| Autor |
Zpráva |
Zuzka a kavalír Andino
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 00:23
- Nahlásit
prosím nevíte kolik stojí vstup na so, když se jdem kouknout? A můžu se psem? A v kterém pavilovu najdem kavalíry a v kolik? Dikec
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 07:24
- Nahlásit
v budově ádvě bude pochopitelně v provozu stánek s traverzama
Sakra, kdybych to věděla, tak jsem do Brna jela. By se mi teď šikly aspoň dvě traverzy. V Mnichově asi budou mít houby
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 08:35
- Nahlásit
WhiteWolf
Asi vím co je to za fenečku Jestli má teda pani ještě knírače.
Nemá. Má ještě starou útulkovou kavalírku.
A hohenlohen spojení to je co ??
Přece spojení na vysoké úrovni
Weroniica
A dají se tyto dvě nějak propojit? Jakože by vzniklo
Traverse special of antioxygenium & Watt???
Určitě by to šlo, pokoumám to . Ale je ti jasný, že taková traverzička bude patřit do ruky pouze zkušeným výcvikářům, žádným pakovikuňám (páč to bude mít moc čudlíků )
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 09:43
- Nahlásit
Biluška
Aha, tak ji asi neznám Nevadí
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 09:58
- Nahlásit
Holky potřebuju pomoct .... pojedeme od Práglu, nevíte, kterým sjezdem a pak dál?
Z poslední výstavy, kterou jsem absolvovala, si pamatuju jen chlapa u brány se kterým jsem se snad půl hodiny dohadovala
A ještě jeden dotaz ... jsou brány dobře značený? Mám vjíždět jen 5, tak aby jsme tam někde nezpůsobili zácpu, až jí budeme hledat
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 10:07
- Nahlásit
brut
Neboj, je to skoro hned z kraje Brna, neztratila jsem se ani já trubka, takže - vůbec se neboj. Je to značené i na tabulích. Stejně budete vjíždět za kolonou aut plných psisek...Já si ty sjezdy vždycky googlím na mapy.cz, ale stejně mám pokaždé hlavu v pejru.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 10:11
- Nahlásit
Meta
my právě pojedeme až na devátou ... piraňu nevystavuju ( v podstatě ani dneska stopro netuším, jestli v sobotu vyjedeme, takže jsem odmítla malou přihlašovat, když je to nejistý), jedeme jen na čumendu a koupit v lepším případě košík
Doufám, že se neztratíme, jinak mně už kamarádka nikam nepoveze
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 10:19
- Nahlásit
WhiteWolf
Výstavní klec se bude toho času nacházet 25 km od výstavišťa. Garfield in a on-line.
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 12:54
- Nahlásit
Biluška
Stačí manuál a tlačítko "omráčit na 1hodinu" A pls větší výboj než má elektrický obojek ten nám nefachá
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 13:30
- Nahlásit
ALL
Hele teď mě napadlo když už su ten handleeer kolik si za to vystavení účtujou profíci?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 13:40
- Nahlásit
Weroniica
Profíci hodně.
Já jen pro dobrý pocit,že pomůžu a většinou za kafe- to potřebuju.
|
suri
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:00
- Nahlásit
Zuzana T
kolik je hodně????
abych věděla kolil si mám připravit
|
Klárča
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:05
- Nahlásit
Jak to tu tak čtu, tak sa snad nějaků tu sudu hodinu za vama mrknu ...
Biluška - chci vidět pumu , četla jsem články na vašich stránkách a nabrečela jsem si smíchy do klávesnice... rozuměla by si asi s mojim pošukem . Tak kdyby jste viděli nějaků taků tlamu ( http://freybon.rajce.idnes.cz/Bonca_10_mesicu_-_te stujem_nikona/images/DSC_0102.JPG ) jak blbě čumí a vlaje za vylínalým černým choďákem, tak to su já
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:26
- Nahlásit
Klárča
Pumu neberu Máme málo místa v autě, takže jedou jenom psi co se vystavují. Pumice bude doma tyranizovat ostatní
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:32
- Nahlásit
Vy se máte...já budu v práci tolik tolik vám závidím.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 15:16
- Nahlásit
Klárča
Pumu tam budu mít já, sice to zatím díky bohu není takové jako Bellariska, ale pomalu a jistě to jde do těch samých kolejí
Jinak pro nedělník, myslím že by se srazy mohly odehrávat i v neděli ne? Myslím že dost lidí tam jede na oba dny
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 15:37
- Nahlásit
leila
Můžu se srážet i v neděli
ALL:
Nevíte jak je to tam s placenim světovky? Hledám nějaké info pro kamarádku. Zatím vím, že se tam dá přihlásit a zaplatit v eurech u nějakáých 2 stánků nebo co. Ale jak je to podložená informace, to nevím.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 16:32
- Nahlásit
WhiteWolf
tak super Tak pro lidi co se mohou srážet jen v neděli, lidé co se mohou srážet po oba dny, se mohou s lidma kteří se mohou srážet jen v neděli srážet i v neděli v stejných časových intervalech jako lidé srážející se v sobotu
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 16:38
- Nahlásit
WhiteWolfzaplatit se dá přes EURO GIRO na poště - dáš tam Kč a oni předají na účet EUR.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 16:39
- Nahlásit
Ale ti co se budou srážet v neděli si musí dát jiný styčný bod než Rumcajse ve žluté bundě . Jestli tam v neděli bude chodit ńákej chlápek se žlutou bundou tak se asi nebude stačit divit
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 17:02 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
ALL
Lidi nějak jsem nezaznamenala ,že po oba dva dny výstavy bude v areálu ještě probíhat Fed Cup v tenise ,hrají naše holky proti Španělkám.No to bude mazec!
Jo jinak se prý počítač zbláznil u písmene N ,do enka to prý má být OK.
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 17:39
- Nahlásit
Vlasta
To jo, ale na výstavě je to jednodušší. nemusej se platit žádný poplatky a tak...
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 17:40
- Nahlásit
ALL
Nevíte kolik stojí parkovné na výstavišti?
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 17:52
- Nahlásit
WhiteWolf
Loni to bylo myslím 150-200kč nvm ale jako venku ne přímo v areálu. Taky by mě to zajímalo.
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 18:29
- Nahlásit
Weroniica
Venku to je kde? To bude obsazený celý Brno těma autama, ne?
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 20:16
- Nahlásit
WhiteWolf
Můžeš zajet dovnitř do areálu BVV nebo stát na parkovištích okolo zdi BVV zvenku tak tam myslím,.. Zajímalo by mě kolik to stojí vevnitř
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 20:39
- Nahlásit
Weroniica
Aha
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 09:17
- Nahlásit
Tož doufám, že to dopadne. Dnes v noci mě přepadla zimnice a teď mi není zrovnajc úplně nejlíp. Uklohním ňákou prácu a du si lehnout. Hnusnej čaj už uvařenej mám, zcukernatělej med se rozpouští. Homeopatika sežrána.
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 09:51
- Nahlásit
Weroniica
V areálu asi to samý, protože jsme si řekli, že co budeme platit takovou taxu venku, když můžeme za stejné peníze parkovat uvnitř
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 13:56
- Nahlásit
Meta
Fakt? v tom případě není co řešit
|