Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Denisa
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 13:28
- Nahlásit

blažena
jo a ještě něco... už asi 100x jsem chtěla - pogratulovat k Chagyiné zkoušce!!!

Kulajda
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 13:31
- Nahlásit

Denisa
juu tak to si to užijte na chajdě . Jseš dobrá že máš odvahu a řídíš já ne jsem posera !!! Budu držet palce ahoj hezkou dovču.Co má s packou ?

Denisa
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 13:37
- Nahlásit

Kulajda
dík za přání
...no a já jsem taky posera! řídím teprve od května...
packu si asi namohla na obranách... kulhala na zadní, už to vypadá o.k., ale mám dávat ještě furt bacha...

tak čuste!

Kulajda
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 13:38
- Nahlásit

Krista
no to nefím no už je to starej kořen provařenej a pořád nic. Kam ještě jedete na výstavy letos?

Kulajda
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 13:42
- Nahlásit

Denisa
ajjaj to je nepříjemné tak at si odpočinete pořádně.Já mám řidičák už 3 roky a ne a ne sebrat odvahu. Ahoj v pátek

Kulajda
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 13:47
- Nahlásit

tak ahoj já jdu prcovat a pak domu a s Hatty na koloo

Krista
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 13:47
- Nahlásit

Denisa
Pěknou dovču přejeme...
Kulajda
Takže....Do Liberce,pak na klubovku do Plzně,pak České Budějovice,klubovka v Roudnici a Praha

Ada
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 14:05
- Nahlásit

[b]Krista[/b
Kromě Liberce jedeme na všechny co vy.To uvidíte rodeo až tam ta moje mrška začne skákat po čtyrech do vzduchu a předvádět své akrobatické kousky.To se zasmějete

Ada
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 14:06
- Nahlásit

A já zapotím

Lenda
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 14:13
- Nahlásit

Ada
A do Žernova taky?Zdá se mi,že jsi to někde psala.

Lenda
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 14:17
- Nahlásit

ola
Tak jsem asi pitomá.Vždyť mi to taky přišlo.V 10hod..

ola
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 14:23
- Nahlásit

Lenda
No vidíš. Já doufám, že do tý soboty ještě něco nakoušeme. Dnes teda těžko, protože jedu za bábinkou (zase uvidím, že v 99ti letech vypadá jako moje mladší sestra, takže budu v depresích )

Ada
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 14:56
- Nahlásit

Lenda
Ano taky.Je toho moc.Ale zatím jsme nikde kromě Olšan nevystavovali.

Dannie
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 15:14
- Nahlásit

To all
Tož děcka neblbnite!!! Kdo to má stíhat číst?

Zdravím všechny nový příchozí (což jsem asi minule neudělala) ...

Ada
Nejsi ty náhodou ta co se mě v Olšanech ptala jetli nejsem Dana a jestli ten tygřík vedle mě není Bonnie?

Ada
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 15:29
- Nahlásit

Dannie
Ano to jsem já

Ada
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 15:32
- Nahlásit

Lenda
Jen stím Žernovem nejsem rozhodnutá.Chtěla bych jet z mladou na závod boxerů do Dobřan a je to ve stejný den jako Žernov.To mě štve.Na ty závody trénujem tak mi je líto tam nejet.

Dannie
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 15:34
- Nahlásit

Ada
No tak to tě zdravím!!!! Koukám,že jste se rozhodly pro pořádnou výstavní kariéru, to je potřeba
Jinak já jsem hned po té výstavě v Olšanech musela psát Kristýně,protože se nám to nestalo poprvé co nás někdo oslovil že nás zná a my ho viděli poprvé....
Tak přejeme hooodně štěstíčka na výstavách i při výcviku...

Ada
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 15:39
- Nahlásit

Dannie
Děkujeme a také zdravíme!No uvidíme jak dopadnem na výstavě.Ale my chceme hlavně cvičit.S Kristýnou jsem byla v Ošíkově na táboře.Bylo to tam fajn.Super lidi a tak...Taky z Bonie cvičíš docela intenzivně.Koukala jsem na stránky.Tak taky hodně štěstíčka.

Dannie
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 15:42
- Nahlásit

Ada
Mužeš mi napsat prosím něco bližšího o tom závodě boxerů (podle čeho, kdy, kde)?...
No já s Bonnie cvičím,ale teď přes prázdniny mi to moc nevycházelo kvůli práci (brigádě)...A to byl taky důvod proč jsem nejela do Ošíkova na začátku toho srpna (Kristýna říkala že tam bude nějaký víkend)....A to mě moc mrzelo..

Ada
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 15:45
- Nahlásit

Je to 14.10.v Dobřanech u Plzně.Dle ZM,ZVV1 jedeme tam zbírat zkušenosti.Už jsem tam byla jednou a bylo to tam super.Na ten víkend bych taky ráda jela ale uvidím jak na tom budu časově.

Dannie
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 15:47
- Nahlásit

Ada
Počkej, on bude ještě nějakej v Ošikově? Teď někdy? Já jsem myslela ten co byl v srpnu, myslím že okolo 4-6....
A ty jsi vlastně odkud?

Ada
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 15:52
- Nahlásit

Jen je škoda že to není ze zápisem zkoušky.Naučila jsem se tam dost užitečných věcí.A můžu doporučit.Minulej rok jsem chtěla jet taky jenže moje zlatíčko,nějakým způsobem sežrala celého peška.Přestala žrát byla vyhublá na kost.V té době jsme nevěděli co sní je.Veterinářka jí dávala kapačky.Takhle to trvalo 14dní.A těsně před operací dostala něco na bolest a vykadila ho. Celého peška i s ušima.A to nebylo cítit že by tam něco měla.Brrr mám husinu.

Ada
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 15:54
- Nahlásit

Jsem Jihlavák.Bude v září.Ilona to má na stránkách.A Krista o tom určitě taky ví.

Ada
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 15:56
- Nahlásit

Bude 22.9-24.9.Posílala mi email tak jsem na to koukla.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 16:12
- Nahlásit

Alli, hmm tak to jsem zase vtipne pekne mimo
Kdyz pracovat pri diskusi, to se pak sama sobe nedivim (momentalne sazim cacak a ted delam modu, tak uz mi z toho asi pekne hrabe...)

Dannie
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 16:15
- Nahlásit

Ada
to bych zrovna mohla!!! No uvidíme....
A na ten závod boxerů jedeš s tou mladou? Teda to seš odvážná!! to já teď plánuju jen nějaký menší závody (podle ZZO a ZOP)...

Ada
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 16:48
- Nahlásit

Dannie
Ano s mladou.Jedem tam zbírat zkušenosti.Nepočítam že by jsme předvedli nějakej mistrovskej kousek.Ale pojedem.Tak nám držte palečky,

Dannie
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 16:52
- Nahlásit

Ada
no to určitě budem!! já pěstičky a Bonnie packy!!

Ada
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 17:07
- Nahlásit

Kámoška byla na závodech v Pelhřinově v sobotu a za stopu dostala 99bodu ze 100.To jsem koukala.A je to Cane Corso.Cristo Mao Dao.Mají pěkné stránky.

Ada
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 17:11
- Nahlásit

Má tam společnou fotku na cvičáku.Já jsem ta s tou zlatou boxerkou.Parta ze cvičáku.(název fotky)

<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání