| Autor |
Zpráva |
leila
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 12:23
- Nahlásit
Biluška
počkat to jako fakt to týjo to vlastně se šli ven jen poradit jak jako ta čuba má vypadat ne??
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 12:30
- Nahlásit
leila
Jo, to jako fakt. Prostě se sebral rozhodčí, majitelka čuby a odešli ven. Vzali s sebou ještě jednu paní z bon. komise jako svědka (asi) a šli ven. Pak přišli, rozhodčí sedl ke stolu a začal vypisovat "hlava taková a maková, ucho ledasjaké, pohyb po všech čtyřech....."
|
leila
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 12:41
- Nahlásit
Biluška
Pak přišli, rozhodčí sedl ke stolu a začal vypisovat "hlava taková a maková, ucho ledasjaké, pohyb po všech čtyřech....."
A pak se můžeme divit kam chov šoltijí de že čím dál více psů jsou nestandardi velcí voškliví...
A já ještě nedávno říkala, že už se ničemu divit nebudu, nivita
Hele jen tak mimochodem nehodila by se ti výstavní klec? Taková ta co sem měla na gerríse a herríse u tebe na táboře, rozměry z hlavy nevím, jediné co vím že byla 2x použitá a rok a půl leží ladem skladem Bych ti jí přenechala
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 12:43
- Nahlásit
leila
To víš, že hodila. Klecí je furt nedostatek a letos nutně musím obnovit vozový park . Z našich tří už je použitelná jenom jedna . Kolik za ni chceš?
|
leila
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 12:44
- Nahlásit
Biluška
Bych si to vybrala kdyžtak u tebe na trénincích Vona nám totiž zabírá místo ve sklepě
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 12:49
- Nahlásit
leila
Bych si to vybrala kdyžtak u tebe na trénincích
Tož to je dobrá cena, ta se mi líbí . Za tuhle cenu klidně koupím těch klecí víc . Gdy přijedeš? Přemýšlím, že bych udělala intenzivku. Ještě než začne jaro a pokvetou mi kytičky. Protože až to tady rozkvete tak sem nikoho nepustím, byste mi to pošlapali Loni mi Žába rozšlápla jednu jedinou fialku co tady kvetla (gdyž teda nepočítám blatníky na autě, ty kvetou taky, ale nějak to není ono )
|
leila
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 12:55
- Nahlásit
Biluška
Za tuhle cenu klidně koupím těch klecí víc
Já mám jenom jednu
Gdy přijedeš? Přemýšlím, že bych udělala intenzivku.
Přijedu až budu zdravá možná příští týden máme prázdniny a ta chřipak by mohla vodlézt A na intenzivku by sme dojeli vurčitě
Protože až to tady rozkvete tak sem nikoho nepustím, byste mi to pošlapali
Já na kytičky nešlapu páč nesmím a Alfíno je jen vokukuje jakže sou krááásné
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 12:57
- Nahlásit
leila
Já na kytičky nešlapu páč nesmím
No to Žába taky nesměla a stejně na ni dupla. Prý ta fialka rostla tak nešikovně vedle tunelu
Alfíno je jen vokukuje jakže sou krááásné
Alfíno je genijální pes Mohl by to vysvětlit těm našim, hlavně Armanovi Aris jim ukusuje hlavičky (ale jenom žlutým,jiné ho nezajímají) a všichni ostatní po nich šlapou. Šagyna si dokonce do záhonků zahrabávala kosti a ukradené rohlíky
|
leila
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 13:08
- Nahlásit
Prý ta fialka rostla tak nešikovně vedle tunelu
tak co stavíš fialku vedle tunelu a navíc modrého předpokládám kdo si jí pak má všimnout sis jí měla vohraničit policejní páskou a dát tam ceduli střeženo kamerou
ohl by to vysvětlit těm našim, hlavně Armanovi
Já mu to řeknu ale myslím že jediný kdo mu bude rozumět je bellinka a ta si to přetlumočí po svém
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 14:46
- Nahlásit
leila
sis jí měla vohraničit policejní páskou a dát tam ceduli střeženo kamerou
Sem na ni všechny upozornila a překlopila jsem ji takovou tou průsvitnou miskou do mražáku. Takže byla pod poklopem . Napřed Kristýna odkopla poklop a potom Žába šlápla na fialku
Nic, jsem poučená. Letos se cvičí dokud nevykvetou kytičky, pak bude jarní pauza a po odkvětu pokračujem
|