| Autor |
Zpráva |
handula
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 13:50
- Nahlásit
viky
no nevim, ten fenyklovej plive...vi, moc dobre, ze to neni to mnammnam vonavy mlicko... ....hermanek asi nedopadne lip... , ale musime nejak no, to je jasny, porad mlicko nesmi...
|
viky
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 14:07
- Nahlásit
handula
no to ne bo ho neumi travit toz by sa posral a umrel, toz mu ho aspon hodne red vodo a pak uz nede a hotovo
|
handula
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2009 14:23
- Nahlásit
ahojte, tak uz nejsme mimino, vcera prvni dospelacka vecere...v sobotu bylo posledni mlicko...nejak to moc rychle uteklo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2009 14:51
- Nahlásit
handula
hele, ale že by se Bárbín tvářil nějak nadšeně nad tím menu to teda ne. Vypadá, jak když dumá esli má ten samopal vytasit nebo ne
|
handula
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2009 14:55
- Nahlásit
PetraK
tak tos odhadla vcelku presne, byl nasranej, coz jde i z toho obrazku videt...na chut tomu prisel az v noci, kdy zjistil, ze cumel fakt jako nebude, tak se pustil do ledovyho salatu, kterej mu moc nejel, to vic mu chutnala mrkvova nat....ale rano byla misticka prazdna....joo hlad je svina....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2009 15:02
- Nahlásit
handula
joo hlad je svina....
voni sice taky řikaj, že hlad je nejlepčí kuchař, ale tušim, že Bárbín to viděl přesně takhle .Však on tomu přijde na chuť musí mu to jen dojít do paty a zpátky, jako na začátku, když nechtěl pít
|
handula
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2009 15:11
- Nahlásit
jako na začátku, když nechtěl pít
no jasne, to byly fory kdyz jsme mu zacali davat tatra mliko,to se vosklibal,jak kdyz kouse do kyselyho citronu...na druhou stranu je mi ho trochu lito, kdyz si vzpomenu, jak se jeste v sobotu uplne zalikal, jak cumlal a malem se v tom utopil a ted ma utrum... no neda se nic delat....holt to tak bejt muší...jeste se musim zeptat viky az jsem prijde, co mu mam vsechno davat, nejak jsem vcera stala v penny a premejslela jsem, co mu mam koupit a vubec me nic nenapadlo...krom toho ledovyho salatu....chtela jsem zkusit brokolici, ale to jsem si rozmyslela, aby ho to nejak nanafouklo, no nevim no....koupila jsem mu nejakou tu susenou smes, je v tom susenej banan, kukurice a nejaky barevny ja nevim co a to mu vubec nechutna...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2009 15:25
- Nahlásit
handula
nejaky barevny ja nevim co a to mu vubec nechutna
to bude nějaká rádobyzdravá chémije, myslim. Kosťa tydle barevný bobky v zrní taky ignoruje. Jablko mu můžete prej dát taky. A určo něco tvrdýho na žuby, aby je neměl žahnutý nahólu. Nevím jestli třeba chleba dobře usušenej??????? to nevím.
|
handula
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2009 15:38
- Nahlásit
PetraK
covece jabko mu nechutna, je to divny, ale prej je to fuj rikal...vo tom chlebu jsem nekde snad cetla, ze ne, tak nevim...zadna chemie by tam bejt nemela, pisou ze je to 100% prirodni a je to tvrdy krupavy, tak nevim, co se mu zas na tom nelibi - me se to libilo teda... Jo a taky tam v tom byl burak, kterej teda nevim, radsi jsem ho vyndala...to mi prislo divny, kde by normalne na poli vzal burak ze jo??
|
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2009 15:40 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
handula
Máme doma králíky a mi sem chodí zajíci na zahradu, takže přispěju s troškou do mlýna: zelný list nebo teď si vzpomínám jak se v obchodech otrhávají ty listy s květáků, mrkev celou, řepu (v zahradě ohryzávali i červenou), na procházce vydloubněte nějakou pampelišku i s kořenem, kopřivy kousek a na hlodání je nejlepší jabloňová větev - teďka jak se ořezávají jabloně, tak vám třeba rád někdo kousek nějaké mladší dá(nestříkané!). Trochu ovsa (zrní)- snad se dá koupit i ve zverimexu. Jo, toho zeleného vždycky jen trošku, nejdůležitější je seno, to musí mít pořád k dispozici, jinak by se nafoukl. A vodu samozřejmě.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2009 15:46
- Nahlásit
handula
P.S. bobky vyměň nějakému nadšenému zahrádkáři za tu jabloňovou větev
|
handula
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2009 15:50
- Nahlásit
Trochu ovsa
s tim ovsem se jeste bojim, je to mimino, je mu neco pres mesic...ty pampelisky, to je ted trochu problem.. si bude muset chlapec jeste chvilku pockat...jinak to zeli, to je dobrej napad, zkusime...senicko dlabe porad to jo....to ma...
|
handula
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2009 15:51
- Nahlásit
bobky vyměň nějakému nadšenému zahrádkáři za tu jabloňovou větev
ani nahodou, bobky nedam...ja jsem taky nadsenej zahradkar...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2009 15:58
- Nahlásit
handula
pani -dybyste neměla možnost nestříkaný větve, tak řeknite. Mám na chalupě jabloně, můžu v poho střihnout, jsou natuty nestříkaný. jsem z Prahé, dělám na Smícháči - to jen kdyby šlo o předávku.
|
handula
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2009 16:10
- Nahlásit
PetraK
jste moc hodna pani, ale nejakou tu vetevku na zahradce snad najdeme. ..jinak jsme chteli koupit novou sekacku, ale myslim, ze to netreba...
|
viky
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 07:47
- Nahlásit
su tu co je treba vedet ??? Krom toho ze z neho vyroste vodrzlej smrad, kterej zniceho nic pochopi ve tri rano jak funguje klika u dveri ????
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 09:07
- Nahlásit
viky
kterej zniceho nic pochopi ve tri rano jak funguje klika u dveri
takže z Fefina je dveřník?? Jo??? šiškovnej klučina! budeš muset brzo buď zamykat a nebo mu dát na krk klíče na šňůrce
|
viky
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 09:23
- Nahlásit
PetraK
budeš muset brzo buď zamykat a nebo mu dát na krk klíče na šňůrce
nebo nalozit na svickovou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 09:27
- Nahlásit
viky
nebo nalozit na svickovoutak tady máš počinek
|
handula
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 10:03
- Nahlásit
Krom toho ze z neho vyroste vodrzlej smrad, kterej zniceho nic pochopi ve tri rano jak funguje klika u dveri ????
no skvelyyy, tak to tu dlouho nebylo...jako chces mi rict, ze budu mit poskrabany nejen dvere venkovni, od toho jak si cokl votvira, kdyz mu je venku zima nebo teplo, nebo prsi nebo proste jen tak...takze jako i vevnitr?? to jako na tu kliku vyskoci?? no me vomejou...
no ja teda chtela vedet, co mu mam davat zrat, tedka kdyz uz zere zeleny, ale uz to vedet nechci, nedostane nic...
|
viky
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 10:04
- Nahlásit
handula
no ja teda chtela vedet, co mu mam davat zrat, tedka kdyz uz zere zeleny, ale uz to vedet nechci, nedostane nic...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 10:16
- Nahlásit
handula
ale uz to vedet nechci, nedostane nic...
tomu se říká pragmatismus
|
handula
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 10:26
- Nahlásit
viky
PetraK
neni nad to, byt za dobry skutek po zasluze potrestan... jo jinak jsem vam chtela rict, ze to misto, jak jsme ho nasli, minulej tejden zemedelci totalne zorali, takze tedka zpetne je fakt naprosta tutovka, ze kdyby ho nesrazilo auto, neroztrhal pes, tak by ho rozsmelcovali stroje....
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 11:02 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
handula
Jo, myslím, že tady tito králíci a spol, jsou co se týče blbin mnohem vynalézavější než psi a kočky. To je fakt...s ovsem bych ještě počkala - když já jim dám oovsa...oni skáčou hoopsa
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 12:18
- Nahlásit
handula
neni nad to, byt za dobry skutek po zasluze potrestan...
jo holkáá, pozdě bycha honit
worick
když já jim dám oovsa...oni skáčou hoopsa
a tady je možná ten malý zádrhel, který u viky právě vznikl
|
viky
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 12:23
- Nahlásit
PetraK
a tady je možná ten malý zádrhel, který u viky právě vznikl
neee my voves nezerem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 12:35 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
viky
neee my voves nezerem
aha, tak pak jedině, že by:
... Fefin viděl v koutě mop
a teď dělá v noci hop.
to by mohlo bejt??
|
handula
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 12:37 - Změnil/a: handula
- Nahlásit
heledte odbornice, proc ted blboun lize po sobe curanky?
je to cune, nebo je to nomalni?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 12:41
- Nahlásit
handula
Dej mu napít čéče.
|
viky
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 12:42