| Autor |
Zpráva |
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 15:15
- Nahlásit
WhiteWolf
No tak to celý nedám,... Možná kdyby mi někdo to přeříkal ale přítel mám pocit umí maďarsky ta to večer dáme dohromady
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 15:32
- Nahlásit
v sobotu jsta byli někde okolo nás, ale my tam měli tři psi a nedalo se nikde uvázat, tak jsme tam trčeli na místě....
Ebony
Oba dva dny jsme dorazili s velkým předstihem abychom zabrali dobré místo a vyplatilo se.
tak to jste měli štěstí, mě v neděli málem omylo
Mě zas málem omyli když mi v sobotu řekl rozhdodčí ža má Kačka výraz japonského psíčka a dal jí VD. přitom ona dělá takové krásné ksichty.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 15:48
- Nahlásit
Smečka
tak my už jsme tam taky trčeli od půl osmý, místa bylo v sobotu dost, byli jsme v A, v takový boční kopuli, úplně sami, v neděli ve V už bylo dost našlapáno...
má Kačka výraz japonského psíčka
někdy si říkám, že za ty prachy bych čekala trochu profesionálnější přístup....japonskýho psíčka mi poví dítě z mateřský školky zadara
buď ráda, aspoň víš proč, nám rus neřekl nic, VD a vypadni a nezdržuj
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 16:46
- Nahlásit
Ebony
nám rus neřekl nic, VD a vypadni a nezdržuj
řekni mi, kolik lidí by mu rozumnělo ....asi si říkal, že nikdo, tak se ani nenamáhal
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 17:06
- Nahlásit
Ebony
škoda, že nevím, jak vypadáš, máme většinou kruh nedaleko, já v neděli chodila kolem vás, ale loudit na někom, jestli se jmenuje EBONY sem nechtěla
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 17:18
- Nahlásit
Jimmi
jestli se jmenuje EBONY sem nechtěla
no to musíš , já se taky vrhám na každýho "nejsi náhodou ....", naposledy jsem přepadla takhle Eimy, protože mi veverka byla povědomá
Myslím, že jsem tam byla jedinná zrzavá osoba
brut
hele, já ještě umím rusky dobře ale mluvil anglicky, byl to kupodivu celkem mladej chlap....
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 17:29
- Nahlásit
Ebony
Aha, tak sorry, sem si tě spletla se Smečkou, páč já pořád chodím kolem Čévéček , no nic, příště zkusím loudit
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 17:32
- Nahlásit
Jimmi
já se ptala ... ženská měla vlasy podobné barvy jak Ebony ( sem si pamatovala z fotky), tak jsem se k ní vrhla a povídám "Dobrý den, nejste náhodou Ebony?" .... ona vytřeštila oči a vrtěla hlavou že ne... pak jsem zjistila, že jí právě v kruhu rozhodčí posuzoval fudlanďáka
Nakonec jsem volala Wami, aby mi Ebony popsala podrobněji, abych zase neudělala nějaké fópá ... napodruhý už jsem se trefila
Ebony
hele, já ještě umím rusky dobře
ty asi jo, ale mladší ročníky ( pardon) určitě ne
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 18:31
- Nahlásit
Ebony
Čéče Ty jsi ouplně inačí, Tě mám zafixovanou s krátce střiženýma vlasama spíš na ježečka a s výrazně méně odvážnou barvou, ale todlencto je každopádně hezčejší.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 18:57
- Nahlásit
Garfield
no co se týká vlasů, tak já jsem strašnej chameleon
ale tys tady byla už dávno, že
|
leila
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 19:35
- Nahlásit
Ebony
Myslím, že jsem tam byla jedinná zrzavá osoba
Hele podle fotky, neptala si se nás ( jako lidí vod těch maďarů ) jestli to jako už dou žampióni nebo ne?
Jinak nás se rus zeptal napřed anglicky kolik že mu je a já sem zrovna držela pumu jako aby nekousl, tak se stihli zeptat ještě česky
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 19:50
- Nahlásit
leila
to nevím, ale jsem vás sledovala, jak jste tam na začátku poskakovali v kruhu, že si asi nějaká zapisovatelka přivedla sebou na výstavu svého voříška než mi pak cvaklo, že to prdlý zvíře bude asi puma
|
leila
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 20:13
- Nahlásit
Ebony
zapisovatelka přivedla sebou na výstavu svého voříška
no toto :-D Jako pumička má daleko do voříška, ale byl šíleně střihnutej to je fakt nám spadlo stříhání na poslední chvíli a co sem z něj vyrobila
že to prdlý zvíře bude asi puma
von nebyl prdlej pac byl desne vystrsovanej az tak ze se hlasil k cizim lidem
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 20:42
- Nahlásit
leila
von nebyl prdlej pac byl desne vystrsovanej az tak ze se hlasil k cizim lidem
Tak to ta moje obluda byla naprdla, ze musi bejt na voditku, ze delala, ze lidi jsou něco úplně hnusnýho a nestojí jí za to, aby se od nich nechala hladit Ani nesondovala, jeslti nemaj něco dobrýho
Ale když jsem ji pak u zámečku na chvilku pustila, tak byla rozjívená šíleně Jako "jupí já mužu běháááát"
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 20:58
- Nahlásit
Weroniica
Budu ráda alespoň za něco
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 20:58
- Nahlásit
leila
von nebyl prdlej
no to tedy byl, jak jste tam poskakovali s tím míčkem, tak vypadal úplně v pohodě a vesele...
