| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 17:52
- Nahlásit
Tak se na vás zítra těšíme.... je rozhodnuto, že jedeme
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 18:03 - Změnil/a: WhiteWolf
- Nahlásit
brut
Fajn, ani nevím, kdo tam bude, já stejně nikoho nepoznám
Takže zítra každou sudou hodinu u pavilonu F
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 19:59
- Nahlásit
Tak psi jsou vykoupaní, načesaní, ostříhaní, batůžek sbalený, výstavní vodítko nalezené (ale byla to fuška ), Mášenek dle očekávání neoholený takže zítřejšímu srážení už vůbec nic nebrání
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 20:10
- Nahlásit
Biluška
asi taky pojedu ve žluté bundě, tak se s Mášenkem budeme doplňovat a hlavně budu s piraňou nepřehlídnutelná
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 20:24
- Nahlásit
brut
paráda, už se těšíme Já si ráno přivstanu a vyčešu Veverku, ať nevypadá, jak vypelichaná Veverka
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 20:27
- Nahlásit
brut
a piraňa je co? Ať vím kdo je kdo
Já teď zjistila, že má v úterý zkoušku ve škole, fakt supes :-/
Mě poznáte podle černýho telete, na sobě nevim co budu mít, sbaleno nemam, připraveno nic...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 20:32
- Nahlásit
K šoltyjím bereme ještě buldočici Matyldu, zjistila jsem, že mi doma chybí místnost kam bych ji mohla zavřít . Takže jedou tři šoltyje (v každé barvě jedna ), buldok, borderka, boseron zvící menšího slona a šest lidí. Teda jak se do chuděrky Amálky narvem, to fakt nevím
|
Klárča
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 21:02
- Nahlásit
Já budu asi v bílé bundě,světlých riflích... Když přijdu nějakou brzkou sudou hodinu,tak je poznávací znamení, že řvu na mojeho přerostlého choďáka "netahni, hajzle", jestli nějakou pozdnější sudou hodinu, tak budu jenom vláčená a smutná z výsledku . Sbalené nemám, akorát teď jsem hledala očkovák. Jestli tak dlouho budu hledat všecko zitra ráno,myslim, že přijedem tak na závěrečné soutěže. Už se těšim
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 22:15
- Nahlásit
Tak to já budu mít na sobě červenou bundu a v ruce buď psa nebo foťák A manža béžovou bundu a v ruce bud psa nebo foťák
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 22:28
- Nahlásit
http://brnensky.denik.cz/zpravy_region/osm-tisic-p su-rozsteka-o-vikendu-20090206.html
to bude maso
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 22:41
- Nahlásit
největší evropská výstava psů a "špicl"
jsou nejlepší
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 22:47
- Nahlásit
WhiteWolf
Přemejšlim, jeslti tam prasopsa brát, abych z ní po té vystavě neměla předložku před postel, až ji někdo zadupne Ale snad to ustojí příšera jedna
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2009 00:00 - Změnil/a: Weroniica
- Nahlásit
Pro všechny!!!!
Tak ať vám to všem dobře... ...co dobře VÝBORNĚ!!!!.... zítra dopadne!!!!!! A odnesete si nějakej te titulek
A písněte mi sem zítra kolik stálo to parkovný
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2009 14:05
- Nahlásit
tak srazy nejak nevysly alespon ty dva, na kterejch jsem byla v 10 a ve 12 hodin... čekala jsem, že se tam potkám s víc lidma než Garfieldem a Mel.. no snad příště
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2009 14:47 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit
Tož souhlasím s Eimy, my potkali jen ji, Jimmy, Amira, ale o Mel, brut, Bilušku nebo Ebony jsme ani nezavadili.
Mimochodem ty davy a klačenice v přeplněných pavilonech jsou dost úděsný, předovšetkým, když má čék kočár a Garfielda, ale zjistila jsem, že extrémní nadbytek psů mu svědčí, neboť když procházel napráskaným pavilónem a míjel na pár centimetrů z každé strany osm psů, tak byl tak mimo, že držel tlamu a šlapal vpřed. Jakmile zastavil, pak jo, pak to byl zas on.
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2009 14:48
- Nahlásit
Eimy
A vystavovala si??? Povídej přeháněj
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2009 15:14
- Nahlásit
Garfield
Třeba žil v domění, že je to přesila a že by moh dostat po rypáčku taky on
Jinak jsem ráda, že jsem se viděla s Ebony , i když vlastně hlavně díky Veveruše a Eboninýmu postřehu
Weroniica
Nene, my s undergaterem bychom se neměli kam zařadit
|
Klárča
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2009 17:21
- Nahlásit
Sem to nějak nedala ... V deset jsem ještě vykecávala u našeho kruhu a před 12 už jsme jeli domů. No výstava u nás dopadla na "výbornou" sice žádný titul, ale su uplně spokojená . Koupila jsem i košík, který jsem dlouho nemohla sehnat, tak prohlašuju výstavu za zdařilou . Akorát teda na parkovišti bylo narváno, že jsme stáli až kdesi pod stromečkama..za tych 180,- nic moc
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2009 18:45
- Nahlásit
Tak jsme právě dorazili domů
Sraz jsme nestihli ani jeden Příště musíme stanovit víc hodin, nebo tak něco V deset jsem chystala do kruhu prvního psa, ve dvanáct čtvrtého, ve dvě jsem stála frontu na bonitaci Hrůza hrůzoucí. Ale pořád jsem na tom byla líp než nějaký chudák co neustále přebíhal od kruhu barzojů ke kruhu šoltyjí a zase zpět, neboť se mu všichni jeho psi vystavovali prakticky zároveň, ve dvou různých kruzích
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2009 19:02
- Nahlásit
Biluška
a jakpak jste dopadli?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2009 19:06
- Nahlásit
Eimy
Blbě . Winky byla VD4 , BonBon VD, zato zbonitovaná je na výborně s pochvalou Tak nevím. Taky nevím jestli na jejich výsledek měl můj nedávný rozhovor s rozhodčí... ale to fakt veřejně rozebírat nebudu.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2009 19:09
- Nahlásit
Biluška
Vždyť VD je super známka. Já ještě před rokem jsem každý den klekala na modlení, aby tosa měla aspoň to VD ani by mi to nevadilo, kdyby mívala.
