli a tu jimi ochrchlanou zeď v pracovně chtěla oškrábat, byla jsem i v Baumaxu vybírat nějakou pěknou barvu, která by se tam hodila a pracovna vypadala kulturně... A včera mi Tomáš řekl, že "kluky" asi přestějuje zase zpátky do domu, do pracovny, že jsou v kotci nešťastní. Asi mě z něj mrdne!!!!!!!!!!

Teta
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 16:03
- Nahlásit

corleona
Ti došla řeč co? Vím, jsme magoři!

corleona
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 16:07
- Nahlásit

Teta
Jste. A my jsme taky. A to jsme si ten béžový chtěli původně nechat v obýváku a chtěli jim koupit dva takové ty černé kožené krátké gauče, co má ikea v nabídce, stojí necelých 10 tis. No už to vidím.. jak tam Max vyhryže ďouru jak jeho hlava.. Naštěstí jsme jim dali ten půl roku starý a koupili si velkou sedačku - PRAKTICKOU, tj. černá a kožená. Mokrý hadr a chlupy a chrchly jsou pryč..

corleona
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 16:09
- Nahlásit

No nic.. vezmu nějaké 2 vyvolené z kotců a půjdu prohnat vovečky a srnky..

Vječerom my zděs vstrjétimsja, druzjá mají!

Teta
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 16:13
- Nahlásit

corleona
Hele, když se bavíme o sedačkách. Manžel pořád chce koženou do obýváku ale já s toho nejsem moc odvařená. Poraď ze své zkušenosti, chlupy a chrly jsou pryč, ale co škrábance?

Krista
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 16:23
- Nahlásit

kkathy
jela bych sama samotinká...

kkathy
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 16:29
- Nahlásit

Krista
S Megí?Nebo bez?No jestli můžeš už v pátek, tak my máme volný místo, i v chatce i v autě.....

articek
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 19:21
- Nahlásit

Vcelka
Ani jsem to o Brixi nevěděla, asi jsou nabažený z Prahy tam dopadli dobře.

corleona
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 19:52
- Nahlásit

Teta
Škrábance nic, protože já hopiki na sedačku dovolím jen výjimečně. Jen štěňata tam mohly být neomezeně, dokonce se tam rvaly jak koně, běhaly sem a tam a to i když ty malé štěňata mají celkem ostré drápy, tak tam nic není. Jednou tam tak vpálil Queros - to když si myslel, že musí nutně zabít toho dřevěného nosorožce, co je na parapetu okna. To byla taková jeba, že jsem myslela, že je rozbité okno, nosorožec vejpůl a v sedačce 4 lochny po jeho drápiskách. A nic. V minulé domácnosti, s bývalým mužem jsme měli taky koženou sedačkou, tam běžně spali psi a taky žádné škrábance. Ale to byla taková ta herdek hrubá kůže, dokonce i taková lakovaná. Takže vřele doporučuji. Štěňata tam dokonce udělaly i louži a v poho..

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 01:49 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Libka
to mně už se nezdá o ničem. padnu a spím.
potvrzení vem pro jistotu s sebou. člověk nikdy neví.
bezhotovost. platby ma na starost naše hospodářka-snad došlé platby ověřila. zjistim to.

mafiánka corleona alias ruská bábuška
....... ok, at si vybere tu správnou a jedinou ÚP, která jí bude vyhovovat.
Zpravodaj mám na mysli 2/2006 - červencový.
Šatose a jednu fenu německý sen. Novotňačku přihlášenou nemají.

Teta
..... za toho vzezření hnusa týranýho, co neví, jestli bydlí na moravě nebo v makarónsku fakt nemohu. Doufám, že mě v sobotu neukousne řiď (ať jedeš lip).

Artroza
vecer ti prinesu ty objednany veci, o.k.?
....... ty dýluješ po cvičácích Avon?

ola
čeuný zuby ......

Teta
kontrolní otázka? umí lézt spiderman po komínech? nebo by to mohl aspon zkusit?

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 02:00
- Nahlásit

Krista + 2 all
My teda zpravodaj nemáme ještě vůbec - já myslel červencové číslo 2/2006.

3/2006 je ve fázi kompletace podkladů.

Krista
...... bys mohla jet s panem rozhodčím Dry ......

Ada
.... jó Olšany, slyšel jsem o tom.
je to o schopnosti a neschopnosti, soudnosti a nesoudnosti ..... občas ty lidi lituju.

2 all
.... vidíte, v kolik hodin čtu tudle přiblblou debatu. To je hrozný.

kkathy
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 02:14
- Nahlásit

Tommy Gun
...no jo, proč chodit spát, když si můžeš pěkně počíst

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 02:15
- Nahlásit

corleona
.... no to je vostrý. To mi Kabelky vůbec neříkali. Chudák Aneta. Rači to ani Mondeemu nebudu říkat, že mu umřela babička a on ji bude papkat v psích konzervách. Fuj. To je brutus. brrrrrrr.

Teta
.....náš skromný baráček a momentálně spíme v pokoji který bude pro hosty - a to je ten třetí nebo čtvrtej pokoj pro hosty se samostanou koupelnou a záchodem.

corleona
No už to vidím.. jak tam Max vyhryže ďouru jak jeho hlava.. - bych jim to dal k úhradě. Jakou mají spoluúčast.

Teta
.... kus bejka nebo krávy na sedačku můžu taky vřele doporučit. Díru čokli jen tak neudělaj a když ji jednou za čas přetřeš jakýmsi "oživovačem" tak je jak nová.

kkathy
.... vemete Kristu?

Krista
.... jeď s kkathy. Je to od ní velmi vstřícná nabídka. Ceny ubytování jsou velmi příznivé a napapkáš se tam taky za pár frfňů.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 02:17
- Nahlásit

kkathy
..... tý jo ty taky ještě ponocuješ. Já ted dočetl všechny Vaše příspěvky. Moc to tu nepřehánějte, jinak si nebudem mít v Třeboni o čem povídat. I když u Corleony, Artrozy ani Strejdy to nehrozi - ty ten amplion jen tak nezavřou.

kkathy
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 02:18
- Nahlásit

Tommy Gun
Jasně, když bude chtít, tak jistěže jo Máme zamluvenou chatku pro 4, takže jedna postel pro nás, jedna pro Agí a dvě jsou volný

kkathy
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 02:19
- Nahlásit

Tommy Gun
No když já tu nikoho neznám Teda Kristu už jsem viděla, jinak nikoho....

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 02:25
- Nahlásit

kkathy
...... my budem do pátka do pozdního večera s Váma v Třeboni, pak odfrčíme na pár hodin vyspat se dom do JH (30km) a ráno kolem šestý dostanete všichni budíčka - ranní koupání v přilehlém rybníce. Coldrex s sebou.
V sobotu ráno budem před 5:30 hod. vyrážet z JH, abychom do 6:00 hod vyvěsili orientační cedule, aby nám dojeli vystavovatelé.

2 all
koukal jsem na čhmú a meteopress - počasí na sobotu pro hafany vypadá vcelku dobře - polojasno a kolem 19 stupnu. Pokud do toho nesprchne a nebude vichřice, tak by to fcelku ušlo.

kkathy
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 02:31
- Nahlásit

Tommy Gun
no tedááá, mě každej tak straší, že snad nakonec nepojedu

kkathy
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 02:32
- Nahlásit

Tommy Gun
Když pojedete takhle dvakrát, tak vemete Monďu?

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 02:45
- Nahlásit

kkathy
jdu na cígo a na 3,5 hoďky si zdřímnout. ale asi to moc nepujde - sem si to kafe v jednu v noci nemel dávat.
jo, naš čoklí pojedou s náma asi v pátek i v sobotu. jeste uvidíme. každopádně jeden den tam budou s náma. v sobotu ale az cca od 13 hod.

jinak dnes jsme třídili a popisovali jednotlivé ceny do všech tříd od puriny. byl tam jede balíček, který si Kulekouš oblíbil a celou dobu si ho hlídal. nakonec z něj stejně dostal kulový, protože to je krmení pro boxery a nikoli pro francouzský žabožrouty. pak vyskočil na krabici s propagač. taškami a snažil se dostat do krabice, ve které byly tašky se vzorky granulí.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 02:48
- Nahlásit

kkathy
brou a páčko. chrrr chrrr chrrr. jdu si lehnout do postele, snad na mě zbylo aspon kousek místa. kulekouš se strašně roztahuje a hlavu musí mít skoro pravidelně na polštáři.

kkathy
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 02:52
- Nahlásit

Tommy Gun
Dobrou .No já tam místo nemám, takže budu ještě nějakou tu chvilku vzhůru, než se nějak pohnou, abych se vešla

corleona
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 06:07 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Tommy Gun
Já di dám amplion.. pistolníku!

My vyrážíme cca ve 4hod. Poněvadž tradiční snídaně v jednom bistru u Prostějova prostě muší bejt..

No nic, škola volá.Jdu si namalovat nějaký ten obličej na ksicht a vyrážím. Nepomlouvejte mě, budu až večer.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 06:45
- Nahlásit

corleona

ty si našla i svojí aktovku? ja myslel, že se to týká jen syna.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 08:27
- Nahlásit

Tady snad ještě všici chrápou či co.......
Teda Tommy já chodit spát tak dlouho jako ty a tak brzo vstávat, tak sem celý den absolutně k nepoužití. Sem odrovnaná už s toho že musim vstávat v šest hodin.

Včera sme byli cvičákovat a docela dobrý, mám pocit že už se nám i trošku začínaji ty poslušnosti zlepšovat. Na závěr sme kousali a to sem měla nějak dost, nemám vůbec fyzičku. V noci se mi pak zdálo o tom že se nám Viky ztratil, už se mi to jednou zdálo, nevíte někdo jestli to něco znamená? Jsem pak vždycky s toho celá špatná, jsem pak ráda když se probudim a on chrní vedle mně. Dneska mi ráno přišel nějakej smutnej z toho že odcházim, furt za mnou chodil, pak si lehnul v kuchyni na zem, to jindy se válí v posteli a jen tak pootevře očko aby se neřeklo.

Libka
máte už zajištěný ubytování na ten sraz bílých boxíků?

Teta
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 09:18
- Nahlásit

Vcelka
i]Teda Tommy já chodit spát tak dlouho jako ty a tak brzo vstávat, tak sem celý den absolutně k nepoužití.[/i]

Vždit taky není! Koukej co to s ním dělá, leze z toho už i po komínech.

Tommy
Myslím že můj chlapák by zvládl ty tvý komínky levou zadní. Ale znáš to, práce není koníček. Přece nebude dělat ve volných chvílích to co dělá v placeném džobu! Jinými slovy, běda tě jestli ho do toho budeš ukecávat. Vyřídila bych si to s tebou!

Artroza
Bré ránko. Ten Tommy má ale drzost co? Zrvovna tebe podezřívat v dílování Avonu, chacha!

Artroza
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 09:37
- Nahlásit

Teta
taky jsem si rikala, ze spis by mohl podezrivat z Avonu "fiflenu" nez me
on chudak nevi, ze ja jen distribuuju leky na mozek

vcera byla vecere gut, ale byla jsem uplne tuha...za to muj chlapek uz od pul ctvrte chodil po baraku a "neco si omeroval" chapete to nekdo???? kdyby si povidal s topgunem na cz pes, tak to pochopim...ale tohle??

<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání