| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 14:33
- Nahlásit
EngieB
My budeme mít lamu.
Lamu alpaku? Nebo pakovikuňu? Nebo Lamu vikuňu? Nebo gwartlamu, či jak se ta obluda jmenovala? V tom jsou totiž podstatné rozdíly
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 14:36
- Nahlásit
Biluška
My rozhodně lamu stepní, bo je zrzavá. Tak aby ve stepi nebyla vidět.
Já chcu vidět pakovikuňu!!!!
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 14:37
- Nahlásit
Už jsem to našla, jsme vikuňa. I ten krk brzo dožene!
|
suri
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 14:43
- Nahlásit
EngieB
Já mám předělaný auto, takže místo není
tak to nic....to já budu muset ukecat Ondru (ale už ho mám skoro zpracovanýho, tak doufejme necukne )
Tý jo, kolik vás tam je?
jak sra*ek .....jako tohle je na tom ten největší hnus.....přitom máš pocit, že SBT skoro na ulici nepotkáš, ale na výstavě jich je pokaždý kolem 60-70-ti, to je hnus velebnosti
a proto jsem se rozhodla, že si to chcu taky jednou užít jako divák a né se nervovat, takže mi Werča dělá handlera a já budu jen fotit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 14:46
- Nahlásit
suri
Si nestěžuj. Vidělas něgdy šoltyji? Normálně na ulici? Dyť je to prakticky vyhynutý plemeno. A na výstavě je nás tolik, že máme kruh na celý den jenom sami pro sebe
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 14:47
- Nahlásit
Biluška
suri
Co to máte za plemena? Malin je v každý třídě jedna
|
suri
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 14:48
- Nahlásit
EngieB
njn to není většinou výstavní plemeno, ale pracovní
Biluška
to vynde tak nastejno, máme taky kruh sami pro sebe
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 14:49
- Nahlásit
EngieB
Malin je v každý třídě jedna
jak rikam - ta malina ty kelpii neni az tak nepodobna
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 14:51
- Nahlásit
Mar
suri
No tak třá velkých černých špíčků je dva nebo tři na celou výstavu. A to je mimořádně obsazená výstava!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 14:52
- Nahlásit
EngieB
šeltie. Na ulici to nepotkáš a na výstavě se najednou vyrojí
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 14:53
- Nahlásit
Biluška
A tak zase šeltičky teď stačí zajet na cvičák, když je hodina agi a je jich tam
Ale to stejný bordery. To mě akorát nakrkne, bo jak to začne bejt takhle oblíbený, tak je to v...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 14:54
- Nahlásit
Biluška
Já vídám šoltyjí docela dost na ulici čeče Ale to je tím, že tudy chodí holky na veterinu do školy a je tu jedna holčina, co má šoltyje dvě a dělá s něma agi
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 14:57
- Nahlásit
Eimy
A my jsme jedné šoltyjce včera vykousli kus kožíšku, ale říkali, že vo víkendu nejdou, tak to neva
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 15:00
- Nahlásit
EngieB
hele a nechcete mi Veverku taky vykousat? Vám za to dám nějakou odměnu Vona má neuvěřitelnou podsadu a šíleně líná příšera z jezera Se s ní člověk chvilku mazlí a má místo kalhot kožich
|
suri
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 15:01
- Nahlásit
Biluška
Dyť je to prakticky vyhynutý plemeno
no tak díky agi nee! jako na závodech vždycky nějakou potkáš Ale viděla jsi stafbulíka někdy na agi? Teda né že by to bylo úplně fyzicky možný, páč třá Amy tu prdel prostě na agi áčko nevytáhne, na sporťácký s kobercem jo Já krom coursingu, kde znám dva nebo tři, ani ň. Na výstavách je jich jak ...., jsem si i říkala, že to není možný, páč to ty lidi musí mít doma zavřený a nevylízat s tím, jen s tím chodí po výstavách
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 15:17
- Nahlásit
suri
To zase taky ne, dyk já znám tři! A to se mezi těmahle plemenama vůbec nemotám.
