Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Duocacib Brno 7.-8.2.
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 12 . 13 . >>
Autor Zpráva
Weroniica
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 21:48
- Nahlásit

takže mi Werča dělá handlera a já budu jen fotit Tetko sereš mě víš to? No a až uvidíte tohle

Budu mít stejný hadry a na konci vodítka nebo poblíž tohle

A okolo třepající se TOHLECTO VLEVO

TAK TO JSME MÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ

Smečka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 21:49
- Nahlásit

Klárča
Pustí. Po mě ho nikdy nechtěli. Spíš jde o to abys měla v případě nesrovnalostí někjaký doklad. K tomu ale pravděpodobně nedojde.

Lucie a Gar
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 21:55
- Nahlásit

Klárča
Taky si myslím, že je to spíš pro případ nesrovnalostí. Maximálně by to mohli chtít při vrácení poplatku po VNC. Každopádně si tam pak zajdi a zkus i bez toho. Dokud ten doklad po tobě nebudou chtít neříkej, že ho nemáš.

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 22:05
- Nahlásit

jinak já se můžu scházet i v neděli, budu i v neděli...

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 22:08
- Nahlásit

WhiteWolf
Vezem autem kámošku s boseronkou a ta je taky šílenej kůň Naposled jsem ji viděla když měla tři měsíce a byla větší než LIlátko Včil už se nám asi ani nevejde do auta

Falco
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 22:46
- Nahlásit

Dotaz nezkušného vystavovatele:
Když je rozhodčí zahraniční a já neumím žblebtnout, jak se budeme domlouvat? Někdo tam překládá? A posudek bude česky? (Už začínám mít bobky. Proč, dyť vo nic nejde?)

Ebony
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 22:49
- Nahlásit

Falco
v Praze jsme měli němce a byla tam vedoucí kruhu co uměla německy a přkládala, posudek byl česky

te´d máme v neděli rumuna, tak jsem zvědavá

Weroniica
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 22:55
- Nahlásit

Falco
No já s tím problém nikdy neměla, ale zase nemám problém s tím, že bych mu nerozuměla, ale neumím odpovědět. I když jeden němec bo rakušák stál za to, ale použiješ nohy ruce a máš to. Čum na psy před tebou ať víš co a jak chce běhat ještě že tentokrát narazím na slováka s tím si aj pokecám

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 23:12
- Nahlásit

Biluška
Jé a nevíš jak se fenka jmenuje ?

Falco
Rukama, nohama, vždycky se nějak domluvíte
My máme v sobotu Slovince a v neděli Maďara, ani jsem nějak nepřemýšlela o tom, že mu nebudu rozumět. Ukáže kolečko rukou, běháš dokola, ukáže k sobě od sebe, běháš jak ukáže. Ukáže sobě na pusu nebo psovi nebo řekne anglicky zuby, ukážeš psovo zuby atd atd

Weroniica
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 23:13
- Nahlásit

Biluška
Budeš tam v neděli? Vzala bych ti ty vodítka

Eimy
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 07:17
- Nahlásit

WhiteWolf
Ukáže kolečko rukou, běháš dokola, ukáže k sobě od sebe, běháš jak ukáže. Ukáže sobě na pusu nebo psovi nebo řekne anglicky zuby, ukážeš psovo zuby atd atd
To musí vypadat "zvenku" legračně Asi tam zkusim najít nějakýho zahraničního rozhodčího

Lucie a Gar
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 07:26 - Změnil/a: Lucie a Gar
- Nahlásit

Eimy
Jestli se chceš skutečně pobavit, zajdi ke kruhu, kde bude posuzovat pan Hořák. Ani nemusí být zahraniční a bude to "šou".

Meta
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 07:37
- Nahlásit

Lucie a Gar
To je fakt, děti na něj do dneška vzpomínaj! Kdy prej nás bude zase posuzovat, že by se vyjímečně odervaly od kompu a přidružily k výpravě...

suri
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 07:54
- Nahlásit

Mě nějak nedošlo, že si ty srazy domlouváte na sobotu ....my jsme tam až v neděli

Falco
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 08:45
- Nahlásit

Ano, ano, na pana Hořáka máme taky výtaznou vzpomínku. Na první Bardové výstavě (bylo mu 10 měsíců) si pan rozhodčí nechal přinést vodu a namočil psovi záda, aby zjistil, jestli je má rovná. Bardíkovi se to moc líbilo, vodu má rád, ale o nějakém následném rovnoměrném běhání v kruhu nebo postoji jsem si mohla nechat jen zdát. Pes byl evidentně přesvědčen, že částečnou koupelí byla zahájena celokruhová psí sranda.

Smecka
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 11:13
- Nahlásit

Lucie a Gar
Jj pan Hořák posuzuje i exteriér vodiče Zvlášť vyvedené kousky líbá.

Garfield
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 12:22
- Nahlásit

Kdeže a v kolikže se tam budete srážet? Já bych si vás třebas jako prohlídla z dálky (cca 300 m), zhodnotila tlamy lidské i psí a zase bych se nechala hajzlem a kočárkem odtáhnout o pavilon dál...

Eimy
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 12:23
- Nahlásit

Garfield
Každou sudou hodinu u pavilonu F u travniku v sobotu teda

Garfield
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 12:27
- Nahlásit

Eimy
To vypadá jako pořádná honička a bojofka v jednom. A cosi jsem vyčetla o poznávacím znamení v podobě živého kanárka přivázaného k trupu...

Eimy
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 12:37
- Nahlásit

Garfield
Jojo a kdyby to nepomohlo, tak to bude veverka přivázaná na stromě

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 14:09
- Nahlásit

Fšem zájemcům o sraz připomínám fakta. Srážíme se v sobotu, každou sudou celou hodinu (v deset, ve dvanáct, ve dvě) u vchodu do pavilonu F. Hlavní vchod do F se pozná podle toho, že před ním bude stát Mášenek ve žluté bundičce. Krom bundičky má velmi zarostlou tvář, tak zarostlou, že Rumcajs je proti němu holobrádek . V ruce nebude mít noviny, nýbrž tři vodítka. Na dvou budou šoltyje, na třetím bude Staňa Aspoň tím vyhrožuje, uvidíme jestli najde odvahu
Fšechny srdečně zveme na seznámení s náma, šoltyje jsou hodné a nekoušou. Mášenek a Stańa budou na vodítku, takže budou taky hodní

WhiteWolf
Jmenuje se Arwen a jsou jí tuším asi čtyři měsíce. Je z nějakýho hohenlohen spojení, ale po blbém porodu přežilo jenom tohle jediné štěně. Nebo přežili dvě a to jedno matka zalehla.... už si to nějak nevybavuju. Když tak zjistím podrobnosti

EngieB
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 14:12
- Nahlásit

Biluška
No my se minimálně jednu sudou hodinu pokusíme. Kdybyste našli někoho brečet u haly E a hledat oranžovou budnu, tak to jsem já!!!

Garfield
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 14:26
- Nahlásit

Biluška
Se těším. Každej důvod zmlátit psa je dobrej důvod. Tady bude těch důvodů několik desítek, esli né stovek.

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 14:32
- Nahlásit

EngieB
brečet u haly E
F, JE TO HALA F

hledat oranžovou budnu,
ŽLUTOU, ŽLUTOU BUNDU

Ježišmarjá, už to začíná

Garfield
Každej důvod zmlátit psa je dobrej důvod.
Jsem ti zapoměla říct, v budově ádvě bude pochopitelně v provozu stánek s traverzama

Garfield
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 14:41
- Nahlásit

Biluška
stánek s traverzama
Bůch žehnej stánkům.

Lucie a Gar
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 19:56
- Nahlásit

Bůch žehnej stánkům.

Teda to abych si vzala řidiče.

Weroniica
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 20:28
- Nahlásit

stánek s traverzama
Jsou už elektrický?? A bude výstavní cena??

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 20:32
- Nahlásit

Weroniica
Elektrickou traverzu nabízíme už dávno, je to model Traverse special of Watt . Taky máme traverzu se škrťákem - Traverse special of antioxygenium.
Výstavní slevy pochopitelně budou

Weroniica
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 20:50
- Nahlásit

Biluška
A dají se tyto dvě nějak propojit? Jakože by vzniklo
Traverse special of antioxygenium & Watt???

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 22:29
- Nahlásit

Biluška
Asi vím co je to za fenečku Jestli má teda pani ještě knírače.
A hohenlohen spojení to je co ??

Garfield
Doufám, že saň potáhneš za sebou ve výstavní kleci

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 12 . 13 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání