Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Artroza
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 09:18
- Nahlásit

Teta
je drzy! skoda, ze je v arbaitu, hned by jsme si to s nim mohly vyridit....
corleona

Teta
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 09:28
- Nahlásit

Artroza
Díky, dobrá fotka, pošleš?

Artroza
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 09:31
- Nahlásit

Teta
dnes mam asi pomalej den ja...
Díky, dobrá fotka, pošleš ??? co jako????

Teta
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 09:33
- Nahlásit

Artroza
to znám, ty pomalý dny.....
Fotečka bubáka z Malacekého cvičáku. Company idiot včera přinesl dom, že prý pošles i elektronicy.

Artroza
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 09:36
- Nahlásit

Teta
aha.... to si sice rekli panove mezi sebou, ale informaci nepredali dal..... je to s nima tezky....

to je fakt hezky, co za me manzel vsechno naslibuje.... buh vi kdo na co vsechno ceka
polsu, poslu... s sebou to nemam...

vecer ti prinesu ty objednany veci, o.k.?

Artroza
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 09:38
- Nahlásit

Teta
a jeste kdyz jsem to vyfotila, tak me s tim oba vyfuckovali...pamatujes???

ola
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 09:49
- Nahlásit

corleona
S tou babkou - včera, když jsem byla v DD (pro neznalé je to Domov důchodců, né Dům dětí ) za bábinkou, tak jsem s sebou musela vzít i Jakuba. Celou dobu, co jsem řvala jako tur bábince sedící na vozíku do ucha nás z vedlejšího pokoje sledovala paní... no, paní... něco mezi ježibabou z Mrazíka, Glumem a Leninem! Čeho jsem se celou dobu obávala, se stalo!Přišourala se k nám a skřípavým kozím hlasem pravila směrem k Jakubovi : "Copak je to tu za hošíčka?" Jakub fascinovaně hleděl na zbytky černých zubů a začla se mu třást brada! Bohužel z dotyčné osoby šel příšerný puch (asi hniloba ), který nejdřív ovanul mne (vypadlo mi pár vlasů) a pak plíživě dolezl Jakubovi. Toho okamžitě přešel strach a zvučným dětským hláskem pronesl na celý pokoj : "Mami, to smděj tý paní ty čeuný zuby??"

Vcelka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 09:58
- Nahlásit

ola
tak to nemá chybu

Artroza
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 09:59
- Nahlásit

ola

Teta
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 10:01
- Nahlásit

ola
Ty děti jsou tak kouzelně upřímné, ještě že neuměji mluvit i ty hafani!

Libka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 10:07
- Nahlásit

Včera večer jsem šla venčit Elišku, a potkala jsem u vchodových dveří našeho souseda. Ještě když jsem byla u výtahu, tak na mě volá, dobrý večer, to asi nemusím zamykat, a já na něj, jó jasně že si můžem tykat. Tak na mě vejral chudák, mě to došlo, tak jsem se začala tlemit jak blbec, no a nakonec jsme si i potykali.....

Krista
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 10:13
- Nahlásit

Ada
To zvládnete v pohodě...Vždyť v Olšanech to byla holka šikovná...A jdete do mladých nebo vás máme očekávat jako konkurenci?

Teta
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 10:16
- Nahlásit

Artroza
a jeste kdyz jsem to vyfotila, tak me s tim oba vyfuckovali...pamatujes???
Pamatuji, pamatuji.....!
Hele, tety Ivanky (z NL) stará tetička Jiřinka včera neotevírala dveře paní ze sociálky co jí nosí nákup a tak se zpráva dostala až k nám. (Časem vysvětlím, byla to hrozná detektivka). Sociálka sice klíče od bytu má pro případ nouze, ale paní co má klíč od trezoru ve kterém ty klíčou jsou je na dovče a samozřejmě nikdo jiný nemá přístup. Můj chlap tam tedy jel a koukal že má ta Jiřinka otevřené okno (bydlí v paneláku). Znáš mého chlapa, tak hádej co udělal. Vyšplhal se nahoru po hromosvodu a pak přes parapety dvou sousedů se dostal až k tomu okna. Bohužel tetička tam ležela na zemi v ne moc dobrém stavu. Zavolal sanitku a přijeli i policajti. Ty celou situaci okoula a pak se ho suše zeptali, "si myslíš že si spiderman nebo co?"

