| Autor |
Zpráva |
Teta
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 09:41
- Nahlásit
Artroza
přece ho už znáš, viz dovolená a ostřikování palem
Jdu schánět diktafon, dám vědět jak jsem byla úspěšná.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 09:44
- Nahlásit
Libka, tequily
tak my máme na ten sraz zamluvený pokoj v penzionu U Josefa v Merklíně, Kačka tam má prý taky zamluvený pokoj. Majitel penzionu mý prý taky boxerku. Docela už se na ten sraz začínám těšit.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 09:47
- Nahlásit
ostřikování palem
na to uz jsem docela zapomnela
Vcelka
a kolik se vas bilych sejde?? to bych si myslela, ze me sali zrak videt treba vic jak 5 bilych boxeru pohromade
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 09:48
- Nahlásit
Artroza
Sem machr ne, diktafon už mám. Co budu teď dělat když úkoly plním tak rychle? Pak se půl dne kopu do zadnice a přemýšlím o tom co bych doma všechno potřebovala udělat.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 09:51
- Nahlásit
2all
zadavejte tete ukoly, je nevytizena: nemozne na pockani- zazraky do 3 dnu !!!!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 09:58
- Nahlásit
Artroza
no zatim má ubytování zajištěno i s náma asi devět běloušů + i pár ostatních boxíků jako Libka nebo Míla Od Stříbrňáku, to se určitě ještě někdo přidá, je to až za tři týdny.
Teta
bych si na tebe nějakou činnost vymyslela jenže já sama nejsem moc vytížená, takže taky hledám čim bych se zabavila.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 10:00
- Nahlásit
Vcelka
tak to uz je slusna particka!
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 10:01
- Nahlásit
Vcelka
Ještě vůbec nevim, buď taky U Josefa nebo v Zeleným háji. Mám teď plnou hlavu tý Třeboně, tak se musím domluvit s Ondrášem. Koukala jsem na ten program, a vypadá to dost dobře, těšim se....
2all
Nevíte náhodou, kde seženu potvrzení o zaplacení, když jsem platbu posílala přes internet banking? Výpis ještě nemám. Dají mi něco v bance?
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 10:04
- Nahlásit
Libka
jo daj ti to v bance na pockani...reknes jim platbu, oni ji vytisknou a orazitkujou...pak ti za to neco strhnou... no banka no )
alespon tak je to u me..
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 10:11
- Nahlásit
Ahojky ve spolek,tak máme 4 šťeňátka. 2 odrodila sama, doma a zbytek musel pan doktor, protože byla hodně zesláblá. Po té probdělé noci se ani nedivím, ale teď už je vše v pořádku. Máme 3 holky a 1 kluka. Všichni 4 moc pěkní, žíhaní s bílými znaky. Alisa je perfektní máma, pořád leží a opatruje je, ale na druhou stranu jí nevadí, když jí nějaké vezmeme, a trošku pomuchlujem.
No a dneska jsme byli s Alisou na první procházce.
Takže tímto děkuji všem za držení palečků
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 10:16
- Nahlásit
Anelka
Tak to moc gratulujeme! Budou pak nějaké fotky?
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 10:17
- Nahlásit
Artroza
Děkuji, jsem to ještě nepotřebovala a chtěla jsem se vyhnout návštěvě banky
Anelka
Velká gratulace, těšíme se na fotečky!!!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 10:17
- Nahlásit
Artroza
Já jsem fakt dobrá, už mám 3 diktafony!
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 10:21
- Nahlásit
Anelka, tak to je super zprava, gratuluju a radne si jich uzivejte
Vcelka, kdy a kde je srazik bilych boxeru?
Tak vcera kdyz jsme vysli z prace, tak kousek odsud jsou stavebniny a koukama na co se ta moje bluma tak zadivala za plotem a tam byl neco pres dva mesice stary boxeri chlapak. Tak se hned na dalku ocuchavali, Tina kupodivu jen knourala, po vrceni zadne stopy Tak jsme zabredli do rozhovoru a je to braska toho bileho co jsme videli. Tinaka mi ale pochvalili ze je pekne atleticka, tak alespon neco...
No a pak jsme se sesli s Bubakem a to bylo zase rodeo!
Jo prosim co vsechno museji nacvicit a mi s sebou na ten svod? Pripadne pak na klubovku?
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 10:22
- Nahlásit
Teta
pujcis mi jeden??? nahrajem si topguna ovineneho v pozdni nocni hodine a nahrajem si to do mobilu na jeho prichozi hovory jo??
