Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Duocacib Brno 7.-8.2.
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . >>
Autor Zpráva
leila
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2009 17:47
- Nahlásit

Ebony
jooo rus ten byl fajn nam dal CAC, sice bez CACIBA ale dal ho Jinak sem se divala ze vovcouni se rozcilovali fest... asi maj v rusku silnejsi vovcouny

Ebony
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2009 17:56
- Nahlásit

leila
jo vás jsem tam viděla....

no v rusku asi žádný nemají, protože tomu přerostlýmu obtloustlýmu vlkošedovi v mladých dal dobrou

leila
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2009 18:07
- Nahlásit

Ebony
jo? ses mela hlasit ja te asi nepoznala pac nemecaku tam bylo 11 Jako ze sobotni D na CAC je fajn pocit

no v rusku asi žádný nemají
to je taky mozne pumi tam maji 2

Ebony
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2009 18:10
- Nahlásit

leila
Jako ze sobotni D na CAC
tak ze sobotního CAC,CACIB a BOB na VD už tak moc dobrej pocit není

leila
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2009 18:43
- Nahlásit

Ebony
no jooo ale nesezereme je za to ten rus byl ,,expert" no ... a predtim sme meli redliczkeho ktery vyhodil vetsinu madaru s VD a D

Ebony
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2009 18:51
- Nahlásit

leila
tak já toho rozhodčího sežeru klidně

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2009 18:56
- Nahlásit

leila
Hledala jsem posudek z toho Intercanisu, abych mrkla jestli nás posuzoval ten Redlicky a není tam jméno Jako chápeš to? Já prolízám jak blpka krabice na půdě, hrabu se ve starých novinách, přemýšlím jestli bedna z tohoto období je už spálená, pak to s velkou slávou najdu a tam NENÍ JMÉNO

leila
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2009 19:00
- Nahlásit

Biluška
no jo je http://www.intercanis.cz/propozice/intercanispropo zice2007.pdf staci zapojit logicke mysleni

Ebony
tak já toho rozhodčího sežeru klidně
jj ja myslela jako psa

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2009 19:08
- Nahlásit

leila
Fákt, je to on. Paní máte bod, ale vyloučím vás za to z virtuálního klubu blondýn
Pumice ho málem kousla, měla jsem co dělat, abych ji na tom špagátku udržela Ten chlap byl fakt příšerný.

Ebony
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2009 19:09
- Nahlásit

leila
no dovol, přeci svým miláčkům neskřivím vlásek, protože jeden blb nezná ovčáky

brut
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2009 19:13
- Nahlásit

Včera to bylo moc zajímavé. Omlouvám se, že jsem nebyla na žádném srazu, ale místečko jsem prostě nenašla.
Za to jsem potkala fůru lidí, o kterých jsem ani nevěděla, že tam budou Odjížděli jsme po druhé hodině a jeli ke Znojmu k tetě, kde se nám povedlo na promáčené zahradě zapadnout ( samozřejmě je v kopci). Po hodině marného vyjíždění nás vytáhl traktor .... kamarádka, která mně vezla bude mít dlouho noční můru z tetiny zahrady

Garfield
já koukala u čsvéček po kočárku a neviděla....australáci byli ve stejné hale, jen křížem přes halu

Ebony
koukám, že včera jste čekali až do odpoledne a dneska to bylo ještě zajímavější

Ebony
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2009 19:16
- Nahlásit

brut
no jo, dnes jsme byli za pět minut hotový všichni a stálo to za to, v půl jedenáctý jsme neměli co dělat

brut
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2009 19:33
- Nahlásit

Ebony
půl jedenáctý jsme neměli co dělat
ten byl rychlej

Jimmi
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2009 19:43
- Nahlásit

Ahój,
tak já o srazu v každou sudou jsem byla informována od milé paní Gárfíldové, ke které jsem se hrnula, příjemně překvapená, že vidím známou osůbku, ale při uvítání jsem byla zadržená Gárfíldem a regulérně vyštěkaná, takže další informace jsem se dozvěděla z uctivé vzdálenosti. Myšmu v kočárku jsem pouze tušila, podívat se zblízka a pochválit potomka jsem ani nezkoušela. Na každou sudou jsem byla buď v kruhu nebo stála potupnou frontu u bonitace.
Tam jsem potkala Bilušku, která se pokusila zbonitovat trochu vyžranou šeltku, ze které se při pohledu zblízka vyklubala buldočka. No při tom co všechno uznají za chovné se divím, že jí to nevyšlo Biluš měla sebou zcela speciálního fíka na canisku, takže Andy získal první cenné bodíky za speciální masáž obličeje uší a nosu.
Dneska jsem ještě vletu potkala Mar s nějakou zdivočelou kelpií, která se mně pokusila sežrat...tam bych doporučila Biluščinu traverzu Bejbyspeciál.
A nakonec kolem mě prolítla Bára, něco jedla a vypadala trochu pracovně...jako že neví, kdo a kde koho vystavuje