Teta
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 10:17
- Nahlásit

Libka
Připomínáš mi mojí mamku, na kterou volám jestli mám zamknout a ona odpoví, "jo cola je ve stodola".

Krista
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 10:23
- Nahlásit

kkathy
ahoj,ahoj...Teda upřímně ti můžu říct,že takhle vysokou měsíční fenku jsem ještě neviděla!!!!Ale je to fakt fešanda...Koukala jsem,že je hrozně podobná bráškovi...Tak to se v Roudnici uvidíme...My budem v otevřený třídě.Tomu prckovi štráfkatýmu je 21 měsíců...

Artroza
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 10:24
- Nahlásit

Teta
že si spiderman nebo co
jo to von je, ale pssss!

jinak blba story...

Krista
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 10:25
- Nahlásit

Tommy Gun
My teda zpravodaj nemáme ještě vůbec

Artroza
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 10:26
- Nahlásit

Krista
hm to je naky divny.... asi to bude muset topgun zjistit na postservisu, kdyz tolik z vas nic nema....

Krista
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 10:33
- Nahlásit

Artroza
je to divný,obzvlášť,když ani njsme někde zapadlý jako corleona...Ale kdy ti přišel?Jestli včera,tak třeba to bude jen lehce zpožděný..-.

Ada
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 10:34
- Nahlásit

Krista
Jdeme do mladých

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 10:34
- Nahlásit

Dobre dopolko,
Olo a jak na to reagovala ta stara pani, slysela to vubec?
Tak vcera jsem si uz hrala na pani doktorku a ve svu noveho aportku se na me sklebila velikanska dira...no snad me stychy k necemy byly a zase to nejakou dobu vydrzi...

ola
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 10:36
- Nahlásit

Paja s Tinou
Né, paní Glůmová to vůbec nezaregistrovala, zato pán, který byl u jiné babky na návštěvě vyprskl kafe až na záclonu...
Teď mám ovšem pro Jakuba argument, kdyby si náhodou nechtěl čistit zuby!

Artroza
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 10:36
- Nahlásit

Krista
byl rozesilan ( myslim , kdyztak me opravte) zacatkem srpna..1 nebo 2 tyden v srpnu...

Artroza
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 10:39
- Nahlásit

corleono- a mate tam vubec postu????

jinak na tve drze dotazy odpovidam, ze slepice mi byli zatrnuty , ale holinky ( po tvem galose) uz mam pekne od blata a sundavam si je jen do loznice, kvuli svetlymu koberci .... to byla pekna blbost ten koberec....

Teta
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 10:40
- Nahlásit

Artroza
Bohužel tetička v noci zemřela, měla velkou mozkovou příhodu. Asi je to tak ale lepší, vzít to hopem.
Jediné dobré je že přijede Ivanka a bude tady alespoň týden.

Co jinak dneska, budeš na cvičáku? Chlapíci se dohodli už na 15. hodinu a pak schůze. Já můžu na cvičák rovnou z práce anebo můžu jít dom?! Když pojedu dom, tak budou ty knedle, když na cvičák tak asi bude pizza nebo něco jiného rychlého. Tak co to bude?

Teta
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 10:43
- Nahlásit

Artroza
Corleoně chodí pošta asi jenom v létě když se tam může pošťák dostat. Problém bude ale asi v tom že tu poštu pak sežerou ty kozenky a vovečky dříve než to Corleona vyzvedne.

Ada
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 10:44
- Nahlásit

Taky nám zatím zpravodaj nedošel.Ale tady chodí vždycky později.

Artroza
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 10:46
- Nahlásit

Teta
to je mi lito... Ivanku pozdravuj a jestli prijede s kocourem tak se prijedu ponunat, ten se mi fakt libil
uz jsem ti psala ( ty to snad nectes nebo co? ), ze ti tam privezu objednany veci... takze prijed rovnou ( ja asi taky) a pak uvidime...ABC nebo pizzerie...

Teta
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 10:46
- Nahlásit

2all
Jenom se chci ujisti, bavíme se o zpravodaji číslo 2, byl zlutý. Číslo 3 teprve bude!

alli
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 10:50
- Nahlásit

Teta
Zpravodaj číslo 2 nám nepřišel, poslední mám číslo 1.

<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání