| Autor |
Zpráva |
Kulajda
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 11:17
- Nahlásit
Krista
jj napíšu.Diky
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 11:25
- Nahlásit
Anelka
Moc gratulací ke štěníkům ať se jim daří co nejlíp.
Vcelka
Teda sraz bude asi super snad nám to vyjde a zajedeme se podívat,fakt vidět tolik běloušů může být zážitek.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 11:29
- Nahlásit
Kulajda
U nás většinou zabere jitrocelový sirup, ale musí se dávat hned od začátku. Pak ještě babská rada; z vlastní zkušenosti a hlavně doporučeno vetem zabírá z 10 případu 9x normální zábal na krk. Musí se ale dát ihned první den, nejlépe první hodinu. To jsi asi už prošvihla.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 11:30
- Nahlásit
blažena
jsem mimo, na jaký mail mám juknout?
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 11:32
- Nahlásit
Krista
Tak vidíš, jak je Lukáš hodnej Autobus do Prahy si hledat nemusela, já už Tomovi řekla, že tě vyzvedáváme v Roudnici, ani neprotestoval, hihi ... má teď z těch boxeřích akcí, co na něj sypu docela zmatek
Budem se těšit !!! Jo, začátek je v 10h, ale klidně přijeďte někdy až skončí dorost, ať nevidíte tu naší ostudu
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 11:41
- Nahlásit
Teta
no na mail, který jsem Vám poslala . Šmarjá komu já to teda poslala ....
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 11:41
- Nahlásit
kkathy
Fakt seš hodná,ještě jednou díky Doufám,že vás tam všechny v pohodě najdu...Kdyby ne,tak se hlašte vy.
Taky se moc těšíme!!!!!!!!!!!!!!!!!To já se právě moc těšim,jak to agátce půjde...To spíš přijedeme dřív
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 11:48
- Nahlásit
Chodka
jojo určitě se zajeďte podivat, klidně by jste si mohli i pocvičit a Meginka si zkusit zakousat. Vůbec nevadí že jste to nikdy nezkoušeli, tam to bude spíš o srandě a ne o žádný drezůře.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 11:48
- Nahlásit
blažena
Hele, mám dvě adresy. Jedna je domů a tu vyberu až večer. Teď se musí mailovat do práce!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 11:51
- Nahlásit
2all
přiznávám bez mučení, jsem ostuda. Mám ve vás holkách a psech zmatek. Nemůžete napsat ještě jednou kdo jede s jakým čoklíkem, já si vás pak podle katalogu najdu.
Jinak by taky pomohla kdybyste si na čelo napsali vaší chatovou přezdívku, pak bych taky asi poznala.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 11:54
- Nahlásit
Teta
My nakonec jedem,ale nevystavujem...Taky se bojim,že nepoznám...I když teda Libku a kkathy už znám.ale ostatní nee.Navíc nejspíš ani Meggušku nepovezem,nebavilo by ji to,byla by otrávená..
|
Kulajda
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 11:55
- Nahlásit
Teta
děkuji za radu.Prošvihla kašle od večera
|
articek
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 11:56
- Nahlásit
Artroza
já tu jsem, ale ser..... se s tím videem na stránkách a už mě to nebaví
|
articek
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 12:00
- Nahlásit
no mi jsme se v úterý probudili a Irisa měla hlavu jako šarpej, něco jí zoblo. Tak jsem mazala na veterinu, nechala tam 700 Kč a jeli domů. Večer už jsme měli boxera.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 12:01
- Nahlásit
blažena
Zdravím, mail jsem nakonec našla. Lámala jsem si hlavu ale vzpoměla jsem si na heslo souromého mailu pro přihlášení a vida, tam zajímavý úkol který jdu hned plnit.
Ozvu se mailem zpět.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 12:01
- Nahlásit
Hele, tak to tam je, nabíhá to strašně dlouho, ale docela dobrý
|
articek
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 12:09
- Nahlásit
tady je polední pauza, či co?
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 12:12
- Nahlásit
Teta
Souhlasím s přezdívkama na čele nebo nějakým podobným řešením ...protože jinak tam každýmu budu řikat "dobrý den", ikdyž tady si všichni tykáme
Katalog mají jen vyvolení?Nebo je někde volně přístupný?
My budem vystavovat pravděpodobně (když bude Agí v pohodě) v žíhanym dorostu.A jsme Katka a Agáta z Nechyby
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 12:13
- Nahlásit
Taky by mě zajímalo....Dá se někde koupit katalog i když nevystavujem?
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 12:16
- Nahlásit
articek
zatim mi nic nenabíhá
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 12:23
- Nahlásit
Libka
..... esli se jedna o platbu za Trebon, tak jestli to nemas, tak se na to vyprdni. Dojedname to namiste. Jinak kdyz si zatrhnes v internetbankigu, ze chces poslat potvrzeni na e-mailovou adresu a vypises na jakou, tak ti to přijde automaticky. to jsi asi neudelala.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 12:25
- Nahlásit
Artroza
nahrajem si topguna ovineneho v pozdni nocni hodine a nahrajem si to do mobilu na jeho prichozi hovory jo grrrrrrr
pádim opět džobovat. přečtu a přispěju večír. mějte se tu všichní gůůůůůd. čus.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 12:25
- Nahlásit
jo v Mozille to nejde
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 12:26
- Nahlásit
articek
tak to už chápu....
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 12:45
- Nahlásit
artroza
v méjlu máš fotky z koptérou. Konenčně došla a je i použitelná!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 12:58
- Nahlásit
Mně tam všichni poznáte podle psiska, bílej boxer hnědý uši. Stejnej tam určitě nebude. Já poznám akorát Denisu, corleonu, artíčka, Libku a možná Tommyho, tak kdyštak ostatní se ozvěte. Jinak jménem sem Markéta.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 13:13
- Nahlásit
Tak jsem právě dostala vynadáno od nějké babky že nemá Aida náhubek.A to bydlím na vesnici.Její ratlík napad tu mojí a my jsme ti špatní.Bude si prej stěžovat starostce.A co má starostka za psa?Bílého boxíka.Tak jsem zvědavá.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 13:21
- Nahlásit
Ada
A co má starostka za psa?Bílého boxíka
Haha, tyhle krá.... s malejma ratlíkama mám nejradši!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 13:38
- Nahlásit
Teta
Ano a to je tady každá druhá babka takhle natvrdlá.Pořád si na něco stěžují.Že si po sobě my co máme ty bojové plemena ani neuklidíme.Oni do vesnice vypustí slepice,kachnyatd...a je od nich posr...chodník,silnice atd tak to je nezajíma.Hlavně že můžou někoho buzerovat.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 13:40
- Nahlásit
Ada, tak takovy tyhle babky jsou fakt nejlepsi. Vzdycky kdyz s Tinou prochazim okolo nejakyho jejeich mrzaka, hned ho berou do naruci nebo prohodi fakt vtipna slova...bych jim dala, si vzdycky prvni dovoli stejne ten jejich mrnous...
Jeste ze ma starostka bileho boxika, urcite taky vi jak to vdycy je
Artroza, dekuji za info, predam dal "Bubakovcum". Akorat si myslim ze na tom svodu mit asi zadne sourozence nebudou. Presne jak si psala ze se rozjedou do vsech moznych koutu zeme. Jeste mysleli ze by sli rovnou i na ZCH, ale trochu jsem je zklamala, kdyz jsem jim rekla ze tam jsou kousacky. Oni totiz nechodi na cvikos a nekusou, tak nevim jestli nekdy ZCH udelaji...
|