| Autor |
Zpráva |
leila
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 17:58
- Nahlásit
Mar
mate uz nekdo vstupak?
Nikdo ještě nemá teprve včera přišely na čmku a hromadně je odeslali tudíž můžeme jen doufat v to že příjdou včas
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 18:13
- Nahlásit
leila
no tyjo tak esli jim tam vcera prisly, neverim ze je vcera odeslali!
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 18:18
- Nahlásit
Noemi
doufám, že aspoň pendolinem
|
leila
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 18:40
- Nahlásit
Mar3
njn ja taky ne, ale pry vcera v podvecer tak se nechme prekvapit, ale stat se mi dlooouhe fronty u vystavni kancelare nechocu Budapest stacila
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 19:12
- Nahlásit
leila
jako nestras! my sme uplny novacci! jeste naky komplikace k tomu aaachjooooooo
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 20:43
- Nahlásit
U nás je to také první výstava a zatím je to organizační hrůza...
Když jsem podávala přihlášku zjistila jsem, že mi na PP chybí podpis chovatele, kopii jsem poslala bez něj a PP chovateli, ať podpis doplní (bohužel má "blbej" podpis, takže jsem si ho netroufla podepsat sama). PP se od chovatele ještě nevrátilo, takže doufám, že to stihne. Schválně jestli přijdou dříve propozice nebo PP?
Myslela jsem si, že shánět ubytování 14 předem je tak akorát (navíc jsem nevěděla jestli na svazu vezmou PP bez 1 podpisu). Mých 10 vybraných ubytování už bylo obsazeno, takže jsem musela hledat dál.
Teď řeším, kde budeme v pátek a v sobotu večer jíst, protože v Brně jsem se psem ještě nebyla a nevím, kde nás pustí a kde ne..
Pendolinem sice nejedem, ale jako správní nádražáci máme 1. třídu celá rodina grátis (aspoň něco za ten mizerný plat u ČD ). Jsem zvědavá, jak to bude probíhát, protože Méďa už sice ve vlaku byl (a dobrovolně), ale ještě s ním nikam nejel...
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 20:46
- Nahlásit
Noemi
já jsem tedy na výstavě nikdy rodokmen nepotřebovala....jen k zapsání titulů a na to máme výkonostní knížku
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 21:10
- Nahlásit
Mar3
jestli pojedeme v sobotu, tak australáci jdou hned po vás... takže se stopro uvidíme
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 21:40
- Nahlásit
Ebony
Co je tedy na výstavu potřeba za dokumenty? Očkovák je jasný a dál? Myslela jsem, že PP jsou potřeba?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 21:43
- Nahlásit
Noemi
očkovák, vstupní list, i rodokmen si beru, ale jak jsem psala, nikdy jsem ho nepoužila...
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 22:01
- Nahlásit
Ebony
Díky za info!
Jinak vyhrál chovatel...Teď jsem byla ve schránce a byl tam podepsaný PP, ale vstupní list nikde
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 22:08
- Nahlásit
Noemi
Nevim jak s větším psem (ty máš NO, že?), ale jinak většinou nemívají problém v "lepších" restauracích, blbý zkušenosti mám spíš s "pajzlama", kde pes byl nepředstavitelnej problém... Ale jak říkám, já mám relativně prcka, takže nikomu moc nevadila...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 22:09
- Nahlásit
brut
hele, hele, jako vy pojedete do Brna a ani nic neřekneš jo? Tak to jste mě paní teda naprdla... Fakt že jo...
Jinak já jestli na výstavě budu, tak mě poznáš podle Veverky, myslim, že víc takovejch zjevů tam nebude
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 22:19
- Nahlásit
Eimy
Berňáka...Škoda, že sezóna zahrádek už je dávno za námi...Jsem si říkala, jestli jsou pořád ty fastfoody ve Vaňkovce, že bychom tam něco koupili v nejhorším s sebou, ale doufám, že někoho někde usmlouváme a najíme se jako lidi
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 22:30
- Nahlásit
Eimy
jako vy pojedete do Brna a ani nic neřekneš jo?
jestli pojedu se rozhodne až koncem příštího týdne .... vystavovat nebudu nikoho... Brut už má po výstavní kariéře a Aluška by sice mohla, ale vzhledem k tý nejistotě jsem ani nepodala přihlášku .... jela bych na čumendu, fandit kamarádům/kám a okukovat australáčky ... zároveň koupit Alušce košík, takže bych měla potvůrku s sebou.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 22:34
- Nahlásit
Noemi
jo jo fastfoody tam jsou pořád... jinak nevim, jak poradit, kdysi byla diskuze buď tady nebo na mujpsovi, kam se psem do hospody v Brně... Jsou tu i hospody, kde mají speciální psí menu
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 22:43
- Nahlásit
Noemi
našla jsem třeba tohle:
http://stredovekakrcma.com/index.php
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 22:50
- Nahlásit
brut
ahaha... tak to joo, tak dej pak vědět
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 22:53 - Změnil/a: Mar3
- Nahlásit
brut
tak super! treba se potkame!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 23:03
- Nahlásit
Eimy
vědět dám určitě hned jak se rozhodnu
Mar3
se těším na Afinku...a Aluška taktéž
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 23:11
- Nahlásit
brut
my budeme u ovčáků, kdybys ses chtěla podívat
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 23:13
- Nahlásit
Jedu oba dva dny, ubytko jsem sháněla 3 týdny před výstavou a světe div se, sehnala jsem ho 5 minut od výstaviště, vstupák nemáme.
Jedu s beauceronem.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 23:39
- Nahlásit
Ebony
to víš, že se chci podívat .... jen se budu muset zorientovat a doufat, že půjdete na řadu dýl než australáci.... 7 kelpií před náma a 12 australáků, které si chci okouknout
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2009 00:12 - Změnil/a: Weroniica
- Nahlásit
Noemi
Víš kde je v Brně Velký Špalíček? Ním sice projít nemůžeš, ale dá se to oběhnout dokola a za ním je restaurace Áčko. http://acko-brno.cz tam můžeš s jakýmkoliv psem a s kolika chceš, nevaří špatně a ceny ujdou jo a ještě něco, chodí tam směs jak hetero tak homo lidí. Neboj pokud si proti tomu ani si toho nevšimneš. Sem se jako hetero tam taky bála jí, ale v pohodě a hlavně tam právě můžu klidně s celou směčkou.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2009 10:13
- Nahlásit
Weroniica
Díky za tip
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2009 12:09
- Nahlásit
Noemi
Však není za co ale je dost možný, že pes bude mít misku s vodou než ty cokoliv na pití a hlavně potěší cedulka hned na vchodových dveřích "Pejsci vítáni" No já si tam nestěžuju
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2009 13:50
- Nahlásit
Nechcete udělat nějaký sraz na výstavišti? Že bych konečně někoho poznala
Ale moc to tam neznám, tedy vůbec.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2009 13:57
- Nahlásit
Nechcete udělat nějaký sraz na výstavišti?
Faj nápad, ale já bohužel budu moct až po zkončení posuzování ale pokud se bude neco dít při závěrečkách třeba v sobotu rádi se s pumou zůčastníme
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2009 14:08
- Nahlásit
WhiteWolf
To by nemusel bejt tak špatnej nápad
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2009 17:43
- Nahlásit
Si můžeme dát někde společně kafčo a klobásu
Jenom takový "poznávací" setkání Před náma jde 55 belgičáků, takže já po příjezdu na výstaviště budu mít tak 3, 4 hodinky na zevlování..
|