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 10:26
- Nahlásit
Artroza
Konečně rozumnej nápad!
Pošli mi mailem hábit na véču. Kapišto?
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 10:27
- Nahlásit
Paja s Tinou
na svod nic moc.... je to v podstate prehled odchovu po jednotlivych plemenicich ( coz dnes jiz skoro ztraci smysl, pri zahranicnich krytich a prodeji stenat do ruznych koutu zeme).
Takze nastoupite do kruhu s vasimi sourozenci ( pokud tam nejaci budou), kazde zvire bude posouzeno zvlast. Meli by jste umet ukazat zuby ( jen zepredu) a zabehat v kruhu. Pokud vam behani nepujde, nedela se z toho zadna veda
pak by mel rozhodci rict: " predvedlo se nam zde tolikatolik vrhu po tomatom otci, odchovy jsou velmi vyrovnane a krasne"
dostanete papir a razitko do vykonostky...
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 10:27
- Nahlásit
2all
Jak já to dělám? To už je po několikáte že moje zpráva začíná novou stránku!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 10:29
- Nahlásit
Paja s Tinou
Na klubovku pak musíte umět ukázat zuby, v případě psa si musí nechat sáhnout na kulky. Pak psa pěkně postavit v kruhu a ukázat psa v běhu.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 10:31
- Nahlásit
Anelka
Tak to je super zpráva!!!!!!!Užívejte si jich a až budeš mít chvilku,tak je nafoť a pochlub se
kkathy
Díky,díky,díky...Zrovna jsem koukala na bus do Práglu,když v tom mi volal Lukáš z práce,že si kvůli mě přehodil v sobotu šichtu,takže do Třeboně JEDEM!!!!!Jsem ti opravdu vděčná
By mě ale zajímalo,co za to bude chtít... To většinou nebejvá jen tak....Začíná to teda v kolik?V 10?Abysme viděli všechny...
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 10:33
- Nahlásit
uz jsem tu dlouho nevidela pani artickovou.... nejses tady??? se nejak s tim psanim sem flakas co ?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 10:39
- Nahlásit
Artroza
si rychlík! Máš tam odpověď, tak až nebude boss!
|
Kulajda
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 10:53
- Nahlásit
Ahoj Všem !
má tu někdo zkušenost s kašlem Hatty od včera pokašlává asi po práci pojedeme na vet.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 10:55
- Nahlásit
Paja s Tinou
tady je info o tom srazu, je to na konci září v Otěšicích. http://www.bilyboxer.info/img/sraz%20propozice.htm
Anelka
od nás taky veliká gratulace a přejeme aby byli v pořádku a pěkně vám rostli.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 10:59
- Nahlásit
Kulajda
Máme,bohužel.....Měli jsme ho v červnu.Nakonec z toho byl zánět průdušek-normálně M. chrchlala hleny a plivala je,v noci to bylo na mrtvici.Nespali jsme 3 dny.Doktorka nám dala antibiotika,museli jsme omezit pohyb na minimum(to by ani jinak nešlo,protože M. i když jen štěkla,tak se dusila),žádnou studenou vodu na pití,ani koupat se nemohla.Pít jen vlažnej čaj na kašel a ještě nás poslala pro Mucosovan.
Snad to Hatty nabude mít tak hrozný a bude brzo v pořádku M. byla v pohodě cca za 14 dní...
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 11:01
- Nahlásit
Kulajda
A zapomněla jsem...Na veterinu jeďte fakt co nejdřív...My čekali asi 3 dny,jestli se to nezlepší a pořád se to zhoršovalo...Ale zrovna se do toho začala hárat,tak prý měla i oslabenou imunitu.
|
Kulajda
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 11:13
- Nahlásit
Krista
jo jo pojedu hned jak tu skončím.Žádné hleny zatím nic ani rýma, ale kašle je to mrzák chytí každé ... chudinka mám z toho špatnou náladu.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 11:14
- Nahlásit
Teta
Tady se někdo cítí nevytíženej? Jukněte prosím na mail, práci jsem Vám už našla a předem díkes za pomoc!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 11:15
- Nahlásit
Anelka
Velká gratulace ke štěníkům, ať všichni zdárně prospívaj!!!
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 11:15
- Nahlásit
Kulajda
Snad bude v pořádku Dej potom vědět,jak jste dopadli...
|