Eimy
no na mě se tvářila, že bude zvracet, ale Amála dělá to samý, s takovým opovržením se nechá pohladit jako "fuj, ještě něco chytnu"
|
leila
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 21:07 - Změnil/a: leila
- Nahlásit
Eimy
ze lidi jsou něco úplně hnusnýho a nestojí jí za to, aby se od nich nechala hladit
To von dělá běžne ten můj, ale jak jsme tam došli, no na vodítku nebyl pac se mi tak blbe chodi furt se zamozava a to von si me hlida takze je to v pohode, tak se tam jako bezel pomazlit za tamtema a hned za tamtema a tamti vypadaji tez jako kdyby je chteli hladit
Ebony
tak vypadal úplně v pohodě a vesele...
to joooo vesle on vypadal ale jak začne být prdlej tak ho slyší celá hala , jinak kdyby se tak tvářil v kruhu svině, ale což rus nam CAC dal to je důležitý
se nechá pohladit jako "fuj, ještě něco chytnu"
to mladej se tak tváří když je donucenej nehryzat a držet tu svoji roztomilou pusinku, jinak si to s dotyčným de vyříkat jakože tváří v tvář něco jako tak ty si na mě htěl šahnout no počkej to je moje telo a nikdo jiny se ho nesmi dotykat
Bilušéééé
Průser průser Nikča asi nebude uchovněna
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 21:11
- Nahlásit
Ebony
No ona normálně takovej xicht nasazuje, když zjistí, že dotyčnej nemá nic dobrýho Pokud je to cizí člověk a nikdy jí nic nedal... Když je to známej a už od něj někdy něco dobrýho dostala, tak zas většinou opruzuje až moc a nedá se od toho člověka odlepit Mi občas přijde, že se chová jako kočka, ne jako pes
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 21:14
- Nahlásit
leila
mně se ta moje příšera taky drží, ale takhle se mi líp a rychleji usměrňovala tam, kde jsem ji potřebovala v tom davu mít... Neměla čas vymejšlet kraviny, takže jsme byli schopní projít všechno relativně rychle... Občas jsem ji na tom vodítku vůbec necejtila, až jsem se koukala, jestli tam vůbec je (vona se sfiňucha občas vyvlíkne, když se někde bojí nebo se jí tam něco nelíbí, ale tady se fakt držela u mě tak, že jsem ani nevěděla, že ji na tom vodítku mám )
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 21:14
- Nahlásit
leila
Průser průser Nikča asi nebude uchovněna
Proč???
|
leila
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 21:41
- Nahlásit
Eimy
noo joo a mě to vodítko v tý ruce vadí no on se rád zaplantává do lidí psů a všeho takže takto máme rychlejší pohyb
Biluška
nevím jestlis jí jako viděla osobně nebo ne jestlis ji vošahala ale má stojaté ucho - vyluč. vada standardu, takže pokud s tím Dana něco neudělá, vypadá to že do chovu neprojde
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 07:36
- Nahlásit
leila
Viděla jsem ji v sobotu. Jak má to ucho zarostlé tak to vůbec nebylo poznat. Na zalepení už je pozdě, teď už ho nesklopí . Jako může to zkusit, ale vsadím boty, že už to nepůjde, ta fena je skoro dospělá a chrupavka už bude moc tvrdá
|
leila
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 11:52
- Nahlásit
Biluška
Jj to je právě to no uvidíme, ale moc všancí tomu nedávám i když třeba Alfovy se začlo ucho zpevňavat až teďka.... To znamená import až z finska na nic Ale co chceš dělat že? Kdyžtak se zbonituje jako šétije a bude
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 11:54
- Nahlásit
leila
To znamená import až z finska na nic
To zamrzí
Kdyžtak se zbonituje jako šétije a bude
No vidíš, tam to klapne zaručeně
Mimochodem, jak to, že nejsi ve škole?
|
leila
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 11:57
- Nahlásit
Biluška
jj to jo , ale co naděláme
No vidíš, tam to klapne zaručeně
že jo no super, alespoň nějaká naděje a budete mít i nvou kref
Mimochodem, jak to, že nejsi ve škole?
Ale v brně sem chytla bacil, tak se léčím a dodělávám pumí web a vrhnu se na aktualizaci našeho
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 11:59
- Nahlásit
leila
alespoň nějaká naděje a budete mít i nvou kref
Importy se u nás uchovňují automaticky, mám pocit, že je není třeba ani vodit k bonitaci . Bohatě postačí když Dana pošle papíry meilem, ono už se to nějak zkoulí
|
leila
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 12:03
- Nahlásit
Biluška
Importy se u nás uchovňují automaticky, mám pocit, že je není třeba ani vodit k bonitaci
To jako fakt , tož příští vrh napiš na PL chovatele a já beru všechny šeltice co budeš mít
Bohatě postačí když Dana pošle papíry meilem, ono už se to nějak zkoulí
to jí vyřídím a ať si tam tužkou napíše šoltyje ne?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 12:13
- Nahlásit
leila
To jako fakt
No jako asi se tam nějak mihli, ale jenom tak formálně, aby se neřeklo
Mimochodem, zažila jsi někdy, u jakéhokoliv plemene, aby se háravka bonitovala tak, že rozhodčí s majitelem odejde někam ven, pak se vrátí a začnou vypisovat bon. list?
|
leila
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 12:16
- Nahlásit
Biluška
rozhodčí s majitelem odejde někam ven, pak se vrátí a začnou vypisovat bon. list?
Tož asi začnu chovat šoltije , když už tam tu čubu měli vevnitř tak proč jí jako nezbonitovali? A co vůbec dělá hárafka na bonitaci, není to náhodou proti propozicím výstav že hárafky nebudou vpuštěny na výstaviště Máte to ale pohodový klub
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 12:20
- Nahlásit
leila
vevnitř ji právě neměli. Měli ji někde za halou. není to náhodou proti propozicím výstav že hárafky nebudou vpuštěny na výstaviště Možná ji měli až za branou, co já vím
|