Jak píšeš vedle v žumpě, taky už nikam nejedu. Jenom na NVP Ostrava, a jestli nebudem v Norsku, tak na krajskou v OV, abych podráždila místně přítomné opět dotáhnu Ferdíka
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2009 19:19
- Nahlásit
Mucholabka
máš sovu
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2009 19:30
- Nahlásit
Biluška
máš sovu
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2009 20:38
- Nahlásit
Garfield
Mělas jít k ovčákům, tam bylo krásně volno. Právě jsem vzala sebou socializovat Amálku, na to jsou tyhle mega výstavy největší
My jsme vyhráli tedy vše... Indo CAC, CACIB a BOB...Barunka CAC, CACIB, na to, že ji Martina dovezla z polskýho autobazaru, kde měla být utracená, protože zkrachoval, celkem úspěch....
Eimy
já poznávám lidi jen podle psů
a zítra znova
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2009 22:04 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit
Ebony
já většinou taky Jen Veverka ukázala "co" v ní je a chovala se jak normálně k cizím lidem "nevidim, neslyšim" Ale občas má dobrej den a přijde si i pro pohlazení (zvlášť když cítí, že z toho bude něco dobrýho )
My už zejtra nejdem, přece jen jen na čumendu jsem toho měla plný zuby i dneska
Jinak gratuluju psiskům k výsledkům a jsem ráda, že jsem tě viděla živě taky
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 12:09
- Nahlásit
Já jsem potkala celkem dost lidí na to, že mi bylo blbě jako blázen a nebyla jsem ani pomalu schopná komunikovat. V pátek jsme měli oslavu narozenin, domů došli asi v půl páté a já v půl deváté vstávala s mega vopicí za krkem. I nenapadlo mě nic lepšího, než vzít oba psíky a vyrazit na nákupy...
Což mě totál zklamalo, bo tam stánky stály absolutně za H. Chtěla jsem hlavně Ščučku a ačkoliv jsem tu stánkovou halu prošla asi milionkrát, nenašla jsem ho tam... V Praze měli na podzim super slevy na hadry, tak jsem se těšila, jak si koupím kaťata a nic... Na druhý pokus jsem našla Platinum Natural, tak jsem to koupila - jestli to ten bláznivej čokl nebude chtít na stopách, tak už fakt asi půjde do guláše a bude štěňátko holanďana... A obligátně jsem se stavila v Gappay stánku. Gary byl tak hodný, že si vysloužil koš rotvajler fena, kterýžto jsme mu roztáhli po stranách, takže mu hezky sedí. Také dostal nový kovový stahovák HS a dvě karabiny. Děsně to ocenil Chtěla jsem psům koupit aspoň nějaké pamlsky, ale neměli tam vůbec nic, co by mě zaujalo. Tara byla spokojená, ta tam vyžrala misky granulí, co tam měli na ozkoušení a zarazilo mě, že ačkoliv je nenažraná jako prase, sežere fakt úplně všechno, tak třeba taková Calibra ji nevoněla a bylo toho i víc
Chtěla jsem vytrvat i na holanďany, ale kdykoliv jsem zavítala k jejich kruhu, pořád byli na řadě belgičáci a to po nich ještě šli bosíci a pak až teprve holanďani... Tak jsem to asi ve dvě zabalila (to už mi bylo jako jó extra blbě, páč už jsem byla téměř zcela střízliva). Ftipný bylo, když jsem vlekla dva čokly a v ruce krabici s třema pětikilovýma pytlema granulí. Ještě než jsem opustila tu stánkovou halu, bylo mi jasný, že to nebyl zrovna dobrej nápad.
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 16:15
- Nahlásit
Já v sobotu viděla Eimy! Ale letěla jsem za kamarádkou tak jsem neměla čas se zastavit a pak už jsi tam nebyla
Pak jsem viděla Mel a to je vše, na srazu jsem byla v 10 a ve 14 hodin, ale asi blbě nebo co, neb jsem nikoho neviděla
Je pravda, že jsem se zaměřovala na Rumcajze, ale žádnej tam nebyl
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 17:12
- Nahlásit
Ebony
Ztvrdla jsem u čévéček, ale kruh s ovčákama jsem nenašla. Je fakt, že se tam pohybovat byl problém, takže jsem velmi záhy vzdala.
Jo, jste prostě šikovný. Máš nějaký fota?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 17:41
- Nahlásit
Garfield
nějaký jsou tady
http://zwlachovadvora.rajce.idnes.cz/CACIB_BRNO/
ale dnes jsem se tedy dost nasmála, protože nás posuzoval nějakej allround rus, samozřejmě, že úplně jinej rozhodčí než v propozicích a všem ovčákům bez ohledu na vzhled, výšku, sílu, tloušťku, úhlení... naflákal VD a chudákům vlkošedům D. Takže náš žampion dostal na své asi milionté výstavě první VD, protože prý vypadá jako fena samozřejmě v posudku ani zmínka o nějakých anatomických či jiných plemenných znacích....fakt mě baví dát patnácet za výstavu a pak mě posoudí nějakej amatér, co si asi spletl německýho ovčáka s kavkazanem, nebo čím
|