U nás je ještě jeden, už jsi ho viděla?
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 15:17
- Nahlásit
suri
Je pravda, že když jsem si SBT vybrala, tak jsem je na ulici neviděla vůbec a pak jsem přišla na výstavu a nestačila jsem se divit Asik se jima lidi nejradeji chlubi
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 15:23
- Nahlásit
suri
Ale viděla jsi stafbulíka někdy na agi?
Jo v Lysé nad Labem běhá Darja. Myslím, že ještě nezávodí, je to velké štěně. Prej je dobrá. Jinak nevím, žádného si nevybavuju. Ale znám francouzského buldočka v trojkách, takže zas tak nemožné to není
EngieB
Eimy
Na agi je šeltiček díky bohu dost. Páč to je taky to jediné správné místo kam šeltice patří
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 15:50
- Nahlásit
Biluška
Známí maj šeltiaka z Francie, dovezla ho sem prej nějaká chovatelka, ale špatně mu narostly zuby, tak si ho vzali, páč jim před tim psisko umřelo, a je to zajimavý zvířátko
|
leila
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 16:56
- Nahlásit
suri Biluška
Co vy se tu vychlobáte kruhem samy pro sebe já ci takyyy... nás je náhodou 15 jakože maďarů byste nevěřili ale 8 slovy osm pulů Jinak pumičky sme dvě když zahlédnete někde ráno se pohybovat todle :
tož to nejsem já, ale je to puma-degeš bílej, a klidně socilazujte von žere jen děti
a až uvidite pohybovat se todle vodpoledne tož to budu já
A pokud budete mít v kruhu todle(rozmejte ne to bílé):
tož to sem já vedoucí kruhu nabytý optimismem a omlouvam se za spatne znamky tituly poradi a cokoliv jineho co se stane
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 18:21
- Nahlásit
Až uvidíte tohodle kůně, tak to budu s největší pravděpodobností já s Brixákem. Bosíků tam teda je asi 10 nebo kolik, ale můj bude zaručeně největší
A prosím repeté, už se nějak domluvilo v kolik?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 20:09
- Nahlásit
WhiteWolf
no domluvilo se to tak, ze kazdou sudou hodinu u pavilonu F u plácku s trávou (to byl myslim poslední plán )
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 20:13
- Nahlásit
Eimy
Tak fajn A co když tam každou sudou hodinu přijde někdo jinej?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 20:23
- Nahlásit
WhiteWolf
to se ještě nedořešilo ale my tam nejspis budem pokazdy (dokud nas to tam bude bavit na ty vystave ) Ale v 10 a ve 12 urcite Dokonce jsem zjistila, že Veverce platí očkování až do 23. února (já myslela, že jí končí dřív... )
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 20:48
- Nahlásit
hele v kolik se tam ma vlastne bejt na prejimce -a kde? ??
mam vstupak u nasich s casem to vidim tak,ze tam pro to pojedu nekdy CT v noci
|
Lucie a Gar
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 21:03 - Změnil/a: Lucie a Gar
- Nahlásit
No tak u toho "F" bude teda veselo. Na který den se to domlouváte, že bych se tam šla nenápadně podívat? Jinak my jsme ve "véčku" - aspoň to mám blíž k nákupům.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 21:04
- Nahlásit
Lucie a Gar
sobota
|
Lucie a Gar
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 21:06
- Nahlásit
Eimy
Tak to přijdu o velkou "šou". Já jedu jen v neděli.
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 21:28
- Nahlásit
Eimy
Tak jo, budu chodit a třeba někoho potkám, tvou bonsaiovitou malinu určitě
|
Klárča
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 21:44
- Nahlásit
Sím,sím, potřebuju poradit. Sme poslali na poště originál teho dokladu o zaplacení, protože ti pošťáci nám to odmítli okopčit. No a teďkom došel vstupní list a prý si nemáme zapomenout potvrzení o zaplacení výstavního poplatku . Myslíte, že nás pustí i bez toho? psala jsem jim maila, tak jsem zvědavá jestli vůbec odepíšou...
|