Všechny jsem vás ráda viděla

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2009 19:57
- Nahlásit

Jimmi
která se pokusila zbonitovat trochu vyžranou šeltku, ze které se při pohledu zblízka vyklubala buldočka. No při tom co všechno uznají za chovné se divím, že jí to nevyšlo
Když jsem podstrčila rozhodčímu svých posledních stopadesát korun tak to málem vyšlo . Krachlo to na tom, že má předkus (Orina, ne rozhodčí, aby bylo jasno )

Biluš měla sebou zcela speciálního fíka na canisku, takže Andy získal první cenné bodíky za speciální masáž obličeje uší a nosu.
Staníkovi se taky Andík tuze líbil, ale Wanda je prý hezčí .
Celkově BIS dle Staníka :1. Wanda, 2. Německý ovčák, kterého jsme potkali u stánků, 3. Atrej - bluemerle šeltiák co s náma jel v autě a navzájem na sebe se Staňou blinkali

Jimmi
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2009 20:02
- Nahlásit

Biluška
Když jsem podstrčila rozhodčímu svých posledních stopadesát korun tak to málem vyšlo
ty trupko, sem tě mohla založit!!!

Atrej - bluemerle šeltiák co s náma jel v autě a navzájem na sebe se Staňou blinkali
no tohle, chceš říct, že nás ze třetího místa vytlačilo blinkání?
okamžitě to du Andyho naučit!

Mar3
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2009 20:05
- Nahlásit

Jimmi
Dneska jsem ještě vletu potkala Mar s nějakou zdivočelou kelpií, která se mně pokusila sežrat...tam bych doporučila Biluščinu traverzu Bejbyspeciál.
tyjo ale to bylo samou láááááááááááskou, že vidí známou tvář

brut
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2009 20:07
- Nahlásit

Mar3
jak jste dneska dopadly? Co Affinka, jak se vystavovala?

Mar3
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2009 20:11
- Nahlásit

brut
hele Affinka se vystavovala suprove mame VN a Best puppy
akorat me je divny ze ve svejch 7 mesicich je vetsi nez vsecky dospele feny a 95% dospelych psu co tam bylo

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2009 20:16
- Nahlásit

Jimmi
ty trupko, sem tě mohla založit!!!
Myslíš, že kdybych dala víc tak by přehlídl i ten předkus? Ty jo, to mě nenapadlo. No nic, zkusíme to na podzim znova . Musíš uznat, že Orinka je typičtější šeltie než některé z těch, co tam byli zbonitované

brut
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2009 20:16
- Nahlásit

Mar3
šikovná holka
sem ti říkala už včéra, že je veliká ....a super vítací

Mar3
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2009 20:18 - Změnil/a: Mar3
- Nahlásit

brut
no ale to veeelika me teda trosku desi sme presne nahore standardu - TED!
super vitaci = skocit co nejvejs - nejlip primo do oka bo tak a uderit co nejvic a utyct jo to dela porad a vsem

brut
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2009 20:21
- Nahlásit

Mar3
však je ještě prdlouš... furt lepší, než když ti piraňa chce sežrat načesané psy
sme presne nahore standardu - TED!
my taky .... teď .... heč, už nerostem

Jimmi
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2009 20:22
- Nahlásit

Biluška
No nic, zkusíme to na podzim znova

si piš!! budu bedlivě sledovat, aby nenastala finanční krize a nepřekazila ten úžasnej materyjál co v Orince dříme(ona je taková klidnější viď? )

Jimmi
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2009 20:24
- Nahlásit

Mar3
tyjo ale to bylo samou láááááááááááskou

hmm chápu, máte doma málo žrádla viď?
těšila se na gáblík a já mrcha vzala roha

Eimy
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2009 20:27
- Nahlásit

Mar3
Hele třeba už moc do výšky neporoste Mně psisko přestalo růsta kolem 6 - 7 měsíce - do výšky... Pak už se jen rozšiřovala I když jak je to u kelpií nevím

leila
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2009 20:31
- Nahlásit

Ebony
protože jeden blb nezná ovčáky
ale muzu ti rict ste tam byli pekne nasrani jak mi sly po vas ty nadavky tam byli

Biluška
vidis a nemusela si ani do sklepa pro posudky

Mar3
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2009 20:36
- Nahlásit

Eimy
no ja verila uz pred mesicem,ze neporoste a zase 2cm nahore tak nvm! nekery uz nerostou od pul roku! achjoooooooo mam mastodonta

Eimy
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2009 20:36
- Nahlásit

Mar3
Tak jí přivaž na záda traverzu a vona se zmenší

brut
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2009 20:39
- Nahlásit

Mar3
hele, ber to tak, že zase bude mít Brut super velkou, praštěnou kámošku na lítání

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání