| Autor |
Zpráva |
Mar
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 10:15
- Nahlásit
suri
a ja UZ MAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!
|
Lucie a Gar
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 10:43
- Nahlásit
viky
Jakápak "vostuda"? Určitě to bylo super, ne?
|
viky
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 11:26
- Nahlásit
Lucie a Gar
bomba fakt. Mela mi ho vodit kamoska co vystavuje, jenze jak sem nan ho zavolala tak on zabral sejmuli s Martou sloupek a ta odmitla v tom vodeni pokracovat, toz sem musela sama a ten blb mi celo dobu chodil jak na place. Navic byl jedinej vlkosedej pes v nasi tride.
ale tak aspon sme pobavili majitele vystavaku
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 11:28 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit
viky
to je todle? to vystavovani "v tahu"? no priznam se, ze sem si to predstavovala trosicku jinak, podle toho jak to Radar vysvetloval
pak teda nechapu, proc mu ta fena zkolabovala, vona ma tak blbo kondicu?
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 11:49
- Nahlásit
viky
Prosím tě, Artur má zase v posudku, že příliš zvedá přední nohy, bo právě šel s tou hlavou zalomenou a tlapkal si jako cirkusovej koník A co? O BOBa se pokusil sežrat foťák panu fotografovi.
|
viky
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 12:17
- Nahlásit
EngieB
bylo strasny seci se nam smali, taka vostuda ....
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 12:21
- Nahlásit
viky
Prosim ti, to byla úleva, bo němcům se chodí smát všechny vostatní plemena Protože takovej cirkus není ani u pudlů
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 12:23
- Nahlásit
Už mám vstupák, heč heč . A dokonce mám na něm všechny přihlášené psy
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 12:24
- Nahlásit
Biluška
Tý jo, že ty máš nějakou protekci???
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 12:29
- Nahlásit
Mně sice vstupák přišel včera a naštěstí ok (to že opět zkazily název plemene už nějak nepočítám), ale někam jsem ho doma zahrabala a nemůžu ho najít
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 12:31
- Nahlásit
WhiteWolf
Hledej, od včerejška nemůže být zase tak hluboko . Musíš jít po geologických vrstvách
EngieB
protekci ne, mám předplacené služby anděla strážného de luxe. Je to drahý, ale vyplatí se to
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 12:31 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Známé Maďarce nedošela vůbec sobota,jen neděle a jen jeden pes z pěti.Je z toho na mrtvici.na CMKU už jsou ženský na slzy,že se prý 90 % hlavně nedělních výstavníků vytisklo špatně a že nedělají nic jiného,než telefonují a mailují.
Mám info,že u vstupu na výstaviště bude kontrolován vstupák a pak v kruhu znovu, tam SNAD dostaneme i ty čísla.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 12:33
- Nahlásit
Biluška
Nebo si tady přečetli, cos psala a chtěli si ušetřit ječení blondýny
Heleďte lidi spácháme nějakej ten sraz? U Fka v sobotu? Ale v kolik? Mně je to fuk, tak napište vy, co se chcete srazit a vystavujete
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 12:34
- Nahlásit
Biluška
mám takový pocit že bude někde ve vrstvách čepic, šál a rukavic v předsíni
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 12:38
- Nahlásit
Eimy
Jé, to bych se ráda přidala, bo jedu socializovat a čím víc čuchacích psů, tím líp!!!
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 12:44
- Nahlásit
Eimy
Přidávám se k EngieB, v sobotu jdeme na čumendu a čuchat potřebujeme mooooc. Tak budu sledovat vývoj a dorazím na místo, když to jen trochu půjde (jakože neztratím psa po cestě a neumřu v davu lidí a psů ).
|
Lucie a Gar
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 12:46
- Nahlásit
viky
Aspoň jsi se nemusela honit, ne? Musím říct, že na výstavách NO obdivuju hlavně vystavovatele. Já bych tam asi zkolobovala.
Biluška
No jo, my to všichni museli obvolat a na tebe už si dali pozor.
|
viky
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 12:50
- Nahlásit
Lucie a Gar
ty jo vodbehat sem to musela stenak, sem byla ruda a malem sem vypusitla dusicku. Jo a to jeste ten vul jak je zvykle na odmenu a zadna nebyla, tak me asi po ctvrtym kole chytl za ruku a zacal se se mno pretahovat. Takze to vypadalo tak ze ja sem se snazila bezet a pes byl zpatecnickej ( ale bojoval pekne ). Trapas prvni tridy.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 12:53
- Nahlásit
Navrhuji sraz v 8,45 . To už tam většina lidí bude, ale ještě se nebude vystavovat. Páč během vystavování už se těžko můžeme sejít všichni, to bude pořád někdo v kruhu. Třebas před halou F. Určitě to má víc vchodů, takže za hlavní vchod do F bude považován ten, který najdu já, to je jasný
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 12:56
- Nahlásit
Biluška
klidně v 8:45, halu F najdu, ale jestli poznám tebe nevím.... i když viděla jsem tě v televizi tak snad jo
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 12:58
- Nahlásit
No hele, já bych navrhovala kašnu, je jen jedna A dá se pak od ní jít trošku bokem, je tam tráva a pokud tam není nějaká akce, tak se dá pustit dobytek.
Jen nevím s tím srazem před vystavováním, třá Dantíček při poslední srážce se šelticí nesl její kousky domů Ty chlupatý, myslím
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 12:59
- Nahlásit
http://www.bvv.cz/i2000/b-bvv.nsf/WWWAllPDocsID/PK AY-68UCZL?OpenDocument
Plánek.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 12:59
- Nahlásit
WhiteWolf
Mě poznáš, páč budu mít s sebou Mášenka. Je vysokáááánskej, zarostlej jak Runcajs a má kanárkově žlutou bundičku Možná, že se mi ho podaří lstí donutit, aby se oholil a vzal si normální bundu, ale moc tomu nevěřím
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 13:00
- Nahlásit
EngieB
omyl, kašny jsou tam dvě. Na každým konci výstaviště jedna. Tak aby se to nepletlo .
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 13:00
- Nahlásit
Biluška
ať si veme žlutou, aspoň vás nikdo nepřehlídne
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 13:01
- Nahlásit
Biluška
Fakt??? Tý jo, to já ani nevím
Ale u toho F je taky něco zelenýho.
Jsou někde na netu kruhy? Chci stihnout maliny i bordery, nemáte odkaz?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 13:03
- Nahlásit
Biluška
Hele, ale ne šici jdou vystavovat, tak na nas taky berte ohledy Já když manželovi řeknu, že jde na psí výstavu a musí kvuli tomu vstávat v 7, tak mě ukamenuje a nedojdem vůbec
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 13:05
- Nahlásit
EngieB
www.cmku.cz
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 13:06
- Nahlásit
Eimy
Co by vstával v sedm? Dyť to máte za rohem Vstane v osm a v 8,45 musíte v pohodě být na výstavišti . Sim tě, my v sedm budem v Bruntále a stihnem to (teda aspoň doufám, ale řídí Mášenek, tak nejspíš jo )
EngieB
Jo, u F je takový piditrávníček. Jeden z největších z celého výstaviště, má takových dobrých 5*10 metrů
WhiteWolf
Dobře, nechám mu žlutou bundičku a tím pádem máme jasné místo srazu - u Rumcajse ve žluté bundičce
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2009 13:07
- Nahlásit
Mar
Blééé
No jo no, já myslela, že má někdo přehlednou mapičku s obrázkama těch pejsků a tak, ne?
|